• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

inşallah..öyle bir projem var..artık netleştirdikçe konuları profesyonel yardıma başlamak istiyorum.danışmanlık gibi.
hem bende artık karşılığını almaya başlarım.yıllardır emek ve zaman harcıyorum artık bana getirisi de olmalı.
orada genel bilgiler vereceğim inşallah farklı konularda da..bazı promosyonlar düşünüyorum.bakalım,o gün gelince netleşir.
ama beni nasıl bulursunuz bilemiyorum.buradan adres vermem yasaktır çünkü.

Aycangülcümm .. :16:
Çok çok teşekkür ederiz sana, bizim için o kadar çok uğraşıyorsun ki.
NAsıl gidiyor projen ?
Sakın vazgeçme.
Vazgeçersen, kaybedersin.
Oysa sen şimdiden kazandın.
Şuradan ne dualar alıyorsundur biliyorsun değil mi?
Birimize link verirsin dolaştırırız olmaz mı?

Aycangülcümm .. :16:
Çok çok teşekkür ederiz sana, bizim için o kadar çok uğraşıyorsun ki.
NAsıl gidiyor projen ?
Sakın vazgeçme.
Vazgeçersen, kaybedersin.
Oysa sen şimdiden kazandın.
Şuradan ne dualar alıyorsundur biliyorsun değil mi?
Birimize link verirsin dolaştırırız olmaz mı?

sağol tatlım :54:
ben ağırdan almasam 3 ay önce halletmiştik aslında.
ben bu arada tüy konusunu biraz daha netleştirmek istedim.aslında onu da çözdüm ama hep daha fazlasını istiyorum.şu an ani tüy kayıplarını çözmeye çalışıyorum.yoksa kişiye özel günlerin tespiti netleşti.
tabi biraz da sermaye problemi var.ayrıca araştırmalarım için de artık sermayeye ihtiyaç duymaya başladım.büyüdükçe masraf çıkarmaya başladı çocuğum :)))
hangisine öncelik vereceğim bilemiyorum.bazen face ten bi sayfa yapıp ordan küçük küçük başlasam da gerekli sermayeyi mi çıkarsam diyorum.inan çok karışık bu ara herşey.
dualarınızdan destek alıyorum zaten.
hele bi sermayeyi bulayım da siz beni bulursunuz:)))
aslında böyle bir hizmet çoğu kişiye daha büyük avantaj sağlayacak.insanlar deli paralar ödüyor pahalı bakımlara.bu hizmet sayesinde çok daha ucuza ellerindeki imkanlarla halledecekler sorunlarını.
üstelik sadece bakımlada sınırlı kalmayacak konular.
allah yardım etsin bana :)

Son düzenleme:
yol arkadaşlarıma,
bu gece sabah 05:30 a kadar elimde size ait geçmiş notları ve olumlu-olumsuz sonuçlar,pc başındaydım.pc ekranında ne kadar okudum bilmiyorum.ruh halimi ve gözlerimde ki acıyı anlatamam.sonra bıraktım hepsini ve yattım.vazgeçmeye doğru kaydığımı hissettim.
uyuyamadım,08:00 de tekrar buradaydım.09:00 da yeniden yattım.
vazgeçmeye çok daha yakın hisseettim bu kez.kalkıp "pes ettim "yazmayı düşündüm.uykuya dalmışım.ama sadece birkaç saat sürdü.inat ettim uyumak için kalkmadım.yine de uyuyamadım.bu saate kadar boş boş oyalandım.sonra siteye girdim..özel mesajlara ve topiğe baktım.sonra face e girdim.
duvarımda ilk karşıma çıkan paylaşım şuydu:

"İHTİYARLIK KAÇ YAŞINDA BAŞLAR?

Kristof Kolomb Amerika'yı keşfe çıktığı ilk yolc uluğunda 50 yaşını çoktan aşmış durumdaydı...

