aycangül bu ay bende dengesizlikler oldu yahu
kollarımda ve koltukaltımda hala hareket yok çok şükür
bacaklarım da eh işte
ama genital bölgem normalde olması gerektiğinden daha çabuk çıktı
sence bu neyle alakalı olabilir
çok iyi alamamış olabilirm aceleden diye düşünüyorum bi de
Bu kadar etkili olabilecegini dusunmemistim simdi yorumlari okudum da soklardayim hemen bu ay deniyorumtakvime baktim 10 kasim gecesi dolunay diyor sonraki haftasonu artik agda gunum sabahtan aksama kadar heryerimi alirim
konuyu takip edersen, tarihleri aycangül 1.sayfada veriyor heray sağolsun
ağdadan sonra kılların azalması için ektra bir yöntem varmı? ((sürülmesi gereken yada başka bişey)
aycangül bu ay daha ilk defa denememe rağmen bacaklarımda daha cansız çıktı. kol altım zaten azdı ve hiç çıkmadı.
" şaka mı bu !!! " dedim önce ama gerçek gibi duruyo =) çook teşekkür ederim walla ne diyim bu kadarını beklemiyodum.
en azından 3-5 kere yaptıktan sonra sonuç görmeyi bekliyodum.
bu ayın 22sine randevu aldım ama tarih uymuyosa hemen değiştiricem. tarihleri sabırsızlıkla bekiyorum.
tekrardan teşekkürlerr...
canım yorumlara bakınca çok etkili bi yöntem olduğu kesinlikle anlaşılıyo inş bende bu ay başlayım diyorum ama kasımın tarihlerini bekliyorum sabırsızlıkla inş yaza düğün var çok işime yarıcak bu yöntem yaşasınnnnnn :):)
Bu ay özel saatte kolumdan başladım ve kollarımda sadece kırdıklarım uzamış durumda...Yeni çıkan hiçbi tüy göremiyorum....Yüzümde de bu ay ince çıktılar gibi ama daha anlayamadım sonucumuSanki daha mı sönük çıktılar bilmem Teşekkkürler aycangülümüzz
tamam okudum ben de dolunaydan sonraki 15 gun icinde diye dusunmustum yanlis anlamisim :89:
yalniz ben yurtdisindayim sanirim saat hesaplamalari benim icin farkli olacak aycangul hanim ben nasil bulabilirim bana uygun tarih ve zaman dilimini? cok heveslendim umarim ise yarar bende de
ağdadan sonra kılların azalması için ektra bir yöntem varmı? ((sürülmesi gereken yada başka bişey)
Bu yöntemi uyguladığında hiç gerek kalmadığını göreceksin ..
aycangül
yüzsüzlük yapmak istemiyorum ama saat verebilecekmisin?bu ara pek giremiyorum nette yoğunluktan. ramazandan beri alamadım yaaaaaaaaaa
aycangül ben bugün kötü bişi yaptım..ya benim doğum cuma günü kısmetse.. şimdi ben 13 ekimde almıştım, sonra ekimin ikinci tarihinde bikaç tüycük vardı onları almıştım.. ama şimdi taaa 13 ekimde aldıklarım çıktı, eh malum doğuma da böle gidemem.. bugün mecburen bi temizlik yaptım.. artık benim şu lahusalık olayını bi atlatayım hayırlısıyla, yeni baştan start vercem, başka türlü olmayacak.. çok üzgünüm ama oldu işte öle bişi.. neyse, erken biterse kanama konuştuğumuz gibi haberleşiriz.. ok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?