evet canım uygun değilmiş. sağlık açısından hormonların etkiisi tüyler üstünde de artıyormuş yani kalınlaşma yaptıryormuş
bir de aycangul, okudugum bir mesajında, yontemin ilk bastan su ana dek çeşitli bilgi ve verilerle geliştiğini, biraz değiştiğini yazmıstı. belki onun hesaplamarına katkısı olur diye soylemek istiyorum, yıllar once bir arkadasım da buna benzer bir yontem kullandıgını soylemişti ancak ben hiç denemedim. o da her hicri ayın 2. SALI gunu almak gerekiyor tuyleri demişti, buyuklerinden duymus, kendisi, eltisi, gorumceleri vs hep yaparlarmıs o sekilde aktarmıstı ama tabii ben denemedim o kişiyle baglantım da yok yıllardır, soramam da ama belki degerlendirmek istersiniz.
Bugün öğle saatlerinde bıyıklarımı ve kaşlarımı aldırdım. Belki 5-10dk önce başlamış olabilirim ama yakın zamanlardı baya. sırf bunun için sınavıma hatta 5dk geç girdim
Birazdan diğer bölgelerede girişicem. İnşallah hepimiz kurtuluruz bunlardan. Çok teşekkürler tekrar aycangülüm
Ben de dolunaydan sonraki ilk Salı günü alınması gerekiyor diye duydum, bunu internette araştırırken Aycangül'ü ve bu topiği keşfettim. :) O zamandan beri de takipteyim.
canım daha öncede konusu geçmişti,fırsat bulmuşken bu konuda birkaç şey yazayım..
dolunayın ilk salısı,son salısı; ilk cumartesisi,son cumartesisi hatta hicri ayın ilk günü,ondördü vs şeklinde çok versionu gelmiş günümüze bu konunun..
bunları ilk dönemlerde çok araştırdım,inceledim ama aralarında tam bir tutarlılık bulamadım.
geçenlerde de bir arkadaş tavsiye etmişti galiba burada..o nedenle birkaç şey yazmak ihtiyacı hissettim.
yine de denemek isteyenler bunlardan birine karar verip uygulayabilir tabi..
inşallah hem sınavların hem tüyler konusunda güzeş haberlerle dönersin..
merhaba herkese ben de 1 aydır takip ediyorum bugün yapıcaktım ama maalesef misafirimiz var yapamadım
24 ündede adet olucam.gerçi 3. güne falan denk gelirse alırım. daha önce tüylerin adetin 3. günü alınması gerektiğini duymuştum azalması için bilginiz var mı?
aycangül çok sağol canım bu kadar emek veriyorsun inş. sonucunu alırsın alırız. gerçi benim o kadar çok ki normale dönse bile sevinirim
Takipteyim derken, seni takipteyim demek istedim. 2 aydır senin verdiğin gün ve saatlerde uygulayarak belirgin bir azalma ve incelme sonucuyla karşılaştım. Böyle giderse, yaza kadar birşey kalmayacak. Tekrar teşekkür ederim. :)
merhaba herkese,
birkac haftadır sessizce takip ettigim 2-3 konudan biri burası ve diyebilirim ki bunun icin uye oldum :)
mumkun oldugunca okuyup detayları yakalamak istedim ancak takdir edersiniz ki 600 kusur sayfanın tamamını okumak cok zor, o yuzden konuyla ilgili tam olarak anlayamadıgım bir kac nokta var sormak istiyorum, ben de ilk kez bugun (cmts) deneyecegim kısmetse, nasıl bir etkisi olacak gorecegiz. ancak oncelikle anlamadıgım mevzu su saat meselesi, aycangul once tarih vermişti 16 sı sabahından 18 i sabahına kadar, şimdi ise yaklaşık yarım-1 saatlik 2 aralık vermiş, bu saatlerde değil de sozkunusu gunun herhangibir saatinde yapılınca aynı etki olmuyor mu acaba?
diğer bir nokta da o saatler bolgelere gore ayrılmıs, anladıgım kadarıyla bu turkıye icin gecerli, yurtdısında olunca nasıl bilebiliriz saat meselesini her iki durum için de? yani en basta mesela 16 aralık sabah 06.58 de baslıyordu yanlıs hatırlamıyorsam , benim oturdugum ulke normalde turkiyeden 1 saat geride, buna dayanarak ben kendi ulkemde 06.58 mi yoksa tr saatiyle 06.58 iken burada saat 05.58 bunu mu baz alacagım?
aynı sorum, aralıklar için de gecerli, sabah ve oglen için aralık verildiğinde ordaki saatleri bulundugum ulkeye nasıl ayarlayacagım ve hangi bolgeyi baz alacagım hesaplama için bilen var mı acaba?
Rica ederim canım:)Durum nedir?Yaptın mı?Çok teşekkür ederim canım. Normal ağda yapacağım... Dikkat edeceğim.
aycangül msjı görmedi sanırım arada kaynamasın:)Yani söylemek istediği birine bişey söylediğinde ordan bazen alakasız bişeyler çıkıyor da 'aaa bu böyle miydi,bunu şöyle mi yapmak lazım' v.s diye konu başka yerlere sapıyor canım.O yüzden şimdi bişey söylese konu yanlış yerlere gider,yeni şeyler türer fln diye öyle yazmış:)msj alındı ayucangülüm:)))Aycangul, teşekkür ederim cevapladığın için.
Sanırım öğle saati benim için uygun olur sanırım. Şansımı deneyim bakalım.
Şunu anlamadım. yeni kanı????
kızlar saat meselesine çok takılmayın bence
saaatler bana da uymadı ama yine de bu tarihler içerisnde olduğü için akşam aldım tüylerimi
daha çok etkili olması muhtemel saatleri veriyor aycangül
diğer saatler etkili olmasa tarih vermez direkt saat verir zaten
biz bence burayı takip etmeye devam edelim
ben üzümü yiyip bağını sormamayı uygun buluyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?