Pasteur kuduz asısını bulduğunda 60 yaşındaydı...
...
Mimar Sinan, Süleymaniye camisini bitirdiğinde 70 yaşını geçmişti. Selimiye camisini tamamladığında ise 86 olmuştu...

Galileo, ayın günlük ve aylık çizimlerini yaparken 73 yaşındaydı...

Charlie Chaplin, 76 yaşında film yönetmenliği yaparak hala işinin başındaydı...

Goethe, en büyük eseri Faust'u ölümünden bir yıl önce, yani 82 yaşında bitirmişti. 83'dü...

Gençlik hayatın belli bir çağı ile ilgili değildir.
İnsan, kendine olan güveni derecesinde genç, şüphesi derecesinde yaşlıdır.

Cesareti derecesinde genç, korkuları derecesinde yaşlıdır.
Ümitleri derecesinde genç, ümitsizliği derecesinde yaşlıdır.

Hiç kimse fazla yaşamış olmakla ihtiyarlamaz. İnsanları ihtiyarlatan, ideallerinin gömülmesi, hedeflerinin olmamasıdır. Seneler cildi buruşturabilir. Fakat heyecanların, ideallerin teslim edilmesi adeta ruhu buruşturur.

İnsanlar yaşadıkça yaşlandıklarını sanırlar, halbuki hedeflerine götüren yolu yürümedikçe yaşlanırlar.

İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyardır.
Güzelliği görme yeteneğini kaybetmeyen asla yaşlanmaz!"

ne kadar sıkıntılar çektiğini bu yazıyla bir kez daha anladım ben :59:
açıkçası senin gibi bir fedakar insanla birarada olduğum için de kendimi şanslı hissettim, hiçbir mecburiyetin yok bizimle bu bilgileri paylaşırken..
ama inanıorum ki sen de bir Kristof Kolomb,Pasteur,Galileo olacaksın... zamanını bu kadar harcadığın bu işi keşfedeceksin, hatta onlar gibi geç bir yaşında da değil... en azından yaptığın,çabalamaların bunu gösteriyor. Rabbim de senin yanında olduğunu, sana destek mahiyetinde karşına çıkıveren bu yazıyla göstermiş sanki :29: o kadr duygulandım ki... kimbilir sen içinde neler yaşadın o an bu yazıyı okuduğunda... inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım hem de en kısa zamanda :54::69::16:

ben bu arada tüy konusunu biraz daha netleştirmek istedim.aslında onu da çözdüm ama hep daha fazlasını istiyorum.şu an ani tüy kayıplarını çözmeye çalışıyorum.yoksa kişiye özel günlerin tespiti netleşti.
tabi biraz da sermaye problemi var.ayrıca araştırmalarım için de artık sermayeye ihtiyaç duymaya başladım.büyüdükçe masraf çıkarmaya başladı çocuğum :)))
hangisine öncelik vereceğim bilemiyorum.bazen face ten bi sayfa yapıp ordan küçük küçük başlasam da gerekli sermayeyi mi çıkarsam diyorum.inan çok karışık bu ara herşey.
aslında böyle bir hizmet çoğu kişiye daha büyük avantaj sağlayacak.insanlar deli paralar ödüyor pahalı bakımlara.bu hizmet sayesinde çok daha ucuza ellerindeki imkanlarla halledecekler sorunlarını.

canım canım... tabi Allahım yardım etsin sana, zaten insanlığa faydalı oluşunla bile bu kadar emeğinden sonra Rabbimin yardımının seninle olacağına inanıyorum :16:
bizi sensiz bırakmaaaaaaaa :61::16::69:

Son düzenleme:
1.alternatif için süremiz başladı arkadaşlar;hepinize kolay gelsin,şifa olsun :nazar:

ben saat 14 gibi başladım koltuk altlarımı aldım akşam yada yarında geri kalanları bacaklarımı yapıcam,2. alternatiftede kollarımı yapıcam çünkü orda kırıklar olmuyo vede sonradan uzayanlarda ,,oyüzden bu günlerde kol bacak alıcamki 2.alternatiftede dibinden yeni uzayanlar yani kalanları alayım bakalım gelcek aya nasıl sonuç olcak ümitliyim...:64::64:

