• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bişey sorucam verilen tarihlerde alıyoruz ya kılı tüyü,sora diğer zaman dilimini bekleyesine kadar arada tek tük çıkıyo,onları napıyosunuz,alıyo musnuz??? özellikle kaş bıyık için soruyorum, hoş olmuyo çnk öle arada çıkanlar,:44:

aycangülün iki topiğini talip ediyorum saç bakımlarımı çok düzenli yapıyorum dersem yalan söylemiş olurum ve hep ama hep tepeden toplarım saçımı hiç açık kullanmadığım için 2 aydır uzayıp uzamadığını bilmiyorum.bu topiği keşfim daha yenilerde aslında..aycangül kızma ama insan dediğin garip şimdi diğer topiğini takip edip verdiğin tarihleri dikkate alsam da inanmıyordum çok:)bu kıl tüy işine ise şaştım kaldım ne olduğumu şaşırdım...

ben ağdamı hep aynı yerde yaptırırım..çoğunlukla da memnunumdur.uzunca bir uzatma döneminden sonra iki ay önce ağda yaptırdım ve resmen hiç çıkmadı bir buçuk ay üstünden geçmesine rağmen (tahminimce uygun bir tarihte ağdamı yaptırdım) hatta kendi kendime ağdalarını değiştirdiler herhalde allah allah dedim çıkan da kopuyor tırnağımla bile çekebiliyordum kökler o kadar zayıftı özel bölgemde 1 buçuk ayda ohoooooo ormanlara kadar yolumuz var olması lazımdı:D ama az bişey çıktı onlarda zayıftı derken bu ay ağda yaptırdım ama dediğim gibi bu topiği sadece okuyup geçiyordum aynı yerde aynı kız tarafından hatta ağdam yapıldı daha 1 buçuk hafta geçti bacaklarım baya baya affedersiniz kıllandı,özel bölgem ise jiletle almış gibi nasıl sert kaşınıyo mahvoldum böyle bi garip tahminimce uygun olmayan bi tarihte gittim...ama inanın hiç hatırlamıyorum tarihleri de...neyse ben ciddi ciddi ihtimal vermeye başladım bu işe...kendimde gördüğüm şeylerden ötürü

her şey bi kenara aycangul hiç bi şekilde paylaşımda bulunmak zorunda olmamasına rağmen bunları sürekli ve sürekli ay be ay bizimle paylaşıyor...emeğine ellerine sağlık=))

azmin elinden ne kurtulmuş ki onlar kurtulsun :34:
yalnız itiraf edeyim son günlerde bende bir isteksizlik var,çalışmalarıma devam edemiyorum..neden bilmiyorum :44:

o zaman sana kötü haber: :47:
saatleri not almadıysan aynı etkiyi önümüzdeki ay alamayabilirsin.
iyi haber ise::12:
not etseydin aynı zamanı yakalamana yardım edebilirDİm. ama görüyorsun ki edemem :))) :10::47:

nazar değmiştir şekerim okut ya da oku kendine.
saati not etmedim dedim çünkü dakika olarak not etmedim ama en çok etkiyi gördüğüm yerleri aşağı yukarı kaçta aldığımı biliyorum.öğlen 12:30-13:15 gibiydi ikinci alternatifin birinci günü.bu kadarcık saat yardımda işine yararmı canım :17:

Kırmak da ne oluyo tuylerı anlamadım ben:52:
yaa köklerinden geleceğine kopuyor ortalarından falan ya,o işte

