• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

daha önceki yıllarda yılın en etkili tarihi falan olmuş okuduğum kadarıyla. peki bu yıl hangi ayda olur bir belirti var mı? ayrıca söylemeden edemeyeceğim emeğine eline herşeyine sağlık maşallah herşeye yetişmişsin. :) :)

bnm merak ettğim birşey var verdğinz tarihler birebir dolunay tarihine denk gelmioyr da acaba dolunay gecesi alsak mı daha iyi olur.mesela bu ay dolunay ayın 9undydı. ayın 13ünde yarımay olmuştu.hani eskiler dolunay gecesi diyordu ya onun için soruyorum.acaba tam dolunay gecesi olursa dha uygun olmaz mı.gerçi verdğinz tarihlere 2 aydr uyuyorum ve üst bacğımı 2 aydır almadım çünkü doğru düzgün çıkmmıştı bile bu ay alcm inşllh.cvp için lşimdiden tşkler

bunun sebebi ay ın 2.5 günde bir burç değiştirmesi canım.biz ayın başak ve oğlak burcuna gelen günlerini kullanıyoruz.Ayın küçülen fazında Bazen de dolunay a denk geliyor bu günler.Mesela Mart ayının 8 i hem dolunay hem de başak burcunda oluyor ay.Bu günde alacağız tüylerimizi=))=))

Şubat ayı tarihleri Aycangül onaylasın;
1.tarih=8 Şubat 18:43 10 Şubat 07:13
2.tarih=17 Şubat 06:04 19 Şubat 11:23

Bence Aycangul'un tarihleri aciklamasini beklememiz gerekir cunku sonucta bu onun topigi, ayrica daha once da tarih-saat paylasmistiniz fakat onlar aycangulun tarihleri ile uyusmamisti. Eger sizin farkli bir yonteminiz varsa bence siz de kendi topiginizi acmalisiniz cunku su an insanlarin kafasi karisiyor her kafadan bir ses cikmasin - sadece Aycangul'un dediklerine uyalim eger burayi takip edeceksek....

tatlım sen de sanırım donanımlı ve meraklısın bu konulara
sen de bi konu açsana isteyen istediği konudan faydalanır
böylece bilgi kirliliği farklı tarihler olmaz zira herkesin çalışma şekli farklıdır senin de aycanın da saygı duymak gerek
sonuçta aycan bu sayfa için emek veriyo araştırma yapıyo herhangi bi konu değil yani bu dinamosu aycan bu topiğin
belli bi düzen ve plan içersinde elinden geldiğince zaten yardımcı olmaya çalışıyo insanlara
onun için bırakalım da işin bileni gerekli araştırma ve çalışmaları yaptığında paylaşsın burda

Canım ben de aycangül'ün topiğinde bizlerin bu türlü paylaşım yapmalarını doğru bulmuyorum.
Belli ki sen de ilgilisin, ve bilgilisin sen de kendi topiğini açabilirsin bence :34:

canım senin aycangülden önce tarih paylaşman pek doğru değil, bizleri yanlış yönlendirebilirsin, çünkü ağda ve lazer için randevu alacak olanlar var ve bu tarihlere umutla bağlandık, hayal kırıklığına uğramıyalım. ayrıca senin de çalışmaların varsa başka bi topik açıp oradan devam edebilirsin. sakın yanlış anlama bizi, belki internette rastlamışsındır bu tarihlere ve aycangüle teyit ettirmek istemişsindir. üstüne geldiğimizi düşünme, bu topik isteyen herkese kucak açmış durumda aycangülün temiz kalpliliği sayesinde.

Madem bu kadar bekledin, yarın al. Aycangül 21 Ocak demiş. Bugün almanın bir anlamı yok.
Kızlar,
Birkaç gün öncesinden nemlendirici sürüyoruz ya, bazı kremlerin tüyleri besleme özelliği var. Kırılmasın kökten alalım derken, işleri tersine çevirmeyelim. Ben bepantol losyon kullanıyorum. Onun öyle bir özelliği var mı biliyor musunuz?

ben bu akşam alabilirim ancak. saat olarak dikkat etmem gereken bişi var mı bilmioum ama zaten 20,00de falan başlayabilirim
şubat ayı içinde lazere gitmeyi planlıoum sadece çene bölgesine bunun için şubat tarihini de sabırsızlıkla beklioum
umarım bu yöntemle daha ii sonuçlar bulurum
vücut olarak diil ama yüz bölgesi beni çok sinir edio bazen sir ağda yapıoum sivilceler basıo yüzümü nefret edioum bi çözüm bulmalıyım.

ben bu akşam alabilirim ancak. saat olarak dikkat etmem gereken bişi var mı bilmioum ama zaten 20,00de falan başlayabilirim
şubat ayı içinde lazere gitmeyi planlıoum sadece çene bölgesine bunun için şubat tarihini de sabırsızlıkla beklioum
umarım bu yöntemle daha ii sonuçlar bulurum
vücut olarak diil ama yüz bölgesi beni çok sinir edio bazen sir ağda yapıoum sivilceler basıo yüzümü nefret edioum bi çözüm bulmalıyım.

ilk sayfada bugün için verilen özel saatler var. haritada kaçıncı bölgede kalıyorsan onun saatine göre yapabilirsin

off dün gece ve sabah baktım saatler yazmıyodu istediğim saatte kuaföre giderim dedim şimdi gidicem bidaha bakıyım dedim saatler verilmiş ve kaçırdım.. of ya :(

arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum aycangül önceden gece almak daha yararlı demişti şimbi bende bazen şimdi verdiği saatleri kaçırıyorum en etkilisi olan bu saatler mi yoksa aycangülün denekleri var ya :1: onlar mı bu saatlerde alıp etkisini gözlemleyecek .kafam karıştı yardımcı olabilcek var mı acaba????

Aycangül, konuyu bugün ilk defa okudum bende senin deneğin oldum, 2. bölgedeyim ve bugün için saati kaçırdım umarım yarın için saat verirsin:) şimdiden teşekkür ederim...

Bugün 21 Ocak bugün alabilir miyim yoksa gece 1.40dan sonra mı alcam yani o andan itibaren mi başlıyoor :44:

Bu 1.bölge 2.bölge nedir hiçbirşey anlayamadım gerçekten :50::50:
Onlarında ayrı bir saatleri var şuan da bulunduğumuz saati hiçbiri kapsamıyor .. Bugün yattı sanırım :9:

Bu 1.bölge 2.bölge nedir hiçbirşey anlayamadım gerçekten :50::50:
Onlarında ayrı bir saatleri var şuan da bulunduğumuz saati hiçbiri kapsamıyor .. Bugün yattı sanırım :9:

bölgeler ilk sayfadaki haritada bulundugun yerle ilgili ...yani ıstanbulda isen 2. bölgedesin .

Son düzenleme:
4. bölgedeyim az kaldı saatimi bekliyorum ...
geçen ayda yapmıştım baçaklarda baya azalma oldu . diger bölgelerdede:12:

teşekkürler aycangül .

Back