Son düzenleme:

Aslında reklam verecek birilerini bulabilsen ne güzel olur Aycangülcüm.
Ne tip ürünlerin reklamı uygun düşer bilmiyorum ama bak burada ilk yazdığında ne kadar az kişi katılıyordu.
Şİmdi yazmadan bile çok okuyan olduğuna eminim.
BAzı firmalara reklam için mail falan atsan nasıl olur acaba ?

sevgiliAYCANGÜL HER NEKADAR BURAYA BİŞİLER YAZMASAMDA SÜREKLİ TAKİPTEYİM.SAÇ UZATMA TOPİĞİNİDE GÜNLÜK MUTLAKA TAKİP EDİYORUM.NE OLUR İZİNİ KAYBETTİRME.BİZE TÜY KONUSUNDA ÇOK İYİLİĞİN OLDU. ALLAH NE DİLEĞİN VARSA VERSİN.BURADAN YA LİNK VER YADA FACE ADRESİNİ VER.SENİN BİLGİLERİNE O KADAR ALIŞTIM Kİ....NE OLUR İZİNİ KAYBETTİRME .SEVGİYLE KAL...ALLAH YARDIMCIN OLSUN

yeni gelen arkadaşlarım,bu da sizin için :71: hoşgeldiniz.
aynen ilk sayfada ki gibi verdiğim zaman aralığı içinde yapabilirsiniz.25 eylül için de saat vermek istiyorum,isterseniz onu bekleyebilirsiniz.
bu ay öyle güzel bi aralık yakalayamadım 25 eylülün dışında.o gece için de saat vereceğim.
umarım çoğunuz olumlu sonuç alırsınız.

yeni gelnlerden biride bnm yani o zman hoşbulduukk in ş işe yarar bu arda çlışmalrın içinde saol gerçekten:70:

Aycangül kardeş gerçekten sana ne desem bilemiyorum. Ben bu yöntemi ağustos'ta uygulamaya başladım. Çünkü yeni gördüm. Ama o kadar heyecanlıydım ki anlatamam. Günlerce ortada dolunay var dolunay diye dolandım. Artık tüm aile seni tanıyo :) Ve daha ilk uygulamam olmasına rağmen o kadar iyi sonuçlar aldım ki anlatamam. Heyecanla 25'ini beklemeye başladım (gerçi ağdaya gelecek pek bişe kalmadı ama :) Allah senden razı olsun. Bu bilgileri bizimle paylaşmak gibi bir zorunluluğun yok ve derslerinden sınavlarından zaman ayırarak yardımcı oluyorsun. Senin hakkını nasıl öderiz bilmem .Rabbim seni darda koymasın. Lütfen izini kaybetme çünkü ben seni büyük bir ilgiyle takip ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum :)

herkese selamlaaarrr, evlilik sebebiyle bisüre yokum demiştim, 4 ay oldu anca geldiimmm :6: birşeyler değişmiş sanırım diğer başlıağada baktım kişiye özel saatler vs birşeyler yazılmış, henüz anlayamadım ama bikaç güne okur çözerim..

