23temmuz saat kaçtı bilmyrm ama öğlen gibiydi kol bacak koltuk altı bikini her yerimi o gün aldım sir ağdayla ama 4 . 5. gün çıkmaya başladılar vee kollarım o kadaar sert ve dik çıkıyoki birisiyle yan yana gelince aklım çıkıyo kollarıız değerde tüylerim batar diye ki alırken kırdım mı dicem ben almadım kuaföre gittim orda aldrdım heryerimi gecen ay ellerimin üstü azalmıştı yazmıştım hatta bakım bakıp gülümsüyrm diye yine ağda ama orası bile çok dik ve sert çıkıyo varmıdır benim gibii olan
bende 23unde koltuk altı bikini aksamına bacaklarımı 25ınde kollarımı aldım ama çıktılar bile şoktayım hele kollarım 3. gun basladı daha. bu sefer tutturamadım galıba ama hepsını farklı saatlerde yaptım barı bırı tutsaydı. . hazıranda yaptıgımda(bikini bölgesini) cok memnun kalmıstım bu arada. cok bosluk vardı.bu seferde içlerinde en iyi durum bıkını bölegemde. . ama diğerleri vahım. .
tatlım 9 11 kaç oluyor?
09:11 mi? (gece demişsin 21:11 mi)
09:00-11:00 arası (21:00-23:00 arası) demek mi?
bir de ağustos ayı tarihi saati verir misiniz:18:
Cok ilginç bir konu ilk kez duyurum:)
Ben bikini bolgemde hiç agda kullanmadim agustos için dogru gun ve saati verirmisiniz acaba?
Peki alirken daha az mi aciyor, dogru gunde alindigi taktirde?
Daha az acımakla ilgisi yok ama ikinci üçüncü almadan sonra tüyler azalmaya ve cansızlaştığı için biraz azalma oluyor acıda
Bu yöntem tüylerin azalmasını ve cansızlaşmasını sağlıyor
aycangul her ay ilk sayfaya tüylerin ne zaman alınacağını yazıyor.
Kolay gelsin
slm kızlar, ben de 6 aya yakın kendimce epilasyon için dolunayı takip ediyordum, sonuçlarından da memnundum açıkçası. Sonra bigün benim gibi düşünen var mı diye araştırırken bu başlığı buldum (zaten uzun zamndırda sitenin uzaktan takipçisiyim:) ve takip etmeye başladım haziran ve temmuz için burda verilen günleri dikkate almaya başladım, sanki benim saatler daha iyi sonuç veriyordu ama tabi dolunayı fazla geçmiyordu. Burada ağustos ayı için verilen tarih benim takip ettiğim ay takvimine göre küçülen aydan çıkıp yeniaya geçmiş bir tarih oluyor ve bu zaman dilimi de bildiğim kadarıyla epilasyon için uygun bir zaman değil, tam aksi tüy köklerinin daha da güçlendiği bir zaman olmuş oluyor. Sevgili aycangül bu konudaki merakımı giderebilir misin lütfen:), bu yöntemin gerçekten etkili olduğunu düşünmekle birlikte şuan için kafa karışıklığı yaşamaktayım::)) demiştim ki yanlış yıl takvimine baktığımı fark ettim( mesajı da silemedim. afedersiniz artık sorun kalmadı :)) denemeye devam :))
bu kızlar ağdalarını yapınca toz oluyorlar galiba !
canım sıkılmıştı... kendi kendime oynayayım bari
yapıp da kurtulabilsek bari kıııız
aycangül temmuzun ikinci alternatif tarihinde ilk kez yaptım ama acemiliğime geldi saate dikkat etmeden yaptım kusura bakma.yaklaşık 12 gün oldu galiba.ben şahsen çok memnunum.bir sürü tüy çıktı
hehe
evet çıktı ama hep kırılanlar çıktıdemekki çok kırmışım alırken ama önemli olan ondan daha çok çıkmayan tüy olması bıyıklarım mesela şimdiye kadar ormana dönmesi gerekiyordu ama aksine hala temizliğini koruyor bir kaç kıl dışında.kollarımda öyle.en az etkiyi üst bacakta gördüm.oranın tüyleri zaten zayıftı demekki çoğunu kırmışım ben şahsen çok memnun kaldım ilk uygulama olmasına rağmen.mucize beklentisiyle bu işe girmedim ama süper bence kırılmayanlara kesin etki etti.bir dahaki sefere daha dikkatli alacağım inşallah.ilk alternatif tarihinde saat saat alıp sana haber veririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?