Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm merak ettğim birşey var verdğinz tarihler birebir dolunay tarihine denk gelmioyr da acaba dolunay gecesi alsak mı daha iyi olur.mesela bu ay dolunay ayın 9undydı. ayın 13ünde yarımay olmuştu.hani eskiler dolunay gecesi diyordu ya onun için soruyorum.acaba tam dolunay gecesi olursa dha uygun olmaz mı.gerçi verdğinz tarihlere 2 aydr uyuyorum ve üst bacğımı 2 aydır almadım çünkü doğru düzgün çıkmmıştı bile bu ay alcm inşllh.cvp için lşimdiden tşkler
Şubat ayı tarihleri Aycangül onaylasın;
1.tarih=8 Şubat 18:43 10 Şubat 07:13
2.tarih=17 Şubat 06:04 19 Şubat 11:23
Madem bu kadar bekledin, yarın al. Aycangül 21 Ocak demiş. Bugün almanın bir anlamı yok.
Kızlar,
Birkaç gün öncesinden nemlendirici sürüyoruz ya, bazı kremlerin tüyleri besleme özelliği var. Kırılmasın kökten alalım derken, işleri tersine çevirmeyelim. Ben bepantol losyon kullanıyorum. Onun öyle bir özelliği var mı biliyor musunuz?
ben bu akşam alabilirim ancak. saat olarak dikkat etmem gereken bişi var mı bilmioum ama zaten 20,00de falan başlayabilirim
şubat ayı içinde lazere gitmeyi planlıoum sadece çene bölgesine bunun için şubat tarihini de sabırsızlıkla beklioum
umarım bu yöntemle daha ii sonuçlar bulurum
vücut olarak diil ama yüz bölgesi beni çok sinir edio bazen sir ağda yapıoum sivilceler basıo yüzümü nefret edioum bi çözüm bulmalıyım.
ilk sayfada bugün için verilen özel saatler var. haritada kaçıncı bölgede kalıyorsan onun saatine göre yapabilirsin
Saat verilmemişti ki başta offffffffffff ben yine kaçırdım mıı
Bu 1.bölge 2.bölge nedir hiçbirşey anlayamadım gerçekten
Onlarında ayrı bir saatleri var şuan da bulunduğumuz saati hiçbiri kapsamıyor .. Bugün yattı sanırım