teşekkür ederim. her ay güncelleniyor ozaman yanılmıyorum değilmi?evet güncel... :)
teşekkür ederim. her ay güncelleniyor ozaman yanılmıyorum değilmi?
13 ocakta aldırdım tüylerimi hadi hayırlısı bu 2.ayım umarım iyi olur herkes için
Merhabalar,yaklaşık 3,4 aydır bende bu tarihlere uyarak yapıyorum epilasyonumu..
Kesinlikle azalma var aycangül çok teşekkür ederim böyle bir konu açtığın için
Ancak alırken hepsini alamadığım için küçük tüyler kalıyor mesela,
bunları ikinci alternatifte tekrar alsak olurmu yoksa diğer aya kadar beklemelimiyiz ?
aycangül özelden mesaj atamıyorum canım sana
denesem mi ne kaybederim :44:hiçbirşey
12 ocak saat 15:30-16:00 arasında kaş bıyık özel bölge aldırdım, buraya not düşeyim de unutmayayım, bakalım nasıl olacak, inşallah geçen ayki kadar iyi bir sonuç alırım.
günümü karıştırmışım haftaya regl olucam, bu yüzden çok umutlu değilim ama en azından 23ünde reglim biterse yine alabilirim.
13ünde bacakları alıyım,diğer alternatifte de diğer yerleri halledeyim diyordum ama kolumu kaldırasım gelmedi,haliyle hala tüylüyüm
Bir de hakkaten ben bikini bölgesi için ağdaya gidiyorıum bi haftada çıkmaya başladılarr,ters tepti bende sanırım diye düşünüyordum ki yalnız değilmişim
bu ay planladıgım gibi olmadı, ilk tarihte bikini bolgesini almayı dusunuyodum ama yogunluk ve yorgunluktan ve reglimin devam ediyor olusundan oturu yapamadım. bugun dr kontrolum var diye jiletle temizledim o bolgeyi.. ama bi sorun cıktı ve randevum ertelendi, bosuna yapmıs oldum jileti ama yapacak bişey yok.. şimdi insaallah bir sorun cıkmazsa 2. tarihte tum bolgelere yapacagım..
selam aycangül, ben bu ay 1. tarihte sadece yüzümdeki tüyleri aldım
diğer bölgelerdeki tüyler kısa ve zayıftılar alamadım, 2. tarihte alacağım o zamana kadar uzarlar
aycangül ,ben doğum tarihimi falan özelden atmıştım sana bakıcaktın nooldu merak ettim:)
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz :)
vişnereçelim çok çok çok sağol canım
ağdasını yapan arkadaşlarım sıhhatler olsun :) şifa olsun..
raravis muhteşem haberi bekliyoruz canım en kısa zamanda ve bence vereceksin
2.alternatif için (cumartesi gündüz) saat vereceğim denek olmak isteyen arkadaşlarım için..malesef çok hevesli olmama rağmen ben değerlendiremiyorum çünkü o gün sınavda olacağım..
ayrıca sağlığıma ve sınavlarıma eettiğiniz değerli duaşar için binlerce kez ve tekrar tekrar teşekkürler..sımsıkı sarılıyorum size
21 Ocak 2012 Cumartesi , saat 01:40' tan
23 Ocak 2012 Pazartesi 02:38'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Aycangül bunlar öğle saatleri mi gece mi anlayamadım.
Öncelikle aycangül arkadaşımıza ilgi ve alakasından dolayı çok tşk ederim..Bende bu topiği yeni keşfettim ve çok geç kaldığımıda anladım bununda içinde çokkkkkkkkkkkkkkkkk üzülüyorum. Bütün sayfaları okumak mümkün değil tabiki.. Ocak ayı için tarih verilmiş mi ona sormak istedim ve ben 8. bölgedeyim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden tşklerrrrrr
En son 25 eylülde epilasyon yapmıştım. Uzamaları iki-iki buçuk ayı buldu bu defa ki benim için ilk sayılır. Bu ay biraz canım yandı ama kimsenin kabahati değildi, çünkü adetim düzensizleştiğinden epeydir tarihleri yakalayamıyordum. Haliyle olması gerekenden daha uzun olduklarından canım biraz yandı dediğim gibi. Gene Bioder'le destekledim seansı, bakalım ne olacak. Ama şunu açıkça söyleyebilirim, gerçekten seyrekleşme söz konusu. Özellikle maşallah kız kardeşimde daha açık görülüyor netice. O da en son 25 eylülde almıştı ve neredeyse yok gibiydi bu hafta aldığımızda.
Hepimiz kurtuluruz umarım en kısa zamanda.
Aycangül'e tekrar teşekkürler ve henüz iyileşmediyse acil şifalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?