Kırmak da ne oluyo tuylerı anlamadım ben:52:

nezcim şimdi şöyle..tüyü çektiğinde kökünü görmen lazım "soğancık" şeklinde hatta yapışkandır biraz.örtüye bir yapışır silkele silkele gitmez :1:
eğer o kök yoksa tüyü çekerken kırdığının resmidir hayatım :68: veee jiletle üstten kesmiş gibi ertesi güne ya da şansın var da biraz daha içerden kırıldıysa bir kaç güne sana merhaba derler :33:

bişey sorucam verilen tarihlerde alıyoruz ya kılı tüyü,sora diğer zaman dilimini bekleyesine kadar arada tek tük çıkıyo,onları napıyosunuz,alıyo musnuz??? özellikle kaş bıyık için soruyorum, hoş olmuyo çnk öle arada çıkanlar,:44:

ben kaşta özellikle çıkanları alıyorum,bekletemiyorum.ama bu aldıklarım doğal kaş çizgisinden uzak olanlar.
diplere girmiyorum,zaten kalınlaştırmaya çalışıyorum çünkü.
diğer bölgelere gelince haklısın özellikle yaz mevsiminde problem oluyor.
ben ilk tarihten bir hafta önce reglimi atlattığım için ilkinde ağdamı yapıyorum,ikincide o zamana kadar uzayanları alıyorum.kalıyor iki hafta.kapatacak şeyler giyiyorum ya da çok çok zorda kalırsam şöyle yukarıdan aşağıya doğru hafifçe jilet sürüyorum.ters yönde ve kazır gibi değil ama.sonra da diğer tarih geliyor hemen :) tabi ağda yapamıyorum kısa oldukları için.epilasyon aletiyle ateşkes imzalıyorum kısa süreliğine :)

aycangülün iki topiğini talip ediyorum saç bakımlarımı çok düzenli yapıyorum dersem yalan söylemiş olurum ve hep ama hep tepeden toplarım saçımı hiç açık kullanmadığım için 2 aydır uzayıp uzamadığını bilmiyorum.bu topiği keşfim daha yenilerde aslında..aycangül kızma ama insan dediğin garip şimdi diğer topiğini takip edip verdiğin tarihleri dikkate alsam da inanmıyordum çok:)bu kıl tüy işine ise şaştım kaldım ne olduğumu şaşırdım...

ben ağdamı hep aynı yerde yaptırırım..çoğunlukla da memnunumdur.uzunca bir uzatma döneminden sonra iki ay önce ağda yaptırdım ve resmen hiç çıkmadı bir buçuk ay üstünden geçmesine rağmen (tahminimce uygun bir tarihte ağdamı yaptırdım) hatta kendi kendime ağdalarını değiştirdiler herhalde allah allah dedim çıkan da kopuyor tırnağımla bile çekebiliyordum kökler o kadar zayıftı özel bölgemde 1 buçuk ayda ohoooooo ormanlara kadar yolumuz var olması lazımdı:D ama az bişey çıktı onlarda zayıftı derken bu ay ağda yaptırdım ama dediğim gibi bu topiği sadece okuyup geçiyordum aynı yerde aynı kız tarafından hatta ağdam yapıldı daha 1 buçuk hafta geçti bacaklarım baya baya affedersiniz kıllandı,özel bölgem ise jiletle almış gibi nasıl sert kaşınıyo mahvoldum böyle bi garip tahminimce uygun olmayan bi tarihte gittim...ama inanın hiç hatırlamıyorum tarihleri de...neyse ben ciddi ciddi ihtimal vermeye başladım bu işe...kendimde gördüğüm şeylerden ötürü

her şey bi kenara aycangul hiç bi şekilde paylaşımda bulunmak zorunda olmamasına rağmen bunları sürekli ve sürekli ay be ay bizimle paylaşıyor...emeğine ellerine sağlık=))

öncelikle teşekkür ederim :)
en azından alınma zamanının ne kadar önemli olduğunun farkına varmanızı sağladım sanırım.
ben her ay farklı özellikte zamanlar denediğim için çok net görüyorum durumu.mesela bu ay bacak ve bikini de denediğim zamanı bir daha denemeyi düşünmüyorum :1: kollarımda durum çok daha iyi çünkü.
keşke hatırlayabilsen o mucize zamanı da yeniden verebilsem sana ama nünkün değil anladığım kadarıyla..
bundan sonra dikkat et ama..şans ikinci kez gülebilir :)
o zaman sırtını bana rahatça yaslayabilirsin :)

