• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

BEN OCAKTAN BERİ TAKİP EDİYORUM TARİHLERİ
ÖZELLİKLE BU AY SEYREKLİKLERİ VE KÖKLERİN ZAYIFLIĞINI GÖZLEMLEDİM

Not: yukarıyı özellikle büyük harf yazdım Aldığım sonuöları belirttiğim için

ya benim tüyler cikmaya basladi bile geri anlamadim.. bu kadar cabuk nasil olur..
yalniz epilasyon aletiyle aldm.. bi cogu sirf kirilmis olabilir diye düsünüyorum..:5:
bugün otururken dikkatimi cekti bacaklarimdaki yeni cikan 'tüyleri' cimbizla bi kacini aliyim dedim:17:
artik psikolojik mi yoksa gercekten bu tarihlerin etkili oldugundan mi bilmiyorm ama bi cogunda kök diye birsey yoktu:8:
nasil diyim hani iki parmagmla hafif ceksem bile cikiyodu resmen:52:
ikinci tarihe birdaha kirilanlari almam gerekecek..umarim etkili olur

Son düzenleme:
bu ay 28 inde yapabilicem yalnız ben kaşlarımı kuaförde aldırıyorm hayal kırıklığına uğradm o saatlerde gidemicem napsamkii acaba 29 sabahı erkenden gtsem işe yarar mıı?:31::84:

ya benim tüyler cikmaya basladi bile geri anlamadim.. bu kadar cabuk nasil olur..
yalniz epilasyon aletiyle aldm.. bi cogu sirf kirilmis olabilir diye düsünüyorum..:5:
bugün otururken dikkatimi cekti bacaklarimdaki yeni cikan 'tüyleri' cimbizla bi kacini aliyim dedim:17:
artik psikolojik mi yoksa gercekten bu tarihlerin etkili oldugundan mi bilmiyorm ama bi cogunda kök diye birsey yoktu:8:
nasil diyim hani iki parmagmla hafif ceksem bile cikiyodu resmen:52:
ikinci tarihe birdaha kirilanlari almam gerekecek..umarim etkili olur

o olay bende de oluyor, cımbızı geçtim elimde cektiğimde bile geliyor bacağımdaki tüyler.
hemen cıkmıs olanlar, almadıkların içerde uzamış olanların günyüzüne cıkması yada aldıklarından kırılanların uzamasıdır.
geçen ay ben de senin gibi yaptım, ikinci tarihte üzerinden geçmiştim.
etkili olduğu kesin ama zaman gerekiyor tabiki de

Ben bu ay hüsrana uğradım.Bütün tüylerim kırıldı mahvoldu:84::84::84:Bir ay bekledim o kadar niye böyle oldu anlamadım.Kartuş ağdayla temizledim her zamanki gibi ama hiç böyle bişey başıma gelmemişti bugüne kadar.Şimdi sanki jiletle kesilmiş gibi duruyorlar.Neden olmuş olabilir bir fikriniz veya benzer bir durum yaşayan var mı?:59:Hadi biraz kırılma olur anlarımda hepsi mi kırılır yaaaaa:84::84::47::47::43::43:

Ben bu ay hüsrana uğradım.Bütün tüylerim kırıldı mahvoldu:84::84::84:Bir ay bekledim o kadar niye böyle oldu anlamadım.Kartuş ağdayla temizledim her zamanki gibi ama hiç böyle bişey başıma gelmemişti bugüne kadar.Şimdi sanki jiletle kesilmiş gibi duruyorlar.Neden olmuş olabilir bir fikriniz veya benzer bir durum yaşayan var mı?:59:Hadi biraz kırılma olur anlarımda hepsi mi kırılır yaaaaa:84::84::47::47::43::43:

bu sorun cilt çok nemsiz kaldığında yaşanır canım..
nemlendirici kullanmıyor musun?
biz kırılmayı en aza indirmek için düzenli olarak nemlendirici kullanıyoruz.
ben bir kez limonlu ağda ağmıştım,eritmekte bile zorlanmıştım.o ay çok kırılmıştı tüylerim.bir de böyle bir ihtimal geliyor aklıma.yani ağdadan kaynaklı da olabilir.

bu sorun cilt çok nemsiz kaldığında yaşanır canım..
nemlendirici kullanmıyor musun?
biz kırılmayı en aza indirmek için düzenli olarak nemlendirici kullanıyoruz.
ben bir kez limonlu ağda ağmıştım,eritmekte bile zorlanmıştım.o ay çok kırılmıştı tüylerim.bir de böyle bir ihtimal geliyor aklıma.yani ağdadan kaynaklı da olabilir.

Nemlendirici kullanmıyorum canım,daha önceden başıma gelmediği için hiç gerek duymadım.Cildim zaten yeterince yağlı:59:Fazladan bişey kullanmama gerek kalmıyor.Bende ağdadan şüphelendim.Farklı bir markadan aldım bu sefer.Ağda da nasıl bir etki yapabilir onu kestiremiyorum ama:59:İlgilendiğin için sağol bu arada,senin sayende üye oldum zaten bu siteye:54:

