• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

cumartesi arkadaşıma kahvaltıya gittim,o da aynı şeyleri söyledi.eşi kızıyormuş,o da benim verdiğim tarihin daha gelmediğini söylüyormuş:))
korkuyorum, yakında erkekler toplanım protesto edecekler..

aycangüle haayır, tarihlerine haayır, beklemeye haayır.. :kkk:

Sesli güldüm Aycangülcümm :1:
Neyse artık bekar olanlar evlenene kadar bitirir de tüylerini erkekleri de alırız arkana ..

Sesli güldüm Aycangülcümm :1:
Neyse artık bekar olanlar evlenene kadar bitirir de tüylerini erkekleri de alırız arkana ..

:))
aa tabii..bir de bunun şu versiyornu var :

"dilekcim sen 3 aydır hergün ağda mı yapıyorsun"
"niye sordun ahmetcim"
"sürekli tertemizsin de :53:"
"kem küm"

burada aycangülün adı geçmiyor ama :57: :)))

Son düzenleme:
ya ben bu konu hakkında bir sürü insandan işe yarıyor diye şeyler duydum dışarıdan da, denemeye karar verdim ama ilk sayfada şubat ayının tarihleri yok, aralara mı yazdınız acaba. ben de başlayacağım denemekten zarar çıkmaz :34:

ya ben bu konu hakkında bir sürü insandan işe yarıyor diye şeyler duydum dışarıdan da, denemeye karar verdim ama ilk sayfada şubat ayının tarihleri yok, aralara mı yazdınız acaba. ben de başlayacağım denemekten zarar çıkmaz :34:

ilk sayfa henüz güncellenmedi ama Aycangül tarihleri bir sayfa öncesinde verdi.
9 şubatta epilasyon yapabilirsin, ya da 1 hafta sonrası.

Evet aynı saatler arası ama saat farkını hesapladıktan sonra
örnek:Tc>18:00-23:50 uygulama saati diyelim
sizin ulkeniz Örnek Almanya +3 saat 10 dk
18:00 + 180' = 21:00
bu ulusal saat dilimlerine göre.eğer bölgeniz birebir aynıysa ok,değilse dakika farkını da koyunuz..bulunduğunuz yerin ezan saatleriyle kontrol edebilisiniz çünkü o tam yerel saate göredir.

Hatam varsa hesaplamada düzeltsin birileri..

cok tesekkur ederim dogru anladiysam eger turkiye saatini baz aliyorum yasadigimulke 6 saat ileri turkiyeden yani saat 18-23.50 uygulanacaksa ben burda 24--5.50 arasi yapmaliyim

cumartesi arkadaşıma kahvaltıya gittim,o da aynı şeyleri söyledi.eşi kızıyormuş,o da benim verdiğim tarihin daha gelmediğini söylüyormuş:))

bende aynı durumdayım :52::52:

"niye sordun ahmetcim"
"kem küm"

:52: ilahi aycangül
bu arada benim eşim de tanıyor seni artık :1:

siz hiç değilse ağda sir vs yapıyorsunuz
ben lazere gidiyorum bi de..ağda da yasak,çıkanlar kesilecek biçilecek
bir de günleri saatleri beklemek var -ki benim için değil- eşim için işkence ki ne işkence...
Aycangül bizim evde tanınan ve %50 sevilen birisin sekerim :1::1::1:

bende şubat tarihleirni bekliyorum hala verilmedi sanırım degilmi?

eşler ile yapılan diyaloglar çokkomik yahuu bende bekleyenlerdenim:9::9::9::9:
ama bir sorun var ben bu ay spiral taktırmaya gidicemmm inşş tarihlere yetişebilirimm
yani kaçırmak istemiyorum:(

"niye sordun ahmetcim"
"kem küm"

:60::60::60:
benim esimle diyaloglarim henuz bu ikinci ornekteki gibi olamadi daha yeni basladim cunku bu tarihlere uymaya :1: ama aralikta yaptiktan uzun bir sure sonra hala yeni alinmis gibiydi esim farketti mi bilmiyorum :27:

zaten kadınların yaptığı bütün bakımların hepsinin ucu erkeklere dokunuyo sonunda.:12: onlarda bi zahmet kendilerine bizim gibi özen göstersinler:19: herkes bakımlı olsun :kkk:

tarihler verilmiş :8:
ama ben 10 şubatta regl olcam zaten 1. alternatif için henüz bişiler yok mecbur 2. beklicem
hem hastalığı da atlatmış olurum yani 16 şubatta alıncak

*bir öncesi de doğum günüm :12:
*onunda bir gün öncesi sevgililer günü

ama evliler ve 2 alternatif uygulayacaklar pek tadını çıkaramıcaz sanırım :17:
17.sinnde telafi ederiz artık :23:

aycangül teşekkürler emeğine sağlık :38:

aaa:28:
aslında bir önceki msjda yazdığım 16 şubat 2.alternatif diil dimi :44:
1. alternatifim 2 seceneği mi?

