• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül,

biz senden razıyız,rabbimiz de senden razı olsun,gönlünün muradı neyse misli misli versin...hiç mecburiyetin yokken gece gündüz bizim için uğraşıyorsun...arkadaşların söylediklrine tüm kalbimle katılıyorum,başarıların daim olsun canım...

bu arada benim ailemde de seni tanımayan kalmadı :)dolunay diye diye geziyoruz hepimiz,beyler de anlamadığı için tuhaf tuhaf bakıyorlar bize :)) :kkk:

aycangül yazdıklarını okudum, duydulandım ve de çok üzüldüm, hiçbişey senin sağlığından psikolojinden önemli değil. hiç tanımadığın bizlere ne kadar fayda sağlıyorsun, bunun için derslerini, sınavlarını, uykunu feda ediyorsun. yakın çevrendeki insanlar bizlerden daha nasipli bence, seni tanıdıkları için.
tüy konusu çok önemli bi konu bayanlar için, hele krem, jel vs kullanmadan, lazere bi sürü para dökmeden tüylerden kurtulmak bütün bayanlar için çekici olucaktır, bu yüzden inşallah başarılı olucaksın, ama bizleri de unutma olur mu, bağları koparmıyalım, çok fayda gördük, yarıda kalmasın. her şey gönlünce olsun, Rabbim yar ve yardımcın olsun.

aycangül,

biz senden razıyız,rabbimiz de senden razı olsun,gönlünün muradı neyse misli misli versin...hiç mecburiyetin yokken gece gündüz bizim için uğraşıyorsun...arkadaşların söylediklrine tüm kalbimle katılıyorum,başarıların daim olsun canım...

bu arada benim ailemde de seni tanımayan kalmadı :)dolunay diye diye geziyoruz hepimiz,beyler de anlamadığı için tuhaf tuhaf bakıyorlar bize :)) :kkk:

AMİN, can arkadaşlarım..
kocaman bir yeriniz var bende..görüyorum ki bende güzel bir yer bulup yerleşmişim gönüllerinize; ne mutlu bana :)
keşke daha da fazlasını yapabilseydim şimdiye kadar.
yine de bulduklarımı tahminimden fazla kişile paylaşatığımı görüyorum .
ailelerinize de sevgilerimi iletin o zaman,madem gönül bağımız oluşmuş :)
beylere açıklasanız daha tuhaf bakarlar apranaxxcım :)))
tekrar teşekkür ediyorum güzel dilek ve dualarınız için :71:

AMİN, can arkadaşlarım..
kocaman bir yeriniz var bende..görüyorum ki bende güzel bir yer bulup yerleşmişim gönüllerinize; ne mutlu bana :)
keşke daha da fazlasını yapabilseydim şimdiye kadar.
yine de bulduklarımı tahminimden fazla kişile paylaşatığımı görüyorum .
ailelerinize de sevgilerimi iletin o zaman,madem gönül bağımız oluşmuş :)
beylere açıklasanız daha tuhaf bakarlar apranaxxcım :)))
tekrar teşekkür ediyorum güzel dilek ve dualarınız için :71:

sevgili aycangül hiç tatlı sözler yazmayacağım iltifat gibi olur.ama diğer arkadaşlar kısacası herkes sana içten gelen duygularını yazmış zaten inşallah en güzel yerlere gelirsin.ne olur bize yardımcı olmaya devam et.bizde sana yardımcı olalım başarıya ulaşman için ...zaten başarılısın ..beğen butonu açarsan facede rekor kırarsın eminim.her ne açarsan nette eminim tüm arkadaşlar ve ben yardımcı olucaz.tıklanma rekoru,beğen rekoru..sana özelden yazamıyorum 100 mesaj olacakmış..inşlh tamamlarım da yazışırız.face de ekleyecem ama adını bilmyorum.bu topikte biyerde yazmıştın sen:fala baktırmışsın falcı insalar için iyi şeyler mi yapacaksın demiş hatırladığım kadarıyla..inşlh allah her konuda yardımcın olsun. senin sayende tüylerim gerçekten azaldı..içtenlik le dua ediyorum.allaha emanet ol

