• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

uzuuuunca bi aradan sonra tekrardan hepinize meraba aycangüll ve arkadaşlar:))))aycangülüm iki aydır yüz almak için tarih bekledim ikisinde de adet döneminin ortasına denk geldiği için alamadım:50: bu ay yüzümdekileri resmen uzattım ve tarihleri bekliyorumm hevesle maymun gibi:) ....sayfaları beşer onar okudum tek tek okuyamadım ama web sitesi mi açtın yoksa:34: eğer öyleyse sevindim canım senin adına..:66:

Son düzenleme:
sen bilirsin canım.mevsim yaz dayanamıyorsan al tabi..sonraki tarihe kadar uzar yine..

evet işte bende ondan diyorum biran evvel alıyımda ozaman kadar yine uzasınlar dayanamıyorum çok kötü görünmeye başladılar kışın olsa recep ivedik gibi olmaya razıyım beklerim ama şimdi olmuyo:37:

uzuuuunca bi aradan sonra tekrardan hepinize meraba aycangüll ve arkadaşlar:))))aycangülüm iki aydır yüz almak için tarih bekledim ikisinde de adet döneminin ortasına denk geldiği için alamadım:50: bu ay yüzümdekileri resmen uzattım ve tarihleri bekliyorumm hevesle maymun gibi:) ....sayfaları beşer onar okudum tek tek okuyamadım ama web sitesi mi açtın yoksa:34: eğer öyleyse sevindim canım senin adına..:66:

estağfurullah canım :1:
bizde farklı sayılmayız.ama ben bu yazı geçen yazdan daha rahat geçiriyorum açıkçası.bir hafadır gündüzleri olmasada akşamları kısa giyebiliyorum.alalı 3 hafta oldu.tüylerimde var aslında ama gece giç belli olmuyorlar.
tam iki hafta var önümüzdeki tarihe,bu da kalbimi karartan kısmı :(
çok gerekirse bi kısaltma operasyonu yaparım artık ne yapayım :1:

site henüz açmadım canım ama ÇOK YAKINDA inşallah :nazar:
"sizlerle birbirimizi nasıl bulabiliriz" sorusu biraz canımı sıkıyor,erteleyip duruyorum..

Eline sağlık aycangül ..
ben de takip edemiyordum tarihleri artık mümkün oldukça bu tarihlerde yapacağım ama bir şey sormak istiyorum sana.
Bu tarihler haricinde yapılan epilasyonların kötü bir etkisi olur mu ?

Eline sağlık aycangül ..
ben de takip edemiyordum tarihleri artık mümkün oldukça bu tarihlerde yapacağım ama bir şey sormak istiyorum sana.
Bu tarihler haricinde yapılan epilasyonların kötü bir etkisi olur mu ?

tatlım tarihlerin dışında aldığımızda her ay güçlenerek geri dönüyorlar..başka kötü bir etkisi yok :1:

tarihlerin dışında almak aksi tesir yapsa da yaz günü yapacak fazla bişey yok. ayda bir kere almakla iflah olamayanlar için :14: ben 15 inde kol bacak koltuk altı almıştım ama 1 saatte aldım bu yerleri tam adetimin bittiği gün oldugu için çok yogun bi gün olmasına rağmen zorladım şartları resmen. niyetim 23 ündeki tarihte tekrar ayrıntılı almaktı ama tadilattı misafirdi derken imkan olmadı :43: 23ünde sadece yüz ve özel bölgeyi halledebildim. 31 inde de kol bacak tekrar aldım tarihlere uymadı ama mecbur kaldım. Şimdi bir hafta 10 gün daha rahat olurum, 19 una kadar da almayıp sabretmeyi düşünüyorum zaten ramazan geldi kısa filan giymeyivereyim bari :27:

aycangül sana çok teşekkür ederim ya bundan bi kaç ay önce gelip bende aranıza katılmak istiyorum dedim ve sessiz sedasız katıldım :) ve sonuç çok iyi üst kol bölgemdeki kıllar beni deli ediyordu ilk uygulamada müthiş etkiyi gördüm kıllar inceldi ve geç çıktı almaya değecek hale bile gelmiyorlar...veeee ayrıca senin sayende çok rahat bi tatil geçirdim kıl sorunu olmadan bikinimi giydim bu paylaşımın ve emeğin için sana çok ama çok teşekkür ederim

aycangül sana çok teşekkür ederim ya bundan bi kaç ay önce gelip bende aranıza katılmak istiyorum dedim ve sessiz sedasız katıldım :) ve sonuç çok iyi üst kol bölgemdeki kıllar beni deli ediyordu ilk uygulamada müthiş etkiyi gördüm kıllar inceldi ve geç çıktı almaya değecek hale bile gelmiyorlar...veeee ayrıca senin sayende çok rahat bi tatil geçirdim kıl sorunu olmadan bikinimi giydim bu paylaşımın ve emeğin için sana çok ama çok teşekkür ederim

canım çok mutlu oldum :)
böyle haberlerinizi alabilmek tarifi imkansız bir mutluluk inan :70:

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

hiç rahatsız olmadım inan..arkadaşlarımında rahatsız olacağını hiç zannetmiyorum.hatta hemen facebook ta da paylaştım.Allah yardımcıları olacak hiç şüphesiz! Ramazanın bereketi ve müslümanların kocaman yüreği tüm dünyaya yeter!
iyiki haberdar ettin :)

tatlım tarihlerin dışında aldığımızda her ay güçlenerek geri dönüyorlar..başka kötü bir etkisi yok :1:

