• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

tamam canım emla sürdüm 1 saate yaparım bakalım :51:

Arkadaşım bu emla kremini bende duydum alsam mı diye düşünüyorum etkisini görürmüyüm ... Acı bakımından :9:
Fiyatı ne kadar acaba :44:

Evet kuzum burdada bulduk birbirimizi :9:
Ben yaklaşık 4 aydır falan yapıyorum,baya da etkisini gördüm azalma var özellikle bacaklarımda:9:

Hmm anladım canım çoğu yorumlarda etkisini görmüş :) Bende bacaklarımı hallettim demin umarım görürüm etkisini ...
Şu emla denen kremi sende kullanıor musun ?

Arkadaşım bu emla kremini bende duydum alsam mı diye düşünüyorum etkisini görürmüyüm ... Acı bakımından :9:
Fiyatı ne kadar acaba :44:

canım ben ilk kez kullandım ve ilk kez ağda yaptım.acı hissetmedimm sadece genital bölgem için kullandım ben ve faydasını fazlasıyla gördüm.fiyatı paket halinde alırsan bi pakette 5 tane tüp oluyo 57 lira.tek alırsan 13 lira.sadece genital bölgeme 1 tüp gitti.

bu aradaaa ağdamıdaa yapmışş bulunmaktayımm inşallah doğru zamandırr.

Son düzenleme:
canım ben ilk kez kullandım ve ilk kez ağda yaptım.acı hissetmedimm sadece genital bölgem için kullandım ben ve faydasını fazlasıyla gördüm.fiyatı paket halinde alırsan bi pakette 5 tane tüp oluyo 57 lira.tek alırsan 13 lira.sadece genital bölgeme 1 tüp gitti.

Tek halinde bi deneyeyim o zaman ... Çünkü bikini bölgesi inanılmaz acıyor dayanamıyorum sanırım bu krem eşliğinde sir ağda ile alırsak kıldan tüye geçiş yaparlar ...

emla yerine anestol alsak da olur bence 2 lira sonucta.. belki emla daha etkilidir ama fiyati da baya tuzluymus :26: - agda icin hic denemedim anestolu ama normalde gayet iyi uyusturdugunu biliyorum

Tek halinde bi deneyeyim o zaman ... Çünkü bikini bölgesi inanılmaz acıyor dayanamıyorum sanırım bu krem eşliğinde sir ağda ile alırsak kıldan tüye geçiş yaparlar ...

ben sirle aldım ama bi dahaki gün verildiğinde çamsakızıyla alcam.ama yapabiliosan sir sorun değil ben biras zorlandım:34:

ben sirle aldım ama bi dahaki gün verildiğinde çamsakızıyla alcam.ama yapabiliosan sir sorun değil ben biras zorlandım:34:

ya canım açık konusayım bikini bölgesinide spatula ile sürüp almak biraz zor geliyor bezle çekmek falan çok acıyor anacım ya :14:bitiremiyorum ki sonuna kadar sinirlenip tekrar jilet :26:e jilette çok kalınlastırıyor bilirsin :25:sanırım bende çamsakızı ile yaparım onunla tutam tutam çekmek daha kolay .. ama sir azaltıyor işte o yönü güzel ..

Hmm anladım canım çoğu yorumlarda etkisini görmüş :) Bende bacaklarımı hallettim demin umarım görürüm etkisini ...
Şu emla denen kremi sende kullanıor musun ?[/QUOTE]

2 sene önce almıştım o sıra beceremedim sanırım bu gün son tüpü kullandım bu sefer işe yararı uyuştu ama yarım saatten biraz fazla sürüo etkisi sonra geçti bana da yetmedi tabi biraz2ahalıydı 5gr tüplerden 5 -6 tane vardı bi kutuda 30 tl ye almıtım sanırım şimdi arrtt sanırım fiyatı bi de doktor da yazıomuş reçeteye

ya canım açık konusayım bikini bölgesinide spatula ile sürüp almak biraz zor geliyor bezle çekmek falan çok acıyor anacım ya :14:bitiremiyorum ki sonuna kadar sinirlenip tekrar jilet :26:e jilette çok kalınlastırıyor bilirsin :25:sanırım bende çamsakızı ile yaparım onunla tutam tutam çekmek daha kolay .. ama sir azaltıyor işte o yönü güzel ..

