Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bu ay için özel çalışma yaptığım arkadaşlara:
size gönderdiğim saatlerden 1 saat sonra başlayın lütfen ( yaz saati uygulamasıyla alakalı bir kayma)

Son düzenleme:
aycangül ben cumartesi verdiğin saat aralıklarında epilasyon yapmayı düşünüyorum ama burda okuduğum kadarıyla bana özel saat verirmisin yada söylediğim kişiler şu saatte yapsın gibilerinden bişiler yazılmış kişiye özel saat mi veriyosun yoksa herkes o verdiğin saat aralıklarındamı yapıyo anlamadm:18::26:

aycangülcüm kafam baya karıştı ama anladıgım kadarıyla mantıklı geldi bana bu özel çalışma ve günü hakkında yardımcı olursan sevinirim cnm

arkadaşlar ders çalışıyorum,çok sıkışmış durumdayım.o yüzden şöyle topluca cevap yazıp çıkayım.
telaşlanmayın sakın, yarın saatleri ilk sayfaya yazacağım..sizde topluca ağda seansı yapacaksınız

Dualarımız senin Aycangülüm umarım sınavın çok iyi geçer.

Allah yardımcın olsun canım benim...
inşallah hepsi çok iyi geçer
bitanesin sen,sabırsızlıkla bekliyoruz biz saatleri...

ayhh çok güldüm yaaa ne kıllıymışız aycangül böyle giderse DÜNYAYI KILDAN KURTARAN KADIN (DKKK) olcak kadınların dostu kılların düşmanı heehehehhe

canım benim için çok geç

ben ayın 11 de yaptım dayanamadım 19 a kadar benim için 11 uygun diye 12.35 ile 13.20 arasında kuaför de her yerimi ağda yaptırdım...

Aycangülcüm çok acele bir cevaba ihtiyacım var umarım akşam olmadan girersin.
Senin bana gönderdiğin tarihler bu gece mi yarın gece mi ?
Bu gece verdiğin tarih diliminin içine girmiyor ya ondan sordum.

canım benim için çok geç

ben ayın 11 de yaptım dayanamadım 19 a kadar benim için 11 uygun diye 12.35 ile 13.20 arasında kuaför de her yerimi ağda yaptırdım...

bende 11'inde yaptım, 3 aydır hep 1. alternatifde yapıyorum ve çok mennunum. yani saati uydurursan çok iyi ama diğer zamanlarda etkili.

Slm kızlar,uzun süredir aktif olamasam da ara ara tarihlere bakabildim,biraz uzak kaldım Aycangülcüm siteyi mi açtın ne yaptın sınavların fşn varmış Allah kolaylık versin canım sınavlarında başarılar herşey gönlünce olsun...Bu arada koltukaltı ve kollarımda aslında genel olarak bacaklarımda da azalmalar var.

aycangül ben kendi kendime nazar mı değdirdim ne yaptım
2-3 aydır senin tarihleri kullanıyorum, "ne güzel geç çıkmaya başladı" derken bu ay acayip kıllandım ya zor bekliyorum saatleri
bi yerde yanlışlık mı yaptım bilmiyorum
ya da evlilik mi yaramadı hormonlarıma:26:
ben bu ay saat saat not alıcam inş sonuçları da ona göre söylicem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…