• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

İŞTE EYLÜL 2011 EPİLASYON TARİHLERİ :)

1.ALTERNATİF

15 Eylül 2011 Perşembe, saat 23:24'ten
18 Eylül 2011 Pazar günü saat 10:06 ya kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF (bu ay için daha etkili & saat vereceğim)

25 Eylül 2011 Pazar, saat 08:50'den
27 Eylül 2011 Salı günü saat 06:50'ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

Artık biliyorsunuz..hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..[/COLOR]

BU AY SAAT VERMİYORUM !!!
BU NEDENLE AŞAĞIDAKİ HARİTAYI DİKKATE ALMAYIN LÜTFEN
!!!

sizden ricam hangi bölgeyi hangi saatte aldığınızı detaylı olarak not almanız !!!

Eki Görüntüle 195081

yöntemimi sizi detaylarla boğmadan anlatacak olursam:

ay dünyayı ve canlıları çeşitli şekillerde etkiler..28 günlük dönümünde her 2,5 günde bir, farklı etkilerle karşımıza çıkar..
küçülen ay fazın da karşımıza çıkan 5 ( 2,5 + 2,5 ) günlük süre ise tüylerimizi olumsuz etkilemekte..
büyükannelerimizin “ayı tam görmeden tüylerinizi temizlemeyin” sözünü duyanlar vardır.
ayı tam görmekten kasıt, tüyleri dolunayı görmeden önce almamaktır.onlar dolunaydan yeniaya kadar olan 14 günlük süreyi kullanırlardı..böylece doğru zamanları yakalama şansları olur,tüyleri bizler gibi güçlenmez ve bir süre sonra da tüylerinden kendiliğinden kurtulurlardı..
ben biraz daha detaya girdim ve yukarıda ki bilgiye ulaştım..böylece işi tesadüfe bırakmamış oldum.çünkü bahsedilen 14 günün tamamı şansı büyük ölçüde arttırmış olsa da aynı etkiye sahip değil..
konuyu ilk açtığımda bende onlar gibi düşünüyordum tabi :) hatta daha çok dolunaya odaklanmıştım..sonraki 13 günü alternatif olarak görüyordum..hem araştırmaya hem de denemeye devam ettim..(tabi benimle birlikte buradaki birçok arkadaşımda denedi)
ayrıca yine burada paylaşılan bilgiler de çok işime yaradı..
geçen bir yılı aşkın sürede bu işin dolunaydan ibaret olmadığını anladım..
yıl içinde sadece üç dolunayın etkili olduğunu,bunların dışında ise başka tarihlerin daha önemli gördüm..
şimdi bu tarihleri sizlerle paylaşıyorum..her ay bu mesajı güncelliyor ve uygun tarihleri yazıyorum..
küçülen ay fazında iki farklı dönemi paylaşıyorum..bunların arası yaklaşık bir hafta..
bu iki ayrı dönemden (yaklaşık 2,5 günlük) kendinize uygun olanı seçip tüylerinizi kökünden alıyorsunuz..(herhangi bir şey sürmenize gerek yok.ancak kullandığınız bir ürün varsa devam edebilirsiniz tabi..)
peki uygun derken neyi kastediyorum?
tüylerimizi aldıktan kısa süre sonra regl olursak tüylerimiz daha çabuk ve sert çıkıyor..
yani regl döneminizden sonraya rastlayan tarih sizin için doğru tarih..
hepsi bu :)
nasıl bir etkisi oluyor derseniz?
önce tüylerinizin daha geç yada seyrek çıktığını göreceksiniz..tabi birde kalınlığında ve renginde fark göreceksiniz..belki de bunların hepsini aynı dönemde :)
sonra bazı tüyleri tuttuğunuzda zahmetsizce çıkacak kökünden..bu tüylerle vedalaşın çünkü bir daha orada olmayacaklar :)
bu şekilde en zayıf tüylerinizden başlayarak her ay bir kısmıyla vedalaşacaksınız..
tüyleriniz çok güçlüyse bu biraz daha zaman alacak doğal olarak..(bir de yöntemi bir uygulayıp bir uygulamazsanız..istikrar önemli yani)
birkaç cümle daha ekleyip bitireceğim merak etmeyin :)
limon-tuz uygulayalım mı diye sorular geliyor..ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar tüylerinin daha çabuk ve sert çıktığını yazdılar..
bir de yöntemi uygularken sabırlı olmak gerekiyor..bazı arkadaşlar ilk seferde etkisini görüyor..bazıları ise daha sonra..
tüy konusunun biyolojik bir konu olduğunu unutmayalım..bazı aylarda biyolojik etkilerle daha önce aldığımız sonucu alamayabiliriz..ama sonraki aylar da normale dönecektir..
bir de bu yöntemi konuyla ilgili sağlık sorunu (hormonlar gibi) olmayanlar için paylaşıyorum..onlar da uygulayabilir tabi ama bizlerle aynı sonucu alırlar mı ya da alsalar bile kalıcı olur mu bilemiyorum..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..gerekirse yeni bilgiler eklerim..
sevgiler hepinize :)