yeni gelenlerde olmuş yeni uygulamaya başlayanlarda, ve tabii ki benim gibi olumlu sonuçlar almışsınız diye okudum :)

kızlar ben kesinlikle tavsiye ediyorum bu uygulamayı, koltukaltlarım seyreldi ve zayıfladı, hatta makineyle alırken artık eskisi gibi acımıyo 5 dakikada bitiyo işim :) bacaklarımdada yer yer boşluklar var ama maalesef okul zamanı tembellik edip jilet kullandığım için azaldı diyemiyorum :) ama güçsüzleştiler.. hatta bazıları elimle tuttuğum zaman köküyle geliyo :) buda demek oluyorki hakikatten kökler güçsüzleşmiş :) elinizden geldiğince tarihlere uyun başka zor bir tarafı yok, kazanan siz olacaksınız :)

aycangüüüllll iyiki varsın, iyiki bilgilerini bizle paylaştın :) hakikatten şu iki başlıktan aldığın hayır duasını bize dünyaları versen alamazdın :))

arkadaşlar tek tek alıntı yapmayayım,
bu akşam dışarı çıktım arkadaşlarımla biraz,malum çok bunaldım.öyleki kortizon vurunmama rağmen alerjimden kurtulamadım hala.bende kendime biraz izin verdim.hemde projemle ilgi bir görüşme yaptım.(pekte dinlenme olmamış ama :))
döndüğümde mesajlarınızı gördüm.hissettiklerimin tarifi mümkün değil.arkamda koca bir destek ordusu varmış gibi güç aldım inanın.ağlattınız beni gece gece..zaten balık burcuyum,gözyaşlarım herdaim kapıda bekliyor :)))

paytağım çok teşekkür ederim.gerçektende umudumu yitirdiğim anda bu yazıyı görmek ürpertti beni.anlatamıyorum hissettiklerimi inan.
hele dualarınızın gücünü öyle net hissediyorum ki..
sana yardım edemedim henüz,içim hiç rahat değil.en kısa zamanda ama.biliyorsun geçiştirmem hiç birinizi.sadece gecikiyorum biraz.

masalım çareler düşünmüşsün bana :70:
reklam için sitenin çok fazla tıklanması gerekiyormuş.bunu nasıl sağlarım bilemiyorum.bu konuda da sizlerin yardımı olmadan olmaz.arkadaş çevrenize duyurmanız da benim için en güzel yardım olur.hele bir gerçekleşsinde,desteğinizi isteyeceğim o zaman.

sinemakiciğim çok çok çok teşekkür ederim canım :70:
farkında olduğumdan çok daha fazla destekçim olduğunu hissettirdiğin için ve o güzel duaların için.
AMİN..

gmse canım, rica ederim,inşallah en güzel şekilde faydalanırsın :)

volunteer,kardeşim :) yazdıkların çok mutlu etti :70:
demek ailelerinizin bile gönlüne girmeye başlamışım.daha güzel ne olabilir :)
hızlı sonuç almana da çok sevindim.şanslısın demek ki.
güzel duaların ve dileklerin için ayrıca teşekkürler.AMİN..

beşiktalı papim :)
allah hayat boyu mesut etsin sizi inşallah.:nazar:
evet bazı farklılıklar oldu yokluğunda..ben sürekli devam ediyorum araştırmalarıma.bulduklarımıda değerlendirmeniz için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
iyiki sizler de varsınız canım.allah sizlerin de dualarınızın da yokluğunu yaşatmasın bana.
bunlar da benim için dünyalara eşit,verdiği mutluluğun tarifi yok.

hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.allah dualarınızı kendi yolunda harcananlardan kabul etsin ve fazlasıyla sizlere de versin gönüllerinizin güzel dileklerini.
yazdıklarım hissettiklerimi tam karşılamadı ama biliyorum ki beni ne kadar mutlu ettiğinizin farkındasınız.
hepinizi çoook seviyorum yol arkadaşlarım :70:

arkadaşlar tek tek alıntı yapmayayım,
bu akşam dışarı çıktım arkadaşlarımla biraz,malum çok bunaldım.öyleki kortizon vurunmama rağmen alerjimden kurtulamadım hala.bende kendime biraz izin verdim.hemde projemle ilgi bir görüşme yaptım.(pekte dinlenme olmamış ama :))
döndüğümde mesajlarınızı gördüm.hissettiklerimin tarifi mümkün değil.arkamda koca bir destek ordusu varmış gibi güç aldım inanın.ağlattınız beni gece gece..zaten balık burcuyum,gözyaşlarım herdaim kapıda bekliyor :)))

paytağım çok teşekkür ederim.gerçektende umudumu yitirdiğim anda bu yazıyı görmek ürpertti beni.anlatamıyorum hissettiklerimi inan.
hele dualarınızın gücünü öyle net hissediyorum ki..
sana yardım edemedim henüz,içim hiç rahat değil.en kısa zamanda ama.biliyorsun geçiştirmem hiç birinizi.sadece gecikiyorum biraz.

