• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

23temmuz saat kaçtı bilmyrm ama öğlen gibiydi kol bacak koltuk altı bikini her yerimi o gün aldım sir ağdayla ama 4 . 5. gün çıkmaya başladılar vee kollarım o kadaar sert ve dik çıkıyoki birisiyle yan yana gelince aklım çıkıyo kollarıız değerde tüylerim batar diye ki alırken kırdım mı dicem ben almadım kuaföre gittim orda aldrdım heryerimi gecen ay ellerimin üstü azalmıştı yazmıştım hatta bakım bakıp gülümsüyrm diye yine ağda ama orası bile çok dik ve sert çıkıyo varmıdır benim gibii olan :43:

bende 23unde koltuk altı bikini aksamına bacaklarımı 25ınde kollarımı aldım ama çıktılar bile şoktayım hele kollarım 3. gun basladı daha. bu sefer tutturamadım galıba ama hepsını farklı saatlerde yaptım barı bırı tutsaydı. . hazıranda yaptıgımda(bikini bölgesini) cok memnun kalmıstım bu arada. cok bosluk vardı.bu seferde içlerinde en iyi durum bıkını bölegemde. . ama diğerleri vahım. .

işte not alın dememin sebebi :)
geçen ay memnun olduğunuz epiastonla ve bu aykilerle ilgili ayrıntılı bilgileri özelden atın bakalım neymiş nedeni..
bir de bonboncum kuaför aldığında kırılmaz diye birşey yok.inan hayatım boyunca toplasan 3 kez kuaföre gittim.her seferinde sinirlendim.çünkü eve gelip bidaha üstünden geçtim ve birka gün içinde kırılanlar uzadı.anlayacağın benim bu konuda 3 kötü tecrübem var.ilkinde çok övdükleri için gittim,ikincisinde parmağımdan ameliyat olduğum için evde yapamamıştım,üçüncüsünde istanbulda arkadaşımdaydım ve denemeyi çok istediğim bir tarihti kaçırmak istememiştim.ama üçüde fiyasko !!!
kısacası onlarda da işini kötü yapanlar var.

tatlım 9 11 kaç oluyor?

09:11 mi? (gece demişsin 21:11 mi)
09:00-11:00 arası (21:00-23:00 arası) demek mi?

21:00-23:00 demek oluyor canım,yalnız şöyle diyeyim, çıktılar ama uzamadılar
boy hep aynı, tabii kirli duruyor
ama uzamasında sorun yok en azından, sadece hemencecik çıktı...

Canim ben bilgi vereyim dedim gerci daha pek belli degil ayin 15 inde annemle koltuk altlarimizi almistik saatlerini daha once yazmistim annemin yasi sebebiyle cabuk etki gosterdi cok azalmis neredeyse yarisi bitti benimde kenarlarda bosalmalar ve tuylerde ciddi incelmeler var
Bikini bolgemide 25 temmuzda oglen 11 den sonra aldirdim 11 .05 gibi falan ama kusura bakma tam saati not alamadim:-(
daha cikmadilar o yuzden bir yorum yapamadim bikini bolgem hakkinda:-)

arkadaşlar ben de neyle alırsam alayım ertesi güne çıkmaya başlıyolar kafayı yicem :14: devamlı kızların bacaklarına bakmaya başladım acaba aynı sorun onlarda da var mı diye:1: okulda aynı sınıfta olduğum kızlara bakıyorum hiç öle bi sorunları yok devamlı temiz bacakları var :84:

ben burayı yeni keşfettim :19: bu ay uygulayayım bakalım umarım bende faydasını görürüm özellikle sırt ve göbek bölgemdekilerde ,onlar nasıl bişeydir öyle yaa :5: aycangül çok teşekkür ederim canım uğraşıp bizi bilgilendirdiğin için..kocaman teşekkürler sana :71: :71:

aycangül ben pazartesi günü bacak ve koltukaltı epilasyonu yapmıştım saat 11 civarıydı. ve epilasyonum çok şükür acısız olmuştu. ama çıkış zamanı olarak bi değişiklik olmadı. hafif seyrekler gibi. tam anlayamadım. ama sana ilginç bişi dicem. çenemde bi tüy var, sürekli çıkar haftasına. ve kapkara çıkar. diken gibi de sert çıkar. neyse cumartesi günü almıştım onu. sanırım ikindi zamanıydı. inanır mısın daha gözükmeye bile başlamadı :52:

Cok ilginç bir konu ilk kez duyurum:)
Ben bikini bolgemde hiç agda kullanmadim agustos için dogru gun ve saati verirmisiniz acaba?
Peki alirken daha az mi aciyor, dogru gunde alindigi taktirde?

Cok ilginç bir konu ilk kez duyurum:)
Ben bikini bolgemde hiç agda kullanmadim agustos için dogru gun ve saati verirmisiniz acaba?
Peki alirken daha az mi aciyor, dogru gunde alindigi taktirde?