sonuçları merak eden arkadaşların fikir edinmesi için, ilk günden itibaren yazılan mesajlardan bir derleme yapmaya çalıştım :) 282. sayfada bulabilirsiniz..ve sonraki sayfalarda :)

bana cok mantıklı geldi bilgiler için çok tesekkürler.

canımm,
çok üzüldüm inan..
muhakkak hayırlısı böyledir ki böyle olmuştur..üzülme diyemem ama bunu da aklından hiç çıkarma olur mu.
bunu sana özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışmış biri olarak yazıyorum.sağlıklı olsalardı hayata tutunurlardı mutlaka..
boşver bu kez ne olursa olsun,önümüzdeki aylarda uygun zamanlarda devam edersin epilasyonuna.
gerek olursa ve kanaman biterse ikinci alternatifi de kullanırsın.
bölgeler sadece haritanın üzerine "bölgelere göre saatler" eklediğimde önemli canım.
onun dışında hani bölgede olursan ol verdiğim zaman aralığında istediğin zaman yapabilirsin.

Canım benim ben de 2,5 yıl çalıştım inan hep Allahım hayırlı aklı ruhu bedeni sağlam sağlıklı imanlı kuranlı vicdanlı evlatlar ver diye dua ettim hep mevlam neylerse güzel eyler ama her ne kadar bunları bilsek de insani tepkiler veriyoruz ağlamamak üzülmemek elde değil tabi benim kayıplarım pıhtılaşma yüzünden olmuştu en sonuncusu da sanırım eksik tedavi yüzünden böyle sonuçlandı. Allah isteyenlere hayırlı evlat versin kendileri de hayırlı ana baba olsun İnşallah. Cevapladığın için tekrar teşekkürler. O zaman doğru anladıysam sen ayrıca bir saat belirtmedikçe ilk sayfadaki süreler içinde tüyleri almam yeterli. Kolay gelsin Allah gönlünden geçenleri hayırlısıyla sana nasip etsin

Son düzenleme:
arkadaşlar tek tek alıntı yapmayayım,
bu akşam dışarı çıktım arkadaşlarımla biraz,malum çok bunaldım.öyleki kortizon vurunmama rağmen alerjimden kurtulamadım hala.bende kendime biraz izin verdim.hemde projemle ilgi bir görüşme yaptım.(pekte dinlenme olmamış ama :))
döndüğümde mesajlarınızı gördüm.hissettiklerimin tarifi mümkün değil.arkamda koca bir destek ordusu varmış gibi güç aldım inanın.ağlattınız beni gece gece..zaten balık burcuyum,gözyaşlarım herdaim kapıda bekliyor :)))

paytağım çok teşekkür ederim.gerçektende umudumu yitirdiğim anda bu yazıyı görmek ürpertti beni.anlatamıyorum hissettiklerimi inan.
hele dualarınızın gücünü öyle net hissediyorum ki..
sana yardım edemedim henüz,içim hiç rahat değil.en kısa zamanda ama.biliyorsun geçiştirmem hiç birinizi.sadece gecikiyorum biraz.

masalım çareler düşünmüşsün bana :70:
reklam için sitenin çok fazla tıklanması gerekiyormuş.bunu nasıl sağlarım bilemiyorum.bu konuda da sizlerin yardımı olmadan olmaz.arkadaş çevrenize duyurmanız da benim için en güzel yardım olur.hele bir gerçekleşsinde,desteğinizi isteyeceğim o zaman.

sinemakiciğim çok çok çok teşekkür ederim canım :70:
farkında olduğumdan çok daha fazla destekçim olduğunu hissettirdiğin için ve o güzel duaların için.
AMİN..