2. alternatif 25 şubat gibi falan olcak galiba 1. sayfaya ocak tarihlerine bakınca jetonum düştü :27:

bende şubat tarihleirni bekliyorum hala verilmedi sanırım degilmi?

eşler ile yapılan diyaloglar çokkomik yahuu bende bekleyenlerdenim:9::9::9::9:
ama bir sorun var ben bu ay spiral taktırmaya gidicemmm inşş tarihlere yetişebilirimm
yani kaçırmak istemiyorum:(

aaa:28:
aslında bir önceki msjda yazdığım 16 şubat 2.alternatif diil dimi :44:
1. alternatifim 2 seceneği mi?

2. alternatif 25 şubat gibi falan olcak galiba 1. sayfaya ocak tarihlerine bakınca jetonum düştü :27:

dur dilekcim dur :1:
şimdi şöyle ilk alt. 9 şubat,ikincisi 17-18 gibi olacak. detaylaı vereceğim yine ilk sayfada..

dur dilekcim dur :1:
şimdi şöyle ilk alt. 9 şubat,ikincisi 17-18 gibi olacak. detaylaı vereceğim yine ilk sayfada..

of tarihler boyleyse ben bu ay yandim :( 9 subat tek gunse buyuk ihtimal alamam 17-18 de adete denk geliyor. tuh ya gecen ay duzenimin bozulması pahalıya mal olacak gibi :( evlenmeden once bitireyim dedim olmadı, şimdi bebekten once bitsin diyorum ama bu gidisle o da olmayacak gibi. hamileyken bu işler cok zor oluyormus :(

hoşgeldin canım:) ilk sayfayı güncelleeceğim yakında..

saatler peki? saat vermicek misiniz?:30:

Aycangul saat vericekmisin yoksa diğer sayfalarda var mı?

saat verir miyim bilemiyorum şu an.sürekli kontrol edin son günlerde,benim işim belli olmuyor :1:

cok tesekkur ederim dogru anladiysam eger turkiye saatini baz aliyorum yasadigimulke 6 saat ileri turkiyeden yani saat 18-23.50 uygulanacaksa ben burda 24--5.50 arasi yapmaliyim

evet bu şekilde yapabilirsin :) sende hoşgeldin :)

bende aynı durumdayım :52::52:

allah beni affetsin 1:

Ben oturur anlatırım ileride merak etme sen Aycangülcüm :1:

vefa diye buna derim, masalım benim :)

:52: ilahi aycangül
bu arada benim eşim de tanıyor seni artık :1:[/QUOTE

beni düşündüğünde burun nefesi alan eşlerden mi seninki de :)

siz hiç değilse ağda sir vs yapıyorsunuz
ben lazere gidiyorum bi de..ağda da yasak,çıkanlar kesilecek biçilecek
bir de günleri saatleri beklemek var -ki benim için değil- eşim için işkence ki ne işkence...
Aycangül bizim evde tanınan ve %50 sevilen birisin sekerim :1::1::1:

bende ona bayılmıyorum :63: öyle söle :1:

:60::60::60:
benim esimle diyaloglarim henuz bu ikinci ornekteki gibi olamadi daha yeni basladim cunku bu tarihlere uymaya :1: ama aralikta yaptiktan uzun bir sure sonra hala yeni alinmis gibiydi esim farketti mi bilmiyorum :27:

keşke geçen ay yapabilseydin :(

zaten kadınların yaptığı bütün bakımların hepsinin ucu erkeklere dokunuyo sonunda.:12: onlarda bi zahmet kendilerine bizim gibi özen göstersinler:19: herkes bakımlı olsun :kkk:

bundan sonra onlar için de tarih vereyim,şöyle en acıtanından :1:

of tarihler boyleyse ben bu ay yandim :( 9 subat tek gunse buyuk ihtimal alamam 17-18 de adete denk geliyor. tuh ya gecen ay duzenimin bozulması pahalıya mal olacak gibi :( evlenmeden once bitireyim dedim olmadı, şimdi bebekten once bitsin diyorum ama bu gidisle o da olmayacak gibi. hamileyken bu işler cok zor oluyormus :(

canım 8 inde bizim olan saatler olacak yine merak etme..

"niye sordun ahmetcim"
"kem küm"

aycangülüm "versiyorn" ne demek tatlım?
dikkatimi çekiyor; son günlerde çok yazım hatası yapıyorsun.tamam klavyen değişti, zorlanıyorsun falan ama yukarıdaki kelimenin klavyeyle ilgisi yok; farkındasın değil mi?
ben topiğimde böyle şeyler istemem, biraz dikkatli ol canım,aa:47:

Son düzenleme:
Back