ya bi de gecen ay hangi tarihlerde almıştık tüylerimizi
ne kadar zaman geçti hatırlamıyorum, acaba çok mu oldu alalı. O yüzden mi böyle ormana döndüm
ayy unuttum ya hatırlayan yok mu fıstıklar
13 ve 22 idi galiba canım.ben 22 sinde almıştım.hala eskisi kadar uzamadı.hatta 1 mm civarıbda olan çok tüyüm var :)
söylemesi ayıp ve garip ayak parmağımın üstünü de almıştım,onlar hala çıkmadı.
ben sana dün özel mesaj attım aldın inşallah.
merhabalar aycangül
topiğinizi takip ediyorum. öncelikle bilgiler için çok teşekkür ederim. bu ay pazartesi için saat 2 ye kadar demişsiniz. pazartesi öğleden sonra 3 gibi alabilicem.iğneli epilasyon yaptırıcam. etkisi olur mu? daha mı kötü olur
Aycangülümmm ..
Ayy nasıl heyecanla bekliyorum.
1 tarihte alınamayanları diğerinde alıyorum.
Acaba hemen bittiği gün almak kötü müdür genel olarak ki ?
Sitenin çok güzel olacağına eminim.
Nerede olursan ol biz seni bırakmayız takip ederiz, sen de bizi bırakma olur muuu ?
aycangül biz seni nasıl bulacaz site ismide vermiyorsun.topikleri inceliyorum da şu onuyla ilgili bilgiyi googleden şöyle yazın bulursunuz falan diyorlar..yani isim falan veriyorlar.sende tam faaliyete geçince ne olur bize bildir anlayacağımız şekilde.teşekkürler.(sen herkese cevap yazıyoyorsun cevaplayacağını bildiğim için peşin teşekkür ettim):::
ben bu kasım ayı tarihlerini not ettim ancak yüksekovadayım ilk sayfadaki haritaya göre 9.bölgenin de sağında kalıyorum:) benim tüy alma saatim nedir?şimdiden tşk ederim canım
arkadaslar ben biraz sonra yani bi 30dk sonra agdaya baslicam ben avusturyadaym burda saat suan 23:08 bende burdaki ay takvimine baktim yarim saat sonra basak burcuna geciyo umarim dogru yapiyorumdur??
arkadaslar ben biraz sonra yani bi 30dk sonra agdaya baslicam ben avusturyadaym burda saat suan 23:08 bende burdaki ay takvimine baktim yarim saat sonra basak burcuna geciyo umarim dogru yapiyorumdur??
sen nasil buldun ben de ingiltere'deyim kacta yapilcak bilmiyorum haftalardir da bekliyorum sunu denemek icin ama saat hesabini nasil yapicam bilmiyorum
^ Hollandadaki saatlere baktim, avrupada ay daha once kendini gosteriyo. Yani epilasyona baslayabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?