• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar mrb.Ben ilk kez bu ay denicem 9 şubat yada 17 şubat ikiside benim regl dönemimden sonrasına gelmiyo yine de faydalanabilirim değil mi ? Tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz?

bende yeni üyeyim ve üye olmadan öncede takip ediyordum benim içinde çok zor bütün tüylerimi bekletiyorum ve van da olduğum için okullar devam ediyor kaşlarım tam bir felaket ama işe yarar ümidiyle tarihleri büyük bir ümitle bekliyorum...gerçekten işe yararsa ne kadar büyük dualar alacaksınız kendi adıma çok teşekkürler :)

^ Bir kac ay sonra inan iyiki bekletmisim diyeceksiniz.
BU arada kaslarimi bazen bilerek bu tarihlerde inceltmiyorum.
Hani bazen kaslar kuserde uzamaz ya, bence o kaslar kesin bu gunlerde alinmis kaslardir:1:

Bu arada normalde bu zamanlarda kasinmam baslamasi gerekirken kasintim hala yok bacaklarimda:16:

1. alternatif ayın 9 undaysa şimdiden yoğun nemlendirmeye başlayalım.:34:
Ben de kasımdan beri bu tarihlerde sir ağda kullanıyorum.Seyrekleşme var mı tam emin değilim ama eskiden 2 haftada aldığı şekli şimdi 4 haftada alıyor.

meraba bende yeni üyeyim ve bu tarihler nasıl bi anlam taşıyo anlayamadım bana tarif edebilirmisin canım merak ettim 4 hafta deyince :)))))))))

aycangul ya gozumu kararttım, 8-9 subatı bekleyeceğim. Ozel bir saat onerin de olacak mı? 8'i zayıf ama sanki 9'u daha uygun olacak gibi bana. durdum durdum o gunler yolda olacak gibiyim. esimi ikna edersem erkenden yola cıkarıcam sırf bu iş için :)

evet 9 subat uygun gibi. ben de buyuk ihtimal 15-16 gibi olucam ikinci tarih gume gidecek. o yuzden mecbur onceki tarihi kullanacağız. aslında en guzeli adet bitimine denk gelirse oluyor o da kısmet işi

8inde Yasmin hapı biticek 12 gibi regl olurum ben de.Lazer randevusunu 11ine aldım ama şimdi 16sına değiştirmeyi düşünüyorum yer varsa eğer.

kızlar nemlendirici sürmek tabi ki kırılmayı önler de tüyleri de arrtırmaz mı ?? çümkü içinde bulunan yağların tüylendirme özelliği vardır badem yağı vs gibi ?? epilasyon dan önce pudra sürünce de rahat oluo.... bu arada ilk alternatif şubat 9 falansa alacak tüyüm olmadığı için çok mutuyum :):) o zman ben ikinci tarihlerini bekliyorum aycangül:)))

8inde Yasmin hapı biticek 12 gibi regl olurum ben de.Lazer randevusunu 11ine aldım ama şimdi 16sına değiştirmeyi düşünüyorum yer varsa eğer.

17 ve 18 şubat daha uygun..

kızlar nemlendirici sürmek tabi ki kırılmayı önler de tüyleri de arrtırmaz mı ?? çümkü içinde bulunan yağların tüylendirme özelliği vardır badem yağı vs gibi ?? epilasyon dan önce pudra sürünce de rahat oluo.... bu arada ilk alternatif şubat 9 falansa alacak tüyüm olmadığı için çok mutuyum :):) o zman ben ikinci tarihlerini bekliyorum aycangül:)))

canım nemlendirici tüylenme yapsaydı benim ellerim ve yüzüm tüyle dolardı.yüzüme ve ellerime sürekli nemlendirici kullanırım..kaş ve dudak üstü hariç yüzümü almadım şimdiye kadar,gerek olmadı hiç.

2 şubatta regl oldum 7 şubatta bitecek ne zaman yapmalıyım ağdayı ?
mart nisan mayıs ve haziran ayı için tarihler ne olmalı ? bunları şimdiden yazıyormusunuz acaba ?

Back