• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arkadaslar ben konuyo cok gec kaldım galıba. bırı bana kestirmeden ne oldugunu anlatabılırmı. tüy sorununu benım kadar yasayanınız varmı bılmıorum :5: pko var bende ve yüzümde cok var her gun alıyorum bıktım artık. banada yardım edın ne olur. ınanın benı bu dertten kurtarabılırsenız ömür boyu duacınız olurum

canım bende bu yöntemi 3 aydır kullanıyorum anlıycan zamanla tüylerden kurtulmayı amaçlıyo yöntem,,şöyle ilk sayfada yazılan tarihlerde epilasyonunu yapıyosun ama orda 2 alternatif var hangi tarih regl tarihinden sonrasına geliyosa o senin için uygun ogün yapıcaksın,sonrada sonuçları gözlemliyceksin,çok ince ve seyrek olarak uzuyorlar,denemek bedava,ha birde yaptığın zamanları not alıcaksınki bidahaki ay için gözönünde bulundursun aycangül,anlatabildiysem ne mutlu bana:16:

canım bende bu yöntemi 3 aydır kullanıyorum anlıycan zamanla tüylerden kurtulmayı amaçlıyo yöntem,,şöyle ilk sayfada yazılan tarihlerde epilasyonunu yapıyosun ama orda 2 alternatif var hangi tarih regl tarihinden sonrasına geliyosa o senin için uygun ogün yapıcaksın,sonrada sonuçları gözlemliyceksin,çok ince ve seyrek olarak uzuyorlar,denemek bedava,ha birde yaptığın zamanları not alıcaksınki bidahaki ay için gözönünde bulundursun aycangül,anlatabildiysem ne mutlu bana:16:

cnm anladım sanırım bıraz. ama bırılerı saat fılan yazmıs o nedir. bırde dıyelımkı aldım 1 ay boyunca hıc almıcakmıyım. bu benım ıcın ımkansız:2: cunku yüzümde ve öyle tüu fılan degıl bıldıgın kıl yanı. senın son durum nedır 3 ayda . cok tesekkur ederım bu arada yardımın ıcın:71:

cnm anladım sanırım bıraz. ama bırılerı saat fılan yazmıs o nedir. bırde dıyelımkı aldım 1 ay boyunca hıc almıcakmıyım. bu benım ıcın ımkansız:2: cunku yüzümde ve öyle tüu fılan degıl bıldıgın kıl yanı. senın son durum nedır 3 ayda . cok tesekkur ederım bu arada yardımın ıcın:71:

evet canım almıycaksın alırsan büyü bozuluyo diyelim,:34:ama fark daha çok belli olur sende inşallah 1 ay boyunca çıkmazlar yada tek tük çıkarda almak zorunda kalmazsın,

ben mesela 18inde regl oluyodum genelde hep,,ama bu ay 10unda oldum yani bu 19 ağustosta rahatlıkla yapabilirim dedim,ve 28 ağustostada yapabilicem sonuçta iki alternatifte regl sonrasına geliyo,seninde öyleyse 1ayda 2defa yapma şansın olur,ben memnunum canım geçen ay almıştım işte ve şuan bacaklarımda çok seyrek tüyler var ve tüy olmayan yerler okadar çokki,bugün eşimede gösterdim onayladı evet hiç çıkmamış tüyle,ama bu çıkanlar ne diyince,onlar geçen aty kısa olanlar yada batıklar muhtemelen dedim ,çok mutluyum yaaa:66:

ben de bugün bacakları 18.30-19.40 arası epi'ledim
koltukaltlarımı 21.00-21.30 arası
gıdığımı da 21.30 civarında aldım.
yarın da bıyıklara ve kaş arasına operasyon yapçam :)

bu arada aycangül önceden de sölemiştim. belki gözünden kaçmıştır die gene söyleyeyim dedim. geçen ayki verdiğin tarihlerde cumartesi gününe denk gelen tarihte ikindi civarı rastgele bi tüyümü koparmıştım. çok münasebetsiz yerde çıkıodu :) hala çıkmadı kızzzz. maşallah diyeyim de :) şimdi diorum ki keşke geçen ayki tüm operasyonlarımı o gün o saatte yapsaydım. canım sana bahsettiğim o günün ve o saatin herhangi bi özelliği var mıdır acaba? belki işine yarar diye söyleyeyim dedim.

