Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım emin olmamakla beraber önceki paylaşımları okuduğumdan biliyorum aycangül bazı tarihler verio o tarihlerde alınması gerekio bu ayda bi kaç kez oluo sanırım daha önceki aylarda vermişti öyle tarihler. bu tarihler dışında almak; yaptığımız işin gidişatını olumsuz etkileyebilir. çünkü tüyü azaltacak tarihler olduğu gibi tüyü arttıcak tarihler de varmış yani aldığın gün neye denk gelir bilemezsin... inşllah ayda 2 3 kere değil aydan aya almak nasip olur :))) 2aydan 2 aya .. 3 aydan 3 aya... ve mutlu son :))

peki o tarihlerde istenilen bölgeyi alabiliyo muyuz ve de epilasyon la yapsak olurmu

olabilir :)
biz farkında olmasakta gökyüzünde acayip şeyler oluyor ve bize böyle yansıyor işte :))

bende olsaydı ürkerdim biraz ama :)) kökler .çeride öylece kalacak mı ömür boyu diye :))
aldığın tüyler eski düzenine dönecektir (yine ilginç bir zamana rastlamazsan)
keşke o gün kökünden almış olsaydın :)

yaptığın tarih ve saati hatırlayabilirsen yaz bana olur mu.traşladığına göre önemli bir davet yada randevu vardır diye düşündüm.umarım tarihide saatide hatırlarsın :)

Aynen benim de adeti geçeli bir hafta olmuştu ama bu ay benim de çok canım yandı.Kaldı ki ben aylardır uymaya çalışıyorum ve bu kadar acıdığını hatırlamıyorum.Hatta yazın bir kaç kez jilet kullanmak zorunda kaldım,ondan sonra bile bu kadar acımadı.Dün resmen eziyet oldu benim için.İnşallah bunun da bi hikmeti vardır da,daha az çıkar:)))

peki o tarihlerde istenilen bölgeyi alabiliyo muyuz ve de epilasyon la yapsak olurmu

evet istediğin bölgeyi alabilirsin..
kökten alman gerekiyor,mümkünse ağda daha iyi olur.
ilk sayfada verdiğim tarihler o ay içinde tüyleri olumsuz etkileyecek olan tarihlerdir.
her iki tarihtede almana gerek yok.
uygulayacağın tarihi seçerken reglinden hemen öncesine gelmemesine dikkat et.yani ağda yaptıktan sonraki 1-2 gün içinde regl olacaksan diğer tarihi seçmelisin.

birde tüm bu bilgileri ilk sayfaya yazmıştım zaten :)

, bu konuyu daha yeni okuyorum 282 de yorumları okyunca baya şaşkınlık yaşadım boyle bişi olması çok ilginç evren nelerle dolu yani elinize sağlık vesilenizl ögrenmiş olduk. sadede geliyim istediğin bölgeyi alabilirsin demişssiniz , belki biliyorsunuzdur göğüs ucundada kıllar çıkabiliyo bendede var bunlar aldıkça çoğalan tip tüyler , bunlarada uygun bi yöntem mi peki bi bilginiz var mI?

teşekkürler:)
kesinlikle bitiyorlar
hatta ayak parmaklarındakilerde :)

Bu ay benim de canım hiç yanmadığı kadar yandı. Sadece kollarımı alabildim, o kadar çok acıdı yani
Yoruldum, canım çok yandı, dayanamadım

ben bu ay 15inde ağda yapmak zorunda kaldım tarihi bekleyemedim... ama du bakalım ikinci tarihte gögüs ucumdaki kılları alıyım.. bide ayağımda baş parmagımda kıllar cıkmaya basladı onlarıda alıyım bakalım inşallah çoğalmaz yaaaa ay bu gögüs ucu beni öldürecek niye çıkarki ordan bi ton kıl tüy gögüs aramdada var

nasıl gogus ucu

aycangül kasım ayında aldıgım için bu ay almak istemedim hem vaktim olmadı hemde rahatız edıcı derecede tüy yoktu.şimdi sorum şu bu ay almadıgım için bir sorun olurmu yoksa her ay düzenli almalımıyım? ne önerirsin?

hakikaten bende merak ettim sonuçları:)
17 aralık için verdiğim saatlere göre mi almıştın reçelim.
bu ay tüysüz kalırsanız sizle aynı saatte yapmadığıma çok üzülürüm:))
ben bu ayı yine deneye ayırdım ;cumartesi sol tarafımı aldım,bu günde sağ tarafımı alacağım.(en büyük beşiktaş :))))
böylece 2 ayda yapacağım deneyi tek ayda yapabileceğim.hatta size verdiğim saatlerle birlikte 3 ay zaman gerektiren bir deneyi sadece 1 ayda tamamlayacağım inşallah.

şimdi akıllara şu soru gelecek:"bugün ağda günü değildi hani?"
haklısınız.
reglim ve istediğim koşulların ağda gününe rastlamamasından dolayı bugünü de kullanmak zorunda kaldım.
ama iyi de oldu.böylece regl olup her iki tarihide kaçıranlar için bir esneklik yapılıp yapılamayacağınıda anlamış olacağım.

canım hep diyorum,yine diyeceğim.her ayı kullanın.çünkü hangi ayın sizin için nasıl bir süpriz yapacağını bilemezsiniz.
belkide o atladığınız ay alacağınız tüyler birdaha hiç çıkmayacaktır,bunu bilemezsizin.

Son düzenleme:
herkesin ekstra acımış benim de tam tersine en rahat ağdam oldu. sadece genital bölge aldım gerçi. (bacaklarımda lazere başladım altlar için, üstlerini de sürekli almıyorum zaten) koltuk altıma da lazer nedeniyle ağda yapamıyorum. kollarımı almadım 2. alternatifi bekliyorum. benim en çok ağrıyan bölgeydi genital yarısını alır bırakırdım bu sefer çol minik bir bölgeyi bıraktım onu da banyoyu daha fazla işgal edemeyeceğimden dolayı bıraktım biraz daha kalabilsem onu da alırdım.
bu arada regl olmam gerekiyordu olmadım çok ağır grip geçirdim ondan mı diye düşünmelerdeyim regl olmalıyım ama ben yaaa

canım ben reglim geciktiğinde bezen aspirin alıyorum.işe yaradığı zamanlar oldu.aspirinle aranızda bir sorun yoksa dene derim :)

Ben ust bacagimin birini yetistiremedim, coook yogun gecti hafta sonum,
uykuma yenik dustum. Birdahaki tarihi beklesemmi, simdimi alsam karar veremedim.
Sizce ne yapmam lazim?

bende heryerimi aldım ama özel bölgeyi yetiştiremedim yoruldumyani çocukta uyanır diye 24nde özel bölgeyi aalıcam bıyıklarımla kaşlarımda çıkar onlarıda alıcam bakalım.bide çok merak ediyorumm 17nde aldığım yerlerim nasıl çıkıcak inşallah azalır ya uğraştığıma değer gerçiher zaman uğraştığımız şey.sonuç olumsuz olsada dememeye devam durmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…