Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar epilasyondan önce nemlendirici mi sürmemiz gerekiyor? yahu terliyken bile kırılıyor, nemlendiriciyle yapış yapış olur, hiç gelmez ki makineye?????
yok canıııııımm ağdadan önce sürülür mü hiç alamazsın ki...
nemlendiriciyi hep sürmemiz gerekiyor zaten ama sürmüyorsak bile ağdadan önceki hafta filan önceden sürmeye başlamalıyz ki kırılmalar olmasın..
nemlendiriciyi hep sürmemiz gerekiyor zaten ama sürmüyorsak bile ağdadan önceki hafta filan önceden sürmeye başlamalıyz ki kırılmalar olmasın..
Hiç bu kadar tüylü ve paspal dolaşmamıştım beeen,yarın alırım diyodum yarın geceymiş.flnBacakları geçtim etek fln giymiyorum da bıyıkları ne yapmalı?yolup yolup atmalı Çenemde bi kaç tüy vardı onları aldım çoğaldı ben aldım çoğaldı ben aldıkça azdılar,şimdi yok olsunlar diye bööyle tüylü tüylü geziyorum bütün karizma yerle bir oluyo Aycanımgülüm yayarın dışarı çıkarken çeneme bant mı yapıştırsam napsam haha:)))
slm arkadaşlar.konuyu yeni okudumda tüy sıkıntısı olan biri olarak cok dikkatimi çekti. geçmişi falan okudum biraz ,işe yaradığını söyleyen çok arkadaş var.yanlız tam olarak ne yapılması gerektiğini anlamadım.açıklama yaparsanız sevinirim.bende denemek istiyorum bundan sonra.
slm arkadaşlar.konuyu yeni okudumda tüy sıkıntısı olan biri olarak cok dikkatimi çekti. geçmişi falan okudum biraz ,işe yaradığını söyleyen çok arkadaş var.yanlız tam olarak ne yapılması gerektiğini anlamadım.açıklama yaparsanız sevinirim.bende denemek istiyorum bundan sonra.
Hiç bu kadar tüylü ve paspal dolaşmamıştım beeen,yarın alırım diyodum yarın geceymiş.flnBacakları geçtim etek fln giymiyorum da bıyıkları ne yapmalı?yolup yolup atmalı Çenemde bi kaç tüy vardı onları aldım çoğaldı ben aldım çoğaldı ben aldıkça azdılar,şimdi yok olsunlar diye bööyle tüylü tüylü geziyorum bütün karizma yerle bir oluyo Aycanımgülüm yayarın dışarı çıkarken çeneme bant mı yapıştırsam napsam haha:)))
canım 1. sayfada bulunan tüy alma günlerinde (2 alternatif olur, sen adetinden sonraya denk geleni seçmelisin) ağda yapıyoruz.
bazen aycangül sağolsun uğraşıyo, bölgelere göre saatler veriyor. O zaman hangi şehirdeysen o şehrin saatini seçiyorsun.
yurtdışındaysan eğer verilen saatleri TR saatine göre değerlendiriyorsun ve o zaman ağdanı yapıyorsun.
böyleliklee aydan ayaaa tüylerinden kurtuluyorsuuuuuuuuunn
tsk ederim canım bundan sonra takipçisiyim o zamn