gmse canım, rica ederim,inşallah en güzel şekilde faydalanırsın :)

volunteer,kardeşim :) yazdıkların çok mutlu etti :70:
demek ailelerinizin bile gönlüne girmeye başlamışım.daha güzel ne olabilir :)
hızlı sonuç almana da çok sevindim.şanslısın demek ki.
güzel duaların ve dileklerin için ayrıca teşekkürler.AMİN..

beşiktalı papim :)
allah hayat boyu mesut etsin sizi inşallah.:nazar:
evet bazı farklılıklar oldu yokluğunda..ben sürekli devam ediyorum araştırmalarıma.bulduklarımıda değerlendirmeniz için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
iyiki sizler de varsınız canım.allah sizlerin de dualarınızın da yokluğunu yaşatmasın bana.
bunlar da benim için dünyalara eşit,verdiği mutluluğun tarifi yok.

hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.allah dualarınızı kendi yolunda harcananlardan kabul etsin ve fazlasıyla sizlere de versin gönüllerinizin güzel dileklerini.
yazdıklarım hissettiklerimi tam karşılamadı ama biliyorum ki beni ne kadar mutlu ettiğinizin farkındasınız.
hepinizi çoook seviyorum yol arkadaşlarım :70:

evet inş bnde görürüm cnm faydasını gerçekten çok ilgileniyosun yani bu kadr syfa olmuş memnun olanlarda var süpeer :52: bn asıl olrak llazere denk getrmek istyrum ama blmyrum tarhleri bras karışık onun ve şansımdan bu günlerle tam zıt :( her ay değişio bu günler ama en fazla 1-2 gün mü oynuyo tatlım ?? ama diğerlerinde mutlak denicem zten :3:

sakın suçlluluk duygusu içinden uyanmasın.ben seni şubat ayından beri takip ediyorum.bu ay bıyık almama bile gerek kalmadı inan.özel bölge %30 bitmiş durumda.koltukaltı birisi bitti.diğer koltuk altı çok az.bu sonuçlara bak .demekkki doğru.kendine zaten güveniyorsun ama güvenmene devam et inanki sonuç alıyoruz.bide bişi soracaktım konunun dışında ama eminim bunuda iyi biliyorsundur.ben 23 ağustos sabah 11 bibi doğmuşum.bazı astrologlara göre başak burcuyum bazılarına göre aslan.ben anlamadım yaa.aslında başak burcunun özellikleerini taşıyorum.titizlik,iri gözler,saflık....gibi.bana bildir canım yaa.birde 2 kızım var biri yay biri kova burcunda..büyük kızım.aralıkta 9 yaşını tamamlayacak,10 yaşından gün alacak allah izin veririse inşallah.kaçyaşında ilk epilasyonunu yapmalıyım?birde o zamana kadar senin vereceğin bu tarihler elime nasıl geçecek bilmiyorum.ama sen seni sevenlerden izini kaybettirmeyeceksin biliyorum.insan hiç tanımadığı birine karşıda sevgi duyarmış anladım..seni çok seviyoruz.iyi yerlerde görecez seni inşlh..hoşça kal..