masalım çareler düşünmüşsün bana :70:
reklam için sitenin çok fazla tıklanması gerekiyormuş.bunu nasıl sağlarım bilemiyorum.bu konuda da sizlerin yardımı olmadan olmaz.arkadaş çevrenize duyurmanız da benim için en güzel yardım olur.hele bir gerçekleşsinde,desteğinizi isteyeceğim o zaman.

sinemakiciğim çok çok çok teşekkür ederim canım :70:
farkında olduğumdan çok daha fazla destekçim olduğunu hissettirdiğin için ve o güzel duaların için.
AMİN..

gmse canım, rica ederim,inşallah en güzel şekilde faydalanırsın :)

volunteer,kardeşim :) yazdıkların çok mutlu etti :70:
demek ailelerinizin bile gönlüne girmeye başlamışım.daha güzel ne olabilir :)
hızlı sonuç almana da çok sevindim.şanslısın demek ki.
güzel duaların ve dileklerin için ayrıca teşekkürler.AMİN..

beşiktalı papim :)
allah hayat boyu mesut etsin sizi inşallah.:nazar:
evet bazı farklılıklar oldu yokluğunda..ben sürekli devam ediyorum araştırmalarıma.bulduklarımıda değerlendirmeniz için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
iyiki sizler de varsınız canım.allah sizlerin de dualarınızın da yokluğunu yaşatmasın bana.
bunlar da benim için dünyalara eşit,verdiği mutluluğun tarifi yok.

hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.allah dualarınızı kendi yolunda harcananlardan kabul etsin ve fazlasıyla sizlere de versin gönüllerinizin güzel dileklerini.
yazdıklarım hissettiklerimi tam karşılamadı ama biliyorum ki beni ne kadar mutlu ettiğinizin farkındasınız.
hepinizi çoook seviyorum yol arkadaşlarım :70:

Mutlu ol, hep mutlu ol aycangülüümmm . :16:
Yazıyı okurken çok mutlu oldum.
Çok güzel yerlerde olacaksın.
Hatta bundan 5 sene sonra, televizyonda bu konu hakkında konuşurken o güzel yüzünü izleriz.
Biz üstümüze düşeni her zaman yaparız.
:16:er yerde dağıtır tıklanma rekoru bile kırdırırız sen hiç merak etme.
Projenle ilgili maddi destek verebileceğin birileriyle mi görüştün yoksa fikren mi ?
Her şey çok güzel olacakk ..:16:

Mutlu ol, hep mutlu ol aycangülüümmm . :16:
Yazıyı okurken çok mutlu oldum.
Çok güzel yerlerde olacaksın.
Hatta bundan 5 sene sonra, televizyonda bu konu hakkında konuşurken o güzel yüzünü izleriz.
Biz üstümüze düşeni her zaman yaparız.
:16:er yerde dağıtır tıklanma rekoru bile kırdırırız sen hiç merak etme.
Projenle ilgili maddi destek verebileceğin birileriyle mi görüştün yoksa fikren mi ?
Her şey çok güzel olacakk ..:16:

yanımda sizler olduktan sonra herşey mümkün gibi görünüyor :)
fikir olarak konuştuk aslında ama dolaylı olarak maddi açıdan da faydalı olacak gibi duruyor.şimdilik en az masrafla neler yapabilirim diye konuştuk.

aycangülcümmm canım inan bazen buraya yazmak için fırsat bulamasak da çoğumuzun duaları seninle.. inşallah tüm işlerin yoluna girer herşey gönlünce olur..:34:

Son düzenleme:
acil yardım!
ben istanbul da oturuyorum. hangi bölgede sayılıyorum biri cevap verirse çok sevinirim.
aycangül kesin başarılı olursun .benim bu konuda sezgilerim kuvvetlidir.

