bölgeler ilk sayfadaki haritada bulundugun yerle ilgili ...yani ıstanbulda isen 2. bölgedesin .
Evet istanbulda yım canım teşekkürler ... 2. bölge için saatler aşagıda ki gibi e geçmiş bulunuyor saatler .. Ben şimdi alsam olmaz mı ya :26:Şu işi bi kavrayamadım aslında bakarsan ben sadece bu günler arası alınıyor biliyordum ama baksana her günün de saati var
2.bölge….13.05-13.54 arası
saatler biraz ayrıntı ama genel olrak bugünlerde alınabiliyor diye biliyorum ...
ayrıca bu saatler cumartesi için verilmiş . pazar içinde saatler varsa aycangül yazar takip edin linki ..
yanıltmış olmayım. aycangül gelince yada bu konuda bilgisi olan cevaplar sorunuzu .
cumartesi 01:40 tan sonra alınıcaktı amaaabu gündüs saatleri nerden çıktı şimdi yanii geceyi beklemeyelim miiiii:26:
Bende anlamadım valla sanırım Cumayı Cumartesiye bağlayan gece yani dün gece ki 1.40tan bahsediliyor .. Yoksa bugün gündüz saatleri verilmezdi diye tahmin ediyorum ...
aynen canım sanırım cuma gecesi 1.40 mışnolcak şimdi
bendee çok merak ediorumm bunuuuAycangül yarın içinde saat verecek misin?* Bir de bu saatlere uymamız şart mı?
Yani verdiğin tarihler arasında her hangi bir saatte olmaz mı?
demin de arkadaşın dediği sanırım bu günlerde almak etkili olur diye düşünüyorum zaten herkesin o saatlere uyması zor değil mi .. bilemedim :44:
yani saatlere uymadan da almamız boşa olmaz diye düşünüyorum :44:
Tüh saatleri kaçırdım bende,yarına kaldı artık
aynen canım sanırım cuma gecesi 1.40 mışnolcak şimdi
nihayet bitirdim bütün işimi:) bu aydan pek ümitliyim bakalım nasıl olacak
canım aycangülün verdiği ilk saatlere göremi 2.saatlere göremi aldın
canım aycangül bana özel saat vermişti yani burdakilere göre yapmadım. bugünkü saatleri kaçırdıysan istediğin bir saatte yapabilirsin sonuçta etkili günler bugün ve yarın, illa verilen saatte almana gerek yok
canım aycangül bana özel saat vermişti yani burdakilere göre yapmadım. bugünkü saatleri kaçırdıysan istediğin bir saatte yapabilirsin sonuçta etkili günler bugün ve yarın, illa verilen saatte almana gerek yok
Ecem canım merhaba seninle burdada karşılaştık
Bende yeni başlamayı düşünüyorum canım bu uygulamayı sen ne kadardır yapıyorsun etkisini gördün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?