• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül senle ben kaldık topicinde.. hadi sen okuyon değerlendiriyon o
yorumları kendince çalışma yapıyon. bana noluyosa :3: bende okuyom hepsini.. ya bu hamilelik şeyi işte uyutmuyo oğlan takılıyom bende napim.. nese, hadi kolay gelsin sana, iyi geceler..:34:

canım,şimdi gördüm :)
hakikaten yoğun bir gece geçirdim..
sende çok kalma ama bilgisayar ve telefon etrafında:)

merhaba herkese,

temmuzdan bu yana bu yöntemi denediğimi eylül ve ekimin fazlasıyla işe yaradığını, ekimin 2. alternatifine kullanmama gerek kalmadığını söylemek isterim.. zaten çok büyük bir sorunum yoktu, üstüne üstlük hem renk, hem sayı, hem kalınlık bakımından çok şey değişti.. kol altımı zaten cımbızla alırdım, şimdi 10-15 tüy ancak var.. denemek isteyenler buyrun deneyin.. böyle giderse 1 yıla kalmaz :)

saol aycangül.. kısa sürede en iyi sonucu gören müdavimlerinden biriyim sanırım.

merhaba herkese,

temmuzdan bu yana bu yöntemi denediğimi eylül ve ekimin fazlasıyla işe yaradığını, ekimin 2. alternatifine kullanmama gerek kalmadığını söylemek isterim.. zaten çok büyük bir sorunum yoktu, üstüne üstlük hem renk, hem sayı, hem kalınlık bakımından çok şey değişti.. kol altımı zaten cımbızla alırdım, şimdi 10-15 tüy ancak var.. denemek isteyenler buyrun deneyin.. böyle giderse 1 yıla kalmaz :)

saol aycangül.. kısa sürede en iyi sonucu gören müdavimlerinden biriyim sanırım.

faydalı olabiliyorum demek ki, ne güzel :)
sonuçların ve bu konuda mutlu olman beni de çok mutlu etti.
bu tür paylaşımlarınızın mutluluk veren başka bir tarafıda merak içinde olan yeni arkadaşlarımıza umut ve güven aşılaması..
güzel sonuçlarının devamını diliyorum seruma :)

Aycangül öncelikle seni tebrik eder, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dilerim. Herkesle ayrı ayrı ilgilenmeni de takdir ediyorum. Umarım hayatında bütün isteklerin gerçekleşir. Hepimizden bol bol dualar alıyorsun. :16::16::16:

Ben 4-5 yıldır hep adet döneminden sonra tüylerimi alıyordum. Belirgin bir şekilde incelme ve azalma oldu. Bunun sebebinin sir ağdadan kaynaklandığını düşünüyordum. Dolunay olayını bir arkadaşımdan duydum, internette araştırırken de seni keşfettim. :3:

Ama tüylerimi yeni aldığım için Eylül ayında uygulama şansım olmadı. Ekim ayında 1. alternatifte uyguladım(Fakat 19 Ekimde regl oldum), bakalım artık umarım olumlu sonuç alırım.

Regl dönemi sonrası ve dolunay olayı bana çok mantıklı geldi. Bundan sonra sıkı takipçinim. Sana kolay gelsin. :46:

Aycangül öncelikle seni tebrik eder, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dilerim. Herkesle ayrı ayrı ilgilenmeni de takdir ediyorum. Umarım hayatında bütün isteklerin gerçekleşir. Hepimizden bol bol dualar alıyorsun. :16::16::16:

Ben 4-5 yıldır hep adet döneminden sonra tüylerimi alıyordum. Belirgin bir şekilde incelme ve azalma oldu. Bunun sebebinin sir ağdadan kaynaklandığını düşünüyordum. Dolunay olayını bir arkadaşımdan duydum, internette araştırırken de seni keşfettim. :3:

Ama tüylerimi yeni aldığım için Eylül ayında uygulama şansım olmadı. Ekim ayında 1. alternatifte uyguladım(Fakat 19 Ekimde regl oldum), bakalım artık umarım olumlu sonuç alırım.