nazar değmiştir şekerim okut ya da oku kendine.
saati not etmedim dedim çünkü dakika olarak not etmedim ama en çok etkiyi gördüğüm yerleri aşağı yukarı kaçta aldığımı biliyorum.öğlen 12:30-13:15 gibiydi ikinci alternatifin birinci günü.bu kadarcık saat yardımda işine yararmı canım :17:

yaa köklerinden geleceğine kopuyor ortalarından falan ya,o işte

23 temmuz cumartesi günü almışsın yani..
sen bu tarihi ve saati not al en azından ve bir hafta daha bekleyelim.sonuç hala etkileyiciyse yeniden değerlendiririz olur mu ? :)

nezcim şimdi şöyle..tüyü çektiğinde kökünü görmen lazım "soğancık" şeklinde hatta yapışkandır biraz.örtüye bir yapışır silkele silkele gitmez :1:
Eğer o kök yoksa tüyü çekerken kırdığının resmidir hayatım :68: Veee jiletle üstten kesmiş gibi ertesi güne ya da şansın var da biraz daha içerden kırıldıysa bir kaç güne sana merhaba derler :33:

aa ben agdayla alınca kokten gelır zannedıyorum ama nasıl ne sekılde almak gerek pekı cnm kırılmaması ıcın :53:anladım kıl kokunde bılıyorum kas alırken falan dıkkatımı cekmısdı o cnm

aa ben agdayla alınca kokten gelır zannedıyorum ama nasıl ne sekılde almak gerek pekı cnm kırılmaması ıcın :53:anladım kıl kokunde bılıyorum kas alırken falan dıkkatımı cekmısdı o cnm

Aycangul cnm sac bakımıyla ılgılı de mı onerılerın var lınk verırmısın cnm :16:

canım valla bu konuda çok iyi değilim ama bildiğim kadarıyla:
-cildinin nemini koruman şart;kuru cilde epilasyon kırığa sebep oluyor.(bu bildiğim kısmıydı :)
-tüylerin yönüne göre almak gerekiyor.
-büyük ölçüde de el becerisiyle ilgili sanırım.
saç bakımıyla ilgili olarak da :

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

Sevgili Aycangül, ben de bir süredir dolunay zamanlarında alıyorum tüyleri. Bu ay yine kontrol ettim ilk konuyu. 19 ağustos demişssin ilk tarih olarak, ancak internetteki diğer ay takvimlerinde dolunay 13 Ağustos görünüyor. 19 ağustos demenin bir nedeni var mı, yanlışlık yoktur değil mi. Sevgiler.

Hmm "geçen bir yılı aşkın sürede bu işin dolunaydan ibaret olmadığını anladım..
yıl içinde sadece üç dolunayın etkili olduğunu,bunların dışında ise başka tarihlerin daha önemli gördüm.." cümleni görmemişim :(

Son düzenleme:

merhaba aycangül ben de gecen ay ki saatlerimi yazayim :

15 temmuz da 14:00 ile 16:00 arasi bacaklarimi ve de özel bölgeyi aldirdim.

saat 17:00 18:30 arasi da kas ve biyik aldirdim.

koltuk alti bölgesi igneli epi yaptirdigimdan beri hic cikmiyor :21:

özel bölge de ise tam tamamlayamadigim icin az biseyler kaldi
bacaklarimda yarim kaldi yani ilk hali gibi degil ama azaldi bayagi igneli epi den sonra..ahh tr de olsaydim devam edip ne güzel hepsinden kurtulcaktim :43:
neyse artik bende bu yöntemi deneyecegim

simdi ben gecen ay ilk defa basladim bu yönteme yani az olanlari da kökten bitirmek icin.

ancak pek birsey anlayamadim henüz cünkü zaten azdi benim tüylerim
ancak sert cikip cikmadigin kontrol edeyim dedim onu da pek
anlamadim sanirim ben bir kac denemeden sonra farkedecegim

simdi merak ettgim bunun bana nasil bir yarari olacak ? yani saat tutmanin bana nasil bir yarari olacak ve de 2. sorum

su an da regl im 2 gün sonra filan biter dolaysi ile eylül 4 gibi falan olurum bir dahakine

bu demektir ki ben ilk secenegi kullanayim degil mi ? ikincisi reglime yakin oluyo sanirsam öle mi sence de ?

