• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

^ Evet, ben kesinlikle inaniyorum.
Kaslarinizi bu tarihde fazla inceltmeyin bence, kusen kaslar kesin bu tarihlerde alinmis kaslardir.

Bu ay ilk tarih bana uygun,
Azalma var, o yuzden fazla vaktimi almayacak diye cok mutluyum :16:
Bu arada hala kasinma yok, normalde epilasyondan sonra kasinma olurdu,
uyumazdim felan.. Masallah yaa!! Aycangul cok tsk ederim tatliiim.
Sen olmasan halaaaa eskisi gibi olurdu bacaklarim.
Beni buyuk bir masraftan kurtarmis oldun. Dualarim seninle!

çok ilginç bi yöntem, uygulayıp da doğrulayan çok. onun için ben de denemeye karar verdim. adetim pazar bitti. perşembe günü yapıcam epilasyonumu. uygundur herhalde. koltukaltında da işe yarıyo mu merak ediyorum. çünkü koltuk altlarım 1 haftada çıkıyo çok rahatsızım ondan.

ben bacaklarımı 17 aralıkta almıştım o tarihden beri dokunmadım yanı yaklaşık 50 gundür uzuyor tüylerim. ama bana cok fazla geldiler yanı bosluklar falan dolmus gibi. bu kadar zaman uzatan varmı. ben her ay alıyordum ve cok memnundum bu tarıhlerden bır sürü boşluklarım olmustu sımdı morelım bozuldu acaba cok uzttıgım ıcınmı yorumlarınızı beklıyorum:18:

ben bacaklarımı 17 aralıkta almıştım o tarihden beri dokunmadım yanı yaklaşık 50 gundür uzuyor tüylerim. ama bana cok fazla geldiler yanı bosluklar falan dolmus gibi. bu kadar zaman uzatan varmı. ben her ay alıyordum ve cok memnundum bu tarıhlerden bır sürü boşluklarım olmustu sımdı morelım bozuldu acaba cok uzttıgım ıcınmı yorumlarınızı beklıyorum:18:

aynen canim ayni durumdayiz ben de ocakta alamadim beklettim benim de bosluklar doldu gibi birsey. her ay duzenli yapmak gerekiyor bence bunu ve uzun surede cok etkili olacak birsey. ara vermemeye caliscam ben de bundan sonra

aynen canim ayni durumdayiz ben de ocakta alamadim beklettim benim de bosluklar doldu gibi birsey. her ay duzenli yapmak gerekiyor bence bunu ve uzun surede cok etkili olacak birsey. ara vermemeye caliscam ben de bundan sonra

ben normalde cok kıllıyımdır. bacaklarım inanılmaz azalmıştı herkese hava atıyordum azaldı diye:26:. insallah ilk alternatifte alıcam bakalım aynı boşluklar geri gelcek mı? belkide kıllar çok uzadığı için boşlukları örtmüştür

Son düzenleme:
ya kızlar hep okuyodumda uygulayamadım bu ay denemek istiyorum 9 şubatta reglim bitiyo epilasyonu ne zaman yapmalıyım lütfen tarih verin lütfen biri tarih yazabilirmi bulamadım sayfalarda dikkat edemedim kızım bi rahat bırakmıyor ki bakayım biriniz yazabilir mi ???????

ya kızlar hep okuyodumda uygulayamadım bu ay denemek istiyorum 9 şubatta reglim bitiyo epilasyonu ne zaman yapmalıyım lütfen tarih verin lütfen biri tarih yazabilirmi bulamadım sayfalarda dikkat edemedim kızım bi rahat bırakmıyor ki bakayım biriniz yazabilir mi ???????

Her ay 1.sayfada tarihler yenileniyor :34::34:

kızlar reglim yakın öncemi sonramı yağpsam hangi alternatifi uygulayım
bu arada ben geçen sefer ağda yaptım yarınsı günü regli oldum oda işe yaradı ve seyrek çıkmış gerçekten ama bu yöntemmi işe yaradı bilemiycem çünkü ağda zaten seyrekleştiriyo dha öncede ağda yapıyodum seyrek çıkıyodu

Son düzenleme:
Ne güzel tam gününe denk gelmiş,biter bitmez ağdayı yaparsınız,oh miss :34:

kızlar reglim yakın öncemi sonramı yağpsam hangi alternatifi uygulayım
bu arada ben geçen sefer ağda yaptım yarınsı günü regli oldum oda işe yaradı ve seyrek çıkmış gerçekten ama bu yöntemmi işe yaradı bilemiycem çünkü ağda zaten seyrekleştiriyo dha öncede ağda yapıyodum seyrek çıkıyodu
Canım,adetin yakınsa,bence 2. alternatifi kullan,zaten hemen hemen adet bitişine denk gelir daha güzel olur,ağda zaten seyrekleştiriyo ama emin ol tarihlerin de çok etkisi var,ilerleyen dönemlerde daha da farkedersin zaten.

geri sayima basladim kizlar off zaman gecmiyor :18::18::18::60::60::60:
Aynen,önceden oof yine ağda derdik,şimdi bir an önce gelse de yapsak diyoruz :9:

bugün dolunay var dolunayda alınmasıda aynı etkiyi gösterirmi ilgili arkadaşlar?
Sanmıyorum,aynı etkiyi gösterecek olsaydı,tarihlere bugün de dahil olurdu,bugün yapılırsa herhalde :37: böyle bi etki olur

Yarin aksam oglumu uyutup hemen banyoya kapaniyorum kizlar,bu halimle cok utaniyorum kocisten :))). Bide bisey sormak istiyorum dogum yapali 15ay oldu ama bazi bolgelere tuy dokucu krem kullaniyorum(sezeryandan sonra agda yapmaya cok korktum dogum sonrasi cok zor gectigi icin) yarin yine krem kullansam olurmu yoksa agdami yapmaliyim?

Yarin aksam oglumu uyutup hemen banyoya kapaniyorum kizlar,bu halimle cok utaniyorum kocisten :))). Bide bisey sormak istiyorum dogum yapali 15ay oldu ama bazi bolgelere tuy dokucu krem kullaniyorum(sezeryandan sonra agda yapmaya cok korktum dogum sonrasi cok zor gectigi icin) yarin yine krem kullansam olurmu yoksa agdami yapmaliyim?

bu yöntemde kesinlikle kökten almak gerekiyor tercihen ağdayla.

Back