- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
sen bilirsin canım.mevsim yaz dayanamıyorsan al tabi..sonraki tarihe kadar uzar yine..
uzuuuunca bi aradan sonra tekrardan hepinize meraba aycangüll ve arkadaşlar:))))aycangülüm iki aydır yüz almak için tarih bekledim ikisinde de adet döneminin ortasına denk geldiği için alamadımbu ay yüzümdekileri resmen uzattım ve tarihleri bekliyorumm hevesle maymun gibi:) ....sayfaları beşer onar okudum tek tek okuyamadım ama web sitesi mi açtın yoksa eğer öyleyse sevindim canım senin adına..
Eline sağlık aycangül ..
ben de takip edemiyordum tarihleri artık mümkün oldukça bu tarihlerde yapacağım ama bir şey sormak istiyorum sana.
Bu tarihler haricinde yapılan epilasyonların kötü bir etkisi olur mu ?
aycangül sana çok teşekkür ederim ya bundan bi kaç ay önce gelip bende aranıza katılmak istiyorum dedim ve sessiz sedasız katıldım :) ve sonuç çok iyi üst kol bölgemdeki kıllar beni deli ediyordu ilk uygulamada müthiş etkiyi gördüm kıllar inceldi ve geç çıktı almaya değecek hale bile gelmiyorlar...veeee ayrıca senin sayende çok rahat bi tatil geçirdim kıl sorunu olmadan bikinimi giydim bu paylaşımın ve emeğin için sana çok ama çok teşekkür ederim
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
tatlım tarihlerin dışında aldığımızda her ay güçlenerek geri dönüyorlar..başka kötü bir etkisi yok
mrb kizlar.ben yeni katildim araniza..butun topigi okumam mumkun degil tabi aciklamayi ve bi kac cvp okudum..tam olarak anlayamadim
adetimiz bittikten sonrami yoksa gelmeden öncemi alicaz tuylerimizi.ben dün gece 2de aldim mesela adet gunume 15-17gun falan var.oglak burcuyum bu arada..
mrb kizlar.ben yeni katildim araniza..butun topigi okumam mumkun degil tabi aciklamayi ve bi kac cvp okudum..tam olarak anlayamadim
adetimiz bittikten sonrami yoksa gelmeden öncemi alicaz tuylerimizi.ben dün gece 2de aldim mesela adet gunume 15-17gun falan var.oglak burcuyum bu arada..
Merhaba kızlar. Bu sayfayı yeni gördüm ve gerçekten çok heyecanlandım. Olumlu etkisi olacağını düşünüyorum şimdiden ve ayın 19 unu heyecanla bekliyorum :)
Ama merak ettiğim bir şey var. 19 ağustos cuma saat 05.00 da mı başlayacağız almaya yoksa 19 ağustos 22 ağustos arası belirtilen saatler içinden bize uygun olan herhangi bir saatte mi alacağız ? Aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
merhaba öncelikle hoşgeldin ve de çok doğru bir yerdesin bunu zamanla çok daha iyi anlayacaksın inşallah.
aycangül arkadaşımızın verdiği o tarihler aralığında bize uygun olan bir zamanda alacağız.
sadece dikkat etmemiz gereken şey şu verilmiş olan tarihlerde adetliysek almıyoruz tüylerimizi yoksa ters etki yapıyor. bunun için de verilmiş olan tarihlerin 1 . ya da 2. alternatif tarihlerin hangisi ve hangi saati olursa olsun adetli olmamaya özen gösteriyoruz o kadar canım .
canım yapman gereken şu: adet döneminin sonrasına denk gelen tarihte yapacaksın epilasyonunu...aycangül arkadaşımız her ay ilk sayfadaki tarihleri güncelliyor ordan takip ediceksin ve uygulayacaksın hepsi buha bir de aldığın saati ve bölgeni not edeceksin çünkü lazım olacak ve takipte kalacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?