• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Önceki sayfalara göz atın.Her türlü sorunuza cevap var
Harita her ay kullanılmaz.Saat verildiğinde bulunduğunuz bölge için de bilgi verilir zaten.

bugzacım çok teşekkürler,soruların yanıtlanmış olduğunu görünce çok mutlu oldum..şu an sıkı bir çalışma içindeyim,bana kocaman bir zaman hediye ettin :)

1.ALTERNATİF

08 Şubat 2012 Çarşamba, saat 20:32' den
10 Şubat 2012 Cuma günü saat 06:08' e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

1. alternatif kesinlikle bana uymuor .. Bugün adet olacak gibiyim olmadı yarın ... 2 3 güne olurum kaldım 2.alternatife.. allahtan öyle aman aman uzamadılar :44:

teşekkürler aycangül
:16:

birinci alternatifte alınacak kadar uzamış olmuyorlar, 2. alterbatif yine regle denk geliyor, ne yapmalıyım ki, :26:
Geçen ay da denk getiremedim, bu ay da olmuyor...

Bendeki ilerlemeleri gorunce annemde heveslendi. Unutturma bende epilasyonumu o zaman yapim diyo :1:
Hatta 13 yasindaki kizkardesinede yardimci ol, bizim cektiklerimizi cekmesin.
Cok tsk ederiz Aycangul :16:

bugzacım çok teşekkürler,soruların yanıtlanmış olduğunu görünce çok mutlu oldum..şu an sıkı bir çalışma içindeyim,bana kocaman bir zaman hediye ettin :)

Ne demek Aycangül rica ederim,bilebildiğim kadarıyla işte..:34::34::34::34::34:

1.ALTERNATİF

Şubat 2012 , saat 20:32' den
Şubat 2012 günü saat 06:08' e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

1. alternatif kesinlikle bana uymuor .. Bugün adet olacak gibiyim olmadı yarın ... 2 3 güne olurum kaldım 2.alternatife.. allahtan öyle aman aman uzamadılar :44:

teşekkürler aycangül

Yanlış anlaşılmasın sizinle ilgili değil ama bir ara Aycangül ilk sayfadan alıntı yapmayın demişti.Sebebi biraz kişiseldi yanlış hatırlamıyorsam.Eğer sorun ortadan kalktıysa kusura bakmayın şimdiden.

Son düzenleme:
Arkadaşlar tüylerinizi %70 oranında azaltan bitkisel helal sertifikalı Ersağ tüy azaltıcı losyonu tavsiye ederim fiyatı da uygun hem de konsantre. Sağlık açısından hiçbir zararlı madde yok içerisinde. (isteyenlere temin edebilirim) arkadaşlarım çok memnun

Ne demek Aycangül rica ederim,bilebildiğim kadarıyla işte..:34::34::34::34::34:

Yanlış anlaşılmasın sizinle ilgili değil ama bir ara Aycangül ilk sayfadan alıntı yapmayın demişti.Sebebi biraz kişiseldi yanlış hatırlamıyorsam.Eğer sorun ortadan kalktıysa kusura bakmayın şimdiden.

evet canım doğru hatırlıyorsun,alıntı istemiyorum aslında..

iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni sayılırım burda konu ilgimi çekti ama anlamadım aycangül :) adetten ne kadar sonra epilasyon yapılıyo yada ay tarihlerlemi alakalı anlamadın yaaa bana yazarmısın bende dertliyim bu konuda ...

1.ALTERNATİF

08 Şubat 2012 Çarşamba, saat 20:32' den
10 Şubat 2012 Cuma günü saat 06:08' e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

teşekkürler aycangül

rica ederim canım,faydası olsun yeter ki:)

birinci alternatifte alınacak kadar uzamış olmuyorlar, 2. alterbatif yine regle denk geliyor, ne yapmalıyım ki, :26:
Geçen ay da denk getiremedim, bu ay da olmuyor...

1.alternatifte yapmalısın canım..

Bendeki ilerlemeleri gorunce annemde heveslendi. Unutturma bende epilasyonumu o zaman yapim diyo :1:
Hatta 13 yasindaki kizkardesinede yardimci ol, bizim cektiklerimizi cekmesin.
Cok tsk ederiz Aycangul :16:

takipçilerim çoğalıyor desene :)
güle güle kullanın:)

iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni sayılırım burda konu ilgimi çekti ama anlamadım aycangül :) adetten ne kadar sonra epilasyon yapılıyo yada ay tarihlerlemi alakalı anlamadın yaaa bana yazarmısın bende dertliyim bu konuda ...

konunun ilk mesajına göz atarsan daha iyi anlayacaksın.
regl konusuna gelince: sadece ağdadan hemen sonra,aynı gün yada 1-2 gün sonra regl olma yeter. bunu ayarlayabilmenin için de 2 ayrı tarih veriyorum.hangisi uygunsa onu tercih etmelisin.

teşekkürler inşallah çözüm olur sen ne kadar süredir yapıyosun bunu ayyy heycanlandım inşallah kurtulurum :)))))) bi yorumda yazmışlar uyguladım genital bitti diye inanamadım...

Az önce kontrol ettim de,bacaklarımda baya azalma var:8: Bir kaç ay sonra bacaklarımın alt kısmındakiler sayılacak gibi gözüküyor :46: aycangülüm tarihleri de eklemişsin.Sağolasın:54: Adetim yeni bitti tüyler çok değil ama ilk alternatifi kullanacağım.

kızlar ben burayı keşfedememişim ya ama anlamadım pek.bana özel mesajla kısaca anlatırmısınız.tarihleri anladım ama ayda kaç kere almak lazım.saat önemlimi ?

bu yöntemle tüyler daha mı geç çıkıyor yoksa gittikçe azalıyor mu yoksa ikiside mi :D

Back