• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül bu ay bende dengesizlikler oldu yahu
kollarımda ve koltukaltımda hala hareket yok çok şükür
bacaklarım da eh işte
ama genital bölgem normalde olması gerektiğinden daha çabuk çıktı
sence bu neyle alakalı olabilir
çok iyi alamamış olabilirm aceleden diye düşünüyorum bi de

cevap veriyorum:"çok iyi alamamış olabilirsin aceleden" :1:

canım yorumlara bakınca çok etkili bi yöntem olduğu kesinlikle anlaşılıyo inş bende bu ay başlayım diyorum ama kasımın tarihlerini bekliyorum sabırsızlıkla inş yaza düğün var çok işime yarıcak bu yöntem yaşasınnnnnn :):)

aycangül bu ay daha ilk defa denememe rağmen bacaklarımda daha cansız çıktı. kol altım zaten azdı ve hiç çıkmadı.
" şaka mı bu !!! " dedim önce ama gerçek gibi duruyo =) çook teşekkür ederim walla ne diyim bu kadarını beklemiyodum.
en azından 3-5 kere yaptıktan sonra sonuç görmeyi bekliyodum.
bu ayın 22sine randevu aldım ama tarih uymuyosa hemen değiştiricem. tarihleri sabırsızlıkla bekiyorum.
tekrardan teşekkürlerr...

Bu ay özel saatte kolumdan başladım ve kollarımda sadece kırdıklarım uzamış durumda...Yeni çıkan hiçbi tüy göremiyorum....Yüzümde de bu ay ince çıktılar gibi ama daha anlayamadım sonucumu:1: Sanki daha mı sönük çıktılar bilmem:40:Teşekkkürler aycangülümüzz

Bu kadar etkili olabilecegini dusunmemistim simdi yorumlari okudum da soklardayim hemen bu ay deniyorum :53: takvime baktim 10 kasim gecesi dolunay diyor sonraki haftasonu artik agda gunum sabahtan aksama kadar heryerimi alirim :9:

konuyu takip edersen, tarihleri aycangül 1.sayfada veriyor heray sağolsun:46::29:

tamam okudum ben de dolunaydan sonraki 15 gun icinde diye dusunmustum yanlis anlamisim :89:
yalniz ben yurtdisindayim sanirim saat hesaplamalari benim icin farkli olacak aycangul hanim ben nasil bulabilirim bana uygun tarih ve zaman dilimini? cok heveslendim umarim ise yarar bende de

aycangül

yüzsüzlük yapmak istemiyorum ama saat verebilecekmisin?bu ara pek giremiyorum nette yoğunluktan. ramazandan beri alamadım yaaaaaaaaaa

aycangül bu ay daha ilk defa denememe rağmen bacaklarımda daha cansız çıktı. kol altım zaten azdı ve hiç çıkmadı.
" şaka mı bu !!! " dedim önce ama gerçek gibi duruyo =) çook teşekkür ederim walla ne diyim bu kadarını beklemiyodum.
en azından 3-5 kere yaptıktan sonra sonuç görmeyi bekliyodum.
bu ayın 22sine randevu aldım ama tarih uymuyosa hemen değiştiricem. tarihleri sabırsızlıkla bekiyorum.
tekrardan teşekkürlerr...

rica ederim canım.çok sevindim ilk seferden etkiyi görmene..yakında kasım ayını da vereceğim.

canım yorumlara bakınca çok etkili bi yöntem olduğu kesinlikle anlaşılıyo inş bende bu ay başlayım diyorum ama kasımın tarihlerini bekliyorum sabırsızlıkla inş yaza düğün var çok işime yarıcak bu yöntem yaşasınnnnnn :):)

inşallah canım,hoşgeldin :)

Bu ay özel saatte kolumdan başladım ve kollarımda sadece kırdıklarım uzamış durumda...Yeni çıkan hiçbi tüy göremiyorum....Yüzümde de bu ay ince çıktılar gibi ama daha anlayamadım sonucumu:1: Sanki daha mı sönük çıktılar bilmem:40:Teşekkkürler aycangülümüzz

rica ederim canım :)
daha da güzel olacak,güven bana:)

tamam okudum ben de dolunaydan sonraki 15 gun icinde diye dusunmustum yanlis anlamisim :89:
yalniz ben yurtdisindayim sanirim saat hesaplamalari benim icin farkli olacak aycangul hanim ben nasil bulabilirim bana uygun tarih ve zaman dilimini? cok heveslendim umarim ise yarar bende de

ilk sayfada tarihleri verdikten sonra bulunduğun ülkeye göre saat farkını ekleyip yapabilirsin.istersen 1 saatte fazladan ekle için rahat etsin:)

aycangül ben bugün kötü bişi yaptım.. :15: ya benim doğum cuma günü kısmetse.. şimdi ben 13 ekimde almıştım, sonra ekimin ikinci tarihinde bikaç tüycük vardı onları almıştım.. ama şimdi taaa 13 ekimde aldıklarım çıktı, eh malum doğuma da böle gidemem.. bugün mecburen bi temizlik yaptım.. artık benim şu lahusalık olayını bi atlatayım hayırlısıyla, yeni baştan start vercem, başka türlü olmayacak.. çok üzgünüm ama oldu işte öle bişi.. neyse, erken biterse kanama konuştuğumuz gibi haberleşiriz.. ok..:46::46:

Hep evdeyim diye uzatıyordum tüylerimi ama bayram geldi nolucak şimdi:26: Başka şeyi geçtim yüzü almazsak olmaz....Var mı bi fikri olan..?Pudra sürsem daha belli olur mu??Yada yakın temastan kaçınacaz bayramda artık insanlarla, yapacak bişey yok:1:

aycangül ben bugün kötü bişi yaptım.. :15: ya benim doğum cuma günü kısmetse.. şimdi ben 13 ekimde almıştım, sonra ekimin ikinci tarihinde bikaç tüycük vardı onları almıştım.. ama şimdi taaa 13 ekimde aldıklarım çıktı, eh malum doğuma da böle gidemem.. bugün mecburen bi temizlik yaptım.. artık benim şu lahusalık olayını bi atlatayım hayırlısıyla, yeni baştan start vercem, başka türlü olmayacak.. çok üzgünüm ama oldu işte öle bişi.. neyse, erken biterse kanama konuştuğumuz gibi haberleşiriz.. ok..:46::46:

canım,
allah kolaylıkla,sağlıkla ve mutlulukla doğum yapmayı nasip etsin :) ne mutlu sana,bir meleğin olacak,anne olacaksın..
bırak tüylerin baksın başının çaresine bu ay :)

Back