eşin benim yüzümden sana hasret kalıyor,ben eşin yüzünden seni denek yapamıyorum..bakalım bu işin sonu ne olacak
denek olurum canim istiyorsan yani eger birkac hafta daha beklemem gerekmeyecekse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşin benim yüzümden sana hasret kalıyor,ben eşin yüzünden seni denek yapamıyorum..bakalım bu işin sonu ne olacak
Önceki sayfalara göz atın.Her türlü sorunuza cevap var
Harita her ay kullanılmaz.Saat verildiğinde bulunduğunuz bölge için de bilgi verilir zaten.
esimle ikiniz boykot baslatmayin da.. ya o ya ben falan
e birgün tercih yapman gerekecek tabi :)))
anında yakalamışsın,tebrik ediyorum seni:)
güle güle kullanın:)
birinci alternatifte alınacak kadar uzamış olmuyorlar, 2. alterbatif yine regle denk geliyor, ne yapmalıyım ki, :26:
Geçen ay da denk getiremedim, bu ay da olmuyor...
bugzacım çok teşekkürler,soruların yanıtlanmış olduğunu görünce çok mutlu oldum..şu an sıkı bir çalışma içindeyim,bana kocaman bir zaman hediye ettin :)
1.ALTERNATİF
Şubat 2012 , saat 20:32' den
Şubat 2012 günü saat 06:08' e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
1. alternatif kesinlikle bana uymuor .. Bugün adet olacak gibiyim olmadı yarın ... 2 3 güne olurum kaldım 2.alternatife.. allahtan öyle aman aman uzamadılar :44:
teşekkürler aycangül
Ne demek Aycangül rica ederim,bilebildiğim kadarıyla işte..
Yanlış anlaşılmasın sizinle ilgili değil ama bir ara Aycangül ilk sayfadan alıntı yapmayın demişti.Sebebi biraz kişiseldi yanlış hatırlamıyorsam.Eğer sorun ortadan kalktıysa kusura bakmayın şimdiden.
1.ALTERNATİF
08 Şubat 2012 Çarşamba, saat 20:32' den
10 Şubat 2012 Cuma günü saat 06:08' e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
1. alternatif kesinlikle bana uymuor .. Bugün adet olacak gibiyim olmadı yarın ... 2 3 güne olurum kaldım 2.alternatife.. allahtan öyle aman aman uzamadılar :44:
teşekkürler aycangül
birinci alternatifte alınacak kadar uzamış olmuyorlar, 2. alterbatif yine regle denk geliyor, ne yapmalıyım ki, :26:
Geçen ay da denk getiremedim, bu ay da olmuyor...
Bendeki ilerlemeleri gorunce annemde heveslendi. Unutturma bende epilasyonumu o zaman yapim diyo
Hatta 13 yasindaki kizkardesinede yardimci ol, bizim cektiklerimizi cekmesin.
Cok tsk ederiz Aycangul
iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni sayılırım burda konu ilgimi çekti ama anlamadım aycangül :) adetten ne kadar sonra epilasyon yapılıyo yada ay tarihlerlemi alakalı anlamadın yaaa bana yazarmısın bende dertliyim bu konuda ...