Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül bu formülü kim bilir beynini ne kadar yorarak araştırıp buluyosun, bide bizim için buralara kadar yazıyosun.. ne desem az .. buralara her ay yazmak senin için zor olumuyo mu allah aşkına.. başkası olsa kendini düşünür hiç böyle aydan aya girip uğraşmaz.. çok teşekkür ederizz

gelin ağdamı yapacaktım , bu yazıyı okudum, pazarı beklicem :) hadi bakalım

19 kasım için saat vereceğim,hazırlıyorum..o akşam yapmanızı tavsiye ederim:)

Aycangülümmm galiba yetişeceğim 2. tarihe.
Biraz ucu ucuna olacak ama yeni çıkanları alabilirimm.

inşallah canım,bende aynı durumdayım.19 u son güne gelecek heralde ama kaçırmak istemiyorum.durum vahim olmazsa yapacağım inşallah..

zor olmuyor dersem yalan olur:)
hele böyle vize öncesi !
hergün mutlaka en az iki kez bakıyorum buraya.
şimdi kendi sitemi hazırlıyoruz:) birkaç haftaya tamamlanacak allahın izniyle.o zaman eskisi kadar giremeyeceğim buraya..hepsine birden yetişemem çünkü..bu haftaları çok iyi değerlendirin,mutlaka uygulayın..

zor olmuyor dersem yalan olur:)
hele böyle vize öncesi !
hergün mutlaka en az iki kez bakıyorum buraya.
şimdi kendi sitemi hazırlıyoruz:) birkaç haftaya tamamlanacak allahın izniyle.o zaman eskisi kadar giremeyeceğim buraya..hepsine birden yetişemem çünkü..bu haftaları çok iyi değerlendirin,mutlaka uygulayın..[/QUOTE]

ama hiç girmemezlik yapmazsın değilmi:26: bizi bırakma aycangülümmm :26:

bence de bizi bırakmaaaaaa :2:

Bizde bıkmadan usanmadan kendi siteni takip ederiz ayşegül :)

ayın 19 u için vereceğin saati kolluyorum heycanla..

senin sitene gelsek bizde ozaman olurmu?

arkadaşlar zamanım az,ilginiz beni çok mutlu etti,teşekkür ederim
pazar günü için de saat vermeye çalışırım ihtiyacı olanlar için.

önemli birşey söylemem lazım,bu ay için özel çalışma yaptığım arkadaşlara:
size gönderdiğim saatlerden 1 saat sonra başlayın lütfen ( yaz saati uygulamasıyla alakalı bir kayma)

Son düzenleme:
aycangül çok sıkıştım ben yaa.. sen bana 19.kasım cumartesi aksam 20.10 verdin ama ben cuma günü doktora gidicem ve cumartesi öğlende düğün var.. benim sac sakal birbirine girmiş durumda.. bu halde ne doktora gidebilirim ne dügüne

yarın aldırsam onun için saat versen olmas demi

Aycangülüm senin adına çook sevindim siten için.. Ama çok hüzünlendim bizi bırakma nolur valla içime oturur canım Eğer istersen senin sitede devam ederiz topiğe

Aycangülcümm ..
Özel çalışma için çok mu geç kaldımm ?
Malum regl tarihime gelir demiştim ama halledebileceğim sanırım.
Özrl bir tarih olsa çok güzel olur.
Aralıkta yapamayabilirim çünkü ..

canım benim için 11 kasımda tam verdiğin saatte yaptım artık bu ay böyle olsun yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…