öptümmmmm :54:

canım ikindi sıraları şeklinde verdiğin zaman işime yaramaz malesef.
sen bu aykileri dikkatlice not al.iyi bir sonuç alırsan sonuçlarla birlikte yazarsın bana.

kızlar ben ağda yapıyorum bi haftaya kalmadan çıkıyo

10 günde hepsi gözüküyo..

kalın ve kıllı da değilim ki normal tüyler yani ama hemmen uzuyor..

bu işe yarar mı acaba??

evet canım almıycaksın alırsan büyü bozuluyo diyelim,:34:ama fark daha çok belli olur sende inşallah 1 ay boyunca çıkmazlar yada tek tük çıkarda almak zorunda kalmazsın,

ben mesela 18inde regl oluyodum genelde hep,,ama bu ay 10unda oldum yani bu 19 ağustosta rahatlıkla yapabilirim dedim,ve 28 ağustostada yapabilicem sonuçta iki alternatifte regl sonrasına geliyo,seninde öyleyse 1ayda 2defa yapma şansın olur,ben memnunum canım geçen ay almıştım işte ve şuan bacaklarımda çok seyrek tüyler var ve tüy olmayan yerler okadar çokki,bugün eşimede gösterdim onayladı evet hiç çıkmamış tüyle,ama bu çıkanlar ne diyince,onlar geçen aty kısa olanlar yada batıklar muhtemelen dedim ,çok mutluyum yaaa:66:

ay cnm ınsallah kurtulurum ya bıktım artık ınsanlar yüzüme bakıyo almıs temizlemiş dahi olsam bellı oluyo maalesef. egerkı cıkarsa mecbur alırım dıger ayı beklıyemem yada kendımı eve kapamam lazım

ay cnm ınsallah kurtulurum ya bıktım artık ınsanlar yüzüme bakıyo almıs temizlemiş dahi olsam bellı oluyo maalesef. egerkı cıkarsa mecbur alırım dıger ayı beklıyemem yada kendımı eve kapamam lazım

canım sana yardımcı olmaya çalışırım vaktim oldukça.
yarın alabilecek durumda mısın yoksa şu anda temiz mi?

:23::23:valla canım eve kapa kendini imkanın varsa,benim yüzümde çıkmıyo ama bacaklarımı alamadığım zamanlarda ilk zamanlarda yani,kısa bacak giymezdim beklerdim ayın dolmasını,şimdi nekadar 1ayda geçse rahatım çünkü uzaktan belli olmuyo bile çok inceler şu sonkilerdende kurtulsam bakalım bende yarın öğlen yada ikindi zamanlarında almayı düşünüyorum,pek bu ay batıklarımda yok gelcek aya neler uzuycak meraktayım yaniii:27:

arkadaşlar çok önemli !!!

epilasyon yaptığınız saatleri vücudunuzun her bölgesi için ayrı ayrı not alın.
asıl önemli kısmı: bu saatler bana önümüzdeki ay lazım olacak ve sadece çok iyi sonuç alırsanız lazım olacak (yada çok olumsuz bir durum olursa)
dolayısıyla bana şimdiden göndermeyin lütfen.
çünkü çok fazla özel mesaj almamdan dolayı mesaj kutum hemen doluyor ve ben mesajlarınızı alabilmek için hemen boşaltmak zorunda kalıyorum.yani bana gönderdiğiniz mesajları saklayamıyorum.
en güzeli sizin muhafaza etmeniz.
aksi halde bana özelden ulaşamayacaksınız.

arkadaşlar çok önemli !!!

epilasyon yaptığınız saatleri vücudunuzun her bölgesi için ayrı ayrı not alın.
asıl önemli kısmı: bu saatler bana önümüzdeki ay lazım olacak ve sadece çok iyi sonuç alırsanız lazım olacak (yada çok olumsuz bir durum olursa)
dolayısıyla bana şimdiden göndermeyin lütfen.
çünkü çok fazla özel mesaj almamdan dolayı mesaj kutum hemen doluyor ve ben mesajlarınızı alabilmek için hemen boşaltmak zorunda kalıyorum.yani bana gönderdiğiniz mesajları saklayamıyorum.
en güzeli sizin muhafaza etmeniz.
aksi halde bana özelden ulaşamayacaksınız.

:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

Son düzenleme:

alabılırım cnm ama agdaya gelırmı bılmıyorum epılasyon makınesınle alsam olurmu

sürekli alıyorum yazmışsın hep epilatörle mi alıyorsun,bu çok sakıncalı.iple alamıyor musun yada aldıramaz mısın?
yoksa sürekli kalınlaşır.

sürekli alıyorum yazmışsın hep epilatörle mi alıyorsun,bu çok sakıncalı.iple alamıyor musun yada aldıramaz mısın?
yoksa sürekli kalınlaşır.

cnm okadar cok varkı ipin acısına ınan dayanamıyorum.. kısa olanları cımbızla alıyorum uzatma ımkanım olursa ki bu cok nadır oluyo uzatıp sir agdayla alıyorum ve cok kezde yüzümde tahriş olustu bu yuzden.. bu arada regl tarıhlerıde önemlı sanırım ben dun bıttım.

cnm okadar cok varkı ipin acısına ınan dayanamıyorum.. kısa olanları cımbızla alıyorum uzatma ımkanım olursa ki bu cok nadır oluyo uzatıp sir agdayla alıyorum ve cok kezde yüzümde tahriş olustu bu yuzden.. bu arada regl tarıhlerıde önemlı sanırım ben dun bıttım.

özel mesaj attım kontrol eder misin?

merhaba aycangül geçen ayki epilasyon sonuçlarını ,gözlemlerimi aktarayım.

24 temmuzda saat 15:50 -18:40 arasında alt ve üst bacakları , koltukaltını , genital bölgeyi ve kolları almıştım canım sıralama da bu şekildeydi.
gözlemim ;
kollarım: çok şık duruyor % 5-10 oranında incecik çıktılar boşluk dersen kollar neredeyse komple bomboş tuhaf hiçbirşey yok.çok sevinçliyim.çok doğal duruyor karşıdan doğuştan sanılacak alındığını kimse anlayamaz sanırım.

bacaklar: üstü oldukça seyrek altı da aynı toplamda % 20 oranın da anca çıktılar ama tabi doğal olarak aldım birşey dikkatimi çekti bu sefer bacak tüylerimi aldığımda köklerinin keseleri yoktu dümdüz görünümlüydüler acaba kökler iyice güçten mi düştü ne dersin

genital bölge: aycangül geçen ay acılar içinde alt tarafını yapmaya çalıştım.üst tarafı alırken zorlanmıyorum yapıştırım çarttttttt çekiyom iki - üç sefer tamam keşke altları da o kadar kolay gelse ya
bu sefer üst tarafta boşluklar gözlemledim. hem de aylar sonunda en çok hoşuma giden bir görünüm olarak geldi gözüme.

koltukaltı : o kadar seyrektiler ki anlatamam süper boşluklar gözlemledim. kolsuz giysen nerdeyse farkedilmeyecek kadar yani.

:58::58::58:

ben sabah kalkar kalkmaz hallettım işlerimi:58::58:

ühühühüühühühüh ağlamak istiyorum ,bende 1 hafta önceden tarihleri not etmiştim ve yoğunluktan dolayı tekrar ziyaret edemedim topiği ,hem o kadar da uzatmıştım tüylerimi ve 19 ağustos günü sabah kalkar kalkmaz yani 9.30-12.30 arası her yerimi almıştım malesef :58: sadece kaş ve bıyık bölgemi dün 11.00-11.30 arası almıştım umarım kaş ve bıyıkta işe yararlar , bugünde 2. alternatif tarihlere bakayım demiştim malum yaz ayındayız kotuk altları falan hep açık, o zamanıda değerlendireyim diye tarihlere bakayım dedim ve bu acı sonuçla karşılaştım.Neyse olan oldu artık umarım bu saatlerde işe yarar...

onu da gönder canım,çok sevindim :)

bi hafta falan önce sana söylemiştim de, çok yoğundun üstelemedim o yüzden, sınavların daha önemli çünkü, bu ay da bakarsın güzel saatlere denk getirmişimdir, eğer öyle değilse önceden not aldığım bu tarihi ve saati sana vercektim, şimdi vereyim hatta 24 temmuz 17.00-17.10 arası koltuk altımı almıştım, fazla bi boşluk oluşmadı ama koltuk altımda ilk defa kıl yerine tüyler vardı. belki ikinci alternatif için bu saat dilimini verebilirsin bana. ama sınavların varsa hiiiiiiççç uğraşma bu ay. senin çalışmalarına katkısı olsun yeter, bana faydalı olan bu saatlerin. sonuçta sen bizimle paylaşıyorsun yine :71:
aycangül bi de şunu sorayım, ikinci altenatifte toplam 6 saatimiz var epilasyon için değil mi, onda da bi hata yok değil mi, süre biraz kısıtlı geldi de, ondan sordum yanlış anlama.

Son düzenleme:
Back