Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Sağol aycangülcüm...Sanırım sabah yapamam,öğleden sonra da yetiştirebildiğim kadar alırım artık

Son düzenleme:
Aycangul sana ihtiyacım vaaar Benim en son reglim 22 aralıkta oldu. Bu ilk tarih öncesinde oluyor. Ama diğer tarih de regl sırasında oluyor. İlla reglden sonra mı olması gerekiyor, regl sırasında alamaz mıyız?

Aycangul sana ihtiyacım vaaar Benim en son reglim 22 aralıkta oldu. Bu ilk tarih öncesinde oluyor. Ama diğer tarih de regl sırasında oluyor. İlla reglden sonra mı olması gerekiyor, regl sırasında alamaz mıyız?

canım regl sırasında olmaz.1.alternatifte yapmalısın.tabi regl olmazsan.
eğer her ikisindede regl olacaksan reglin bitince yap.böylece ocak ayına kadar yeniden çıkar.

Selam arkadaşlar,
Ben de birkaç haftadır takip ediyorum konuyu. Ve bunun için üye oldum. Çok mantıklı paylaştıkların.
Öncelikle aycangul, çok teşekkürler...
Aralık tarihini deneyip paylaşmak istedim. Ama ne şanski randevu alamadım. Çünkü bütün günleri doluymuş.
Bu arada ben lazer için randevu almak istedim. Bir kaç hafta önceden randevu almam gerekiyormuş.
Ne yapsam bilemedim. Mecburen Ocak ayı için bekleyeceğim. Ama o verdiğin tarihlerde hangi saat için randevu alsam.
Saat verebilirmisin Aycangül lütfen.

kizlaaaaaaaaaar agdami bitirdim tam 3saat ugrastim ama degdi tertemiz oldu.....insallah uzun bi süre cikmazlar bu ücüncü uygulamam oldu.herkesin güzel sonuclar almasi dilegiyle.... aycangülcügüm cok cooooooooooooooook tesekkürler

çok teşekkürler aycangül:) öğlen saatinde sınavda olucam ama sabah uyanıp yapmaya çalışıcam artık çok sağol :)

benim malesef adet donemine denk geldigi icin (gecen ay da oldugu gibi), ikincide yapabilcem. bu arada kizlar kasitli olmayarak bu yontemin ne kadar basarili oldugunu olcmus bulunuyorum. gecen sefer tam saatinde bikini bolgesini almaya kalktim yarisini yapabildim canim cok yandi biraktim. ertesi hafta da diger yarisini alabildim. simdi ilk aldigim kisim (aycangulun verdigi tarihte alindan) yarisi anca cikti. 1 hafta sonra alinan kisim ise aynen cikti. yani kasten olmadi ama ne kadar etkili oldugunu gormus oldum bu sefer acisa da yapicam yapabildigim kadar her yeri
aycangul diyorum harikasin..

şifa olsunnnnnnnn:)

şu an için birşey diyemem ama gece geç saatlerde çalışmıyorlar zaten.bu nedenle akşam yaptırmak istersen hava kararmaya başladığı zamanı seç.ezan sıraları gibi.
yada öğle saatini seçebilirsin.

şimdi seni cevapsız bırakmamak,birazda olsa yardımcı olmak için bunları yazdım ama bir taraftan da korkuyorum bundan yeni kanılar ortaya çıkar,konu başka yerlere gider yine diye !
mesaj alındımı kızlarrr

çok teşekkürler aycangül:) öğlen saatinde sınavda olucam ama sabah uyanıp yapmaya çalışıcam artık çok sağol :)

geçen ay annemin dudak üstünü aldım..onun umuşak ama sıktır,kou bir görüntü olur yani..
bu gün yeniden almak istedim YOKlardı orada
belki 10 tane falan aldım.kim derki gecen ay orası çim gibiydi :)

teşekkür ederim :)
ben diyorum bu tarihleri kaçırmayın."bir ay kaçırsam ne olur" diye düşünürsünüz ama o ay belkide size süpriz yapacak olan aydır.
annemdeki gibi,farmasideki gibi,sevinçtaştaki gibi..................

ya ben bugün öğlelerde aldım bıyıklarımı bi de adetliydim bişe olur mu yanlış mı yaptım ?? benaim aklımdan çıkmıştı bu ay işi kötü görünüyo die annemi boş bulunca aldırdım ama keşke aldırmasa mıydım adetliken alınca kötü mü çıkıo tüy ( bıyık için diyorum ))

evet canım regl dönemi hiç uygun değil bu iş için..saç boyasıda tutmaz/hemen akar aklında bulunsun..

işlemi tamamladım bu akşam çok şükür
yalnız bacaklarım kaldı ya, henüz çıkmamışlar
24ünde alsam, 30unda falan regl olcam
yine de faydası olr heralde dimi

Bilmeden tam tarihinde yapmışım çok sevindim valla,inşaallah olur faydası

Takip edicem topiği,emeklerine sağlık arkadaşım

slm herkese. benim bir sorum olucak acaba bilen varmı. ağdadan önce acısını azaltmak için uyuşturucu krem kullanan varmı. varsa adı nedir birde faydası oldumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…