Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben 4 şubatta çene için lazere gitmek zorunda kaldım yaa
9unu bekleyemedim kendimi kötü hissediodum ama kontrol seansı 16si o denk gelmiş oluo

aycangül canim benim cok mutluyum
simdi önümüzdeki cuma günü agdami yapali tam 4hafta olucak ben gecen ay ilk alternatifi uygulamistim.
ben dogum kontrol hapi kullaniyordum yani 5 yildir hic adet görmüyorum o yüzden benim icin hangi tarihin uygun oldugunu bilmiyorum. ama doktorum beynimde bi problem nedeniyle hapi birakmam gerektigini söyleyince bende biraktim simdi adetim ne zaman olucak diye bekliyorum.
neyse ama simdiye kadar yaklasik 4aydir uyguluyorum senin yöntemini ve böyle ii sonuc almamistim ocak ayi bana yaradi.
koltuk altimda etki yapmiyor orasi ayri bi bölge zaten hemen cikiyor.
ama bacaklarima ve kollarima hem ince cikti hemde az cikti yani faydasi oldu. cikti var ama herzamanki gibi cok degil carsamba günü alayimmi almayayimmi diye düsünüyorum ugrasmaya degermi diye düsünüyorum ama adet olursam ve ikinci alternatifide öyle atlarsam diye genede alicam sanirim. bikini bölgemde iii sayilir hemen cikmadi cikanlarda inceldi. var tabiki orasini mecbur almaliyim alincak sekilde ama ara ara olmayan yerlerde var. bacaklarimda öyle cikmayan bölgeler var.
sana ne kadar dua etsem azdir.
allah gönlüne göre versin

Aycangül kızımın yüzündeki tüyleri aldırıcam.
Bu yılın en etkili tarihi ne zaman olabilir.
Öngörme şansın var mı?

Ayçangülcüm bende bu ay ilk defa deneyecem ama benim adet tehim 15 şubat 19 na kadar da bitmez ne yapmam lazım bilgi verebilirmisin

ne zamandır tarih bekliyordum, belki sen yazalı çok olmuştur canım,ellerine sağlık çok teşekkürler...
adet olacak gibiyim,çarşambaya kadar dayansa bari koltuklarımı almam lazım,çok rahatsız etti

arkadaşlar yorumları okuyupta başlamakta kararsız olanlar varsa mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum. ben 4 aydır uyguluyorum. bacaklarım koltuk altımda inanılmaz bir şekilde azalma var. özel bölge ve yüzüm de çok memnun değilim aynı şekilde çıkıyorlar ama renleri daha açık renk. aycangülllllllllllllllllll çokkk teşekküüüürr ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim .

merhaba bende uzun süredir takip ediyorum
ama hic uygulamadim pek anlamadigim icin.
ama artik bende denemek istiyorum..
yüzümdeki tüyleri agda ile aliyorum ama surda2 haftadir hic dokunmadim. tekrar almak icin hangi zaman uygun? adetim bu ayin 4de bitti ve yurtdisindayim.
tsk ederim simdiden

sizin için ayın 8 i uygun görünüyor
ayçangül ilk sayfada da zaten tarihleri verdi
8 şubat 22.30 dan 10 şubata kadardı sanırsam :)

kızlar yaa bende iki aydır deniyorum bu yöntemi ama kafam karıştı bu ayki tarihler uymuyo gibi geçmiş yorumları okudum iyice kafam karıştı şimde ben 12 sinde regli oluyorum 18 akşamı bitiyo yani anladığım kadarıyla ben 19 unda alabilirim diye düşünüyorum doğru muyum ?

yoksa birinci alternatifte mi almalıyım ? :26:

ikinci alernatifte almalısın, çünkü ilk alternatifte tam regl öncesine geliyo. 19 akşamı alırsan kurtarır.

amin canım,hepimizin inşallah.. bunları duyunca çok memnun oluyorum:)

Aycangül kızımın yüzündeki tüyleri aldırıcam.
Bu yılın en etkili tarihi ne zaman olabilir.
Öngörme şansın var mı?

malesef hiç bir fikrim yok.olduğunda paylaşıyorum zaten biliyorsun.

evett baktım sorular cevaplanmış, sorun yok:)
ben biraz özel mesajlara daldım, buralardayım yine de :)

Kizlar ben sunu farkettim, kaslarimi aldirdigimda bazen 15 gun falan cok rahat kullanirken, bazen 1 hafta icinde bayagi bi cikiyodu, bu tarihlerden dolayi olabilirmi?galiba bilmeden bu olayi dogrulamis oldum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…