Regl dönemi sonrası ve dolunay olayı bana çok mantıklı geldi. Bundan sonra sıkı takipçinim. Sana kolay gelsin. :46:

AMİn canım,çok teşekkür ederim :)
inşallah seninde derdine derman olur,hoşgeldin :)

kızlar ben her zaman adet bitigi zaman alirim oyle öyrettiler

çok iyi yapıyorsun canım.üstüne birde verdiğim tarihleri değerlendirirsen çok daha güzel sonuçlar alabilirsin :)

kasım ayında bende deniyim gelecek tarihler de

memnun olurum fulya,inşallah ilk seferden itibaren faydasını görürsün..sende hoşgeldin :)

21 eylülde oldum bugün bittim.. ben ne zaman alıcam.yardımcı olursanız sevınırım 2 seanstır bunu yapıyorum kesınlıkle faydası var ama bu sefer biraz zamanı şaştı.

bu ay tarihleri tutturamadim ve agda ile denedim sonuc hic iyi degil.:( bu tarihleri takip etmek kesin ise yariyor ama her ay beceremiyorum ki :(

bu ay tarihleri tutturamadim ve agda ile denedim sonuc hic iyi degil.:( bu tarihleri takip etmek kesin ise yariyor ama her ay beceremiyorum ki :(

Valla yaalnız değilsin ben de hep uygulamaya çalışıyorum artık ama bu sefer de hepi topu 2 bölge aldım ona rağmen süre yetişmedi....Kol ve yüz için kaç saat uğraştım yahu hala bakıyorum kırdığım tüyler mevcut:44::44: Bundan sonra daha hızlı olmam lazım vakti nakittir:1:

21 eylülde oldum bugün bittim.. ben ne zaman alıcam.yardımcı olursanız sevınırım 2 seanstır bunu yapıyorum kesınlıkle faydası var ama bu sefer biraz zamanı şaştı.

kasımın ilk alternatif tarihini kullanabilirsin bu durumda.
önümüzdeki 2 hafta uygun değil.
yani 11 kasım olarak düşünebilirsin.

Canım mrb ilginç bir konu denemek istiyorum ama daha regl olmadım bu hafta içinde olurum olmadı önümüzdeki hafta olduktan sonraki tarih ne zaman acaba bi bilgi versen??:26:

Son düzenleme:
kasımın ilk alternatif tarihini kullanabilirsin bu durumda.
önümüzdeki 2 hafta uygun değil.
yani 11 kasım olarak düşünebilirsin.

Canım mrb ilginç bir konu denemek istiyorum ama daha regl olmadım bu hafta içinde olurum olmadı önümüzdeki hafta olduktan sonraki tarih ne zaman acaba bi bilgi versen??:26:

yukarıdaki gibi canım..

Aycangülcüm mavikuştan haber yok henüz değil mi?

yaşadığı ev yıkılmış ama kendisi iyi şükürler olsun ki..
yani üzerine bir bilgi yok henüz..mesajlarımızı yanıtlamadı daha,bekliyoruz canım..

yalnız orkide adında bir üye de vanlıymış.bu bizim orkide mi bilemiyorum.nikler çok yakın malum.
kimbilir bilmediğimiz kaç üye var.allah hepsine yardım etsin.

direkt üyenin ismini yazıp profiline girebileceğimiz bir alan var mı?
ben mesajlardan orkideyi bulmaya çalışm ama sayfalar arasında kayboldum.

yukarıdaki gibi canım..

yani üzerine bir bilgi yok henüz..mesajlarımızı yanıtlamadı daha,bekliyoruz canım..

yalnız orkide adında bir üye de vanlıymış.bu bizim orkide mi bilemiyorum.nikler çok yakın malum.

Sağol cnm 11 kasımda alırım bnde. üye ismimi gelişmiş aramalardan yapıyorsun oraya yazıyorsun üye adını

Son düzenleme:
yukarıdaki gibi canım..

Nereden öğrendiniz Aycangülcüm ?
Çok sevindim iyi olmasına.

Bir yerden çıkıyordu ama ben bir karıştırayım bulabilirsem linkini vereyim sana.
Sadece orkide mi kullanıcı adı ?

slm canm bende yıllardır bu tuylere bı care bulamadım sir agda azaltıyo dedıler kalktım makına aldım ama oda ıse yaramadı zaten sımdı de bebegım var hıc yapamıyorum ama sanırım bu ay gunlerı kacırdım dımı gercekten ıse yarıyormu ya cok merak ettım valla sende azalma oldumu tum sayfaları okuyamadım da

slm canm bende yıllardır bu tuylere bı care bulamadım sir agda azaltıyo dedıler kalktım makına aldım ama oda ıse yaramadı zaten sımdı de bebegım var hıc yapamıyorum ama sanırım bu ay gunlerı kacırdım dımı gercekten ıse yarıyormu ya cok merak ettım valla sende azalma oldumu tum sayfaları okuyamadım da

Kesinlikle oluyor güven sen Aycangüle.
Ne yapacaksam onun dediği günlerde yapıyorum.
Bakım günlerine de göz atmanı tavsiye ederim.

Back