merhabalarr :)) bu verdgnz iki tarihte benim ay halimden sonraya denk geliyo yanliz ilkinde dha yeni bitmis oluyo. 2. tarihin daha etkili oldgnu soylemissiniz, hangisinde alsam daha ii olur simdi?
bugün gördüm daha yazınızı çok dikkatimi çekti atlaya atlaya baya bi sayfa okudum tebrik ederim sizi.sorularla çok boğulmuşsunuz farkındayım sadece şunu sorucam hamileyim uygulamada etki derecesi değişir mi?
canimm cok tesekkür ederim cevap verdigin icin. sen en iyisini bilirsin tabiki de ama ben yinede kendimi hatirlatayim dedim ondan yani
ben haziranda baslamistim ve inan ki eger sonucunu görmesem bu topikle bir daha isim olmazdi
temmuzda aldiktan sonra ( benim zaten igneli epi sonrasi azicik kalan tüylerimi bir türlü bitiremiyordum.
temmuz ayinda her ne kadar agdaci kiz biraz kirarak almis olsada agustos ayina kadar azalarak cikti.
sonracima agustos ayinda ( hani sen saatleri degistirmistin) yanlis saatte almama ragmen bu sefer süper süper sonuclar aldim.
üst bacaklarimda tüycükler vardi onlari almistim bu ay nerdeyse yok denecek kadar azlar
kolaltimda zaten igneli epi sonrasi hic cikmiyor
özel bölge de öylesadece tek tük var özel bölgede onu da cimbizlan aliveriyorum
sonracima kas biyik desen hic iyi olmadi sanki fiskirir gibi ciktilar napicam bilmiyorum
su anda daa orman oldu zaten insallah bu aydan sonra tekrar azalir
kisacasi sen bir süper insansin aycangül Allah binlerce kez razi olsun sekercim senden
evvett işte bu olayı çözdüm galiba çok teş. sıkı takipçinizim şu dkdan sonraçokkkkk teşekkürler ztn okullarda açılıyodu alcaktım tam denk geldi hepinize ii akşamlar :80:
Aycangülcümmm ..
Sınavın nasıldıı ??
Dua ettim sanaa ..
tatlım çok sağol;duaların için de ilgin için de..
bugün çok talihsiz şeyler yaşadım.kısmen düzeltebildim olayı.dualarınız sayesinde yapabildiğime inanıyorum !
iyi ki varsınız !
aycangül çok teşekkürler ben de elimden geldiğince seni takip etmeye çalışıyorum :) fakat önce ki sayfalarda da bahsedilen limon- tuz mevzusunu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim :)
Selamlar
Bu yöntemi ağustos ayında ilk defa denedim. Hamile olduğum için işe yaramasıyla ilgili kuşkularım vardı. Hamileliğimde tüylenme problemi oldu bende. Doktorum hormonal bir sorun olmadığını, bazı kadınlarda görülebileceğini söylemişti. Ama bacağım olsun genital olsun çok koyulaşmış ve sıklaşmıştı tüylerim.
Bu topici görmeden birkaç gün önce bacağımı ve genitali aldırmış olduğum için bacaklarımı ve genital bölgemi verilen tarihler arasında alamadım. Fakat verilen tarihler ( ilk seçenek) arasında kolumu koltuk altımı kaşımı ve bıyığımı aldım. Ve sonuçlar;
1- bacaklarımı ve genitali verilen tarihler arasında almamış olsam bile, tamamen tesadüf eseri dolunayı gördükten iki gün sonra almış bulunmuştum. Bunun etkisi var mıdır bilemem. Bacaklarım ve genitaldeki tüyler ince ince ve aralararı bol boşluklu halde çıktı. Sanırım aldırırken kırılan bazı tüyler olmuş. Onlar kazık gibi görünüyor aralarda. Ama sanırım diğerleri o kadar ince ki, bu sert tüyler çok sert olmasa da çok göze batıyor. Bu ay nemlendirici kullanıp kırılmadan alınmasını sağlamaya çalışacağım.