Aycangülcüüm,canıım,bak ne kadar sevenin dua edenin var.Geçen gün söyledim yine söylüyorum.Sana ne kadar teşekkür etsek azdır.Hakkını nasıl öderiz onu hiç bilmiyorum zaten.Çok faydalı oluyosun amaa kendine de dikkat etmek zorundasın tamam mı?Öyle deli gibi yorulup hasta fln olmak yok:47:Bize faydalı olmak için kendine zararın olmasın arkadaşım.Biliyosun,yoksa hepimizi sevindirmek yerine üzersin ve hiçbirimiz bunu istemeyiz.Yine söylüyorum hep söyleyeceğim seni seviyoruz :71: :54:

aycangülcüm dua edenlerin arasındayım bende...herne kadar buraya pek fazla şey yazmasamda duacının her zmn allah seni iyilerle karşılaştırsın her zmn :16:

herkese merhabalar çok kısa bir süredir bu sayfayı takip ediyorum fakat henüz tam anlamadığım bir şey var bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ben mersin de yaşıyorum ilk sayfada bölgeler ayrılmış ama ben mantığını kavrayamadım verilen tarihlerden dün ve bugünü kullandım yanlış mı yaptım. Bir de hamileydim ve ne yazık ki geçen pazar ikiz kızlarımı kaybettim haliyle kanamam vardı adet olmuş gibi mi düşünmeliydim hata mı yaptım? Bu saatten sonra birşey değişmez çünkü almam şarttı erteleyemedim diğer alternatif için. Cevaplarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
aycangül meraba ben seni burdan uzaktan uzağa takip ediyorum :) yaklaşık 3 kezdir senin bu dolunay uygulamanı yapıyorum evt başta inanmadan başladm çünkü tüy konusunda aklına gelebilicek her yöntemi uyguladm o nedenle bunada artk pek inanmadan öylesine başlamıştm. ama şu var senin bu verdiğin tarihlerde ağda yaptığım zaman yaklaşık 2 ayda bir yapıyorum artk ve en güzelide şu oldu bu tarihlerde yaptığım zaman acıyı çok daha az hissediyorum sir ağda acısını, ben artk mümkün olduğunca tarihlerini takip edicem ayrıca bir yandanda lazere gidiyorum farklı bölgelerim için onuda senin yazdığın tarihlere göre yaptırıyorum :)
çok çok teşekkürler canm :16:

sevgili aycangül hiç tatlı sözler yazmayacağım iltifat gibi olur.ama diğer arkadaşlar kısacası herkes sana içten gelen duygularını yazmış zaten inşallah en güzel yerlere gelirsin.ne olur bize yardımcı olmaya devam et.bizde sana yardımcı olalım başarıya ulaşman için ...zaten başarılısın ..beğen butonu açarsan facede rekor kırarsın eminim.her ne açarsan nette eminim tüm arkadaşlar ve ben yardımcı olucaz.tıklanma rekoru,beğen rekoru..sana özelden yazamıyorum 100 mesaj olacakmış..inşlh tamamlarım da yazışırız.face de ekleyecem ama adını bilmyorum.bu topikte biyerde yazmıştın sen:fala baktırmışsın falcı insalar için iyi şeyler mi yapacaksın demiş hatırladığım kadarıyla..inşlh allah her konuda yardımcın olsun. senin sayende tüylerim gerçekten azaldı..içtenlik le dua ediyorum.allaha emanet ol

samimiyetinizi çok net hissediyorum hepinizin:)
yıllar önce bir sivil toplum örgütünde gönüllü çalışırkendi..toplantının kahve molasında katılımcılardan biri fal bakmıştı.pek aklımda kalmaz söylenenler ama "tüm insanlığa faydalı olacaksın bir gün " deyince yer etmiş tabi :)
zaten çok verici bir yapım var.hoşuma gitmişti:)
unutmuştum aslında..burda bir arkadaş benzer bir cümle kurunca birden yüzeye çıktı,hatırladım :)
kim bilir,belki de bundan bahsetmiştir.
bakalım bundan sonra alıcı olmayı da becerebilecek miyim?
her ne kadar avatarımın altına "almak benim için güvenli "yazsamda düşününce suçluluk duygusu uyanıyor içimde.
ama sizin desteğiniz ve çevremin ısrarlarıyla bu duyguyu hafifletiyorum sanırım :)
dualarınız öyle büyük bir enerji oluşturuyor ki anlatamam.bu akşam arkadaşım" senin için bir çalışma yaptım bugün,bir an önce gel bak" dedi. bu işin böyle hızlanması sizin dualarınız ve dileklerinizle oluşturduğunuz muhteşem enerjiden kaynaklanıyor biliyorum.
yeriniz giderek daha da büyüyor bende :)
özel mesajını da doldur bir an önce oyun bölümlerinde :34:

Aycangülcüüm,canıım,bak ne kadar sevenin dua edenin var.Geçen gün söyledim yine söylüyorum.Sana ne kadar teşekkür etsek azdır.Hakkını nasıl öderiz onu hiç bilmiyorum zaten.Çok faydalı oluyosun amaa kendine de dikkat etmek zorundasın tamam mı?Öyle deli gibi yorulup hasta fln olmak yok:47:Bize faydalı olmak için kendine zararın olmasın arkadaşım.Biliyosun,yoksa hepimizi sevindirmek yerine üzersin ve hiçbirimiz bunu istemeyiz.Yine söylüyorum hep söyleyeceğim seni seviyoruz :71: :54:

gerçekten öyle,ne mutlu bana :)
ben seve seve paylaşıyorum,helal olsun hepinize..
sizlerde helal edin,her zaman beklediğiniz gibi iyi sonuçlar alamıyorsunuz.
haklısın bu ara çok yıprandım ama düzelecek,çok sağol tatlım.
bende seni ve diğer arkadaşlarımı çok seviyorum inan :54:

herkese merhabalar çok kısa bir süredir bu sayfayı takip ediyorum fakat henüz tam anlamadığım bir şey var bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ben mersin de yaşıyorum ilk sayfada bölgeler ayrılmış ama ben mantığını kavrayamadım verilen tarihlerden dün ve bugünü kullandım yanlış mı yaptım. Bir de hamileydim ve ne yazık ki geçen pazar ikiz kızlarımı kaybettim haliyle kanamam vardı adet olmuş gibi mi düşünmeliydim hata mı yaptım? Bu saatten sonra birşey değişmez çünkü almam şarttı erteleyemedim diğer alternatif için. Cevaplarsanız çok sevinirim

canımm,
çok üzüldüm inan..
muhakkak hayırlısı böyledir ki böyle olmuştur..üzülme diyemem ama bunu da aklından hiç çıkarma olur mu.
bunu sana özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışmış biri olarak yazıyorum.sağlıklı olsalardı hayata tutunurlardı mutlaka..
boşver bu kez ne olursa olsun,önümüzdeki aylarda uygun zamanlarda devam edersin epilasyonuna.
gerek olursa ve kanaman biterse ikinci alternatifi de kullanırsın.
bölgeler sadece haritanın üzerine "bölgelere göre saatler" eklediğimde önemli canım.
onun dışında hani bölgede olursan ol verdiğim zaman aralığında istediğin zaman yapabilirsin.

aycangül meraba ben seni burdan uzaktan uzağa takip ediyorum :) yaklaşık 3 kezdir senin bu dolunay uygulamanı yapıyorum evt başta inanmadan başladm çünkü tüy konusunda aklına gelebilicek her yöntemi uyguladm o nedenle bunada artk pek inanmadan öylesine başlamıştm. ama şu var senin bu verdiğin tarihlerde ağda yaptığım zaman yaklaşık 2 ayda bir yapıyorum artk ve en güzelide şu oldu bu tarihlerde yaptığım zaman acıyı çok daha az hissediyorum sir ağda acısını, ben artk mümkün olduğunca tarihlerini takip edicem ayrıca bir yandanda lazere gidiyorum farklı bölgelerim için onuda senin yazdığın tarihlere göre yaptırıyorum :)
çok çok teşekkürler canm :16:

rica ederim tatlım..
çok sevindim..inşallah daha güzel sonuçlarda alırsın:)

aycangül sana iyi denebilecek bi rapor vereyim:) eylülün alternatif tarihlerinde ve benim bölgemin son dakikalarında almış olduğum bıyığım çok az ve de seyrek çıkmış inanamadım:)))))) :64:

aycangül, buraya yazan -ya da çoğu zaman benim yaptığım gibi sessizce takip eden- pekçok insan sana duacı... yöntem ister işe yarasın ister yaramasın... hiç olmazsa hepimiz artık epi.yi stresle beklemiyoruz. bu bile yeter canım :66:

aycangül, buraya yazan -ya da çoğu zaman benim yaptığım gibi sessizce takip eden- pekçok insan sana duacı... yöntem ister işe yarasın ister yaramasın... hiç olmazsa hepimiz artık epi.yi stresle beklemiyoruz. bu bile yeter canım :66:

