Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim tüyler cikmaya basladi bile geri anlamadim.. bu kadar cabuk nasil olur..
yalniz epilasyon aletiyle aldm.. bi cogu sirf kirilmis olabilir diye düsünüyorum..
bugün otururken dikkatimi cekti bacaklarimdaki yeni cikan 'tüyleri' cimbizla bi kacini aliyim dedim
artik psikolojik mi yoksa gercekten bu tarihlerin etkili oldugundan mi bilmiyorm ama bi cogunda kök diye birsey yoktu
nasil diyim hani iki parmagmla hafif ceksem bile cikiyodu resmen
ikinci tarihe birdaha kirilanlari almam gerekecek..umarim etkili olur
Angelical
ben özel mesaj yazamıyorum. :84: :84: :84:
ağda sonrası hiç bir şey kullanmadım...
Ben bu ay hüsrana uğradım.Bütün tüylerim kırıldı mahvoldu:84::84::84:Bir ay bekledim o kadar niye böyle oldu anlamadım.Kartuş ağdayla temizledim her zamanki gibi ama hiç böyle bişey başıma gelmemişti bugüne kadar.Şimdi sanki jiletle kesilmiş gibi duruyorlar.Neden olmuş olabilir bir fikriniz veya benzer bir durum yaşayan var mı?Hadi biraz kırılma olur anlarımda hepsi mi kırılır yaaaaa:84::84:
bu sorun cilt çok nemsiz kaldığında yaşanır canım..
nemlendirici kullanmıyor musun?
biz kırılmayı en aza indirmek için düzenli olarak nemlendirici kullanıyoruz.
ben bir kez limonlu ağda ağmıştım,eritmekte bile zorlanmıştım.o ay çok kırılmıştı tüylerim.bir de böyle bir ihtimal geliyor aklıma.yani ağdadan kaynaklı da olabilir.
tatlım oyun bölümleri falan varmış girip bi gecede özel mesaj gönderebilecek rütbeye erişiverin.
bu kuralıda anlamış değilim !!!
ayy bak aklıma geldi sinirboyu ..o limonlu ağda var ya tüyeri kendiyle beraber beze çekeceğine,kendisi bezden ayrılıp bacağa yapışıyor kalıp halinde ve kaskatı..
demek ki en güzeli doğal olanı..limonlu şeftalili pudralı vs hiç gerek yok !!
şimdi gördüm yarısı duruyor.elime aldım atmak için de tekrar bıraktım.gün gelir ona muhtaç olurum diye :)))
ağdamı stoklayayım da eve o zaman atarım :)))
geçen hafta saat 17de yaptım ağdayı.Normalde ilk hafta kırık dökük vs çıkardı.Şu ana kadar çok şükür bişey yok çıkan.
bi de az önce saçımı tararken ne düşündüm:
Ağda günlerinde saçımdaki 2 tel beyazı da koparıcam kökünden.Nasılsa bu tarihlerde koparılanlar daha az seyrek güçsüz çıkıo,belki işe yarar.
bişey daha; ağda tarihlerinde çok yıkamıcam ve taramıcam saçımı.sebep gene aynı:bu tarihlerde kopanlar az çıkıo diye.
çok mantıksız diil bence ama?????