oof ya bende bu gece temizlendim ama 15 ine girdik yani bu gece 15inin 02 sidi demi ben tarihi bu akşam okudum denemek için ilk kez aldım anlaşılan bu ay kaçırdım ikinci antarnatife kadar uzamaz çünkü off ya
Olur canım gizemliprenses yazmış zaten ama robotta çekebilirsin,havanda dövebilirsin.bu çörekotu adet olmak için değil mi? ben d ebu ay yine hüsran ile bitti gebelik hayalim. kimyasalmış. bir an önce adet olmak için içsem mi acaba? evde robotla çeksem olur mu? bir de bunun bir ölçüsü var mı bir çay kaşığı vs gibi?
Özel mesaj yazamadığım için mecburen buraya yazıyorum. Belki merak eden diğer arkadaşlar da bilgi sahibi olurlar.
visnereceli,
Çarşamba günü, çörekotunu su bardağıyla ezmiştim, çok iyi ezilmemişti. Cuma günü yani dün havan aldım. Havanla ezip içtim. Ve sonuç; az önce regl oldum. Bugün de içmeyi düşünüyordum, gerek kalmadı. Genellikle 30-35 gün arasında regl olurum. Geçen ay, ayın 11i idi, bu ay 14ü oldu. Yani çörek otu kullanmasam da belki olurdum. Belki de çörek otundan kaynaklandı. Bilemiyorum artık. Yardımların için teşekkür ederim.
Peki regl dönemlerinde saç bakımı uygulamasının bir faydası olur mu? Yarın yağ günüymüş. Kaçırmak istemiyorum.
Rica ederim. visnerecelinin tarifi deyince sanki reçel tarifi veriyor gibi olmuşum. :)
denesem mi ne kaybederim :44:hiçbirşey
Olur canım gizemliprenses yazmış zaten ama robotta çekebilirsin,havanda dövebilirsin.
Rica ederim,en azından adetini olmuşsun:)
Denemek lazım canım,pek bilgim yok ama kaçırmak istemiyorsan bakımını yapabilirsin:)
Yeni gelenler de şaşıracak:) Ben en iyisi bu konunun topiğini açayım:)
Dene canım tabi,sanırım kaybedeceğin tek şey tüylerin olacak :)))
Merhabalar,yaklaşık 3,4 aydır bende bu tarihlere uyarak yapıyorum epilasyonumu..
Kesinlikle azalma var aycangül çok teşekkür ederim böyle bir konu açtığın için
Ancak alırken hepsini alamadığım için küçük tüyler kalıyor mesela,
bunları ikinci alternatifte tekrar alsak olurmu yoksa diğer aya kadar beklemelimiyiz ?
Evet, 2. alternatifte alabilirsin, diğer ayı beklemene gerek yok. İmkanın varsa bütün alternatifleri değerlendirebilirsin.
yumoş mu diyosun onabende pıtış diyorum
Rica ederim,aycangülüm senin yaptıklarının yanında bizimki ne ki:)GECE_KUSU,morfin çok güldürdünüz beni :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?