Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangülüm nasıl teşekkür etsem az sana.
Artık epilasyon için harcadığım zamanlar o kadar azaldı ki.
bacak üstünden de kurtuldum.
Bikini bölgesi çok seyrekleşti.
Koltuk altı çok etkilenmedi ama.
Bıyık 1 aydan beri almıyorum çook hafif var.
Cumartesi almaya çalışırım.
Bacaklarım da orada burada şeklinde.
Harikasın kısacaa .

canım ya sen nekadar zamandır yapıyorsun bu uygulamayı? bide tüylerin nasıldı çok mu azmı kalınmı?
merakımı bağışla...

Zaten, 24 Aralık 2011 Cumartesi , saat 16:47' den 19:17'ye kadar 2,5 saatlik kısa bir süre. Bu nedenle bölgelere göre saat farkı yok. Sen yine 24 Aralıkta yap.

Bacak üstü benimde 1 kerede o kadar azaldıki 2 ay önce almıştım belkide 3 birdaha gerek duymadım bile diyebilirim. alt bacaklarımda çok azaldı ama iyice bitsinler diye almaya devam ediyorum. Benim koltuk altı ve bikini bölgesi çok etkilenmedi. Kollar biraz etkilendi ama çok fazla değil. Bıyığıda ilk defa bu ay özel günlere denk getirebildim ondanda sonuç alacağıma inanıyorum. 24ünde bikini bölgemi tekrar alıcam bu sefer daha etkili olur belki.

en zor bölgeler zaten canım onlar ama kol altında tek seferde % 70 lik bir azalma oldu daha önce.
bir arkadaşımızında bir tarafı tamamen bitmişti,diğer tarafında da çok az kalmıştı.
ayrıca aşırı incelmeler bildirilmişti.

sabırlı ve istikrarlı olmak lazım..her ay mutlaka alın tüylerinizi."az çıktı önümüzdeki ay alırım"demeyin,az da olsa alın.belki de o ay sizin ayınızdır ;)

canım ya sen nekadar zamandır yapıyorsun bu uygulamayı? bide tüylerin nasıldı çok mu azmı kalınmı?
merakımı bağışla...

Ben geçen sene belli bir dönem yapmıştım 4-5 ay gibi sanırım.
O zaman dolunaya göreydi tarihler.
Sonra bir süre takip edemedim giremedim internete falan derken normale döndüm hatta bu dönemde ağda ile uğraşmayıp jilet bile kullandım bazen.
Sonra da temmuz veya ağustos tarihinde başladım bu sene net hatırlayamadım.
Normalde belki çok ve sık değildi ama ben jilet kullanarak sıklaştırdım kalınlaştırdım.
Şimdi ise ciddi anlamda güçsüz ve azaldılar.

Ben geçen sene belli bir dönem yapmıştım 4-5 ay gibi sanırım.
O zaman dolunaya göreydi tarihler.
Sonra bir süre takip edemedim giremedim internete falan derken normale döndüm hatta bu dönemde ağda ile uğraşmayıp jilet bile kullandım bazen.
Sonra da temmuz veya ağustos tarihinde başladım bu sene net hatırlayamadım.
Normalde belki çok ve sık değildi ama ben jilet kullanarak sıklaştırdım kalınlaştırdım.
Şimdi ise ciddi anlamda güçsüz ve azaldılar.

verdiğin bilgi için teşekkür ederim canım...

benim aslında en çok azalmasını istediğim bölgem kollarım inşallah biranönce etkisini görürüm

selam aycangül :1:ben tarihlerimi özelden attım aldın mı, yoksa mesaj kutun gene dolumu

aldım canım merak etme:)