emlanın uyuşması geçio son anlara doğru ben iki saat uğraştım o yüsden son anlarda canım yandı hafif.çamsakızı daha pratik olucakmış gibi gelio bakalım denicem öbür ay.

sir ağda denedim olmadı bende çok zor eldivenle devam ettim çok kolay oldu. emla da sürdüm gerçi ondan belki daha kolay oldu..

sir ağda denedim olmadı bende çok zor eldivenle devam ettim çok kolay oldu. emla da sürdüm gerçi ondan belki daha kolay oldu..

hmm anladım eldivenlede denemiştim gerçekten kolay oluyor hemde daha temiz oluyor ..
şu emlayı denemek istiyorum ama pahalı krem ya bilemedim

hmm anladım eldivenlede denemiştim gerçekten kolay oluyor hemde daha temiz oluyor ..
şu emlayı denemek istiyorum ama pahalı krem ya bilemedim

şimdi 57 tl dedler onuın için ben iki sene önce 30 tl gibi bi fiyata almıştım 4 tüpü ziyan etmiştim o zmna ama bu sefer gerçekten işe yaradı. bolca sürdüm yarım saat sonra uyuştu ama bi saaata kalmadan geçti etkisi . tek tüp de satılıyormuş istersen bi dene sen de . sür yarım saat bekle . beklerken de arada kontrol et belki daha önce uyuşmaya başlar .ama her yere bi kerende sürme ben pişman oldum bi yeri alana kadar diğer tarafın etkisi geçti:(

aycangül ben bügün 18.00 ile 20.00 arası yaptım epilasyonumu kolay da geçti ama uyuşturucu krem de kullandım . bundan önce de aralık 24 de yapmıştım epilasyonumu baya azalma oldu . bacağımı ise 3 aydır almıyorum...

şimdi 57 tl dedler onuın için ben iki sene önce 30 tl gibi bi fiyata almıştım 4 tüpü ziyan etmiştim o zmna ama bu sefer gerçekten işe yaradı. bolca sürdüm yarım saat sonra uyuştu ama bi saaata kalmadan geçti etkisi . tek tüp de satılıyormuş istersen bi dene sen de . sür yarım saat bekle . beklerken de arada kontrol et belki daha önce uyuşmaya başlar .ama her yere bi kerende sürme ben pişman oldum bi yeri alana kadar diğer tarafın etkisi geçti:(

aycangül ben bügün 18.00 ile 20.00 arası yaptım epilasyonumu kolay da geçti ama uyuşturucu krem de kullandım . bundan önce de aralık 24 de yapmıştım epilasyonumu baya azalma oldu . bacağımı ise 3 aydır almıyorum...

denemek istiyorum sanırım deneyeceğim :1:dikkat eederim önerilerine :34:
3 aydır almıyor musun aman allahım ne kadar güzel :)
bende ilk kez bugünden itibaren uymaya basladım :) inşallah etkisi olcak

16.17. arası tüm temizlik işi bitmiştir .aycangül canım satine uygun yaptım , gelişmeleri yazarım ...,,

... dr. eldivenini öneririm, kalanlarıda epilosyon aletiyle ..
ne diye ağdayle vs ugraşıyorsunuz?

Son düzenleme:
16.17. arası tüm temizlik işi bitmiştir .aycangül canım satine uygun yaptım , gelişmeleri yazarım ...,,

dr eldiveni mi?

eldiven evet çok güzel tık tık kopuyor :1:temiz masraflıda değil .. ağdayla yapıs yapıs ay deli oluyorum ben ... ama sir agdaya alısabilmek çok istiyorum

evet banuşum , denedigim en temiz ve acısız yöntem . bildigimiz bim vs. satılan pilastik,ince, esnek eldiven .
kalanlarıda epilasyon aletiyle geçtinmi oh 1 ay rahatsın .
bu ay baçaklarım %50 çıkmadı diyebilirim . darısı her yanıma :).
....sağol aycangül .

Son düzenleme:
Back