• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

koltukaltı bikini bacak heepiciini teeertemiz yaptım bugün :) zaten az çıkmıştı ama olsun bu alışımla birlikte biraz daha azalsın istenmeyen tüyleeer :) :39:

dün ve bugün tüm işlerimi hallettim :)
bu ilk deneyisim
faydasını görecegime inanıyorum
teşekkür ederim ayçangül :54:

sabah koltuk altı, bacak bikini bölgesini hallettim sonra hızımı alamayıp kuaföre koştum kaş bıyık için :1: yalnız normalde hiç sıra beklemem kaş aldırmak için bugün yarım saat sıra bekledim. eğer bilerek geldilerse bazı takipçilerini de gördüm :D. ben de ilk defa deniyorum yalnız ağdayla değil de epilatörle temizledim vücudumu umarım faydası olur. herkes ağdayla yapıyor galiba ama ben tek başıma bir türlü beceremiyorum şu ağda işini:50:

arkadaşlar üst üste teşekkür mesajları gelmiş,ne güzel :) bende size teşekkür ederim,inanıp güvendiğiniz için,uyguladığınız için.

bana teşekkür etmenizin en güzel yollarından biri de ağdanızı yaptıktan sonra kaybolmayacak bir yere detaylı bir biçimde not almanızdır.hangi gün yaptınız,kaçta hangi bölgenizi aldınız..
bunlara çok ihtiyacım oluyor.ancak istediğimde genellikle " tahmin etmedim böyle olacağını ve not alamadım" şeklinde cevap alıyorum. hatırlayın diye tarihlerin altına da yazıyorum halbuki.
itiraf etmeliyim ki bu duruma çok içerliyorum,çünkü sizden istediğim çok küçük birşey.ben saatlerimi veriyorum (seve seve, asla da şikayetçi değilim) ama 30 saniyelik not alma işlemi çoğunuza zor geliyor.

yeri gelmişken titizlikle not alan arkadaşlarıma da ben minnettarlığımı ifade edeyim.biraz sitemkar oldu, üzdüysem affedin.

Kızlar ben Aycangüle minnettarm :) Sadece bir kere özel tarihte denedim ve gerçekten bana müthiş faydası oldu :) aslında pek ümitli değildim çünkü tüylerim siyah ve pek seyrek sayılmaz :) Buna rağmen çok iyi bi sonuç aldım çok mutluyum :) bu tarihte malesef kaçırdım fakat birdahaki tarihte mutlaka halledicem :) yine yazarım
hepiniz kendinize iyi bakın :)
:46:

ben eski notlarımı karıştırdım mesajını alınca; ağustos ayında vermişim :)

tam altı ay olmuş ağda yapmayalı:)

çok benzer bir zamandı bu,kaçırmana çok üzüldüm gerçekten.

saracoglu konusuyor su anda saba tumerde, nane yiyin dedi, sabah,ogle,aksam 1 hafta, 2. hafta azaltarak, 3. hafta dahada azalatarak, ozellikle yuz tuyleri incelicekmis , acaba mi? :30::31:

bende dün tüm işlemlerimi hallettim TEŞEKKÜRLER AYCANGÜLLLLLLLLL :)
saat detayıda veriyim sana 16:45-17:15 arası kaş bıyık yüz ağdasını yaptırdım
17:30-18:30arasıda tüm bacak ve genitali hallettim (tarihleri beklediğim için epey uğraştırdı kuaförümü :):):) )
koltuk altıma lazer yaptırdığım için ağda yapamıyorum belki faydası olur die 16:00 gibi jilet yaptım
bidahaki lazer randevumu tarihlere denk getirmeye çalışıcam
2.alternatiftede genitale rötuj yaptırıcam ve bacaklarımda kalan çok kısalar için makineyle geçicem üzerinden

arkadaşlar üst üste teşekkür mesajları gelmiş,ne güzel :) bende size teşekkür ederim,inanıp güvendiğiniz için,uyguladığınız için.

