• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arkadaşlari dualarınız için minnettarım gerçekten.geçen sefer sınavda başıma gelenleri biliyorsunuz..o durumdan kurtulabilmemin nedeni dualarınızi, emin olun.
hatta o durumdan kurtulmakla kalmadım bir de onur belgesi aldım ortalamam düşmesine rağmen.sizi gerçekten çok seviyorum !
benim sınavlar bitmez :1: sizinde dualarınız bitmesin inşallah ..

vişnereçelim malesef açamadım,uzadıkça uzuyor:1:
isim hakkını alalı birkaç ay oldu.anasayfa tasarımı da yapıldı (doğru mu ifade ettim bilmiyorum) görünümü istediğim gibi oldu,hatta çok sevdim,çok heyecanlandım,abartıp ağladım falan.:1:e balık burcuyum malum:1: ama yapımı uzadı da uzadı..hevesim kaçacak kadar uzadı hatta:(

ya bi de gecen ay hangi tarihlerde almıştık tüylerimizi
ne kadar zaman geçti hatırlamıyorum, acaba çok mu oldu alalı. O yüzden mi böyle ormana döndüm
ayy unuttum ya hatırlayan yok mu fıstıklar

ya bi de gecen ay hangi tarihlerde almıştık tüylerimizi
ne kadar zaman geçti hatırlamıyorum, acaba çok mu oldu alalı. O yüzden mi böyle ormana döndüm
ayy unuttum ya hatırlayan yok mu fıstıklar

13 ve 22 idi galiba canım.ben 22 sinde almıştım.hala eskisi kadar uzamadı.hatta 1 mm civarıbda olan çok tüyüm var :)
söylemesi ayıp ve garip ayak parmağımın üstünü de almıştım,onlar hala çıkmadı.
ben sana dün özel mesaj attım aldın inşallah.

13 ve 22 idi galiba canım.ben 22 sinde almıştım.hala eskisi kadar uzamadı.hatta 1 mm civarıbda olan çok tüyüm var :)
söylemesi ayıp ve garip ayak parmağımın üstünü de almıştım,onlar hala çıkmadı.
ben sana dün özel mesaj attım aldın inşallah.

aldım aldım
saati bekliyorum :)

merhabalar aycangül
topiğinizi takip ediyorum. öncelikle bilgiler için çok teşekkür ederim. bu ay pazartesi için saat 2 ye kadar demişsiniz. pazartesi öğleden sonra 3 gibi alabilicem.iğneli epilasyon yaptırıcam. etkisi olur mu? daha mı kötü olur

merhabalar aycangül
topiğinizi takip ediyorum. öncelikle bilgiler için çok teşekkür ederim. bu ay pazartesi için saat 2 ye kadar demişsiniz. pazartesi öğleden sonra 3 gibi alabilicem.iğneli epilasyon yaptırıcam. etkisi olur mu? daha mı kötü olur

pazar günü öğlen 1 e çekmenizi tavsiye edebilirim ancak.hatta 12:50 gibi..daha kötü olmaz,sıradan bir seans olur.

Aycangülümmm ..
Ayy nasıl heyecanla bekliyorum.
1 tarihte alınamayanları diğerinde alıyorum.
Acaba hemen bittiği gün almak kötü müdür genel olarak ki ?
Sitenin çok güzel olacağına eminim.
Nerede olursan ol biz seni bırakmayız takip ederiz, sen de bizi bırakma olur muuu ?
:16:

aycangül biz seni nasıl bulacaz site ismide vermiyorsun.topikleri inceliyorum da şu onuyla ilgili bilgiyi googleden şöyle yazın bulursunuz falan diyorlar..yani isim falan veriyorlar.sende tam faaliyete geçince ne olur bize bildir anlayacağımız şekilde.teşekkürler.(sen herkese cevap yazıyoyorsun cevaplayacağını bildiğim için peşin teşekkür ettim)::::(:(

ben bu kasım ayı tarihlerini not ettim ancak yüksekovadayım ilk sayfadaki haritaya göre 9.bölgenin de sağında kalıyorum:) benim tüy alma saatim nedir?şimdiden tşk ederim canım

Aycangülümmm ..
Ayy nasıl heyecanla bekliyorum.
1 tarihte alınamayanları diğerinde alıyorum.
Acaba hemen bittiği gün almak kötü müdür genel olarak ki ?
Sitenin çok güzel olacağına eminim.
Nerede olursan ol biz seni bırakmayız takip ederiz, sen de bizi bırakma olur muuu ?
:16:

benim de tam bitmedi,ama yapıcam,bu ayı kaçıramam :1:

aycangül biz seni nasıl bulacaz site ismide vermiyorsun.topikleri inceliyorum da şu onuyla ilgili bilgiyi googleden şöyle yazın bulursunuz falan diyorlar..yani isim falan veriyorlar.sende tam faaliyete geçince ne olur bize bildir anlayacağımız şekilde.teşekkürler.(sen herkese cevap yazıyoyorsun cevaplayacağını bildiğim için peşin teşekkür ettim)::::(:(

inşallah canım..bulursunuz mutlaka..bu konuda benden başka yazan yok ki :1:

arkadaslar ben biraz sonra yani bi 30dk sonra agdaya baslicam ben avusturyadaym burda saat suan 23:08 bende burdaki ay takvimine baktim yarim saat sonra basak burcuna geciyo umarim dogru yapiyorumdur??

arkadaslar ben biraz sonra yani bi 30dk sonra agdaya baslicam ben avusturyadaym burda saat suan 23:08 bende burdaki ay takvimine baktim yarim saat sonra basak burcuna geciyo umarim dogru yapiyorumdur??

sen nasil buldun ben de ingiltere'deyim kacta yapilcak bilmiyorum haftalardir da bekliyorum sunu denemek icin ama saat hesabini nasil yapicam bilmiyorum :43:

güzel bir zamanda yapmışsın diye tahmin ediyorum:)

sen nasil buldun ben de ingiltere'deyim kacta yapilcak bilmiyorum haftalardir da bekliyorum sunu denemek icin ama saat hesabini nasil yapicam bilmiyorum :43:

^ Hollandadaki saatlere baktim, avrupada ay daha once kendini gosteriyo. Yani epilasyona baslayabilirsin..

kişiye özel çalışmalarda ben detaylı bir hesaplama yapıyorum ama sizler türkiyeyle aranızdaki saat farkını hesaplayarak yapabilirsiniz arkadaşlar..

geçen ay sanırım tesadüfen doğru tarihleri yakaladım, bu ay ise bilerek bekledim. İşe yarayacağına inanıyorum, yanlız küçük bir sorunum var. Bikini bölgesi için epilasyona gidiyordum ama bu ayki tarihler arasında randevu almam mümkün değil. zaten şimdi haftasonu, bir de pazartesi gündüz var. Gelecek aya bırakıcam mecburen :( Kalan yerleri kendim hallediyorum zaten, bakalım umarım kısa sürede sonuç alırım. Paylaşım için teşekkürler. :3:

slm kızlar bu tarihlerin yani yaklaşık 2gün cts ve pazar ın 9.bölegeye göre nasıl ayarlıyoruz.anlamadım ben bu 2gün içinde rastgele ne zaman müsait olursam alıyorum bi yardımcı olabilir misiniz

aycangül ben kuaförde epilasyon yaptırabiliyorum ama şimdi bölgelerdeki saatleri görünce napıcam bilemedim.. 21.17 ye kadar falan açık değilki kuaför.. birazdan kendim yapsam gene faydasını görürmüyüm acaba :26:

Back