ya aycangül ben bu geçen ayki uygulamadan nefret derecesinde gına geldii iğreniyorumm off çok mutsuzum,off,,çok çabuk çıktıılar hemde heryerimdeee,hiç biyerim ii sonuç vermedii iğrençler,helede bacaklarımı ben bile tanbıyamıyorum,koltuk altlarım desen çıkmayan yok gibi napcam beenn,daha kaç gün vaarr ,,,,
sen nezamn yapmıştın ki? 1. de mi 2. de mi.
ben mi saat vermiştin kendin mi yapmıştın.
yanlış hatırlamıyorsam ben sana saat vermek istemiştim ama sen mesajımı görmemiştin.
tarihini söylede mesajlardan bulayım..
evet canım mesajını sonradan görmüştümde ondan,,kendim yaptmıştım billee,ilk alternatifti canım yaaa,2.cidede yapcaktımdaa kaçırdım gününü unuttum yanii,neyse öyle iştee,,ilk alternatifin son gününde son saatlerinde yapmıştım
Tüy sorunum o kadar kötü bir durumda ki anlatamam nefret ettim kendimden resmen bu yöntemi deneyeceğim gece yapmam gerekmiyor sanıyorum 15 eylül ve 18 eylül arasında herhangi bir saatte olabilir herhalde?
allaha emanet canım o halde,yap gitsin :))))
kıyamadım yine başımın tatlı belaları :)
mesaj kutunu kontrol et :)
allah ömrünüz boyunca mesut etsin canım,hüzün göstermesin inşallah..
ayy sen ne tatlısın yaa:))
bu akşam düğün için tatllılar yapılıyodu
verdiğin saat yaklaşınca bi fırladım yerimden
herkes diyo "hooopp nereye kaçma"
dedim "benim önemli bi görevim var, aycangülün emeğine hiyanet edemem"
teşekkürler aycangül
haziran ayı mükemmel sonuc almıstım gec cıktılardı ama agustostan hıc sonuc alamdım hemen cıktılar 20 agustos saat 1.30-2 gibi almıstım gündüz bakalım eylül nasıl olcak
2.alternatifi bekle canım..
daha etkili..
saat te vermeyi düşünyorum..
ben hangi bölgedeyim acaba, ankarada olacağım 5 güne ve ağda yaptığımız bölgeler için değişiklik gösteriyo mu?? aşırı sayfa var ve temel bilgilerin yazdığı sayfaya kadar okuyamadım :)
bak yine saatlerini almamış belli..oh olsun sana
hayır canım,not aldım tek tek hemde ,,,hepsi duruyoo dilersen verebilirim bile yanii,niye almıyım
aycangül rapor vereyim canım...5. bölge olaraktan alternatif tarihin son dakikalarında kaş üstü ve bıyık bölgesini almıştım...ancak görüyorum ki bıyıklar çıkmaya durmuş..ya kırdığım için ya da hızlı çıktılar bilemiyorum...daha iyi sonuçlar alırız inşallah bu ay...
haftaya gönder canım..sınava kadar dikkatim dağınık,kaybetmeyeyim..
prensesim 10 gün olmuş.kaş ve bıyık için hiç fena değil aslında :)
allahım ne deli arkadaşlarım var!!!
delilerin duası kabul olur diye aklımda kalmış..pazar sabah 9 da sınavım var dua et lütfen :)
ben bu topiğemi yazmıştım bana dua edin diye !!!
yoksa diğerine mi?
delilerin duası kabul olur diye aklımda kalmış..pazar sabah 9 da sınavım var dua et lütfen :)
yoksa diğerine mi?
yoksa diğerine mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?