• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangüll :84:
Geçen ay ilk tarihte yapmıştım bu ayda regli oldumm
Ölsem rezil olicciimm herkes dalga geçiyo bacaklarımla örüp uçlarına nazar boncugu takıcam :60:
Bukadar bekledim 6 gün daha sabır O saati bana verirmisin.Bu kadar dayandım laf yedim mukafatim saat olsun..:9:

bu mesajını görmemiştim,şimdi görüyorum ;)

hepinize şifa olsun arkadaşlar..inşallah en güzel zamanlarda almışsınızdır ve en güzel sonuçları alırsınız :)
an itibariyle yeni bulgularımla yeni bir döneme giriyoruz..
şükürler olsun bulduran allahıma,utandırmasın inşallah beni sizlere karşı:nazar:
hem size hem bana hayırlı uğurlu olsun :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm
allah her zaman her yerde yar ve yardımcın olsun bitanemmmmmmmmmmm:38:

Canım aklında olsun ilk sayfadaki ilk mesaj her ay yenileniyor.Aycangül her ayın uygun günlerini saatleriyle birlikte oraya yazıyor.Bu ay şöyle yazmış

28 Ağustos 2011 Pazar, saat 22:10'dan 29 Ağustos 2011 Pazartesi günü saat 04:00e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

Yani anlayacağın 28 Ağustosun gecesi saat 22:10 da başlayıp gece yarısı 4 gibi bitirme hakkımız var.Bu ay çok kısa sadece 6 saat ona göre ;)

peki canım teşekkürler:21:

aycangül bana önerdiğin saati yeni bulgularına göre mi hesapladın, yoksa benden aldığın bilgilere göre mi merak ettim açıkcası. ben ikinci alternatifi kırılan tüylerimi alarak değerlendirebilirim :( o zamana kadar çıkmaz ki tüylerim. üstelik bu ay tüm vücuduma epilasyon yaptım, yani alınacak yerim kalmadı ikinci tarih için:78: ayrıcabu ay nemlendirici sürmeyi unutmuşum, çoookk kırığım var eminim. yeni bilgiler bulman beni heyecanlandırdı açıkcası :46:

hepinize şifa olsun arkadaşlar..inşallah en güzel zamanlarda almışsınızdır ve en güzel sonuçları alırsınız :)
an itibariyle yeni bulgularımla yeni bir döneme giriyoruz..
şükürler olsun bulduran allahıma,utandırmasın inşallah beni sizlere karşı:nazar:
hem size hem bana hayırlı uğurlu olsun :)

canım cok sağol... valla daha gecen ay ilk tarihlere uyarak ağda yapışımdı, sanırım bacaklarımda ve koltuk altımda azalmalar var, yine de kesin bişey için bir de bu ay bakalım bakalım :54:
ben de haftasonu 2 gün de misafir olmasına rağmen, koltukaltı ve bacak işini hallettim. aslında bikiniyi de yapacaktım gece ama hem yorulmuştum hem de 2.alternatifte yapayım farklı olsun dedim.
saatleri not ettim canım, çok teşekkürler tekrardan... duaların kabul olsun da bu tarihleri neye göre veriyorsun merak ediyorum :6::6: hani işinde gözüm yok yanlış anlama sakın merak benimki :37::37::51:

Aycangül'ümmm :71:
bende dün; yani 21 ağustos saat 14:30 15:00 arası tüm bacak operasyonumu tamamladım:12:
geçen ay pek bi azalma olmamıştı..İnşAllah bu ay güzel sonuç alırım... emeğine teşekkürler tatlım :54:

Son düzenleme:
aycangül bana önerdiğin saati yeni bulgularına göre mi hesapladın, yoksa benden aldığın bilgilere göre mi merak ettim açıkcası. ben ikinci alternatifi kırılan tüylerimi alarak değerlendirebilirim :( o zamana kadar çıkmaz ki tüylerim. üstelik bu ay tüm vücuduma epilasyon yaptım, yani alınacak yerim kalmadı ikinci tarih için:78: ayrıcabu ay nemlendirici sürmeyi unutmuşum, çoookk kırığım var eminim. yeni bilgiler bulman beni heyecanlandırdı açıkcası :46:

evet canım yeni bilgilere göre vermiştim.zamanda kısa olunca ulaşmam kolay oldu o saatlere.
üzüldüm tertemiz olmana :) çünkü herzaman yakalayamayabilirsin bu durumu ..
sen en iyisi bol bol kese yap ve nemlendirici sür..
kese kırılan varsa bir an önce çıksın diye, nemlendirici :1:de keseden iyice kuruyacak olan cildin için

evet canım yeni bilgilere göre vermiştim.zamanda kısa olunca ulaşmam kolay oldu o saatlere.
üzüldüm tertemiz olmana :) çünkü herzaman yakalayamayabilirsin bu durumu ..
sen en iyisi bol bol kese yap ve nemlendirici sür..
kese kırılan varsa bir an önce çıksın diye, nemlendirici :1:de keseden iyice kuruyacak olan cildin için

