23temmuz saat kaçtı bilmyrm ama öğlen gibiydi kol bacak koltuk altı bikini her yerimi o gün aldım sir ağdayla ama 4 . 5. gün çıkmaya başladılar vee kollarım o kadaar sert ve dik çıkıyoki birisiyle yan yana gelince aklım çıkıyo kollarıız değerde tüylerim batar diye ki alırken kırdım mı dicem ben almadım kuaföre gittim orda aldrdım heryerimi gecen ay ellerimin üstü azalmıştı yazmıştım hatta bakım bakıp gülümsüyrm diye yine ağda ama orası bile çok dik ve sert çıkıyo varmıdır benim gibii olan
bende 23unde koltuk altı bikini aksamına bacaklarımı 25ınde kollarımı aldım ama çıktılar bile şoktayım hele kollarım 3. gun basladı daha. bu sefer tutturamadım galıba ama hepsını farklı saatlerde yaptım barı bırı tutsaydı. . hazıranda yaptıgımda(bikini bölgesini) cok memnun kalmıstım bu arada. cok bosluk vardı.bu seferde içlerinde en iyi durum bıkını bölegemde. . ama diğerleri vahım. .
işte not alın dememin sebebi :)
geçen ay memnun olduğunuz epiastonla ve bu aykilerle ilgili ayrıntılı bilgileri özelden atın bakalım neymiş nedeni..
bir de bonboncum kuaför aldığında kırılmaz diye birşey yok.inan hayatım boyunca toplasan 3 kez kuaföre gittim.her seferinde sinirlendim.çünkü eve gelip bidaha üstünden geçtim ve birka gün içinde kırılanlar uzadı.anlayacağın benim bu konuda 3 kötü tecrübem var.ilkinde çok övdükleri için gittim,ikincisinde parmağımdan ameliyat olduğum için evde yapamamıştım,üçüncüsünde istanbulda arkadaşımdaydım ve denemeyi çok istediğim bir tarihti kaçırmak istememiştim.ama üçüde fiyasko !!!
kısacası onlarda da işini kötü yapanlar var.