ben bacaklarımı 17 aralıkta almıştım o tarihden beri dokunmadım yanı yaklaşık 50 gundür uzuyor tüylerim. ama bana cok fazla geldiler yanı bosluklar falan dolmus gibi. bu kadar zaman uzatan varmı. ben her ay alıyordum ve cok memnundum bu tarıhlerden bır sürü boşluklarım olmustu sımdı morelım bozuldu acaba cok uzttıgım ıcınmı yorumlarınızı beklıyorum:18:
aynen canim ayni durumdayiz ben de ocakta alamadim beklettim benim de bosluklar doldu gibi birsey. her ay duzenli yapmak gerekiyor bence bunu ve uzun surede cok etkili olacak birsey. ara vermemeye caliscam ben de bundan sonra
Reglim 9 şubatta bitiyor hemen sonra yani 10 şubatta tüylerimi almalı mıyım, yoksa 2.alternatifi mi beklemeliyim.?
10 şubat, gece 24:00 ile sabah 06:08 arasında alabilirsin ancak yani sadece 6 saat oda gece yarısından sonra. ama sana ikinci alternatifte olur zaten.
ya kızlar hep okuyodumda uygulayamadım bu ay denemek istiyorum 9 şubatta reglim bitiyo epilasyonu ne zaman yapmalıyım lütfen tarih verin lütfen biri tarih yazabilirmi bulamadım sayfalarda dikkat edemedim kızım bi rahat bırakmıyor ki bakayım biriniz yazabilir mi ???????
Her ay 1.sayfada tarihler yenileniyor
Ne güzel tam gününe denk gelmiş,biter bitmez ağdayı yaparsınız,oh missya kızlar hep okuyodumda uygulayamadım bu ay denemek istiyorum 9 şubatta reglim bitiyo epilasyonu ne zaman yapmalıyım lütfen tarih verin lütfen biri tarih yazabilirmi bulamadım sayfalarda dikkat edemedim kızım bi rahat bırakmıyor ki bakayım biriniz yazabilir mi ???????
Canım,adetin yakınsa,bence 2. alternatifi kullan,zaten hemen hemen adet bitişine denk gelir daha güzel olur,ağda zaten seyrekleştiriyo ama emin ol tarihlerin de çok etkisi var,ilerleyen dönemlerde daha da farkedersin zaten.kızlar reglim yakın öncemi sonramı yağpsam hangi alternatifi uygulayım
bu arada ben geçen sefer ağda yaptım yarınsı günü regli oldum oda işe yaradı ve seyrek çıkmış gerçekten ama bu yöntemmi işe yaradı bilemiycem çünkü ağda zaten seyrekleştiriyo dha öncede ağda yapıyodum seyrek çıkıyodu
Aynen,önceden oof yine ağda derdik,şimdi bir an önce gelse de yapsak diyoruzgeri sayima basladim kizlar off zaman gecmiyor :18::18::18:
Sanmıyorum,aynı etkiyi gösterecek olsaydı,tarihlere bugün de dahil olurdu,bugün yapılırsa herhaldebugün dolunay var dolunayda alınmasıda aynı etkiyi gösterirmi ilgili arkadaşlar?
Yarin aksam oglumu uyutup hemen banyoya kapaniyorum kizlar,bu halimle cok utaniyorum kocisten :))). Bide bisey sormak istiyorum dogum yapali 15ay oldu ama bazi bolgelere tuy dokucu krem kullaniyorum(sezeryandan sonra agda yapmaya cok korktum dogum sonrasi cok zor gectigi icin) yarin yine krem kullansam olurmu yoksa agdami yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?