Allah iyiliğini versin aycangül :1: benim kırılanlar iki üç gün içinde çıkarlar merak etme. üzüldüm ama, tüyleri bekleticek durumda da değildim, bi an evvel hepsinden kurtulmak istemiştim. neyse sağlık olsun, diğer ay hesaplayabilirsen memnun olurum, ama hesaplamazsan da memnunum ben senden :71: belki bu ay da güzel sonuçlar alabilirim bakarsın :34:

canım cok sağol... valla daha gecen ay ilk tarihlere uyarak ağda yapışımdı, sanırım bacaklarımda ve koltuk altımda azalmalar var, yine de kesin bişey için bir de bu ay bakalım bakalım :54:
ben de haftasonu 2 gün de misafir olmasına rağmen, koltukaltı ve bacak işini hallettim. aslında bikiniyi de yapacaktım gece ama hem yorulmuştum hem de 2.alternatifte yapayım farklı olsun dedim.
saatleri not ettim canım, çok teşekkürler tekrardan... duaların kabul olsun da bu tarihleri neye göre veriyorsun merak ediyorum :6::6: hani işinde gözüm yok yanlış anlama sakın merak benimki :37::37::51:

gözün olmadığından eminim canım,bende olsam merak ederim :)

ama bu soru bana sürekli geldiği için şöyle genel bir cevap vereyim.

şimdi siz benim anlatmamı istiyorsun.
ben daha araştırıyorum bunu,sonuca ulaşmış değilim zaten.
her istediğinizde açıklamış olsam,sürekli birşeyler değişiyor zaten benim cephemde.
onu da bir tarafa bırakıyorum:ben bu çalışmaya yıllarımı hatta gecemi gündüzümü verdim ve vermeye de devam ediyorum.(yazdığım cevapların saatlerinden de anlayabilirsiniz bunu)
burda bizbize değiliz !!! yani isteyen herkes bu yazdıklarıma ulaşabiliyor.ki zaten konuyla ilgili olanlar direkt bu başlıklarda dolaşıyor.
düşünmediğiniz kısmı bu işte.bviliyorum merak ediyorsunuz ama yazarsam benim bütün emeğim heba olur!!!
üstelik sürekli merak edildiği için ben bunu aşama aşama anlatmış olacağım :)))
yani uykusuz kalan ben,değerlendiren başkası olacak..üstelik kendi emeği kendi keşfi gibi...
bu beni kahrımdan öldürür arkadaşlar!!!
zaten bi çok şey açık ediliyor.
mesela benim özel mesajla istediğim bilgileri buraya yazıyorsunuz..bu bile bana bu anlamda zarar veriyor ama engel olamıyorum.
allaha emanet artık !
sonuç olarak merak etseniz bile benim açımdan bakmaya çalışın ve bu konuda bana destek olun..bana zarar verecek şeyleri sormayın ne olur.. cevap vermeyince de üzülüyorum..
hem bence bu kadarını bana borçlusunuz ..
nasıl olsa sizlerle paylaşıyorum size gerekli olan kısmını..siz üzümünü yemeğe devam edin :34:
bundan sonra bu tür sorular gelirse de desteğinizi bekliyorum arkadaşlar, :70:aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum çünkü.zaten hassas bir konu benim için.

(birde bu mesajımdan alıntı yapmayın olur mu arkadaşlar,engellediğim üyeler var,ancak alıntı yapıldığında yazdıklarımı görebiliyorlar)

Son düzenleme:
çok haklısın aycangül bu konuda, herkes üzerine düşeni yapmalı, zaten faydalı olan kısmı bizimle paylaşıyorsun. aaahh ahh bu arada, özel mesaj hakkını bi kazansam ben de, 83 mesaj olmuş, sanırım 100e ulaşınca artık özel msj atabilcem :8:

Kızlaaar,uzuun upuzuun bir aradan sonra hepinize selam.Özledim sizi vallahi:)Çok uzak kaldım,bi kaç ay tarihlere uyamadım.Neler yaptınız neler oldu bitti sayfalar o kadar ilerlemiş ki yine,okuyamadım tabi hepsini.Hepiniz iyi misiniz?Aycanım sen nasılsın?Öyle şanslıyım ki kaç ay tarihlere uyma,gel pat diye 2. alternatif adetinin bitişine denk gelsin:)Çok sevindim.Umarım faydasını daha çok görürüm...

baya ilginç bi konu bende bu tarihlerde deniycem ellerine sağlık aycangülcüm hepimizde işe yarar inş:69:
kızlar bide bişey sorucam,benim kaşlarımda çok gür ve dağınık çıkıyor, kuaförde cımbızz ve iple aldırıyorum,kaşıda bu tarihlerde aldırsam onada etkisi olur demi?