Aycangülüm ben 17sinde sabah verdiğin saatte bıyıklarımı aldım.Öğleden sonra verdiğin saati tam kullanamadım bitmesine yakın koltukaltlarımı aldım,daha doğrusu solu aldım sağ tarafı bitirdiğimde bi 10 dk kadar geçmişti.Ama şu 15 dk.lık oynama süresi önce mi sonra mı bilemiyorum,eğer sonraysa işime yarar :) geçen sürede dahil olmuş olur.Diğer yerlerimi de yine 17sinde aldım.O gün bişey oldu nerdeyse bütün gün uğraştırdı beni,anlamadım.Acısını sorma zaten:)mikrosoftun da acımış.Acaba burçlarla mı etkili diyeceğim ama senin söylediğin gibi ortaya yeni kanı(lar) atılmasın diye bişey diyemiyorum o konuda:)Ama soramadan edemeyeceğim mikrosoft senin burcun neydi?Bu ay senin de çok acımış o yüzden soruyorum.Benimki sırf merak,kanı falan değil valla:)))Sonuçları beklicez artık aycangülüm ben de çok meraklıyım bu ay sonuçlar için...

tatlım acının nedeni hakkında birşey söylemem mümkün değil..zamanım olursa bu konuya da bakmayı düşünüyorum ama kolay değil tabi.
öncelikli konu tüyleri bitirmek fakat ne kadar zaman alıyor görüyorsun işte reçelim.matruşka bebek gibi.tam sonuna geldim artık diyorum başka birşey çıkıyor.öyle çok detay var ki..dışardan göründüğü gibi değil inan.
inşallah ona da bakıcam birgün.aslına bakarsan ben acısını pek umursamıyorum;yeterki bitsin,dayanırım mantığındayım ama bende merak ediyorum sebebini :))

Canım konuyu aşıyorum ama tamamen yardım amaçlı:)adetinin gelmesi için bir çay bardağı sıcak suyun içine bir çay kaşığı dövülmüş çörekotu koy ve iç.Yalnız adetin geldikten sonra içmeye devam etme yoksa bu kez de çok yoğun gelir.Aklında bulunsun...

bak bunu deneyeceğim,doğal olan herşey tercihimdir :)

Aycangül, eline, emeğine; hepsinden önce o güzel yüreğine sağlık...
Bunca emek verip bizlerle paylaştığın için...
Çok teşekkürler...
Ben ocak ayını iple çekiyorum.
Ben birde şöyle bişey duymuştum.
Adetin bitimini takip eden 3 gün içinde alınırsa tüyler azalırmış diye, bunu duyduktan sonra uzunca bir süre uyguladım. Ama ne fayda...
Tekrar çok teşekkürler...

ben teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :)
bahsettiğin türden birçok yöntem söyleniyor.belkide bu şekilde alan birileri gerçektende iyi sonuçlar almıştır ve tavsiye etmiştir.ancak altında başka sebepler olabilir.bu nedenlede sende yada başkalarında aynı sonuç alınmayabilir.

aycangülcüm yaa dört gözle 24 aralığı bekliyorum ama o gün annemlere gitmek zorundayım, acaba öğlen 1-2 gibi almaya başlasam nasıl olur, kötü mü olur acaba? bacaklarımda azalma olmuşken tekrar kötü olmasını istemiyorum. eğer olmazsa bahane bulup geç gideceğim mecburen

o kadar bekledikten sonra saatlerin dışına çıkma derim:)

ben daha önceleri bacaklarımı aldığımda kıpkırmızı olurdu.iki gün boyunca kıl dipleri kızarır ve kabarırdı .bu sefer böyle bir şey olmadı .ne kızardı nede kabardı.sadece bacağımın iç taraflarında bir kaç kıl dibinin kızardığını gördüm.inşallah kıl kökleri zayıfladığı için böyle olmuştur.

geçen ay bende de hiç olmadığı kadar kızardı gözenekler, ama bu ay öyle olmadı.
ben artık alıştım :1: hey ayın farklı bir özelliği var; kimisi kızartıyor,kimisi fena can yakıyor:)

Ben bu başlığa çok yazmadım ama, yazdan beri buradaki tarihlere uymaya çalışıyorum. Bir kez uyamadım reglden dolayı ve bu da ikincisi oluyor. Bacaklarım ve koltukaltlarım zayıf ve daha açık renkli tüylere sahip oldular (saçım ve tüylerim çok esmerdir).

