çok ii bakamadım ama tüylerinizi hangi tarihlerde aldırıyorsunuzda azalıyor ben anarmal tüylü biri olarak bunu gerçekten çok merak ettim:))) şimdiden çok tşk ederim.
konunun ilk mesajını takip etmen yeterli :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ii bakamadım ama tüylerinizi hangi tarihlerde aldırıyorsunuzda azalıyor ben anarmal tüylü biri olarak bunu gerçekten çok merak ettim:))) şimdiden çok tşk ederim.
Merhaba. Dün ben de yaptım epilasyonumu. Aycangül, geçen ayın saatlerini ve aldığım sonuçları sana daha öceden bildirecektim ama o kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki hiç fırsatım olmuyorum.
Şimdi geçen ayın raporu geliyor:
23 Temmuz Cumartesi saat: 15:12-15:27 sağ bacak, 15:28-15:46 sol bacak
16:03-16:25 bikini bölgesi, yüz bölgesi
24 Temmuz Pazar: 23:14-23:22 kol altı. 23:26-23:40 kollar
her bir yerimde çok olumlu sonuçlar aldım. azaldılar ve geç çıktılar ama bacaklarda aynı sonuç olmuyor. ama sanırım bu biraz benimle ilgili. mesela dün alırken farkettim bacaklarımın dizden aşağısı daha erken çıktılar ama üstü daha yeni çıkmaya başlamışlar.
ama ben çok mutluyum. tatilde bile o kadar sabrettim ki bacaklarımı almamak için. tüylerimin görünmesine rağmen hiç dokunmadım. o kadar emeği çöpe atamazdım. bir diyorum alayım sonra diyorum ki Aycangül o kadar uğraştı emek verdi o emeği heba edemem :)
herşey için çok teşekkürler Aycangül :)
rica ederim ayşe öğretmen
ve hasssasiyetin için teşekkür ederim..
şimdi küçük bir rica: henüz mesajı düzenleme şansın varken epilasyon saatlerini sadece silip bana özelden gönderebilir misin.
bugün konuşmuştuk bunu ama sen okumadan yazdın sanırım tatlım..
güzel gelişmeşler var bu ara haberin olsun
nazımın geçeceği biri sorunca,e biraz da dolunca bu konuda yazayım artık dedim :)
direkt senle ilgili değil yani ..
çok güzel olmuş..
benimde geçen ay kendimde denediğim saat bana müthiş bir kazık attı.simsiyah ve birsürü tüyüm çıktı:))
bende ona bakıp şöyle diyorum "acımadı kiiiii " :)))
hiiiiiçç strese girmiyorum..hooopppp
fena alıcam öcümü ama haberi yok henüz...
elini çabuk tut..bir sürü konu var.girip muhabbet et biraz :)
ya evet okumamıştım. şimdi okudum çok özür dilerim ve o mesajınla seni bir kez daha anladım.
güzel gelişmeler..... hımm bunlardan güzel gelişmeler varsa sonuca da az mı kalmış olacak!!! Yihuuuuu :)
nazımın geçeceği biri sorunca,e biraz da dolunca bu konuda yazayım artık dedim :)
direkt senle ilgili değil yani ..
çok güzel olmuş..
benimde geçen ay kendimde denediğim saat bana müthiş bir kazık attı.simsiyah ve birsürü tüyüm çıktı:))
bende ona bakıp şöyle diyorum "acımadı kiiiii " :)))
hiiiiiçç strese girmiyorum..hooopppp
fena alıcam öcümü ama haberi yok henüz...
Yeni gelişmelermi? Heyecanlandımmmmmmm :))
Aycangül benim mesajlarım çok az yaa.Buraya da sık giremiyorum.Epilasyon saatlerimi sana nasıl bildireceğim
merhaba aycangül,ben 16 haftalık hamileyim.hamilelikten önce burayı farketmemiştim,o zamanlarda da yeni aya denk getirmeye çalışırdım.bu yüzden sanırım bacaklarım ve koltuk altım biraz azaldı.ama hamileliğimin etkisimi anlamadım artık senin tarihlerin bile sanki bana fayda etmiyor.hamilelikteki hormonlar yüzünden mi acaba?
Bıkac sayfa okudum sonuc alanları gorunce dıkkatımı cektı. Banada yardımcı olabılırmısınız? Ben tam olarak olayı anlamadım.regl olduktan sonra aldım enson.tekrar reglden sonra weya once dusunuyorum.ne yapmam gerekıyor ???? Ne zaman almalıyım enson 14 agustosta aldım
ben bu pazar deneyeceğim
regl olduktan sonraki tarih sizin için iyi denmiş, ben dün regl oldum, cumartesi falan bitmiş olur büyük ihtimal. pazar da alacağım tüyleri. doğru yapmış olacağım değil mi :44: