Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

13 ocakta aldırdım tüylerimi hadi hayırlısı bu 2.ayım umarım iyi olur herkes için

şifa olsun :)

çok sevindim canım:)
kesinlikle kullanabilirsin..

aycangül özelden mesaj atamıyorum canım sana

bakamıyorum ya canım doluyor hemen..
birkaç tane sildim,acele et..
yada face ten gönder niye uğraşıyorsun ki..

denesem mi ne kaybederim :44:hiçbirşey

bence de :) kaybetsen kaybetsen tüylerini kaybedersin,sorun olur mu ? :)

inşallah canım..regl tarihlerinizide işaretleyin bir takvime..ben hep öyle yaparım..

herşeyde vardır bir hayır..ben zaten bu ay ikinci alternatife daha çok ısındım.vereceğim saatlerde yaparsın hem..

selam aycangül, ben bu ay 1. tarihte sadece yüzümdeki tüyleri aldım
diğer bölgelerdeki tüyler kısa ve zayıftılar alamadım, 2. tarihte alacağım o zamana kadar uzarlar
aycangül ,ben doğum tarihimi falan özelden atmıştım sana bakıcaktın nooldu merak ettim:)

bu ay planladıgım gibi olmadı, ilk tarihte bikini bolgesini almayı dusunuyodum ama yogunluk ve yorgunluktan ve reglimin devam ediyor olusundan oturu yapamadım. bugun dr kontrolum var diye jiletle temizledim o bolgeyi.. ama bi sorun cıktı ve randevum ertelendi, bosuna yapmıs oldum jileti ama yapacak bişey yok.. şimdi insaallah bir sorun cıkmazsa 2. tarihte tum bolgelere yapacagım..

aralıkta ilk denememi yaptım gözle görünür bir fark olmadı ama ilk denemede kim ne kazanmışki zaten alıyorum bu tarihlere göre alırım yararı olmasa da zararı da yok en kötü ihtimal.:)) ama okadar çok insan yararını görmüşki belki bende bu gruba girerim kısmet :)) gelişmelerle bende buradayım artık efendim :))

canım yaaa jilet çok fena yapıyo yaaa şansa bak sendeki

canım sınavdan sonra bakacağım inşallah hepsine..öyle çok şey birikti ki..hatta geriye dönüp sayfalarıda yeniden okumam gerekecek..
şimdilik bekletiyorum kusura bakmayın.

Aycangül iyi akşamlar ..umarım sağlığın ve sınavların iyidir canım..ben Ocak 1. tarihi kullanmadım..2. alternatif Cumartesi günü için saat 17:00 den sonra bir saat uygun olursa denemek isterim..öncesi işte oluyorumda..teşekkürler...sevgiler...sınavında başarılar...:)

Öncelikle aycangül arkadaşımıza ilgi ve alakasından dolayı çok tşk ederim.. Bende bu topiği yeni keşfettim ve çok geç kaldığımıda anladım bununda içinde çokkkkkkkkkkkkkkkkk üzülüyorum. Bütün sayfaları okumak mümkün değil tabiki.. Ocak ayı için tarih verilmiş mi ona sormak istedim ve ben 8. bölgedeyim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden tşklerrrrrr

21 Ocak 2012 Cumartesi , saat 01:40' tan
23 Ocak 2012 Pazartesi 02:38'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

Aycangül bunlar öğle saatleri mi gece mi anlayamadım.

Bende bu topiği yeni keşfedenlerdenim,bu ay başlamayı düşünüyorum fakat ben şubat başı regl olucam 21 ocaktaki tarihte başlasam olur mu yoksa şubat tarihlerinimi beklemem lazım biri bana yardımcı olabilirse çok sevinirim : )

21 Ocak 2012 Cumartesi , saat 01:40' tan
23 Ocak 2012 Pazartesi 02:38'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

Aycangül bunlar öğle saatleri mi gece mi anlayamadım.

cumayı cumartesiye baglayan gece 01:40 dan sonra
pazarı pazartesiye baglayan gece 02:38 e kadar

canım ilk sayfada,ilk mesaja bakıyorsun..saat vermediğim için henüz kaçıncı bölgede olduğunun bir önemi yok şimdilik :)

ayrıca rahatsız olmak ne demek,sadece zaman bulamıyorum :)

kimbilir son günlerde kaç arkadaşın sorusunu görmedim,cevapsız bıraktım

Son düzenleme:
En son 25 eylülde epilasyon yapmıştım. Uzamaları iki-iki buçuk ayı buldu bu defa ki benim için ilk sayılır. Bu ay biraz canım yandı ama kimsenin kabahati değildi, çünkü adetim düzensizleştiğinden epeydir tarihleri yakalayamıyordum. Haliyle olması gerekenden daha uzun olduklarından canım biraz yandı dediğim gibi. Gene Bioder'le destekledim seansı, bakalım ne olacak. Ama şunu açıkça söyleyebilirim, gerçekten seyrekleşme söz konusu. Özellikle maşallah kız kardeşimde daha açık görülüyor netice. O da en son 25 eylülde almıştı ve neredeyse yok gibiydi bu hafta aldığımızda.
Hepimiz kurtuluruz umarım en kısa zamanda.
Aycangül'e tekrar teşekkürler ve henüz iyileşmediyse acil şifalar.

Maşallah İşe yaramış sizde desenize. Bunları okuyunca daha bir inanıyorum. İnşallah bizde de işe yarar.

merhabalarrr
sizleri yeni keşvettimm sayılırrr
çok düzensiz kıllardan şikayetciyim bendeee bu verilen tarihlerde kısa oldugu için yapamamm agda
diger tarih uzun olmazsa denemek istiyorumm:)

Bugün regl oldum, ikinci alternatifte çıkan yerler olursa onları, onun dışında da kollarımı almayı düşünüyorum.
İyi oldu bugün olduğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…