Daha ne olsun desene ..
Ama işte ayda 1 yetmiyor alternatif tarihler de çok yakın zaten ve muhtemelen regl tarihime gelebilir birisi ..
Şimdi yapayım o zaman da o zaman tekrar yaparım hiç yoktan iyidir.

mrb kizlar.ben yeni katildim araniza..butun topigi okumam mumkun degil tabi aciklamayi ve bi kac cvp okudum..tam olarak anlayamadim
adetimiz bittikten sonrami yoksa gelmeden öncemi alicaz tuylerimizi.ben dün gece 2de aldim mesela adet gunume 15-17gun falan var.oglak burcuyum bu arada..

mrb kizlar.ben yeni katildim araniza..butun topigi okumam mumkun degil tabi aciklamayi ve bi kac cvp okudum..tam olarak anlayamadim
adetimiz bittikten sonrami yoksa gelmeden öncemi alicaz tuylerimizi.ben dün gece 2de aldim mesela adet gunume 15-17gun falan var.oglak burcuyum bu arada..

canım yapman gereken şu: adet döneminin sonrasına denk gelen tarihte yapacaksın epilasyonunu...aycangül arkadaşımız her ay ilk sayfadaki tarihleri güncelliyor ordan takip ediceksin ve uygulayacaksın hepsi bu:1: ha bir de aldığın saati ve bölgeni not edeceksin çünkü lazım olacak:34: ve takipte kalacaksın:21::21:

canım yapman gereken şu: adet döneminin sonrasına denk gelen tarihte yapacaksın epilasyonunu...aycangül arkadaşımız her ay ilk sayfadaki tarihleri güncelliyor ordan takip ediceksin ve uygulayacaksın hepsi bu:1: ha bir de aldığın saati ve bölgeni not edeceksin çünkü lazım olacak:34: ve takipte kalacaksın:21::21:

canım aycangül arkadaşımız ilk sayfadaki tarihleri her ay güncelliyor..o tarihlere göre adet sonrasına gelen tarihte epilasyon yapıyosun ve saatini aldığın bölgeyi not ediyosun...sonucunu da takip ediyosun yapacağın şey bu:1: ha bana sorarsan topiği vakit buldukça oku yani hepsi olmasa bile okuyabildiğin kadar okumalısın diye düşünüyorum:40: ben öle yapmıştım:21::21:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bu sayfayı yeni gördüm ve gerçekten çok heyecanlandım. Olumlu etkisi olacağını düşünüyorum şimdiden ve ayın 19 unu heyecanla bekliyorum :)
Ama merak ettiğim bir şey var. 19 ağustos cuma saat 05.00 da mı başlayacağız almaya yoksa 19 ağustos 22 ağustos arası belirtilen saatler içinden bize uygun olan herhangi bir saatte mi alacağız ? Aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.:21:

Merhaba kızlar. Bu sayfayı yeni gördüm ve gerçekten çok heyecanlandım. Olumlu etkisi olacağını düşünüyorum şimdiden ve ayın 19 unu heyecanla bekliyorum :)
Ama merak ettiğim bir şey var. 19 ağustos cuma saat 05.00 da mı başlayacağız almaya yoksa 19 ağustos 22 ağustos arası belirtilen saatler içinden bize uygun olan herhangi bir saatte mi alacağız ? Aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.:21:

merhaba öncelikle hoşgeldin ve de çok doğru bir yerdesin bunu zamanla çok daha iyi anlayacaksın inşallah.:71:
aycangül arkadaşımızın verdiği o tarihler aralığında bize uygun olan bir zamanda alacağız.
sadece dikkat etmemiz gereken şey şu verilmiş olan tarihlerde adetliysek almıyoruz tüylerimizi yoksa ters etki yapıyor. bunun için de verilmiş olan tarihlerin 1 . ya da 2. alternatif tarihlerin hangisi ve hangi saati olursa olsun adetli olmamaya özen gösteriyoruz o kadar canım .:34:

merhaba öncelikle hoşgeldin ve de çok doğru bir yerdesin bunu zamanla çok daha iyi anlayacaksın inşallah.:71:
aycangül arkadaşımızın verdiği o tarihler aralığında bize uygun olan bir zamanda alacağız.
sadece dikkat etmemiz gereken şey şu verilmiş olan tarihlerde adetliysek almıyoruz tüylerimizi yoksa ters etki yapıyor. bunun için de verilmiş olan tarihlerin 1 . ya da 2. alternatif tarihlerin hangisi ve hangi saati olursa olsun adetli olmamaya özen gösteriyoruz o kadar canım .:34:

Çok teşekkür ederim farmasi. Sonuçları inşallah iyi olur hepimiz için :)) Bir de çok olmazsam bir şey daha sormak isterim. Aldığımız saatleri not alalım demiş aycangül ertesi ay aldığımız saatte almaya mı dikkat edeceğiz ?

Ben hiç ummadığım anda regl olabiliyorum ve çok da uzun sürebiliyor. Ama yine de tarihlere göre yapmaya çalışacağım belki bir faydası olur

cok tsk ederim canim..benim adetim hep duzensiz geliyor bakalim haziran 28ine insallahh yetisirim..olmadi birdaki ayin tarihlerine insallahh

yav gızlar biriniz beni aydınlatabilr mi pek bişey anlamadım ben şu an adetim ağustosun ne zamanında almam gerekiyo tüylerimi dolunayda mııı ne zman

Back