teşekkür ederim :70:
yıllardır süregelen sistem kemikleşiyor işte..yoksa biliyorum almakta vermek kadar doğal.ve almadan vermek allaha mahsus..sonuçta ben buna müthiş bir enerji ve zaman harcıyorum.tıpkı mesai gibi. ama alışkanlık işte,hepimizde vardır yanlış olduğunu bile bile ısrar ettiğimiz huylar.
neyse ki bir adım attım ama yine de komik fikirlerim oluyor,farkediyorum :)))) bunu yazmayayım burada :)
burçlar konusuna gelince malesef farklı görüşler var.ama burada sen de yazmışsın zaten başağın özelliklerini taşıyorum diye.demek ki başaksın.zaten en güzeli özelliklerine bakarak bulmak.çünkü ben bu konunun kesinlik taşıdığını düşünmüyorum.özellikle kendi çalışmalarımda farkediyorum.bakıyorum,bulunduğumuz burcun özellikleri yerine hala önceki burcun özellikleri devam ediyor günlük yaşamımızda.demekki bizim gördüğümüz sınırlar kesinlik taşımıyor.dediğim gibi en güzeli özelliklerden yola çıkarak burcumuzu bulmak.tabi hepsine bakmaktan bahsetmiyorm :))) senin gibi sınırda olanlar için böyle düşünüyorum :)
iki meleğin var demek :) allah hayırlı ve mutlu bir ömür versin.
bence onun epilasyonuna gerekli olduğunda başla.yani belli bir yaşa odaklanma.kuzenim kızına 3. sınıfı bitirdiği yaz yapmıştı.çünkü arkadaşlarının dikkatini çekecek kadar tüylüydü ve bu durum ruhunu ağdadan daha çok acıtacaktı.
yalnız biraz da rahatına düşkündür kuzenim.epilatörle almış kızının bacaklarını.çok sinirlenmiştim.
sen yine de benden habersiz yapma :34:
kuzenimdeki gibi bir durumsa özelden mesaj at bana, bakalım.
acil bir durum yoksa da bulursunuz yine beni..
zaten internette bu konuyla ilgili yazısı olan sadece benim.şimdi nasıl eylül ayı epi.tarihleri olarak veriyorsam o zaman da öyle veririm herhalde.ya da ne bileyim burada sık kullandığım cümlelerle falan bulunur elbet.öyle umut ediyorum :)
son olarak tanımadığın kişiler de sevilir,evet :)
bak ben hepinizi seviyorum..yoksa bu emeği verebilir miydim?

Son düzenleme:
Canım benim ben de 2,5 yıl çalıştım inan hep Allahım hayırlı aklı ruhu bedeni sağlam sağlıklı imanlı kuranlı vicdanlı evlatlar ver diye dua ettim hep mevlam neylerse güzel eyler ama her ne kadar bunları bilsek de insani tepkiler veriyoruz ağlamamak üzülmemek elde değil tabi benim kayıplarım pıhtılaşma yüzünden olmuştu en sonuncusu da sanırım eksik tedavi yüzünden böyle sonuçlandı. Allah isteyenlere hayırlı evlat versin kendileri de hayırlı ana baba olsun İnşallah. Cevapladığın için tekrar teşekkürler. O zaman doğru anladıysam sen ayrıca bir saat belirtmedikçe ilk sayfadaki süreler içinde tüyleri almam yeterli. Kolay gelsin Allah gönlünden geçenleri hayırlısıyla sana nasip etsin

evet doğru anlamışsın.
hayırlısı olsun canım.
çok sağo,AMİN;hepimizin inşallah.

evet inş bnde görürüm cnm faydasını gerçekten çok ilgileniyosun yani bu kadr syfa olmuş memnun olanlarda var süpeer :52: bn asıl olrak llazere denk getrmek istyrum ama blmyrum tarhleri bras karışık onun ve şansımdan bu günlerle tam zıt :( her ay değişio bu günler ama en fazla 1-2 gün mü oynuyo tatlım ?? ama diğerlerinde mutlak denicem zten :3:

keşke lazerini de ayarlayabilsen tabi..önemli ölçüde maddi fayda sağlar.
düşündüğün gibi her ay değişiyor ama sadece birkaç günlük oynamalar bunlar.

teşekkür ederim :70:
yıllardır süregelen sistem kemikleşiyor işte..yoksa biliyorum almakta vermek kadar doğal.ve almadan vermek allaha mahsus..sonuçta ben buna müthiş bir enerji ve zaman harcıyorum.tıpkı mesai gibi. ama alışkanlık işte,hepimizde vardır yanlış olduğunu bile bile ısrar ettiğimiz huylar.
neyse ki bir adım attım ama yine de komik fikirlerim oluyor,farkediyorum :)))) bunu yazmayayım burada :)
burçlar konusuna gelince malesef farklı görüşler var.ama burada sen de yazmışsın zaten başağın özelliklerini taşıyorum diye.demek ki başaksın.zaten en güzeli özelliklerine bakarak bulmak.çünkü ben bu konunun kesinlik taşıdığını düşünmüyorum.özellikle kendi çalışmalarımda farkediyorum.bakıyorum,bulunduğumuz burcun özellikleri yerine hala önceki burcun özellikleri devam ediyor günlük yaşamımızda.demekki bizim gördüğümüz sınırlar kesinlik taşımıyor.dediğim gibi en güzeli özelliklerden yola çıkarak burcumuzu bulmak.tabi hepsine bakmaktan bahsetmiyorm :))) senin gibi sınırda olanlar için böyle düşünüyorum :)
iki meleğin var demek :) allah hayırlı ve mutlu bir ömür versin.
bence onun epilasyonuna gerekli olduğunda başla.yani belli bir yaşa odaklanma.kuzenim kızına 3. sınıfı bitirdiği yaz yapmıştı.çünkü arkadaşlarının dikkatini çekecek kadar tüylüydü ve bu durum ruhunu ağdadan daha çok acıtacaktı.
yalnız biraz da rahatına düşkündür kuzenim.epilatörle almış kızının bacaklarını.çok sinirlenmiştim.
sen yine de benden habersiz yapma :34:
kuzenimdeki gibi bir durumsa özelden mesaj at bana, bakalım.
acil bir durum yoksa da bulursunuz yine beni..
zaten internette bu konuyla ilgili yazısı olan sadece benim.şimdi nasıl eylül ayı epi.tarihleri olarak veriyorsam o zaman da öyle veririm herhalde.ya da ne bileyim burada sık kullandığım cümlelerle falan bulunur elbet.öyle umut ediyorum :)
son olarak tanımadığın kişiler de sevilir,evet :)
bak ben hepinizi seviyorum..yoksa bu emeği verebilir miydim?

