Hoş geldiniz,hangi tarih uygunsa o tarihte yapıyorsun canım,detayları özelden yazayım hemen.kızlar ben burayı keşfedememişim ya ama anlamadım pek.bana özel mesajla kısaca anlatırmısınız.tarihleri anladım ama ayda kaç kere almak lazım.saat önemlimi ?
Hem daha geç çıkmaya başlıyor hem de azalıyor hatta bazı arkadaşlarımızın bazı bölgelerinde tamamen yok oluyor :) Bir taşla 2 değil 3 kuş vurmak gibi :))bu yöntemle tüyler daha mı geç çıkıyor yoksa gittikçe azalıyor mu yoksa ikiside mi
10 Şubatta saat sabah 6 gibi bitiyor.Sanırım o zamana yetişmez.Hem de çok erken bi saat:) 2. alternatifler sizin için daha uygun gibi.selam arkadaşlar bende yeniyim burda bi kaç gündür takip ediyorum sizi ben şimdi ayın altısında regl oluyorum 10 11 şubat gibi bitiyo hangi tarihte epilasyon yapayım ikinci tarih mi denk geliyo oda uzak geldi biraz ilk defa deneyecem ben bu ay
Rica ederim:)Şimdiden şifa olsun.Umarım faydasını görürsünüz.tesekkür ederim ilginiz için öyle yapayım ben o zaman
evet canım doğru hatırlıyorsun,alıntı istemiyorum aslında..
Aycangul ben bisey sormak istiyorum burda yapmamiz gereken sadece tarih ve saate uymakmi?yoksa baska bisey yapmamiz gerekiyormu? Ben cep tel.den yaziyorum bi sayfaya gitmek 2-3dk.suruyor sayfalari okuyamiyorum kusura bakma simdiden tesekkurler...
Aycangül bilmiyordum bir daha olmaz ..
aycangül o topikten bu topiğe,özelden genele koşuşturduğu için :126: cvp veremeyebilir,okumuşken ben yazayım istedim.Aynen öyle sadece tarih ve saate uyarak yapıyoruz.Bir de adet sonrası tarihe uyarsanız daha iyi olur.Yani adetiniz yeni bittiyse ya da bitecekse ilk alternatif,ilk alternatifte ya da 1-2 gün sonrasında adet olacaksanız 2. alternatife kadar bitecekse 2.si daha uygun olur.
Bu ay reglim tarihlere pek uygun gelmedi
Kızlar reglimizden 5 gün önce falan uygun mudur acaba?
uygundur canım..koskoca 5 gün..
iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?