• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül,
Ben şimdiye kadar hep regl dönemlerimden hemen sonra alıyordum. (Dolunay olayından ve senin verdiğin tarihlerden habersiz olarak)

Ekim ayında senin verdiğin 1. alternatifte 13 Ekimde aldım, 19 Ekimde regl oldum. Bu durumda 2. alternatifte alma şansım yokmuş.

Benim regl dönemlerim düzensiz olduğu için, verdiğin tarihlerin hangisinin uygun olacağını kestiremiyorum.

Gelelim esas soruma: Regl tarihlerimin düzensiz olması bu durumu ne derece etkiler? Benim sonuç almam daha mı zor?

ben baktım am hıcbısı anlamadım bu saattede kafam öyle çok doklu ki istesemde anlayamıyorum okuduklarımı..
tam olarak ne yapmam gerek?

aycangül 6-7 aydır uygulayamıyorum yaa çıldıriciğim!!
hep regl önceme geldi kasım ayınınki ne zaman!!! ??? :D

10-20 kasım arasında olacak.malum iki tarih arasında 1 hafta falan oluyor.
yalnız bu kez 1.alternatif kısa olacak..
birkaç gün içinde bildireceğim zaten..

aycangül,
Ben şimdiye kadar hep regl dönemlerimden hemen sonra alıyordum. (Dolunay olayından ve senin verdiğin tarihlerden habersiz olarak)

Ekim ayında senin verdiğin 1. alternatifte 13 Ekimde aldım, 19 Ekimde regl oldum. Bu durumda 2. alternatifte alma şansım yokmuş.

Benim regl dönemlerim düzensiz olduğu için, verdiğin tarihlerin hangisinin uygun olacağını kestiremiyorum.

Gelelim esas soruma: Regl tarihlerimin düzensiz olması bu durumu ne derece etkiler? Benim sonuç almam daha mı zor?

ben zaten regl dönemine göre vermiyorum.ama regl sonrasına gelen tarihi seçmenizi tavsiye ediyorum.
geçtiğimiz aylarda ben ilk alternatiften önce regl oluyordum ve ikisini de rahatlıkla kullanabiliyordum.sende buna benzer bir dönem yaşayabilirsin.reglin bitince de gönül rahatlığıyla alırsın.
birde bunu dışında benim verdiğim dönemde regl olursan,yine reglin bitince yapabilirsin,daha iyi olur..

Son düzenleme:
ben baktım am hıcbısı anlamadım bu saattede kafam öyle çok doklu ki istesemde anlayamıyorum okuduklarımı..
tam olarak ne yapmam gerek?

aslında çok basit canım,
yarın dinlenmiş bir zihinle yeniden oku ilk mesajı.
şimdi anlatmaya çalışsam bile anlayamayacaksın ..
tüm soruların cevabı ilk mesajda :)

kızlar tyü derdi kıl derdi artık bitiyor ALLAHIN İZNİYLE yeni bi sistem çıktı bitkisel bi ürün diğerleri gibi 3 5 ay azaltma değilmiş 21 gün sonra hiç bişi kalmıyomuş ben sipARİŞ ETTİM sanırım dualarım kabul oldu çok mutluyum

bende bu yöntemle azalma olduğuna şahidim.tez zamanda kasım ayı tarihini bekliyorum.inşallah bayarm gelmeden olur reglim dün bitti bayrama pala remzi gibi girmek istemem:))

bende bu yöntemle azalma olduğuna şahidim.tez zamanda kasım ayı tarihini bekliyorum.inşallah bayarm gelmeden olur reglim dün bitti bayrama pala remzi gibi girmek istemem:))

canım maalesef 11 kasım gibi olacakmış sanırım.
ben de aynı durumdayım ekimin başında tarihe uymadan almak zorunda kaldım. ekimdeki ilk tarihi bu nedenle kullanamadım. ikincisini de regl olacağım için bilerek kullanmadım. tarih dışında almanın da hemen negatif etkisini gördüm zaten. bu nedenle bu sefer ne olursa olsun bekleyeceğim kasım tarihini. bi de kasımın 13ü bnm doğum günüm önceki etrylerde doğumgünlerinin ay olarak en azından etkili olabileceğine dair bişeyler okudum sanki??

kızlar tyü derdi kıl derdi artık bitiyor ALLAHIN İZNİYLE yeni bi sistem çıktı bitkisel bi ürün diğerleri gibi 3 5 ay azaltma değilmiş 21 gün sonra hiç bişi kalmıyomuş ben sipARİŞ ETTİM sanırım dualarım kabul oldu çok mutluyum

bu neymiş ozelden mesaj atabilir misiniz? buradaki tarihlerle birlestirip deneriz belki.

