• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

2 şubatta regl oldum 7 şubatta bitecek ne zaman yapmalıyım ağdayı ?
mart nisan mayıs ve haziran ayı için tarihler ne olmalı ? bunları şimdiden yazıyormusunuz acaba ?

7 Şubatta bitiyorsa 9 şubatta alabilirsiniz.Mart,Nisan..vs her ay güncelleme yapıyor Aycangül.Takip etmeniz gerek.
Bunun için bu konuya abone olmalısınız
>sayfanın üst kısmındaki "Seçenekler"
$secenekler.JPG

"Bu konuya abone ol"
$bu konuya abone ol.JPG

"Email ile derhal haberdar edilmek...."
$email ile derhal haberdar.JPG

"Abonelik ekle"
$abonelik ekle.JPG

"Aboneliklerinize eklendi"
$abonliklerinize eklendi.JPG

7 Şubatta bitiyorsa 9 şubatta alabilirsiniz.Mart,Nisan..vs her ay güncelleme yapıyor Aycangül.Takip etmeniz gerek.
Bunun için bu konuya abone olmalısınız
>sayfanın üst kısmındaki "Seçenekler"
Eki Görüntüle 339491

"Bu konuya abone ol"
Eki Görüntüle 339492

"Email ile derhal haberdar edilmek...."
Eki Görüntüle 339494

"Abonelik ekle"
Eki Görüntüle 339496

"Aboneliklerinize eklendi"
Eki Görüntüle 339497

çok teşekkür ederim fakat bir şey soracağım saati kaç olmalı ?
bir de benim tüylerim şuan daha çıkmamış regl dönemim ayın 7 sinde bitiyor ben 18 şubatta alsam olur mu ?

çok teşekkür ederim fakat bir şey soracağım saati kaç olmalı ?
bir de benim tüylerim şuan daha çıkmamış regl dönemim ayın 7 sinde bitiyor ben 18 şubatta alsam olur mu ?

Her ay saat vermeyebiliyor Aycangül.Bazı aylar saat dakikaya varıncaya kadar detay veriyor,ancak bu her ay mümkün olmayabiliyor.Mesela bu ay için şu ana kadar bir saat vermedi.Bu yüzden saate dikkat etmenize gerek yok.
Bence 8-9unda da alın.Kalanları da 18inde alırsınız.Birkaç uygulama sonrası adetiniz ertesi güne denkgelmeye başlar.

Son düzenleme:
Her ay saat vermeyebiliyor Aycangül.Bazı aylar saat dakikaya varıncaya kadar detay veriyor,ancak bu her ay mümkün olmayabiliyor.Mesela bu ay için şu ana kadar bir saat vermedi.Bu yüzden saate dikkat etmenize gerek yok.
Bence 7sinde de alın.Kalanları da 18inde alırsınız.Birkaç uygulama sonrası adetiniz ertesi güne denkgelmeye başlar.

anladım teşekkür ederim. tarih olarak 8 9 verilmiş 7 sinde alsam sıkıntı olmaz mı ?

saati tam olarak ayarlayabilmek icin bir harita var galiba ilk sayfada, yani anladigim kadariyla...
peki yurtdisinda yasayanlar icin bir farklilik varmi yoksa ayni bu sekilde yapilabilirmi?
Sorumu cevaplarsan sevinirim...
Hayirli geceler

8 yada 9 un hangisinde yapsak daha etkili olur acaba ? neerdeyse 15 gündür şubat tarihini bekliyorum ve tahmin edersiniz ki heyacanım had safhada :52:

saati tam olarak ayarlayabilmek icin bir harita var galiba ilk sayfada, yani anladigim kadariyla...
peki yurtdisinda yasayanlar icin bir farklilik varmi yoksa ayni bu sekilde yapilabilirmi?
Sorumu cevaplarsan sevinirim...
Hayirli geceler

Evet aynı saatler arası ama saat farkını hesapladıktan sonra
örnek:Tc>18:00-23:50 uygulama saati diyelim
sizin ulkeniz Örnek Almanya +3 saat 10 dk
18:00 + 180' = 21:00
bu ulusal saat dilimlerine göre.eğer bölgeniz birebir aynıysa ok,değilse dakika farkını da koyunuz..bulunduğunuz yerin ezan saatleriyle kontrol edebilisiniz çünkü o tam yerel saate göredir...

Önceki sayfalara göz atın.Her türlü sorunuza cevap var
Harita her ay kullanılmaz.Saat verildiğinde bulunduğunuz bölge için de bilgi verilir zaten.

ilk sayafada şubat tarihini göremedim ben.. bikaç sayfa öncesinde 8-9 u falan var, aralarda mı yazıldı şubat tarihi? her zaman bütün yorumları okuyamıyorum, aycangül yazmamışsa da güvenemiyorum. aycangül ilk sayfayıda değiştirirsin dimi şubat tarihleri belli olunca?

Bu konuyu yeni gordum.siz nezamandir uyguluyorsunuz? olumlu sonuc alanlar varmi? Bu aydan itibaren bende deniycem sonclarini bende yazarim...

Back