2- kollarımı verilen tarihler arasında almıştım. Normalde parmak boğumlarımda bile tüy çıkar benim. Kollarım baya tüylüdür. Şu anda hiç bronzlaşmamış falan olduğum halde, kolumu burnumun dibine kadar sokunca tüylerimi ancak görebiliyorum. Parmaklarım ve ellerimin üzerinde de tüy görünmüyor. Tüy yok mu? Evet var. ama o kadar ince ve açık renkli ki bu ay aldırmasam bile fazla bir şey görünmez. Ama ben gene de verilen tarihler arasında aldıracağım. Bence kollarımda sonuç inanılmaz...
3- koltuk altım ; Aldırdıktan sonra iki hafta kadar çıkmadılar. Son hafta uzadılar. Fakat tüyler seyrek ve ince.
4- kaşlar; yöntemin bu ay için işe yaramadığı tek bölgem. Verilen tarihler arasında aldırdım. Çok sert ve çabuk uzadılar. Fakat ilginçtir, hamileliğimin başından beri azalan tek tüylü bölgem kaşım olmuştu. Hatta Sarımsak sür deyip duruyordu kuaförüm. Bu kez arttılar. Kaşlarımı ne yazık ki bir hafta sonra tekrar aldırmak durumunda kaldım.
5- bıyık; çıkmadı. Hala yok. Bitti diyeceğim ama fazla da ümitlenmek istemiyorum. Fazla sorunlu bir bölgem değildi gerçi. Şu an hala çıkmış değil...
sonuç itibariyle bence işe yaradı ve denemeye devam edeceğim. Zaten annem bu şekilde tüylerinden kurtulmuş. Umarım bende kurtulurum.
Çok teşekkürler aycangül. Takipçinim...:79:
canım bu yöntemde herhangi bir şey kulla nmaya gerek yok.
limon tuz kullanan arkadaşlarda faydasını değil zararını gördüler..kendileride mesajı görürlerse yazarlar zaten.
tüylerden kurtulmanın tek ve en kısa yolu bu yöntem.özelliklede kişiye özel bir plan çıkarıldığında.
bu yönteme örtüşmeyen zamanlarda yapılan lazerin bile etkisi yok ki limon tuz ne yapsın tüylere..
Canim, benimde bi sorum olucak sana, ben 2 senedir lazer epilasyona gidiyorum. Koltuk altim bitti (cikan en fazla 3-4 tuy) bacaklarim ve genital bolgede ise artik sadece ince kimi sari kimi beyaz seyrek tuy seklinde cikiyor yani tamamen bitmedi. Geriye 2 seansim kaldi ama belliki o sari ve ince tuyler bitmeyecek. Verdigin tarihleri dikkate alarak, seanslarim bittikten sonra agda yapabilirmiyim acaba. Lazerden sonra agdaya gecmek mantiklimidir? Giden killarimin tekrar geri gelmesinden korkuyorum acikcasi ama sari ve seyrekte olsalar onlarida bisekilde almaliyim
arkadaşlar benimde bi sorum olacak,benim sat 20 eylül adetim 10 gün sürüyor ama son 3-4 gün sadece lekelenme şeklinde oluyor,sizce hangi tarihte tüylerimi almalıyım ikinci seçenek daha uygun gibi geldi bana,yanılıyor muyum?
ben bu konuyu bugün keşfettim ama biraz geç kaldım daha dün öglen saatlerinde bacaklarımı ve bıyıklarımı aldırdım bilseydim 3 gün daha beklerdim :26: ama bundan sonra sıkı takipçinizimacaba 3 gün fakla olsa bile ucundan kıyısından fayda görürmüyüm acaba
Merhaba kızlar bu topiği uzun zamandır takip ediyorum maalesef uygulama fırsatım olmadı.Bilmeden de olsa bu tarihlere denk gelen zamanlarda epilasyonumu yapıp bundan yarar görmüştüm.Yani bu uygulamaya inanıyorum. Benim sizden bir ricam olacak bu tarihler nasıl hesaplanıyor daha doğrusu Amerikanın en batısında yaşayanlar bu tarihleri nasıl tutturabilirler? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
nemlendiriciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?