bu limonlu ağda sorununu ben de yaşadım :43: erimiyor yaa bi sürüyordum tkrar makineye koyuyordum bastırıyordum sürmek için baktım olmadı bıraktım. Hİç verim alamadım. sanırım erime noktası daha yüksek belki kaynar suda eritilse olabilir ama o makinenin gücü eritmeye yetmiyor. Ağdadan ağdaya kesinlikle fark ediyor kızlarr.
Ben de yazmasam da elimden geldiği kadar tarihleri takip ediyorum. 6-7 ay oldu.en çok işe yarayan bölge bikini bölgesi bende. Çok memnunum kesinlikle çok azaldı (sanırım geç çıktıkları için) ve inceldi. Sir ağdayla kolayca alınır hale geldi. ki ben ağdayla ilk alırken ölüyordum çook zor alınıyordu. e 15 yıl jilet vurunca:52:
Koltuk altlarımda çok aşırı tüy yok benim zaten burada daha çok koyuluk gitti. bu da güzel çünkü 3-4 hafta yapmıyoruz bazen. ama belli olmuyor fazla. en azından 3 hafta. tüy azalmadı belki ama kardeşim de dikkat etmiş o da diyor benim alınmış halimden daha temiz duruyor yakından bakmasan belli bile değil diyor. (biz esmeriz normalde gayet bellidir yani)
bacaklarım ise tuhaf. daha önce de yazmştım ben burayı 2 şey için takip ediyorum birincii tabi ki tarihlerden fayda görmek. ikincisi ise ben düzenli olarak sir ağda kullanan bi kız değildim. buradaki tarihlerde ise hep sirle aldım.tarihlerden önce keselendim nemlendirdim. yani bunu da düzene oturtmuş oldum. bunun faydasnı da gördüm bacaklarımda batık sorunum kalmadı... şimdi çıkan tüylerim aralıklı çıkıyor ama uzuyor epeyce. bacaklarımı şimdilik değerlendirme dışı bıraktım çünkü batıktan dolayı normalde ne kadar tüy vardı onu bilemiyorum :27: bi kaç ay sonra şimdiki haliyle karşılaştıracam.
maalesef en sorun bölge su anda kollarım... kollarımda aşırı uzayan veya kalın bi kıl yapısı yoktu. ama güneş görmeyen bi memlektte kalıyordum. kollarım da vücuduma göre daha açık olduğu için koyu renk tüy beni rahatsız ediyordu. o nedenle normal ağda bandıyla almaya başlamıştım. şimdi sirle tarihlerde alıyorum. bi değişiklik yok. bakalım belki ilerde.
neresi kaldı??:26: ha yüz bölgesi..burası da değerlendirme dışı kaşlarım ince zaten 2 tel bişey alıyorum cımbızla. bıyık içinse iple filan alıyordum daha sire yeni alıştı sanırım. ama canım eskisi gibi yanmıyor demek ki zayıfladı kökler diye umuyorum:34:
bi 3-4 ay sonra yazarım gene:66:

bu ay bende yaptım bakalım tüy alma takvimine göre:37:
şu an için gayet iyi ama arada kırılanlar hariç. bıyık bölgem gayet iyi durumda.
2.turda iyi olurdu ama süre çok kısa nasıl olcak bilmiyorum.
çok teşekkürler aycangül...:69:

ayy bak aklıma geldi sinirboyu ..o limonlu ağda var ya tüyeri kendiyle beraber beze çekeceğine,kendisi bezden ayrılıp bacağa yapışıyor kalıp halinde ve kaskatı..
demek ki en güzeli doğal olanı..limonlu şeftalili pudralı vs hiç gerek yok !!
şimdi gördüm yarısı duruyor.elime aldım atmak için de tekrar bıraktım.gün gelir ona muhtaç olurum diye :)))
ağdamı stoklayayım da eve o zaman atarım :)))

ayy bak aklıma geldi sinirboyu ..o limonlu ağda var ya tüyeri kendiyle beraber beze çekeceğine,kendisi bezden ayrılıp bacağa yapışıyor kalıp halinde ve kaskatı..
demek ki en güzeli doğal olanı..limonlu şeftalili pudralı vs hiç gerek yok !!
şimdi gördüm yarısı duruyor.elime aldım atmak için de tekrar bıraktım.gün gelir ona muhtaç olurum diye :)))
ağdamı stoklayayım da eve o zaman atarım :)))

evet çok uyuz eden bi icat limonlusu. normal kullandığımız sir ağdadan şaşmamak lazım. ben bu pazar tarihini kullanamayacam maalesef. bayram nedeniyle memlekete gideceğiz. köy yerinde imkansız yni:1: bi sonraki tarihe inşallah
HERKESE İYİ BAYRAMLAR ŞİMDİDEN:71:

geçen hafta saat 17de yaptım ağdayı.Normalde ilk hafta kırık dökük vs çıkardı.Şu ana kadar çok şükür bişey yok çıkan.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bi de az önce saçımı tararken ne düşündüm::28::28::28::28::28:
Ağda günlerinde saçımdaki 2 tel beyazı da koparıcam kökünden.Nasılsa bu tarihlerde koparılanlar daha az seyrek güçsüz çıkıo,belki işe yarar.
bişey daha;:28::28::28::28::28::28::28: ağda tarihlerinde çok yıkamıcam ve taramıcam saçımı.sebep gene aynı:bu tarihlerde kopanlar az çıkıo diye.

çok mantıksız diil bence ama?????

geçen hafta saat 17de yaptım ağdayı.Normalde ilk hafta kırık dökük vs çıkardı.Şu ana kadar çok şükür bişey yok çıkan.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bi de az önce saçımı tararken ne düşündüm::28::28::28::28::28:
Ağda günlerinde saçımdaki 2 tel beyazı da koparıcam kökünden.Nasılsa bu tarihlerde koparılanlar daha az seyrek güçsüz çıkıo,belki işe yarar.
bişey daha;:28::28::28::28::28::28::28: ağda tarihlerinde çok yıkamıcam ve taramıcam saçımı.sebep gene aynı:bu tarihlerde kopanlar az çıkıo diye.

çok mantıksız diil bence ama?????

güzel fikirler canım :))))

Back