1. bölgede olmama rağmen verilen saat aralıkarında istediğim saatte epilasyon yapabilirim değil mi?? yardmcı olun lutfen
kızlar peki azaldı mı?
Aycangül bu ay saat vermedi, saat vermediğin de istediğin aralıkta yapabilirsin, bölge fark etmiyor.
Ayçangülcüm bende bu ay ilk defa deneyecem ama benim adet tehim 15 şubat 19 na kadar da bitmez ne yapmam lazım bilgi verebilirmisin
kızlar yaa bende iki aydır deniyorum bu yöntemi ama kafam karıştı bu ayki tarihler uymuyo gibi geçmiş yorumları okudum iyice kafam karıştı şimde ben 12 sinde regli oluyorum 18 akşamı bitiyo yani anladığım kadarıyla ben 19 unda alabilirim diye düşünüyorum doğru muyum ?
yoksa birinci alternatifte mi almalıyım ? :26:
aycangül canim benim cok mutluyum
simdi önümüzdeki cuma günü agdami yapali tam 4hafta olucak ben gecen ay ilk alternatifi uygulamistim.
ben dogum kontrol hapi kullaniyordum yani 5 yildir hic adet görmüyorum o yüzden benim icin hangi tarihin uygun oldugunu bilmiyorum. ama doktorum beynimde bi problem nedeniyle hapi birakmam gerektigini söyleyince bende biraktim simdi adetim ne zaman olucak diye bekliyorum.
neyse ama simdiye kadar yaklasik 4aydir uyguluyorum senin yöntemini ve böyle ii sonuc almamistim ocak ayi bana yaradi.
koltuk altimda etki yapmiyor orasi ayri bi bölge zaten hemen cikiyor.
ama bacaklarima ve kollarima hem ince cikti hemde az cikti yani faydasi oldu. cikti var ama herzamanki gibi cok degil carsamba günü alayimmi almayayimmi diye düsünüyorum ugrasmaya degermi diye düsünüyorum ama adet olursam ve ikinci alternatifide öyle atlarsam diye genede alicam sanirim. bikini bölgemde iii sayilir hemen cikmadi cikanlarda inceldi. var tabiki orasini mecbur almaliyim alincak sekilde ama ara ara olmayan yerlerde var. bacaklarimda öyle cikmayan bölgeler var.
sana ne kadar dua etsem azdir.
allah gönlüne göre versin
Aycangül kızımın yüzündeki tüyleri aldırıcam.
Bu yılın en etkili tarihi ne zaman olabilir.
Öngörme şansın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?