herkese tek tek mesaj yazıyorsun.sen mükemmelsin inan...çok uzun yazıp zamanını almayacağım.inşlh kızım büyüdüğün de burdan tarih verebilirirm demişsin.yani izini kaybettirmeyeceksin.bunu anladım.seni allaha emanet ettim.allah içinden geçen tüm dileklerini kabul etsin.amin.......hoşçakal.işlerinde başarılar

herkese tek tek mesaj yazıyorsun.sen mükemmelsin inan...çok uzun yazıp zamanını almayacağım.inşlh kızım büyüdüğün de burdan tarih verebilirirm demişsin.yani izini kaybettirmeyeceksin.bunu anladım.seni allaha emanet ettim.allah içinden geçen tüm dileklerini kabul etsin.amin.......hoşçakal.işlerinde başarılar

elimden geldiğince:17:
çok teşekkür ederim,AMİNNN :70:

aycangül tebrik ederim doğru bir karar vermişsin, eğer bu konuyla ilgili bir site açarsan emin ol çok tıklanır, hem buradaki arkadaşlar hemde bu kıl tüy konularıyla ilgili bir çok kadın artık bıkmış durumda ve sürekli internetten araştırma halindeler. bende sadece 3 ayda ciddi bir sonuç aldım sayende. çok saol:54:

AMİN canım ,çok sağol :70:
inşallah,dualarınız ve allahın izni ile:)

çok teşekkür ediyorum:54:
sende sezgilerinde başarılı olursun inşallah :)) bu da kendime dua etmenin dolaylı yolu oldu :))

şimdi bağlantılı bu iki soruya birlikte cevap vereyim.
eğer bölgelere göre saat vermemişsem ilk sayfada; 2 alternatiften birinde istediğiniz zaman yapabilirsiniz.tabi benim koyduğum sınırlara uymak şartıyla.
haritanın üzerine bölgelere göre saatler yazdıysam haritadan şehrinize bakıp kaçıncı bölgede olduğunuzu buluyor ve o bölgenin saatlerinde yapıyorsunuz.

bu ay için 25 eylüle saat vermeyi düşünüyorum.eğer o tarihte veya hemen ardından regl olmayacaksanızsaatleri bekleyebilirsiniz.

aycangul soruma zaman ayırıp cevap vermışsın cok teşekkurler kımbılır benım gibi anlamayan kaç kışiye böyle acıklamalar yapmışsındır bıkmadan:) tekrar cok teşşekkurler. ben adet dönemımı kestıremedıgım için bıraz geç gelır benım kı oyuzden ayın 25 ı beklemıyım dedım dün akşam tüylerımı aldım. 6 bölgedeyım ama herhangi bır saat verılmedıgı için 17 eylül akşamı aldım tüylerimi.umarım doğru yapmışımdır.

aycangul soruma zaman ayırıp cevap vermışsın cok teşekkurler kımbılır benım gibi anlamayan kaç kışiye böyle acıklamalar yapmışsındır bıkmadan:) tekrar cok teşşekkurler. ben adet dönemımı kestıremedıgım için bıraz geç gelır benım kı oyuzden ayın 25 ı beklemıyım dedım dün akşam tüylerımı aldım. 6 bölgedeyım ama herhangi bır saat verılmedıgı için 17 eylül akşamı aldım tüylerimi.umarım doğru yapmışımdır.

