Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül canım geçmişte sorulduysa kusura bakma ama çok merak ediyorum.Bu kadar araştırma yapıyorsun,emek veriyorsun taktir ediyorum seni.Bu yöntemi sen her ay deniyor musun?Senin tüylerinde durum ne?

Bugün özel bölgeme ağda yaptırdım

buna rağmen eskiyle kıyaslayamam.ayrıca büyük boşluklar var.dudak üstü dert olmaktan çıktı.
kol altıma iğneli epilasyon yaptırmıştım.yapan bayan taşındığı için kalanlara devam edememiştim.bu akşam 5-6 tane tüy aldım sadece bu bölgeden.
geçen ay kollarımı almıştım.bu ay çok açık renkli ve seyrek çıktılar.onlarıda aldım yine kendim için belirlediğim saatlerde.bakalım ne olacak.

geçen ay annemin dudak üstünü aldım..onun umuşak ama sıktır,kou bir görüntü olur yani..
bu gün yeniden almak istedim YOKlardı orada
belki 10 tane falan aldım.kim derki gecen ay orası çim gibiydi :)

annemde geçen ayki etki bu şekilde.

sevinçtaşın haziran ayında koltuk altının %70 i bitti.(tek seferde)
yine farmasinin kolları temmuz ayında aynı oranda bitti.kalanlarda çok kısa ve inceymiş.
bunların dışında da birkaç kişide şaşırtıcı etkiler oldu tek seferde.
diğer arkadaşlar zaman içinde çok güzel sonuçlar yaşadı.soruyu görürlerse yazarlar sanırım yeniden.

şöyle bir toparlayayım dedim :)

kızlar benim anlamadığım bi nokta var.diyelim verilen tarihlerde aldık azaldı arada verilen tarih dışında bir tarihte aldığımızda eskiye mi dönüyor?yani azalan yerlerde tekrar mı çıkıyor?çünkü her zaman denk gelmiyor maalesef.bazı mesajlarda bu tür yazılar gördüm sanki eskiye döndü falan yazıyordu ondan sordum.

regl döneminde ya da tüy almaya uygun olmayan dönemde alındığında sonuç hoşumuza gitmez..tabi olumsuz etkilenenler sadece o ay aldıklarımız olur.henüz çıkmamış olanlar aynı kalır.

zaten tamda bu nedenle bu yöntemi uyguluyoruz.

Aycangül meraba ben yeni takip etmeye başladım bu sayfayı bu ay senin yöntemini denemek için dün aldım çıkanları ilk sayfada saat yazmıodu hangi saatte olduğunu bilmediğimden akşamüzeri aldım etkili olur mu gene de belirlediğin saatler dışında cevap verirsen sevinirim

Kizlar bu olay amertika ve ingiltere'de de oldukca biliniyormus bugun ogrendim.. Bir suru internet siteleri forumlar buldum ayin hareketleri ve saclarla ilgili. Tabiki hala Aycangul'un bu tarih ve saatlere nasil ulastigini bilmiyorum muhtemelen asla da ogrenemicem bu konularda pek bilgili degilim astroloji vs yalniz suna karar verdim, bu yontemin tam tersini de saclarim icin uygulamaya basliyorum. Saci seyrek ve cansiz cikartan tarihler oldugu gibi, kesildiginde hizli uzamasini saglayan tarihler de var anlasilan. Aycangul de lutfen bunu dogrulasin ben baslamadan once :) ozellikle bu vegan'larin sitelerinde belli tarihler belirtmisler sac kesmek icin uygun diye. Bunu da denemekten bir zarar gelmez diyorum ve de bu ay denemeyi dusunuyorum zaten saclarimi kestirecektim uclarindan. 1 saattir okuyorum beynim allak bullak oldu ama aklima da yatti upuzun saclarim olsun istiyorum artikk

TrulyScrumptious,
Zaten Aycangülün saç bakımı, cilt bakımı, diyetle ilgili de bir topiği bulunmakta. Ne zaman saç kesilecek, boyanacak, bakım yapılacak hepsini yazıyor. :)

canım sorun yok,için rahat etsin..zaten verdiğim tarihler dahilinde almışsın :)

TrulyScrumptious,
Zaten Aycangülün saç bakımı, cilt bakımı, diyetle ilgili de bir topiği bulunmakta. Ne zaman saç kesilecek, boyanacak, bakım yapılacak hepsini yazıyor. :)

evet aynen öyle :)

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

burdan farklı bir sitenin linkini vermek yasak bildiğim kadarıyla ama özelden bana atarsan bu linkleri bende bir bakar,farklı bilgiler varsa onlarıda ilave ederim.

