Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yav gızlar biriniz beni aydınlatabilr mi pek bişey anlamadım ben şu an adetim ağustosun ne zamanında almam gerekiyo tüylerimi dolunayda mııı ne zman
slm arkadaşlar ben de bu aydan itibaren başlıycam çok heyecan yaptım:) ama bi sorum olacak aldığımız saati not etmemiz gerekiyormuş ya bunun nedeni ne peki diğer aylarda da o saatte mi alacağız
not almamızın nedeni eğer epilasyondan sonuç aldıysak aldığımız saat dilimlerini belirlememize yardımcı oluyor...doğru zamanı buluyoruz...sen sonucunu aycangüle bildireceksin açıkçası....onun kararını o belirler:))
Arkadaslar belki daha onceden sorulan bir soruyu soracagim o yuzden kusura bakmayin fakat sorularin icinde goremedim...
Agustos icin uygun gun 19 imis, mesela ben ayin 23 -24'ü gibi adet olacagim, yani agdadan birkac gun sonra. Bunda bir sakinca var mi? sonucu etkileyen bir sorun olusturur mu bu?
Çok teşekkür ederim farmasi. Sonuçları inşallah iyi olur hepimiz için :)) Bir de çok olmazsam bir şey daha sormak isterim. Aldığımız saatleri not alalım demiş aycangül ertesi ay aldığımız saatte almaya mı dikkat edeceğiz ?
pardon biraz salakça bi soru sorucam ama. 22 agustos saat 02.50 verilmiş. yani pazartesi değil de pazar gecesi 2.50de bitiyor süre bu durumda değil mi?
canım aycangulcum 20 agustos gıbı almayı dusunuyorumda acaba 3. ve 4. bölge için(3 bölgedeyımde 4 bolgeye annemlere gıtcemde:86: ) tahmını hangı saatlerde alsam bışı diyebilirmisin
aycangul özelden cvp verdım ama gıdıp gıtmedıgınden emın degılım
aycangül bişi dicem sana, ben geçen ayın ikinci altenatif tarihinde koltuk altımı almıştım. yani 24 temmuz 17.00-17.10 arası. diğer aylara göre sanki daha bi ince çıktılar. diyeceğim şu ki, hani sen yeni bişeyler bulana kadar ben bu ay da geçen ay memnun kaldığım saat diliminde alsam, baksam aynı etkiyi gösteriyor mu, çünkü şu an memnunum sonuçtan. eğer bana ayıracak vaktin varsa ve hakkını helal ediceksen bana bu ay bu saat dilimini hesaplayabilir misin 1. alternatif için özellikle eğer çok fazla zamanını almazsa 2.alternatifi de verebilirsin, çünkü 1.de alırken kırdıklarımı da 2.tarihte alıyorum.
tekrarlıyayım yine, zahmet vericiyse hiç uğraşma, çünkü ben bu tarihlerden de memnunum aylardır, özel bi saat olmasa da olur
ayçangülcüm şimdi adetim ne zaman alıcam die sormuştum 19 ağustos dolunayda demiştin. burda okuyunca yılda 3 kez dolunayı kullanıyoruz falan demişsin o ney acaba ben dolunayda almamam gerekmiimi o zaman