çok haklısın aycangül bu konuda, herkes üzerine düşeni yapmalı, zaten faydalı olan kısmı bizimle paylaşıyorsun. aaahh ahh bu arada, özel mesaj hakkını bi kazansam ben de, 83 mesaj olmuş, sanırım 100e ulaşınca artık özel msj atabilcem :8:
elini çabuk tut..bir sürü konu var.girip muhabbet et biraz :)

Kızlaaar,uzuun upuzuun bir aradan sonra hepinize selam.Özledim sizi vallahi:)Çok uzak kaldım,bi kaç ay tarihlere uyamadım.Neler yaptınız neler oldu bitti sayfalar o kadar ilerlemiş ki yine,okuyamadım tabi hepsini.Hepiniz iyi misiniz?Aycanım sen nasılsın?Öyle şanslıyım ki kaç ay tarihlere uyma,gel pat diye 2. alternatif adetinin bitişine denk gelsin:)Çok sevindim.Umarım faydasını daha çok görürüm...

iyiyim canım,hoşgeldin.. aynen bıraktığın yerdeyim,yine sınav ertesi:)

baya ilginç bi konu bende bu tarihlerde deniycem ellerine sağlık aycangülcüm hepimizde işe yarar inş:69:
kızlar bide bişey sorucam,benim kaşlarımda çok gür ve dağınık çıkıyor, kuaförde cımbızz ve iple aldırıyorum,kaşıda bu tarihlerde aldırsam onada etkisi olur demi?

olur canım ama diğer bölgeler kadar çabuk olmayabilir..kaşın yapısı çok farklı çünkü.

canım cok haklısın, kendi adıma seni bu tür cevaplar vermek zorunda bıraktığım için özür diliyorum...:69::69:
seni cok seviyoruz forumca, bence bundan sonra da saatlerimizi hepimiz sen istediğinde özelden ataalım
asla emeğinin heba olması istemem.... :69: :16::16:

bu arada ben şunun için girmiştim ama msjını görünce utandım :17:
yani nasıl desem bilmiyorum komik ama gercek:
geçen ay önemli tarihlerde aldım tüylerimi, benim ayağımdaki büyük parmakta da tüy cıkar her zaman:50: onu alırım ve bi sonraki sefere muhakkak hem siyah hem de uzun olarak yine cıkmıs olur... az önce dikkatimi cekti, ben h.sonu parmagımdan tüy almadım ve hiç ibşey yok:52::52::52: inanamıyorum...
ayagımın üzerinde de heray siyah cıkan tüyler bu ay hem az hem de cok inceydi...
etkisini ilginc bi yerden gösterdi ama gösterdiiii :52::52::52:

çok ii bakamadım ama tüylerinizi hangi tarihlerde aldırıyorsunuzda azalıyor ben anarmal tüylü biri olarak bunu gerçekten çok merak ettim:))) şimdiden çok tşk ederim.

canım cok haklısın, kendi adıma seni bu tür cevaplar vermek zorunda bıraktığım için özür diliyorum...:69::69:
seni cok seviyoruz forumca, bence bundan sonra da saatlerimizi hepimiz sen istediğinde özelden ataalım
asla emeğinin heba olması istemem.... :69: :16::16:

nazımın geçeceği biri sorunca,e biraz da dolunca bu konuda yazayım artık dedim :)
direkt senle ilgili değil yani ..

bu arada ben şunun için girmiştim ama msjını görünce utandım :17:
yani nasıl desem bilmiyorum komik ama gercek:
geçen ay önemli tarihlerde aldım tüylerimi, benim ayağımdaki büyük parmakta da tüy cıkar her zaman:50: onu alırım ve bi sonraki sefere muhakkak hem siyah hem de uzun olarak yine cıkmıs olur... az önce dikkatimi cekti, ben h.sonu parmagımdan tüy almadım ve hiç ibşey yok:52::52::52: inanamıyorum...
ayagımın üzerinde de heray siyah cıkan tüyler bu ay hem az hem de cok inceydi...
etkisini ilginc bi yerden gösterdi ama gösterdiiii :52::52::52:

çok güzel olmuş..
benimde geçen ay kendimde denediğim saat bana müthiş bir kazık attı.simsiyah ve birsürü tüyüm çıktı:))
bende ona bakıp şöyle diyorum "acımadı kiiiii :33:" :)))
hiiiiiçç strese girmiyorum..hooopppp:emir_bebek:

fena alıcam öcümü ama haberi yok henüz...:1:

Back