bak bu diger topigi atlamisim ben :)) oraya da dadanayim o halde..
ozelden atiyorum canim simdi sana, gerci buradan senin arastirmalarina ekleyecegin birsey cikar mi emin degilim sen oldukca emek verdin

ben bu ay 16 aralık cuma saat 10:40-11:40 gibi uygulama yaptım acaba ise yarar saatler miydi? baska zaman yapma ihtimalim hic yoktu bu ay icin.

ben bu ay 16 aralık cuma saat 10:40-11:40 gibi uygulama yaptım acaba ise yarar saatler miydi? baska zaman yapma ihtimalim hic yoktu bu ay icin.

verdiğim tarihlerde yapmışsın zaten..başka bir zaman yapma imkanında yokmuş,strese girme..belkide o saat senin için daha iyi olacaktır,belli mi olur

slm aycangul daha öncede söyledim ben tam uyduramadım tarihi 24 ünden sonra olucak benim ne zaman yapılabilir o zaman??teşekkürler şimdiden

selam aycangül ,ben bu ay 2. gün yani 17 aralık ta saat 10 gibi aldım, fakat çok acıdı vede morardı ,üstelik regl dönemim geçeli bir hafta olmuştu ,neden olabilir acaba bir fikrin varmı ?
çünkü 3 aydır verdiğin tarihlere uymaya çalışıyorum hiç bu kadar acımamıştı hatta bir keresinde ilk saatte aldım ve hiç bile hissetmedim

Son düzenleme:
slm aycangul daha öncede söyledim ben tam uyduramadım tarihi 24 ünden sonra olucak benim ne zaman yapılabilir o zaman??teşekkürler şimdiden

canım 24 ünde büyüyen ay fazına geçiyoruz.o gün alamazsan reglin bitince hemen al ki ocak ayına yetişebilesin.(sanırım regl yüzünden yapamıyorsun)

tüyleri bitirmeye odaklandığım için acıyla ilgili bir çalışma yapmadım hiç.bu nedenle bilemiyorum.ama bu durum sonucu olumsuz etkileyecek diye birşey yok.hatta bazen olumlu bile etkiliyor.yani aslında iki durum birbirinden bağımsız görünüyor.
yine de bakarım fırsat bulduğumda,anlamaya çalışırım..
morluklar için evde biberiye yağı bulundur.hemen o bölgeye masaj yap.denemedim ama birkaç saat içinde morlukları dağıttığını okudum.şimdi etkisi olur mu yoksa hemen mi sürmek gerekiyor onu da bilemiyorum ama dene istersen:)
bu arada morarma çekerken oluşan hatalardan dolayı oluyor.yaptığın günle ilgisi yok.
sadece dolunay günlerine rastladığında daha dikkatli olmak gerekebilir.çünkü genel anlamda kanamaların arttığı bir gün.

tesekkürler aycagün ayın 24ünü ve adetimin bitmesini iple çekiorum :)) 24ünde saat önemli mi bu arada ben akşamdan okuduğum için akşam epilasyon yapmam mümkün değil belki gece olabilir.belki faydası olur bilmiorum ama çokenterasan birşey oldu yaklaşık 2 ay önce zamanım olmadığı için traş ettim bacaklarımı ama hala büyümediler :S bacağımda bazı bölgelerde ise hiç yok kimi yerlerde normal seyrinde uzamış ama rahatsız edcek hiç bi şey yok ortada bacak tüylerim 2 ayı aşmasına rağman traş a rağmen uzamadılar neyin hikmeti bu bilmiyorum ufak tefek büyüyenleri ağda ile almayı düşünüyorum 24ünde ama etkisi geçer die de korkuyorum yani yediden büyümeye başlarlar die. (bu arada traş yapan biri değilim )

ya bende yeni konuyu okudum ve gerçekten etkili ise bende yapmak isterim yalnız regli sonrası deniyo,bittikten ne zaman sonrasına kadar alınıyo vede alınca bi ay olmadan bi daha uzayacak almayım o saati mi beklemeliyiz yani ayda bi defa mı alıncak ben biraz geç anlarımda :44:

aralık alım günlerine baktım da ben bu ay kaçırıyorum galiba çünkü 24 dünde yada sonrası olurum o zamanda ocak ayı geliyo zaten bir kaç gün önce konuyu görseydim tarihi kaçırmazdım ama bende deniycem agdadan çok korkuyorum ama artık çıkmıycaksa katlancaz artık bide bu günler vucudun her yeri için aynı demi ogün istenilen bölgeyi temizleye biririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…