arkadaşlar tek tek alıntı yapmayayım,
bu akşam dışarı çıktım arkadaşlarımla biraz,malum çok bunaldım.öyleki kortizon vurunmama rağmen alerjimden kurtulamadım hala.bende kendime biraz izin verdim.hemde projemle ilgi bir görüşme yaptım.(pekte dinlenme olmamış ama :))
döndüğümde mesajlarınızı gördüm.hissettiklerimin tarifi mümkün değil.arkamda koca bir destek ordusu varmış gibi güç aldım inanın.ağlattınız beni gece gece..zaten balık burcuyum,gözyaşlarım herdaim kapıda bekliyor :)))
paytağım çok teşekkür ederim.gerçektende umudumu yitirdiğim anda bu yazıyı görmek ürpertti beni.anlatamıyorum hissettiklerimi inan.
hele dualarınızın gücünü öyle net hissediyorum ki..
sana yardım edemedim henüz,içim hiç rahat değil.en kısa zamanda ama.biliyorsun geçiştirmem hiç birinizi.sadece gecikiyorum biraz.
masalım çareler düşünmüşsün bana
reklam için sitenin çok fazla tıklanması gerekiyormuş.bunu nasıl sağlarım bilemiyorum.bu konuda da sizlerin yardımı olmadan olmaz.arkadaş çevrenize duyurmanız da benim için en güzel yardım olur.hele bir gerçekleşsinde,desteğinizi isteyeceğim o zaman.
sinemakiciğim çok çok çok teşekkür ederim canım
farkında olduğumdan çok daha fazla destekçim olduğunu hissettirdiğin için ve o güzel duaların için.
AMİN..
gmse canım, rica ederim,inşallah en güzel şekilde faydalanırsın :)
volunteer,kardeşim :) yazdıkların çok mutlu etti
demek ailelerinizin bile gönlüne girmeye başlamışım.daha güzel ne olabilir :)
hızlı sonuç almana da çok sevindim.şanslısın demek ki.
güzel duaların ve dileklerin için ayrıca teşekkürler.AMİN..
beşiktalı papim :)
allah hayat boyu mesut etsin sizi inşallah.
evet bazı farklılıklar oldu yokluğunda..ben sürekli devam ediyorum araştırmalarıma.bulduklarımıda değerlendirmeniz için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
iyiki sizler de varsınız canım.allah sizlerin de dualarınızın da yokluğunu yaşatmasın bana.
bunlar da benim için dünyalara eşit,verdiği mutluluğun tarifi yok.
hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.allah dualarınızı kendi yolunda harcananlardan kabul etsin ve fazlasıyla sizlere de versin gönüllerinizin güzel dileklerini.
yazdıklarım hissettiklerimi tam karşılamadı ama biliyorum ki beni ne kadar mutlu ettiğinizin farkındasınız.
hepinizi çoook seviyorum yol arkadaşlarım