çok teşekkür ederim duyercim:)
stresimizi yendik hakikaten :)
benim gibi bunu iş edinecek kadar kafasına takan biri bile rahatladıysa daha ne olsun değil mi:)

Rapor vermeye geldiiim :34:
Geçen ay ilk alternatifte epilasyonumu yaptım sir ağdayla. Kol altımda azalma yok ama incelme ve köklerde belirgin yumuşama var :66:
Bacaklarımda, özellikle üstlerinde inanılmaz azalma var. Yüzde 60 kadar neredeyse, belki henüz çıkmadılar ama olsun, çıkanlar da minicik minicik zaten. :66:

Rapor vermeye geldiiim :34:
Geçen ay ilk alternatifte epilasyonumu yaptım sir ağdayla. Kol altımda azalma yok ama incelme ve köklerde belirgin yumuşama var :66:
Bacaklarımda, özellikle üstlerinde inanılmaz azalma var. Yüzde 60 kadar neredeyse, belki henüz çıkmadılar ama olsun, çıkanlar da minicik minicik zaten. :66:

çok sevindim canım,devamını diliyorum :)

samimiyetinizi çok net hissediyorum hepinizin:)
yıllar önce bir sivil toplum örgütünde gönüllü çalışırkendi..toplantının kahve molasında katılımcılardan biri fal bakmıştı.pek aklımda kalmaz söylenenler ama "tüm insanlığa faydalı olacaksın bir gün " deyince yer etmiş tabi :)
zaten çok verici bir yapım var.hoşuma gitmişti:)
unutmuştum aslında..burda bir arkadaş benzer bir cümle kurunca birden yüzeye çıktı,hatırladım :)
kim bilir,belki de bundan bahsetmiştir.
bakalım bundan sonra alıcı olmayı da becerebilecek miyim?
her ne kadar avatarımın altına "almak benim için güvenli "yazsamda düşününce suçluluk duygusu uyanıyor içimde.
ama sizin desteğiniz ve çevremin ısrarlarıyla bu duyguyu hafifletiyorum sanırım :)
dualarınız öyle büyük bir enerji oluşturuyor ki anlatamam.bu akşam arkadaşım" senin için bir çalışma yaptım bugün,bir an önce gel bak" dedi. bu işin böyle hızlanması sizin dualarınız ve dileklerinizle oluşturduğunuz muhteşem enerjiden kaynaklanıyor biliyorum.
yeriniz giderek daha da büyüyor bende :)
özel mesajını da doldur bir an önce oyun bölümlerinde :34:

sakın suçlluluk duygusu içinden uyanmasın.ben seni şubat ayından beri takip ediyorum.bu ay bıyık almama bile gerek kalmadı inan.özel bölge %30 bitmiş durumda.koltukaltı birisi bitti.diğer koltuk altı çok az.bu sonuçlara bak .demekkki doğru.kendine zaten güveniyorsun ama güvenmene devam et inanki sonuç alıyoruz.bide bişi soracaktım konunun dışında ama eminim bunuda iyi biliyorsundur.ben 23 ağustos sabah 11 bibi doğmuşum.bazı astrologlara göre başak burcuyum bazılarına göre aslan.ben anlamadım yaa.aslında başak burcunun özellikleerini taşıyorum.titizlik,iri gözler,saflık....gibi.bana bildir canım yaa.birde 2 kızım var biri yay biri kova burcunda..büyük kızım.aralıkta 9 yaşını tamamlayacak,10 yaşından gün alacak allah izin veririse inşallah.kaçyaşında ilk epilasyonunu yapmalıyım?birde o zamana kadar senin vereceğin bu tarihler elime nasıl geçecek bilmiyorum.ama sen seni sevenlerden izini kaybettirmeyeceksin biliyorum.insan hiç tanımadığı birine karşıda sevgi duyarmış anladım..seni çok seviyoruz.iyi yerlerde görecez seni inşlh..hoşça kal..

Back