Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben Aycangüle minnettarm :) Sadece bir kere özel tarihte denedim ve gerçekten bana müthiş faydası oldu :) aslında pek ümitli değildim çünkü tüylerim siyah ve pek seyrek sayılmaz :) Buna rağmen çok iyi bi sonuç aldım çok mutluyum :) bu tarihte malesef kaçırdım fakat birdahaki tarihte mutlaka halledicem :) yine yazarım
hepiniz kendinize iyi bakın :)
arkadaşlar üst üste teşekkür mesajları gelmiş,ne güzel :) bende size teşekkür ederim,inanıp güvendiğiniz için,uyguladığınız için.
bana teşekkür etmenizin en güzel yollarından biri de ağdanızı yaptıktan sonra kaybolmayacak bir yere detaylı bir biçimde not almanızdır.hangi gün yaptınız,kaçta hangi bölgenizi aldınız..
bunlara çok ihtiyacım oluyor.ancak istediğimde genellikle " tahmin etmedim böyle olacağını ve not alamadım" şeklinde cevap alıyorum. hatırlayın diye tarihlerin altına da yazıyorum halbuki.
itiraf etmeliyim ki bu duruma çok içerliyorum,çünkü sizden istediğim çok küçük birşey.ben saatlerimi veriyorum (seve seve, asla da şikayetçi değilim) ama 30 saniyelik not alma işlemi çoğunuza zor geliyor.
yeri gelmişken titizlikle not alan arkadaşlarıma da ben minnettarlığımı ifade edeyim.biraz sitemkar oldu, üzdüysem affedin.
[/B]
Koltukaltı benim için dokunulmaz bölge Senelerdir jiletle alırım, bikini bölgesine bile alıştım ama koltukaltı ııh.. Allahtan pek fazla tüyüm yoktur ve artmaz da, bu kadar etkiliyse hemen alayım eczaneden.. Çok teşekkürler tavsiye için...
canım birde krem var emla die onuda deneyebilirsin uyuşturuyo ben genital için kullanmıştım bu kremle alışabildim ancak ve şuan kullanmıyorum krem falanda sürüp 30dk-45dk bekliyosun hava almıycak ve yıkamadan ağdanı yapıcaksın inşallah etkisi olur
Ben de görmedimdi zamanını söyleyin dediğini
Ben genel yapı itibariyle tüysüz sayılırım, alt bacaklarımın yarısında tüy çıkmaz, üstleri biraz makineyle alırım, biraz da üst bacakları ve bikini bölgesini.. 08 Şubatta saat 21.15 gibi başladım, sanırım 21.35 civarı işim bitmişti... Koltukaltlarını hiç denemedim, hep jiletle alırdım, şu lokal anestezik spreyle önümüzdeki verdiğin günlerde mutlaka deneyeceğim, oradan net anlayıp bildirebilirim diye düşünüyorum ne kadar işe yaradığını :)
arkadaşlar üst üste teşekkür mesajları gelmiş,ne güzel :) bende size teşekkür ederim,inanıp güvendiğiniz için,uyguladığınız için.
bana teşekkür etmenizin en güzel yollarından biri de ağdanızı yaptıktan sonra kaybolmayacak bir yere detaylı bir biçimde not almanızdır.hangi gün yaptınız,kaçta hangi bölgenizi aldınız..
bunlara çok ihtiyacım oluyor.ancak istediğimde genellikle " tahmin etmedim böyle olacağını ve not alamadım" şeklinde cevap alıyorum. hatırlayın diye tarihlerin altına da yazıyorum halbuki.
itiraf etmeliyim ki bu duruma çok içerliyorum,çünkü sizden istediğim çok küçük birşey.ben saatlerimi veriyorum (seve seve, asla da şikayetçi değilim) ama 30 saniyelik not alma işlemi çoğunuza zor geliyor.
yeri gelmişken titizlikle not alan arkadaşlarıma da ben minnettarlığımı ifade edeyim.biraz sitemkar oldu, üzdüysem affedin.
teşekkür ederim,inşallah..
etkili saatler konusunda şimdilik bilgim yok, bu konu üzerine yaklaşık 3 yıldır çalışıyorum, arkadaşların da desteğiyle deneyip bulmaya çalışıyorum.
ancak siz geçen ay buradaki arkadaşlara saat vermiş, bu saatlerin etkili olduğunu söylemiştiniz.hatta "verdiğim saatlerde yapın" demiştiniz.
oysa şimdi etkili saatlerin nasıl olduğunu soruyorsunuz !
Ben de görmedimdi zamanını söyleyin dediğini
Ben genel yapı itibariyle tüysüz sayılırım, alt bacaklarımın yarısında tüy çıkmaz, üstleri biraz makineyle alırım, biraz da üst bacakları ve bikini bölgesini.. 08 Şubatta saat 21.15 gibi başladım, sanırım 21.35 civarı işim bitmişti... Koltukaltlarını hiç denemedim, hep jiletle alırdım, şu lokal anestezik spreyle önümüzdeki verdiğin günlerde mutlaka deneyeceğim, oradan net anlayıp bildirebilirim diye düşünüyorum ne kadar işe yaradığını :)