Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tarihleri anladım sanırım ama emin değilim. 10 Kasım 22:15 - 11 Kasım 22:10 arası ilk alternatif. İkinci alternatif 19 Kasım 00:19-21 Kasım 03:17. Ama bölge muhabbeti nedir o konuyu pek incelemedim. :18:
ben kollarımı hiç almıyordun
ilk defa eylüldeki ilk alternatifte almıştım ve neredeyse hiç çıkmadı hala
gerçi bendekiler çok zayıf ve renksizdi ama sen de al bence
ne kaybedebilirsin ki
sir ağdayla aldığın sürece çoğalma olması imkansız
"alırsan daha çok çıkar" lafı bi efsaneden ibaret
ben kollarımı 4 kere aldım ilk ikisinde sonuç süperdi aldıktan sonra 1 ay hatta 2 ay yarısı anca çıkmıştı son 2 aldığımda ise sonuç felaketti 2 güne kalmadan dik dik sert sert çıkmıştı ama benm alışımdan kaynaklanan bişeydi sanırım kol tüylerim yan yan oldugu için ilk ikisinde özen gösterdim son 2 de dikkatsiz davrandım hep kırdım diye düşünüyorum çıkma süreci çok kötüydü yanımdakiyle kollarımız değdiginde inan battıgını hissediyodum ama dedigim gibi benm alma şeklim yüzündendi
sende alcaksan eger kılların çıkış yönünün tersine alırsan kökünden alıp hiç bir sorun yaşamazsın bende cesaretimi toplayıp almak istiyorum sonuçta artık uzun kolluyuz kimseye batma gibi bi olasılığım olmaz
Ben de cesaret edemiyordum sonra almaya vakit bulamazsam dik dik çıkar diye...Bu ay özel saatlerde ilk defa aldım...Akam karanlığı ve de yetiştirme telaşıyla biraz kırmışım.....Kırdıklarım uzadı....Ama kökten aldıklarım hala yok Normalde ne kadar sürede çıkar kol onu bilmiyorum..Ama anladığım kadarıyla tarihlerde aldıklarım çıkamadı daha Aycangülüm sağolsunn
Bu sefer alayım kol tüylerimi o zaman. Sağolun.
Herkese iyi bayramlar.
Yeni tarihleri de eklemişsin. Çok teşekkürler Aycangül.
aycangül benim adetim 11 kasım değil 12 kasım gibi biticek ben 12 kasım cumartesi günü ağdamı yapsam etkisini görebilirmym acaba
aycangülcüm ben 24 ekimde almıştım 11 kasımda alınacak durumda olmazlar maalesef ikinci alternatifte de regl oluyorum, aralığın ilk alternatifinde alsam olur mu? reglin üzerinden 2 hafta falan geçmiş oluyor ya acaba etkisini gösterir mi?
ikinci alternatifi beklemeni tavsiye ederim canım..
aycangül bu tarihleri sen nasıl neye göre ayarlıyorsun?