sekerim bu arada azmine arastirma yetenegine hayranlar ötesi kaldim cok cok tesekkür ederiz bir kez daha

öncelikle teşekkür ederim :)
en azından alınma zamanının ne kadar önemli olduğunun farkına varmanızı sağladım sanırım.
ben her ay farklı özellikte zamanlar denediğim için çok net görüyorum durumu.mesela bu ay bacak ve bikini de denediğim zamanı bir daha denemeyi düşünmüyorum :1: kollarımda durum çok daha iyi çünkü.
keşke hatırlayabilsen o mucize zamanı da yeniden verebilsem sana ama nünkün değil anladığım kadarıyla..
bundan sonra dikkat et ama..şans ikinci kez gülebilir :)
o zaman sırtını bana rahatça yaslayabilirsin :)

verdiğin tarihler 20lerindeydi o zaman hatırladığım kadarıyla atıyorum 23ydü ben 19nda falan gitmiştim öyle bi kaçırmaca yani aman dedim bekleyemicem,eteklerimi bekletemem:Dbi de bi garip sert sert uzadılar eteklerimle bakışıyoruz=))))))

ben de 25 in kollarımı aldırmıştım, 1 hafta olmadan çıkmaya başlamıştı ve o kadar yumuşak çıktılar ki dokununca hissedilmiyor. çabuk çıktılar ama yumuşak çıktılar bu da bişi yani :) ben zamanla geç çıkmaya ve azalacaklarına inanıyorum :)

merhaba aycangül ben de gecen ay ki saatlerimi yazayim :

15 temmuz da 14:00 ile 16:00 arasi bacaklarimi ve de özel bölgeyi aldirdim.

saat 17:00 18:30 arasi da kas ve biyik aldirdim.

koltuk alti bölgesi igneli epi yaptirdigimdan beri hic cikmiyor :21:

özel bölge de ise tam tamamlayamadigim icin az biseyler kaldi
bacaklarimda yarim kaldi yani ilk hali gibi degil ama azaldi bayagi igneli epi den sonra..ahh tr de olsaydim devam edip ne güzel hepsinden kurtulcaktim :43:
neyse artik bende bu yöntemi deneyecegim

simdi ben gecen ay ilk defa basladim bu yönteme yani az olanlari da kökten bitirmek icin.

ancak pek birsey anlayamadim henüz cünkü zaten azdi benim tüylerim
ancak sert cikip cikmadigin kontrol edeyim dedim onu da pek
anlamadim sanirim ben bir kac denemeden sonra farkedecegim

simdi merak ettgim bunun bana nasil bir yarari olacak ? yani saat tutmanin bana nasil bir yarari olacak ve de 2. sorum

su an da regl im 2 gün sonra filan biter dolaysi ile eylül 4 gibi falan olurum bir dahakine

bu demektir ki ben ilk secenegi kullanayim degil mi ? ikincisi reglime yakin oluyo sanirsam öle mi sence de ?

sekerim bu arada azmine arastirma yetenegine hayranlar ötesi kaldim cok cok tesekkür ederiz bir kez daha

