• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

evetttt..son iki gün..hem sınavlarıma hem epilasyona :)))

nemlendirici kullanmayı unutmayın cumartesiye kadar.cildiniz iyice nemlensin..
sonra tüylerim hep kırıldı demeyin:)

deneklerim hazırlar mı, saatleri hazırlıyorum biter bitmez ekleyeceğim ilk sayfaya :)

Son düzenleme:

deneklerim hazırlar mı, saatleri hazırlıyorum biter bitmez ekleyeceğim ilk sayfaya :)

vaaay bir de nemlendirilme olayı var demek :) o zaman kırılma olmuyor mu? hergün yeni ve güzel bir bilgi. ne hoş..dikkatle nemlenicez yaniii. ben arada ihmal ediyordum. yüzümü yıka , nemlendir de düzenimi bozmuyorum. ancak vücutta biraz tembelim:(

Aycangul tatlim sana ozel mesaj atmam gerekti ama mesaj kutun doluymus yollayamadim. Bosaltinca bana ulasabilir misin, tabi zamanin varsa.. :25:

ben hazırım, tüylerim bayağı uzadı, c.tesi alayım da bi ferahlıyayım :21:

bende ilk bir ay uygulamistim ve faydasinida gercekten gördüm.sonra islerden dolayi atlattim bu ay atlatmicam ins.cok bekledim bu ay:52:
simdi sormak istedigim ben yurtdisinda yasiyorum yani buranin saatine göremi yyapicam yoksa türkiye saatine göremi yapicam .
pek anlamadim da aciklarsan sevinirim:26:

Aycangülüm bende hazırım, sınavlarımı da atlattım darısı senin başına:) C.tesi gününü iple çekiyorumm çünkü artık baya baya uzadılar. ben nemlendirme işini abarttım hatta azcık pomad sürüyorum direk soğuktan çünkü pul pul oldu derim resmen

Aycangül, malum randevu alacklar için Şubat tarihlerini de versen...
Hevesle bekliyorum

canım şubat tarihlerine bakmadım henüz..

bende ilk bir ay uygulamistim ve faydasinida gercekten gördüm.sonra islerden dolayi atlattim bu ay atlatmicam ins.cok bekledim bu ay:52:
simdi sormak istedigim ben yurtdisinda yasiyorum yani buranin saatine göremi yyapicam yoksa türkiye saatine göremi yapicam .
pek anlamadim da aciklarsan sevinirim:26:

ramazan ayındaki gibi düşün..örneğin: türkiyeyle bulunduğun yer arasında 40 dakika fark varsa verdiğim saatten 40 dakika sonra başla.(istanbulu baz al)

Aycangülüm bende hazırım, sınavlarımı da atlattım darısı senin başına:) C.tesi gününü iple çekiyorumm çünkü artık baya baya uzadılar. ben nemlendirme işini abarttım hatta azcık pomad sürüyorum direk soğuktan çünkü pul pul oldu derim resmen

geçmiş olsun canım,hakikaten darısı başıma diyorum.öyle bunaldım ki anlatamam.bir de derslerin yarısı dil malum,daha da zorlanıyorum:(
nemlendiri konusunda iyi yapmışsın.ben çok ihmal ettim bu ara ve pul pul benimde.

yarın ekleyeceğim saatleri,cumartesi kurtuluyorsun:) bense o saatte sınavda ter döküyor olacağım! size kısmetmiş ne yapalım:)

canım şubat tarihlerine bakmadım henüz..

ramazan ayındaki gibi düşün..örneğin: türkiyeyle bulunduğun yer arasında 40 dakika fark varsa verdiğim saatten 40 dakika sonra başla.(istanbulu baz al)

geçmiş olsun canım,hakikaten darısı başıma diyorum.öyle bunaldım ki anlatamam.bir de derslerin yarısı dil malum,daha da zorlanıyorum:(
nemlendiri konusunda iyi yapmışsın.ben çok ihmal ettim bu ara ve pul pul benimde.

yarın ekleyeceğim saatleri,cumartesi kurtuluyorsun:) bense o saatte sınavda ter döküyor olacağım! size kısmetmiş ne yapalım:)

Allah kolaylık versin canım, hem bizimle hem sınavlarınla uğraşıyorsun inşallah hepsi çok iyi geçer.

Saat kaçta ayaktaymışsın ders mi çalışıyordun Aycangülcüm ?
Allah kolaylık versin güzel bir şekilde atlatırsın umarım sınavlarını ..
Ben regl dolayısıyla ilk tarihi kullandım bu ay.
Şu an tamamen pürüzsüzüm üstelik regl olduğumda benim tüylerim birden fırlardı ona rağmen olmaması ilginç.

21 ocakta mı almamız gerekiyor kızlar
yarın akşam almayı planlıoum yada bu akşam cvp verirseniz ona göre hareket etcem

21 ocakta mı almamız gerekiyor kızlar
yarın akşam almayı planlıoum yada bu akşam cvp verirseniz ona göre hareket etcem
Madem bu kadar bekledin, yarın al. Aycangül 21 Ocak demiş. Bugün almanın bir anlamı yok.

Kızlar,
Birkaç gün öncesinden nemlendirici sürüyoruz ya, bazı kremlerin tüyleri besleme özelliği var. Kırılmasın kökten alalım derken, işleri tersine çevirmeyelim. Ben bepantol losyon kullanıyorum. Onun öyle bir özelliği var mı biliyor musunuz?

bnm merak ettğim birşey var verdğinz tarihler birebir dolunay tarihine denk gelmioyr da acaba dolunay gecesi alsak mı daha iyi olur.mesela bu ay dolunay ayın 9undydı. ayın 13ünde yarımay olmuştu.hani eskiler dolunay gecesi diyordu ya onun için soruyorum.acaba tam dolunay gecesi olursa dha uygun olmaz mı.gerçi verdğinz tarihlere 2 aydr uyuyorum ve üst bacğımı 2 aydır almadım çünkü doğru düzgün çıkmmıştı bile bu ay alcm inşllh.cvp için lşimdiden tşkler

Back