Artık bacaklarım beni rahatsız etmeyecek dereceye geldi. Hani ilkokulda falan almadan etek giyebilirdik ya, şimdi de almadan birkaç ay dayanabilirim gibi geliyor. Etek giyemesem de :) korkunç bir görünümde değiller en azından

Aycangül emeklerine sağlık, biz kadınların çok çekindiği bu sorunu bile hallediyoruz sayende:)

çok sevindim memnun olmana canım,
güle güle kullanmaya devam et,şifa olsun :)

ama ama eden ben 24 aralıkta yapacaktım.
neden sildin aycangüllll :43:

Zaten, 24 Aralık 2011 Cumartesi , saat 16:47' den 19:17'ye kadar 2,5 saatlik kısa bir süre. Bu nedenle bölgelere göre saat farkı yok. Sen yine 24 Aralıkta yap.

poliannacım gizemliprensesin de yazdığı gibi 24 aralıkta süre çok kısa.
ben 17 aralık günü için saat vermiştim zaten,akşamda sildim haliyle.

poliannacım gizemliprensesin de yazdığı gibi 24 aralıkta süre çok kısa.
ben 17 aralık günü için saat vermiştim zaten,akşamda sildim haliyle.

anladım çok teşekkür ederim.ben bu topiği yeni keşfettim sayf asayfa okudumarkadaşlara linkini attım inanan inandı uygulamaya başladı inanmayan güldü geçti.
ama ben çok inanıyorum kainatta hiçbirşeyin tesadüf olmadığını herşeyin bir yaratışış sebebi her olayın bir nedeni olduğuna inanıyorum o yuüzden bu konu çok dikkatimi çekti.
sana da çokk teşekür edrim kendi adıma.ilgi ve alaknadan dolayı.

aycangül merhaba. bende dün kaşlarımı aldırdım sıklaşmasını kalınlaşmasını istediğim için söylediğin tarihler dışında aldım. birde kuaför sarmısak sür dedi. bende sarmısağı ezdim bir kurdale ile kaşıma baladım :) içine iyice işlesin diye. ne diyorsun iyi yapmış mıyım? :)

aycangül merhaba. bende dün kaşlarımı aldırdım sıklaşmasını kalınlaşmasını istediğim için söylediğin tarihler dışında aldım. birde kuaför sarmısak sür dedi. bende sarmısağı ezdim bir kurdale ile kaşıma baladım :) içine iyice işlesin diye. ne diyorsun iyi yapmış mıyım? :)

güzel bi teori :1:
umarım başarılı olursun

ben teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :)
bahsettiğin türden birçok yöntem söyleniyor.belkide bu şekilde alan birileri gerçektende iyi sonuçlar almıştır ve tavsiye etmiştir.ancak altında başka sebepler olabilir.bu nedenlede sende yada başkalarında aynı sonuç alınmayabilir.

o kadar bekledikten sonra saatlerin dışına çıkma derim:)

sağol canım, dersanede etütüm var geç geleceğim dedim bile:)

en zor bölgeler zaten canım onlar ama kol altında tek seferde % 70 lik bir azalma oldu daha önce.
bir arkadaşımızında bir tarafı tamamen bitmişti,diğer tarafında da çok az kalmıştı.
ayrıca aşırı incelmeler bildirilmişti.

sabırlı ve istikrarlı olmak lazım..her ay mutlaka alın tüylerinizi."az çıktı önümüzdeki ay alırım"demeyin,az da olsa alın.belki de o ay sizin ayınızdır ;)

kol altı inşallah azalır valla yaza kadar rahatlıyım 2 haftada bir almıyım bana yeter :)
Bu arada 24 aralıkda saat çok darmış inşallah bikini bölgesini halledebilirim . kurs her hafta 6ya kadar uzuyor inşallah bu hafta uzamazda gelip hemen hallederim. Olmadı artık yolda bir yere gidip aldırıcam.

