Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangülcüm şuan regl oluyorum 1. alternatifte koltuk altımı 2.alternafte (şuan tam çıkmadığı için) bacaklarımı almayı düşünüyorum uygunmudur sence tatlım

selam arkadaşlar bende yeniyim burda bi kaç gündür takip ediyorum sizi ben şimdi ayın altısında regl oluyorum 10 11 şubat gibi bitiyo hangi tarihte epilasyon yapayım ikinci tarih mi denk geliyo oda uzak geldi biraz ilk defa deneyecem ben bu ay

kızlar ben burayı keşfedememişim ya ama anlamadım pek.bana özel mesajla kısaca anlatırmısınız.tarihleri anladım ama ayda kaç kere almak lazım.saat önemlimi ?
Hoş geldiniz,hangi tarih uygunsa o tarihte yapıyorsun canım,detayları özelden yazayım hemen.

bu yöntemle tüyler daha mı geç çıkıyor yoksa gittikçe azalıyor mu yoksa ikiside mi
Hem daha geç çıkmaya başlıyor hem de azalıyor hatta bazı arkadaşlarımızın bazı bölgelerinde tamamen yok oluyor :) Bir taşla 2 değil 3 kuş vurmak gibi :))

10 Şubatta saat sabah 6 gibi bitiyor.Sanırım o zamana yetişmez.Hem de çok erken bi saat:) 2. alternatifler sizin için daha uygun gibi.

Aycangul ben bisey sormak istiyorum burda yapmamiz gereken sadece tarih ve saate uymakmi?yoksa baska bisey yapmamiz gerekiyormu? Ben cep tel.den yaziyorum bi sayfaya gitmek 2-3dk.suruyor sayfalari okuyamiyorum kusura bakma simdiden tesekkurler...

Aycangul ben bisey sormak istiyorum burda yapmamiz gereken sadece tarih ve saate uymakmi?yoksa baska bisey yapmamiz gerekiyormu? Ben cep tel.den yaziyorum bi sayfaya gitmek 2-3dk.suruyor sayfalari okuyamiyorum kusura bakma simdiden tesekkurler...

aycangül o topikten bu topiğe,özelden genele koşuşturduğu için :126: cvp veremeyebilir,okumuşken ben yazayım istedim.Aynen öyle sadece tarih ve saate uyarak yapıyoruz.Bir de adet sonrası tarihe uyarsanız daha iyi olur.Yani adetiniz yeni bittiyse ya da bitecekse ilk alternatif,ilk alternatifte ya da 1-2 gün sonrasında adet olacaksanız 2. alternatife kadar bitecekse 2.si daha uygun olur.

aycangul yeni saatler ve tarihler için cok tesekkurler! ben yarın yola cıkıyorum insallah 8'ine donecegim. olmadı 9'unda bu işi hallederim. Ankara için ozel bir saat olacak mı acaba? Yakalayabilirsem onu yakalarım!

Visnereceli cvp icin tesekkur ederim.adetim bugun bitti sayilir,carsamba gununu iple cekicem tekrar sagol...

Aycangül bilmiyordum bir daha olmaz ..

affettim gitti o zaman :)))

iyi ki varsınız

bencede iyiki varsınız bende tarihleri dört gözle bekleyenlerdenim ve yeni üyeyim ama birçok arkadaşıma bahsettim hep birlikte bekleyeceğiz artık şu tüylerden kurtulmak istiyorummmm

çok uzun zamandır bu başlığı takip edenlerdenim, hatta sırf aycangüle teşekkür etmek için üye olmuştum bile denebilir; ama üye adı değişimi yapamadığım için tekrar üyelik almak zorunda kaldım... neyse, ben bu yöntemin bende işe yaradığını düşünüyorum, tabi hamilelikle beraber daha etkili oldu bence uzun zamandır adet kaygım da yok, ohh miss iyi ki hamilelikten daha önce başlamışım bu yöntemi uygulamaya, şimdi rahat ediyorum çok şükür
tekrar teşekkürler Aycangül

1. bölgede olmama rağmen verilen saat aralıkarında istediğim saatte epilasyon yapabilirim değil mi?? yardmcı olun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…