bana teşekkür etmenizin en güzel yollarından biri de ağdanızı yaptıktan sonra kaybolmayacak bir yere detaylı bir biçimde not almanızdır.hangi gün yaptınız,kaçta hangi bölgenizi aldınız..
bunlara çok ihtiyacım oluyor.ancak istediğimde genellikle " tahmin etmedim böyle olacağını ve not alamadım" şeklinde cevap alıyorum. hatırlayın diye tarihlerin altına da yazıyorum halbuki.
itiraf etmeliyim ki bu duruma çok içerliyorum,çünkü sizden istediğim çok küçük birşey.ben saatlerimi veriyorum (seve seve, asla da şikayetçi değilim) ama 30 saniyelik not alma işlemi çoğunuza zor geliyor.

yeri gelmişken titizlikle not alan arkadaşlarıma da ben minnettarlığımı ifade edeyim.biraz sitemkar oldu, üzdüysem affedin.

[/B]

Bakımları karıştırabiliyordum ama epilasyonları hep not alıyorum aycangülüm ..:16
İyiki varsınnn

aycangülüm canim kusura bakma ben kacirmisim görmedim not alin dedigini.
hemen vericem ben herseyi yaziyorum

simdi carsamba günü yaptim yani ay 8. subat
burda (avusturya) saat 19.30 du yani orda 20.30 oluyor 1saat fark var
ben koltuk altiyla basladim yani 19.30-19.45
bikini bölgesi 19.55-20.40
bacaklar 21.00-23.00
en son kollar 23.20-23.40

canim ara bosluklarda ya agda isitmisimdir yada yagla temizlemisimdir, su kaynattim falan filan

canim ben hepsini zaten kendim ajandama not aliyorum kendim bileyim ne zaman agda yaptigimi diye, ve senin verdigin tarihleri özellikle degerlendirip diger zamanlarda asla (kas biyik haric) tüy almiyorum

tekrar kusura bakma

Ben de görmedimdi zamanını söyleyin dediğini :(

Ben genel yapı itibariyle tüysüz sayılırım, alt bacaklarımın yarısında tüy çıkmaz, üstleri biraz makineyle alırım, biraz da üst bacakları ve bikini bölgesini.. 08 Şubatta saat 21.15 gibi başladım, sanırım 21.35 civarı işim bitmişti... Koltukaltlarını hiç denemedim, hep jiletle alırdım, şu lokal anestezik spreyle önümüzdeki verdiğin günlerde mutlaka deneyeceğim, oradan net anlayıp bildirebilirim diye düşünüyorum ne kadar işe yaradığını :)

Koltukaltı benim için dokunulmaz bölge :( Senelerdir jiletle alırım, bikini bölgesine bile alıştım ama koltukaltı ııh.. Allahtan pek fazla tüyüm yoktur ve artmaz da, bu kadar etkiliyse hemen alayım eczaneden.. Çok teşekkürler tavsiye için...

canım birde krem var emla die onuda deneyebilirsin uyuşturuyo ben genital için kullanmıştım bu kremle alışabildim ancak ve şuan kullanmıyorum krem falanda sürüp 30dk-45dk bekliyosun hava almıycak ve yıkamadan ağdanı yapıcaksın inşallah etkisi olur ;)

canım birde krem var emla die onuda deneyebilirsin uyuşturuyo ben genital için kullanmıştım bu kremle alışabildim ancak ve şuan kullanmıyorum krem falanda sürüp 30dk-45dk bekliyosun hava almıycak ve yıkamadan ağdanı yapıcaksın inşallah etkisi olur ;)

Emla'yı denemiştim ama o kadar uzun süre beklememiştim... Sanırım ondan başarılı olmadı..

Kremli kremli olmuyor mu biraz? Epilatörü de kremler mi ki?