Badem yağı ve zeytinyağınında çok faydası oluyor. Benm bi ara kaşımda kuaförün tabiriyle bir yer küsmüş dökülmüştü ben düzenli sarımsak zeytinyağı badem yağı yaptım dökülen yer doldu.

evet haklısın yağların hepsi kıl cıkartıyor. bende yüzüm çok kuru diye erken kırıştı. üzüm çekirdeği yağı sürdüm. yüzüm kuzu postu gibi oldu :).lazerle hallettim onları. nedense istemediğimiz tüyler gür parlak canlı. istediğimiz tüyler saç kaç kiprik cansız ve seyrek. :32:

anladım çok teşekkür ederim.ben bu topiği yeni keşfettim sayf asayfa okudumarkadaşlara linkini attım inanan inandı uygulamaya başladı inanmayan güldü geçti.
ama ben çok inanıyorum kainatta hiçbirşeyin tesadüf olmadığını herşeyin bir yaratışış sebebi her olayın bir nedeni olduğuna inanıyorum o yuüzden bu konu çok dikkatimi çekti.
sana da çokk teşekür edrim kendi adıma.ilgi ve alaknadan dolayı.

evet tatlım evrende herşey mevcut; dikkatle bakana,görmeyi bilene..
bunlarla ilgili birçok ayet de var..ilerleyen dönemlerde paylaşmayı düşünüyorum ;)

gülüp geçenlere aldırma.onların bu muhteşem kaynağı görme ve yararlanma zamanları henüz gelmemiş demek ki ! allah istediğinde ve izin verdiğinde onlar da farkına varacaklar:)
ben bunları paylaşmak için çok enerji harcadım önceleri..inanamayacağın insanların inanılmaz cümlelerini duydum malesef..cehaletlerinden dolayı alaylı tavırlarını hoş görerek ve iyiniyetimi,yardım etme isteğimi koruyarak anlatmaya devam ettim.üstelik bbu durumun beni incitmesine rağmen.
sonra, bir haftalık bir kişisel gelişim seminerine katıldığım sırada yukarıda bahsettiğim durumun farkına vardım.anladım ki ben ne kadar yardım etmeye çalışşam boş.kişiler hazır olmadan,gözlerindeki perde kalkmadan görmüyorlar..ne zaman bu konuda açlık hissedecekler ve görebilecek olgunluğa erişecekler; o zaman izin verilecek ve bunun peşinden kendileri koşmaya başlayacaklar.

bu konudan yola çıkarak yazdım ama yaşamın içinde her konu için geçerli.
daha önce hiç bahsetmemiştim bundan.şimdi bahsediyorsam mutlaka bir nedeni vardır ! kimbilir kimin bunları duymaya ihtiyacı var ve bu yazıya rastlayacak birazdan :)

kimbilir kime vesile olduk poliannacım ;)

isminede bayıldım..bende başka bir platformda çok benzerini kullanıyorum.ben biraz kendi ismimle kaynaştırdım sadece:)

Son düzenleme:

tarihler dışında alman güzel ancak büyüyen ay fazında almayı tercih et.yani yeniay dan dolunaya kadar olan dönemi.
zamanlarını diğer topiğimin ilk sayfasından takip edebilirsin.
sarmısağın ucunu kesip kaşının boş kısımlarını bununla ovman daha iyi olur.bu şekilde orada ki kan dolaşımını da arttırmış olursun:)

birde birde birdeee.herhangi bir küre başlarken yeniay gününü tercih edin;)

Son düzenleme:
Back