:))) teşekkür ederim..ahh ah bir bilsen..yıllardır uğraşıyorum.arkadaşlarım hep derdi "sen bi gün kesin bişey bulacaksın" diye:)) yani sizin gördüğünüz buz dağının görünen kısmı sadece:) bir gün şöhret olursam bu konuda olacağım galiba :1:
gelelim sorularına..bu saatleri yakalayabilirsen bir şekilde faydası olacak emin ol.mesela arada güçsüz olan tüyler vardır.onlardan tek seferde bile kurtulabilirsin.belkide farkında olmazsın ama bir daha çıkmazlar.zamanla aralarda dengesiz biçimde boşalmalar farkedersin.
bir de güçlü olanlar var bilirsin iğneli epilasyondan.çok inatçıdırlar.elektrik akımına bile direnirler.onlarda giderek direnç kaybeder.bazen de tek seferde bile ayva tüyüne yakın biçimde incecik çıkarlar.
yani her durumda faydasını görürsün.
sen mutlaka buradaki tarihlerde yap.çünkü diğer zamanlarda bu saatleri yakalaman imkansız.
ben bu yöntemi şuna benzetiyorum.zamanına dikkat etmeden ağda yapmak hayat boyu kira ödeyen bir ailenin durumuna benziyor.bizler gibi en azından gününe dikkat edenler ise kredi çekip kira öder gibi ev sahibi olan bir aile gibi.onlar nasıl zamanla ev sahibi oluyor ve her ay ödedikleri para boşa gitmiyor, sonunda onları kiradan kurtarıyorsa;bizlerde zamanla kıllardan kurtulacağz.en kötü ihtimalle bir kaç yıl içinde.
ama dikkat etmezsek kira ödeyen aile örneğindeki gibi her ay boşa giden bir emek söz konusu oluyor.ve hiç bir getirisi yok bize.hayat boyu sırtta taşınan bir yük !
sonuçta extra bir maliyetide yok bize.herhangi bir ürüne para ödememiz gerekmiyor,o ürünü hergün dakikalarca masaj yaparak kullanmamızda gerekmiyor.zaten ağdamızı her ay yapıyoruz.tek yapmanız gereken belli bir günde ağda yapmak.bana göre bunun bir avantajıda ağda işini erteleyip durmuyoruz.mecbur kalıp yapıyoruz ve kurtuluyoruz :)
hem bu iş eskiden exstra bir stresti bizim için,gelmesini hiç istemiyorduk ağda zamanının;şimdi gayet mutlu ve sabırsızca ağda gününü bekliyoruz hep birlikte:)
bu stresin ortadan kalması bile başlıbaşına bir faydadır benim hayatımda :)
araştırmalarımın bana yüklediği stresi saymazsak tabi :1:

Ağlıcam ben yaa valla:84::84: Bu ayda denk gelmiyor offff 3 aydır denk gelmiyor hep bir şey çıkıyor.:84::84:

YA AYCANGÜL BENİM BİLDİĞİN ÜZRE REGL 16SINDA BAŞLIYO ACABA 19UNA KADAR BİTERMİ BİLMİYORUM,YALNIZ BU 19'una çok var ya,ben bacaklarımdan ve kollarımdan şikayetçi değilim gayet inceler ve azlar belli olmuyo,ama koltuk altlarım büyümüş durumda ve ben rahatsız oluyorum kısa kollu giyemiyorum dışarda geçen sefer az uzadılar dedimya sanırım uzamayanların hepsi uzamış durumdalar napıcam yaa koltuk altlarımı 19una kadar bekletemem,bugün alsamda 19unda regl biterse alıyım yada bitmessede 28inde alıyım yine işe yaramazmı cevap bekliyorum,çok kötü rahatsız oluyorum onlardan:50:

YA AYCANGÜL BENİM BİLDİĞİN ÜZRE REGL 16SINDA BAŞLIYO ACABA 19UNA KADAR BİTERMİ BİLMİYORUM,YALNIZ BU 19'una çok var ya,ben bacaklarımdan ve kollarımdan şikayetçi değilim gayet inceler ve azlar belli olmuyo,ama koltuk altlarım büyümüş durumda ve ben rahatsız oluyorum kısa kollu giyemiyorum dışarda geçen sefer az uzadılar dedimya sanırım uzamayanların hepsi uzamış durumdalar napıcam yaa koltuk altlarımı 19una kadar bekletemem,bugün alsamda 19unda regl biterse alıyım yada bitmessede 28inde alıyım yine işe yaramazmı cevap bekliyorum,çok kötü rahatsız oluyorum onlardan:50:

sen bilirsin canım.mevsim yaz dayanamıyorsan al tabi..sonraki tarihe kadar uzar yine..

Back