Ben genel yapı itibariyle tüysüz sayılırım, alt bacaklarımın yarısında tüy çıkmaz, üstleri biraz makineyle alırım, biraz da üst bacakları ve bikini bölgesini.. 08 Şubatta saat 21.15 gibi başladım, sanırım 21.35 civarı işim bitmişti... Koltukaltlarını hiç denemedim, hep jiletle alırdım, şu lokal anestezik spreyle önümüzdeki verdiğin günlerde mutlaka deneyeceğim, oradan net anlayıp bildirebilirim diye düşünüyorum ne kadar işe yaradığını :)

Pardon doğru yazmışım :)....

Son düzenleme:

Aycangülcügüm gecen ayin degil ondan önceki ayin tarihlerini verir misin? Baya yordum kafami ama hatirlayamadim. :1: Saatini hatirliyorum, haritaya göre belirliyorduk saatleri o yüzden ama tarihi hatirlayamadim. O tarihlerde ilk epilasyonumu yapmistim, dün ikincisini yaptim 15.00 ile 18.00 arasi. Cok uzun sürdü cünkü oyalanarak yaptim. Kol ve bacaklarimi aldim.

Dün tüylerimi alirken cok zorlandim cünkü alinan yerler ile alinmayan yerler ayirt edilemiyordu bile. :51: Umarim kislik kiyafetlerin sürtünmesiyle olusan bir dökülme degildir bu. Gerci eskisi kadar dar giyinmiyorum, azalmanin sebebi tarihler olsa gerek... :66:

Kollarimdakiler de cok inceldi, eskisi gibi kalin ve kivircik degil de ince ve düz cikiyorlar. Cocuklugumdan beri kol tüylerimden müzdaribim. Bahar gelince herkes tisortlerini rahatca giyerken ben utanarak acardim kollarimi. Kollarim yansin tüylerim sararsin diye yakici günesi beklerdim hep. Tarihler disinda bir kere aldim kollarimi, azaltma gibi bir etkisi olmadi, aynen eskisi gibi cikti. Tarihlere göre bir kere aldim ve yukarida yazdigim gibi oldu etkileri.. :40: Tüysüz bir insanim yüzümde, elimde tüy yok, beyaz tenli ve kumralim, bunlari da göz önünde bulunduruyorum tabi. Yazdiklarima bakarak tüylü ve koyu renk sacli insanlar ilk epilasyonda sonuc alamayip pes etmesinler, bir kac epilasyon sonrasi eminim etkili olacaktir.

Her epilasyonumda bilgilendirecegim seni. Tesekkürler Aycangül... :71:

Son düzenleme:
Kızlar Aycangül daha önceden uyarmıştı bu konuda muhtemelen okumamışsınızdır hatırlatmak istedim.
Tarihleri buradan vermeyin ( Aycangül bizim için bu kadar çalışırken çalışma sonuçlarını buradan elde edip onun emeğini boşa çıkaranlar varmış da .. )
Eğer sonucunuz çok iyi veya çok kötü olursa özel mesajla belirtin ki o da göz önünde bulundursun.

teşekkür ederim,inşallah..
etkili saatler konusunda şimdilik bilgim yok, bu konu üzerine yaklaşık 3 yıldır çalışıyorum, arkadaşların da desteğiyle deneyip bulmaya çalışıyorum.

ancak siz geçen ay buradaki arkadaşlara saat vermiş, bu saatlerin etkili olduğunu söylemiştiniz.hatta "verdiğim saatlerde yapın" demiştiniz.
oysa şimdi etkili saatlerin nasıl olduğunu soruyorsunuz !

canım o saatler mars venüs saati diye geçiyor araştırma yapmıştım netten de herkes araştırabilir..mesela yolculuğa ay saatinde çıkarsanız iyi gibisinden..ben sadece eğer belli saat yoksa senin verdiğin o saatlerde alınması iyi dedim. galiba yanlış anlaşıldım.

9 şubat 2012 perşembe akşam üzeri 18.45 te başladım ağdama,
20.00' e kadar önce bikini sonra bacak en son koltuk altımı aldım
umarım yardımcı olmuşumdur aycangül :17:

duygucum zaten buradan yazarak söyleyin demiyorum.evde not alın istersem gönderin diyorum :(

Back