Arkadaşlar bu yöntemin etkili olması için maksimum uygulama süresi varmı? yada şu kadar sürede benim tüy sorunum bitti diyen örnekler oldumu hiç.

ben iki aydır çok yoğunum bu siteye giremiyorum ama aycangül inan ki 5 aydır hiç aksatmadan yaptım sonuç yüzde elli. iki ay önce yüzde otuz demiştim. ama istikrarlı olarak azalıyo. çok umutluyum yaza biter gibime geliyo tatlım çok saol yaa...:54:

Kızlar kol tüylerimi alsam yaza kadar azalır mı ya? Hiç cesaretim de yok kol tüyüne.

Kızlar kol tüylerimi alsam yaza kadar azalır mı ya? Hiç cesaretim de yok kol tüyüne.

ben kollarımı hiç almıyordun
ilk defa eylüldeki ilk alternatifte almıştım ve neredeyse hiç çıkmadı hala
gerçi bendekiler çok zayıf ve renksizdi ama sen de al bence
ne kaybedebilirsin ki
sir ağdayla aldığın sürece çoğalma olması imkansız
"alırsan daha çok çıkar" lafı bi efsaneden ibaret

ne kaybedebilirsin ki

ben kollarımı 4 kere aldım ilk ikisinde sonuç süperdi aldıktan sonra 1 ay hatta 2 ay yarısı anca çıkmıştı son 2 aldığımda ise sonuç felaketti 2 güne kalmadan dik dik sert sert çıkmıştı ama benm alışımdan kaynaklanan bişeydi sanırım kol tüylerim yan yan oldugu için ilk ikisinde özen gösterdim son 2 de dikkatsiz davrandım hep kırdım diye düşünüyorum çıkma süreci çok kötüydü yanımdakiyle kollarımız değdiginde inan battıgını hissediyodum ama dedigim gibi benm alma şeklim yüzündendi

sende alcaksan eger kılların çıkış yönünün tersine alırsan kökünden alıp hiç bir sorun yaşamazsın bende cesaretimi toplayıp almak istiyorum sonuçta artık uzun kolluyuz kimseye batma gibi bi olasılığım olmaz :34:

ben kollarımı 4 kere aldım ilk ikisinde sonuç süperdi aldıktan sonra 1 ay hatta 2 ay yarısı anca çıkmıştı son 2 aldığımda ise sonuç felaketti 2 güne kalmadan dik dik sert sert çıkmıştı ama benm alışımdan kaynaklanan bişeydi sanırım kol tüylerim yan yan oldugu için ilk ikisinde özen gösterdim son 2 de dikkatsiz davrandım hep kırdım diye düşünüyorum çıkma süreci çok kötüydü yanımdakiyle kollarımız değdiginde inan battıgını hissediyodum ama dedigim gibi benm alma şeklim yüzündendi

sende alcaksan eger kılların çıkış yönünün tersine alırsan kökünden alıp hiç bir sorun yaşamazsın bende cesaretimi toplayıp almak istiyorum sonuçta artık uzun kolluyuz kimseye batma gibi bi olasılığım olmaz :34:

ne kaybedebilirsin ki

Ben de cesaret edemiyordum sonra almaya vakit bulamazsam dik dik çıkar diye...Bu ay özel saatlerde ilk defa aldım...Akam karanlığı ve de yetiştirme telaşıyla biraz kırmışım.....Kırdıklarım uzadı....Ama kökten aldıklarım hala yok:1: Normalde ne kadar sürede çıkar kol onu bilmiyorum..Ama anladığım kadarıyla tarihlerde aldıklarım çıkamadı daha:49: Aycangülüm sağolsunn:3::3:

Ben tarihleri anladım sanırım ama emin değilim. 10 Kasım 22:15 - 11 Kasım 22:10 arası ilk alternatif. İkinci alternatif 19 Kasım 00:19-21 Kasım 03:17. Ama bölge muhabbeti nedir o konuyu pek incelemedim. :18:

Back