canım cok sağol... valla daha gecen ay ilk tarihlere uyarak ağda yapışımdı, sanırım bacaklarımda ve koltuk altımda azalmalar var, yine de kesin bişey için bir de bu ay bakalım bakalım
ben de haftasonu 2 gün de misafir olmasına rağmen, koltukaltı ve bacak işini hallettim. aslında bikiniyi de yapacaktım gece ama hem yorulmuştum hem de 2.alternatifte yapayım farklı olsun dedim.
saatleri not ettim canım, çok teşekkürler tekrardan... duaların kabul olsun da bu tarihleri neye göre veriyorsun merak ediyorum hani işinde gözüm yok yanlış anlama sakın merak benimki
gözün olmadığından eminim canım,bende olsam merak ederim :)
ama bu soru bana sürekli geldiği için şöyle genel bir cevap vereyim.
şimdi siz benim anlatmamı istiyorsun.
ben daha araştırıyorum bunu,sonuca ulaşmış değilim zaten.
her istediğinizde açıklamış olsam,sürekli birşeyler değişiyor zaten benim cephemde.
onu da bir tarafa bırakıyorum:ben bu çalışmaya yıllarımı hatta gecemi gündüzümü verdim ve vermeye de devam ediyorum.(yazdığım cevapların saatlerinden de anlayabilirsiniz bunu)
burda bizbize değiliz !!! yani isteyen herkes bu yazdıklarıma ulaşabiliyor.ki zaten konuyla ilgili olanlar direkt bu başlıklarda dolaşıyor.
düşünmediğiniz kısmı bu işte.bviliyorum merak ediyorsunuz ama yazarsam benim bütün emeğim heba olur!!!
üstelik sürekli merak edildiği için ben bunu aşama aşama anlatmış olacağım :)))
yani uykusuz kalan ben,değerlendiren başkası olacak..üstelik kendi emeği kendi keşfi gibi...
bu beni kahrımdan öldürür arkadaşlar!!!
zaten bi çok şey açık ediliyor.
mesela benim özel mesajla istediğim bilgileri buraya yazıyorsunuz..bu bile bana bu anlamda zarar veriyor ama engel olamıyorum.
allaha emanet artık !
sonuç olarak merak etseniz bile benim açımdan bakmaya çalışın ve bu konuda bana destek olun..bana zarar verecek şeyleri sormayın ne olur.. cevap vermeyince de üzülüyorum..
hem bence bu kadarını bana borçlusunuz ..
nasıl olsa sizlerle paylaşıyorum size gerekli olan kısmını..siz üzümünü yemeğe devam edin
bundan sonra bu tür sorular gelirse de desteğinizi bekliyorum arkadaşlar,
aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum çünkü.zaten hassas bir konu benim için.
(birde bu mesajımdan alıntı yapmayın olur mu arkadaşlar,engellediğim üyeler var,ancak alıntı yapıldığında yazdıklarımı görebiliyorlar)