rica ederim canım :)
hadi bakalım inşallah ilk seferde etkisini görürsün :nazar:
yaptığın saatleri not et kaybetmeyeceğin bir yere.

aycangül tebrik ederim doğru bir karar vermişsin, eğer bu konuyla ilgili bir site açarsan emin ol çok tıklanır, hem buradaki arkadaşlar hemde bu kıl tüy konularıyla ilgili bir çok kadın artık bıkmış durumda ve sürekli internetten araştırma halindeler. bende sadece 3 ayda ciddi bir sonuç aldım sayende. çok saol:54:

çok mutlu oldum canım,devamını diliyorum.
inşallah dediğin gibi olur :70:

gerçekten öyle,ne mutlu bana :)
ben seve seve paylaşıyorum,helal olsun hepinize..
sizlerde helal edin,her zaman beklediğiniz gibi iyi sonuçlar alamıyorsunuz.
haklısın bu ara çok yıprandım ama düzelecek,çok sağol tatlım.
bende seni ve diğer arkadaşlarımı çok seviyorum inan :54:

Canım benim ne demek helal olsun tabi,bizim sende değil ama senin bizde hakkın var,sağolasın.İnan bizde seve seve uyguluyoruz(tamam yazın pek uygulayamadım ama:)bir kaç kez daha uygulasam süper olacak.İnanıyorum ki tabi buralarda olursan o zamana kadar ya da sana ulaşabilir ve uygulamaya devam edebilirsem yaza kadar bayaa azalma olur,şu an bile bacaklarımda çok azalma var.Bir de aycangülcüm 25 eylülde vereceğin saat dilimi gündüz mü olacak?Çıtlatıversen:26:Ona göre plan yapıcam da.Doğumgünü akşamımı ağda yaparak geçirmek istemiyorum.

Canım benim ne demek helal olsun tabi,bizim sende değil ama senin bizde hakkın var,sağolasın.İnan bizde seve seve uyguluyoruz(tamam yazın pek uygulayamadım ama:)bir kaç kez daha uygulasam süper olacak.İnanıyorum ki tabi buralarda olursan o zamana kadar ya da sana ulaşabilir ve uygulamaya devam edebilirsem yaza kadar bayaa azalma olur,şu an bile bacaklarımda çok azalma var.Bir de aycangülcüm 25 eylülde vereceğin saat dilimi gündüz mü olacak?Çıtlatıversen:26:Ona göre plan yapıcam da.Doğumgünü akşamımı ağda yaparak geçirmek istemiyorum.

gece olacak malesef :(

Merhabalar,
Ne zamandır bu yöntemi uygulamak için fırsat kolluyordum. Şu an adetliyim ve adet bitimime 4 gün kaldı. Yani ben 25 Eylül'de ağda yapmalıyım, doğru mu anlamışım? Yalnız saat işini anlayamadım, 06:50 yazıyordu sanırım, o saatte mi almalıyım yoksa 25 eylül saat 06:50 ile 27 eylül saat 08:50 arasında bir vakitte gece mi almalıyım?
cevaplarsanız çoook sevinirim :) şimdiden teşekkürler.

selam aycangülüm nasılsın canım.....
bende 2. altarnetifi bekliyorum.:66:.şuan adetliyim..:86:..haftaya inşaallah bitiminde temizlik daha iyi olacak....:62:

iyiyim canım sağol:)
oh temiz temiz hakikaten..
nemlendiricini unutma :))
kuzularını da öpüp kokla benim için :)

Merhabalar,
Ne zamandır bu yöntemi uygulamak için fırsat kolluyordum. Şu an adetliyim ve adet bitimime 4 gün kaldı. Yani ben 25 Eylül'de ağda yapmalıyım, doğru mu anlamışım? Yalnız saat işini anlayamadım, 06:50 yazıyordu sanırım, o saatte mi almalıyım yoksa 25 eylül saat 06:50 ile 27 eylül saat 08:50 arasında bir vakitte gece mi almalıyım?
cevaplarsanız çoook sevinirim :) şimdiden teşekkürler.

doğru anlamışsın :)

25 eylül için saatler hazırlıyorum şu anda. en kısa zamanda ekleyeceğim.
o saatlere göre alırsın :)

Back