Son düzenleme:
ben bu uygulamayı uygulamak istıyrum ama gerckten anlamıyrm nasıl oldugunu ilk sayfayıda okudum anlamadım.şimdi yaşadıgın şehrın bı önemmı var mı sonuç da iki tane alternatıf sunulmuş bölgeyle bi bağlantısı var mı kı?mesela bu ay 15 eylül-18 eylül 10:06 arasında herhangi bır saatte yapmam mümkün dimi???

acil yardım!
ben istanbul da oturuyorum. hangi bölgede sayılıyorum biri cevap verirse çok sevinirim.

İlk sayfadaki haritadan yardım alabilirsin, hangi bölgede olduğunu bulmak için.

ben bu uygulamayı uygulamak istıyrum ama gerckten anlamıyrm nasıl oldugunu ilk sayfayıda okudum anlamadım.şimdi yaşadıgın şehrın bı önemmı var mı sonuç da iki tane alternatıf sunulmuş bölgeyle bi bağlantısı var mı kı?mesela bu ay 15 eylül-18 eylül 10:06 arasında herhangi bır saatte yapmam mümkün dimi???

Hangisi regl döneminden sonraya geliyorsa o tarihi tercih etmelisin.
Herhangi bir saatte yapabilirsin ama 2. tarih uygunsa Aycangül saatte verecekmiş.

Bu yontemle tuylerinden kurtulan var mi ? Agda icin bugunu bekledm :-)

O kadar çok kişinin azaldı ki tüyleri ..

aycangülcümmm canım inan bazen buraya yazmak için fırsat bulamasak da çoğumuzun duaları seninle.. inşallah tüm işlerin yoluna girer herşey gönlünce olur..:34:

AMİN canım ,çok sağol :70:
inşallah,dualarınız ve allahın izni ile:)

acil yardım!
çok teşekkür ediyorum:54:
sende sezgilerinde başarılı olursun inşallah :)) bu da kendime dua etmenin dolaylı yolu oldu :))

şimdi bağlantılı bu iki soruya birlikte cevap vereyim.
eğer bölgelere göre saat vermemişsem ilk sayfada; 2 alternatiften birinde istediğiniz zaman yapabilirsiniz.tabi benim koyduğum sınırlara uymak şartıyla.
haritanın üzerine bölgelere göre saatler yazdıysam haritadan şehrinize bakıp kaçıncı bölgede olduğunuzu buluyor ve o bölgenin saatlerinde yapıyorsunuz.

bu ay için 25 eylüle saat vermeyi düşünüyorum.eğer o tarihte veya hemen ardından regl olmayacaksanızsaatleri bekleyebilirsiniz.

aycangül yazdıklarını okudum, duydulandım ve de çok üzüldüm, hiçbişey senin sağlığından psikolojinden önemli değil. hiç tanımadığın bizlere ne kadar fayda sağlıyorsun, bunun için derslerini, sınavlarını, uykunu feda ediyorsun. yakın çevrendeki insanlar bizlerden daha nasipli bence, seni tanıdıkları için.
tüy konusu çok önemli bi konu bayanlar için, hele krem, jel vs kullanmadan, lazere bi sürü para dökmeden tüylerden kurtulmak bütün bayanlar için çekici olucaktır, bu yüzden inşallah başarılı olucaksın, ama bizleri de unutma olur mu, bağları koparmıyalım, çok fayda gördük, yarıda kalmasın. her şey gönlünce olsun, Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Back