Daha az acımakla ilgisi yok ama ikinci üçüncü almadan sonra tüyler azalmaya ve cansızlaştığı için biraz azalma oluyor acıda
Bu yöntem tüylerin azalmasını ve cansızlaşmasını sağlıyor
aycangul her ay ilk sayfaya tüylerin ne zaman alınacağını yazıyor.
Kolay gelsin :71:

Daha az acımakla ilgisi yok ama ikinci üçüncü almadan sonra tüyler azalmaya ve cansızlaştığı için biraz azalma oluyor acıda
Bu yöntem tüylerin azalmasını ve cansızlaşmasını sağlıyor
aycangul her ay ilk sayfaya tüylerin ne zaman alınacağını yazıyor.
Kolay gelsin :71:

Tsk ederim yasmi_n agustos icin uygun gunu sabirsizlikla bekliyorum :)

slm kızlar, ben de 6 aya yakın kendimce epilasyon için dolunayı takip ediyordum, sonuçlarından da memnundum açıkçası. Sonra bigün benim gibi düşünen var mı diye araştırırken bu başlığı buldum (zaten uzun zamndırda sitenin uzaktan takipçisiyim:) ve takip etmeye başladım haziran ve temmuz için burda verilen günleri dikkate almaya başladım, sanki benim saatler daha iyi sonuç veriyordu ama tabi dolunayı fazla geçmiyordu. Burada ağustos ayı için verilen tarih benim takip ettiğim ay takvimine göre küçülen aydan çıkıp yeniaya geçmiş bir tarih oluyor ve bu zaman dilimi de bildiğim kadarıyla epilasyon için uygun bir zaman değil, tam aksi tüy köklerinin daha da güçlendiği bir zaman olmuş oluyor. Sevgili aycangül bu konudaki merakımı giderebilir misin lütfen:), bu yöntemin gerçekten etkili olduğunu düşünmekle birlikte şuan için kafa karışıklığı yaşamaktayım::)) demiştim ki yanlış yıl takvimine baktığımı fark ettim :(( mesajı da silemedim. afedersiniz artık sorun kalmadı :)) denemeye devam :))

Son düzenleme:
slm kızlar, ben de 6 aya yakın kendimce epilasyon için dolunayı takip ediyordum, sonuçlarından da memnundum açıkçası. Sonra bigün benim gibi düşünen var mı diye araştırırken bu başlığı buldum (zaten uzun zamndırda sitenin uzaktan takipçisiyim:) ve takip etmeye başladım haziran ve temmuz için burda verilen günleri dikkate almaya başladım, sanki benim saatler daha iyi sonuç veriyordu ama tabi dolunayı fazla geçmiyordu. Burada ağustos ayı için verilen tarih benim takip ettiğim ay takvimine göre küçülen aydan çıkıp yeniaya geçmiş bir tarih oluyor ve bu zaman dilimi de bildiğim kadarıyla epilasyon için uygun bir zaman değil, tam aksi tüy köklerinin daha da güçlendiği bir zaman olmuş oluyor. Sevgili aycangül bu konudaki merakımı giderebilir misin lütfen:), bu yöntemin gerçekten etkili olduğunu düşünmekle birlikte şuan için kafa karışıklığı yaşamaktayım::)) demiştim ki yanlış yıl takvimine baktığımı fark ettim :(( mesajı da silemedim. afedersiniz artık sorun kalmadı :)) denemeye devam :))

bende şaşırdım birden okuyunca :)))

bu kızlar ağdalarını yapınca toz oluyorlar galiba !
canım sıkılmıştı... kendi kendime oynayayım bari :1:
:55::emir_bebek::55::emir_bebek::55:

aycangül temmuzun ikinci alternatif tarihinde ilk kez yaptım ama acemiliğime geldi saate dikkat etmeden yaptım kusura bakma.yaklaşık 12 gün oldu galiba.ben şahsen çok memnunum.bir sürü tüy çıktı :62:
hehe :52:
evet çıktı ama hep kırılanlar çıktı :9: demekki çok kırmışım alırken ama önemli olan ondan daha çok çıkmayan tüy olması :46: bıyıklarım mesela şimdiye kadar ormana dönmesi gerekiyordu ama aksine hala temizliğini koruyor bir kaç kıl dışında.kollarımda öyle.en az etkiyi üst bacakta gördüm.oranın tüyleri zaten zayıftı demekki çoğunu kırmışım :1: ben şahsen çok memnun kaldım ilk uygulama olmasına rağmen.mucize beklentisiyle bu işe girmedim ama süper bence :16: kırılmayanlara kesin etki etti.bir dahaki sefere daha dikkatli alacağım inşallah.ilk alternatif tarihinde saat saat alıp sana haber veririm canım :nazar:

:1: yapıp da kurtulabilsek bari kıııız :52:

azmin elinden ne kurtulmuş ki onlar kurtulsun :34:
yalnız itiraf edeyim son günlerde bende bir isteksizlik var,çalışmalarıma devam edemiyorum..neden bilmiyorum :44:

aycangül temmuzun ikinci alternatif tarihinde ilk kez yaptım ama acemiliğime geldi saate dikkat etmeden yaptım kusura bakma.yaklaşık 12 gün oldu galiba.ben şahsen çok memnunum.bir sürü tüy çıktı :62:
hehe :52:
evet çıktı ama hep kırılanlar çıktı :9: demekki çok kırmışım alırken ama önemli olan ondan daha çok çıkmayan tüy olması :46: bıyıklarım mesela şimdiye kadar ormana dönmesi gerekiyordu ama aksine hala temizliğini koruyor bir kaç kıl dışında.kollarımda öyle.en az etkiyi üst bacakta gördüm.oranın tüyleri zaten zayıftı demekki çoğunu kırmışım :1: ben şahsen çok memnun kaldım ilk uygulama olmasına rağmen.mucize beklentisiyle bu işe girmedim ama süper bence :16: kırılmayanlara kesin etki etti.bir dahaki sefere daha dikkatli alacağım inşallah.ilk alternatif tarihinde saat saat alıp sana haber veririm canım :nazar:

o zaman sana kötü haber: :47:
saatleri not almadıysan aynı etkiyi önümüzdeki ay alamayabilirsin.
iyi haber ise::12:
not etseydin aynı zamanı yakalamana yardım edebilirDİm. ama görüyorsun ki edemem :))) :10::47:

Back