Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bölgeler ilk sayfadaki haritada bulundugun yerle ilgili ...yani ıstanbulda isen 2. bölgedesin .

Evet istanbulda yım canım teşekkürler ... 2. bölge için saatler aşagıda ki gibi e geçmiş bulunuyor saatler .. Ben şimdi alsam olmaz mı ya :26:Şu işi bi kavrayamadım aslında bakarsan ben sadece bu günler arası alınıyor biliyordum ama baksana her günün de saati var

2.bölge….13.05-13.54 arası

saatler biraz ayrıntı ama genel olrak bugünlerde alınabiliyor diye biliyorum ...
ayrıca bu saatler cumartesi için verilmiş . pazar içinde saatler varsa aycangül yazar takip edin linki ..
yanıltmış olmayım. aycangül gelince yada bu konuda bilgisi olan cevaplar sorunuzu .

Son düzenleme:

Tesekkürler canım çok sağol .. İlgilenip yazdığın için

cumartesi 01:40 tan sonra alınıcaktı amaaa bu gündüs saatleri nerden çıktı şimdi yanii geceyi beklemeyelim miiiii:26:

ben ilk defa denicem ama saati kaçırmışım. 1. bölgedeyim . bu saatler hergün yenileniyormu onu anlayamadım.. :S yarında verilecekmi

cumartesi 01:40 tan sonra alınıcaktı amaaa bu gündüs saatleri nerden çıktı şimdi yanii geceyi beklemeyelim miiiii:26:

Bende anlamadım valla sanırım Cumayı Cumartesiye bağlayan gece yani dün gece ki 1.40tan bahsediliyor .. Yoksa bugün gündüz saatleri verilmezdi diye tahmin ediyorum ...

Aycangül yarın içinde saat verecek misin?* Bir de bu saatlere uymamız şart mı?
Yani verdiğin tarihler arasında her hangi bir saatte olmaz mı?

aynen canım sanırım cuma gecesi 1.40 mış nolcak şimdi

demin de arkadaşın dediği sanırım bu günlerde almak etkili olur diye düşünüyorum zaten herkesin o saatlere uyması zor değil mi .. bilemedim :44:
yani saatlere uymadan da almamız boşa olmaz diye düşünüyorum
:44:

Aycangül yarın içinde saat verecek misin?* Bir de bu saatlere uymamız şart mı?
Yani verdiğin tarihler arasında her hangi bir saatte olmaz mı?
bendee çok merak ediorumm bunuuu

bencedee bu akşam alayım barim içimede kurt düştü yaa

Tüh saatleri kaçırdım bende,yarına kaldı artık

Ecem canım merhaba seninle burdada karşılaştık
Bende yeni başlamayı düşünüyorum canım bu uygulamayı sen ne kadardır yapıyorsun etkisini gördün mü ?

aynen canım sanırım cuma gecesi 1.40 mış nolcak şimdi

slm kızlar
bende geçmiş sayfalarda okumuştum cumayı cmt bağlayan gece 1,40 yani dün geceydi ama bende alamadım tabiki o saatte
eve gidince saat 20,00de alabilcem gün olarakta önemli aycangülün bi kaç mesajında bundan sonra saat vermicem dediğini okumuştum
ama tam olarak bilmioum sonradan bi değişiklik oldu mu :44:

ben ankaradayım 4. bölgeymişim
saat 16,00-17,00 arası almalıymışım ama işteyim yani
mecbur 20,00de alabilcem inş işe yarar

canım aycangülün verdiği ilk saatlere göremi 2.saatlere göremi aldın

canım aycangül bana özel saat vermişti yani burdakilere göre yapmadım. bugünkü saatleri kaçırdıysan istediğin bir saatte yapabilirsin sonuçta etkili günler bugün ve yarın, illa verilen saatte almana gerek yok

dimi ya bende birazdan yolucam kendimi bugün de etkilidir

tamam canım emla sürdüm 1 saate yaparım bakalım

Ecem canım merhaba seninle burdada karşılaştık
Bende yeni başlamayı düşünüyorum canım bu uygulamayı sen ne kadardır yapıyorsun etkisini gördün mü ?

Evet kuzum burdada bulduk birbirimizi
Ben yaklaşık 4 aydır falan yapıyorum,baya da etkisini gördüm azalma var özellikle bacaklarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…