teşekkürler:)
kesinlikle bitiyorlar
hatta ayak parmaklarındakilerde :)
korktum şimdi çoğalırlarsa bi de ordaki tüyleri koparmayın derler çünkü 1 ken 2 çıkmaya başlıyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler:)
kesinlikle bitiyorlar
hatta ayak parmaklarındakilerde :)
korktum şimdi çoğalırlarsa bi de ordaki tüyleri koparmayın derler çünkü 1 ken 2 çıkmaya başlıyolar
zamanında bende aklıma geldikçe kopartıp çoğaltmıştım.
bu yöntemle hepsinden kurtuldum :)
yalnız ağdayla değil,tene değirmeden cımbızla tek tek alınmalı !
zamanında bende aklıma geldikçe kopartıp çoğaltmıştım.
bu yöntemle hepsinden kurtuldum :)
yalnız ağdayla değil,tene değirmeden cımbızla tek tek alınmalı !
Ben ust bacagimin birini yetistiremedim, coook yogun gecti hafta sonum,
uykuma yenik dustum. Birdahaki tarihi beklesemmi, simdimi alsam karar veremedim.
Sizce ne yapmam lazim?[/QUOTE
ben alırdım böyle bir durumda,baktıkça strese girmemek için :)
zamanim olsa duramazdimda, bugun sabah 7.30da evden ciktim aksam 19.30 da eve girdim.
Pilim bittii... Bacak macak dusunemiyorum.
SOyle uzansamda biri ugrassa benimle ooh ne guzell..
ya bi de aklıma ne geldi hep uç noktalar geliyo ya yüzümde ben var ve ordan koyu siyah kıl çıkıyo onun hakkındaki tavsiyen ne koparmak sogru değil diyolar sanki ama bilemedim napıyım?
kolumdaki minik et beninin üzerinde iki tane simsiyah kıl vardı.onlarda bu yöntemle yok oldu canım :)
Ben de 13 Ocak için randevumu aldım bakalım. Hayırlısı
Aycangül kafama bişey takıldı onu sorabilir miyim?
İlk sayfadaki saatler silinmiş, oraya bakacaktım ama.
Yanlış hatırlamıyorsam, verilen saatlere göre batıda doğudan daha erken yapılıyor.
Mesela ben 5. bölgedeyim. 2. bölgeden daha geç geliyor uygulama saatim.
Bu durumda Türkiyenin batısındaki ülkeler daha erken bi saat bulmak zorunda...
Doğru mu anlamışım????
Ben saatleri görmeden önce şöyle anlamıştım. Ramazan ayında orucu doğu daha erken açıyor ya... Yine doğu saati erken gelir sanmıştım.
zararı olmaz yani? bu saatleri kendi yerel saatimize göre mi ayarlıcaz
verileni uyguluyorum o zaman. bıyık alımında ağda veya ip olması önmli mi hangisi iyi?
Aycangülcüm 24ünü bekiyorum epilasyon için.
Bu ay umarım çok güzel olur sonuçlar.
Geç çıkmaları lazım.
Yalnız ekim tarihleri harikaymış.
Ben bacaklarımın üst kısmını 2 aydan beri almıyorum alınacak bir şey yok çıkanlarda incecik ve sarı alınması mümkün değil ben bembeyaz tenliyim ufak bir şeyler çıksa hemen belli olur ama yok gözükmüyor işte.
Belki bundan sonra bacaklarımın üst kısmını almama gerek kalmaz ne dersin.
aycangül bu konu çok ilgimi çekiyor ve elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum, bu ayıda yaptım hadi hayırlısı bu emeğin için sana çok teşekkür ediyorum