• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycan bu soruya yüz kere cevap vermişindir ama yüz birinciyi de bana ver olur mu:33: okudum var cevabı ama benim durum biraz farklı,şimdi verdiğin her iki tarihte de çoğunlukla uygun oluyorum yani regl deilim. fakat karanlık dolunaydan sora hemen oluyorum adetimi,sende diosunki regl sonrası alın daa ii. ama öle yapsamda aydınlık dolunayı beklesem çok uzuyo tüyler yani çok belirgin oluyo rahatsız oluyorum. böle yapsam yani adet öncesi etkisi nası olur? her iki tarihte de yapmaya çalışıyorum küçük küçük ama alınıyo. bugün mesela hiç acımadı ya koltuk altlarım çok sevindim üstelik çokda temiz aldım :46: bacaklar bi kısmı çıkmış bi kısmı deri altındaydı onları ağustosa sakladım,öle işte canım .... şimdiden tşk 101. cvp için :1:

aycan bu soruya yüz kere cevap vermişindir ama yüz birinciyi de bana ver olur mu:33: okudum var cevabı ama benim durum biraz farklı,şimdi verdiğin her iki tarihte de çoğunlukla uygun oluyorum yani regl deilim. fakat karanlık dolunaydan sora hemen oluyorum adetimi,sende diosunki regl sonrası alın daa ii. ama öle yapsamda aydınlık dolunayı beklesem çok uzuyo tüyler yani çok belirgin oluyo rahatsız oluyorum. böle yapsam yani adet öncesi etkisi nası olur? her iki tarihte de yapmaya çalışıyorum küçük küçük ama alınıyo. bugün mesela hiç acımadı ya koltuk altlarım çok sevindim üstelik çokda temiz aldım :46: bacaklar bi kısmı çıkmış bi kısmı deri altındaydı onları ağustosa sakladım,öle işte canım .... şimdiden tşk 101. cvp için :1:

karanlık ve aydınlık dolunay nedir canım?
karanlık dolunay dediğin yeniay mı acaba?
eğer öyleyse bende yeniaydan hemen sonra regl oluyorum ve her iki tarihi de değerlendiriyorum.
regl sonrası derken hemen bittiği gün olması gerekmiyor.anlatmak istediğim ağdadan hemen sonra regl olmayacak şekilde durumunuzu ayarlamanız.

ben bu zamana kadar ağdamı hep regl öncesi yaptım özellikle.
off düşünüyorum da belki de kıllarımın bu kadar coşmasının tek nedeni benim :78:
bundan sonra yılmak yok doğru tarihlerde yolmak var :66:

aycan işte benim ağdadan bi iki gün sora regl oluyo.yeni ayda başlıyo yani.
aydınlık dolunay hicri 13-14-15i,karanlık dolunay ise hicri ayın son üç günü işte,maranki öle kullanıyoda bende ona alıştım böle hesap ediyorum :)

bide sana bişe diyim mi ben aydınlık dolunaydan daa ii sonuç alıyorum,belki işine yarar die söliim istedim :)

evet ben de bugün itibariyle size katılmış bulunmaktayımmmm... bugün saat 11.30 ve 12.30 arası bacak ve koltukaltını epi' lemiş durumdayım. yalnız işim vardı evden çabucak çıkmak zorundaydım, sanırım kökünden alamadım çoğunu.. neyse zaman gösterecek :15:

ya bu arada az önce 'narr' arkadaşımızın yorumunu okuyunca farkettim. hiç acımadı demiş. ya evet bugün bi farklılık vardı da çözememiştim :80: önceden koltukaltım çok acırdı. bugün hiç hissetmedim desem yeri.. sırf bunun için bile denemeye değer..

valla aycangülüm saollll yaaaaaa :66:

Son düzenleme:
AYCANGÜL BENDE DÜN TAM SAATLERDE yaptım canım bakalım nolucak koltukaltını ikinci kez epilatörle alışım sol tarafı hiç tahriş olmadı ama sağda azcık ah dedi yine küçük bikaç yer kanadı neyse ama sol süoerdi hiç acımadı zati çok az tüy çıkmıştı ilki gibi geç bitmedi neyse bacaklarım koltuk altım kollarım bitti bakalım nasıl olucak:64::64::64::64:

acı olmamasının nedenı tuy koklerı zayıflıyo ıncelıyo demekkı kızlar super valla:62:kıl koklerı ne kadar guclu ve kalın olursa o kadar cok acı oluyo ve kanıyo cunku:37:bende yaptım bakalım bu ay agustosda nasıl olacak merakla beklıyorum:9:

Son düzenleme:
Aycangül arkadaşım, bu konuyu siteye üye olmadan önce görmüştüm ve ilk tarih olan 15 temmuzu değerlenirmiştim. Bir hafta içinde sadece o zaman henüz görünürde olmayan tüylerim çıkıp hafif uzadılar ama yekûn olarak çok azlardı, 23 temmuzda da bunları alayım dedim ama iki gün oldu neredeyse bütün bacağımda tüyler göründü... Acaba her iki tarihi birden kullanmamdan mı oldu yoksa önceki aylarda can sıkıp jilet dokundurduğum için ( :17: ) mi böyle tepki oldu acaba?

Ayrıca şu kadar kişiye böyle bir bilgi verip sorularını cevaplayıp, konunla böyle yakından ilgilendiğin için tebrik ve teşekkürlerimi iletirim :42: :29:

aycangül msj atamadım sana 100 msj olmadan özel msj gitmiyomuş burdan yazayım dedim

cidden bende bu kadar güzel sonuç alcamı bekleniyodum mutlaka fark eder dedim ama bu kadarına inanamadım 27 haziran gündüz 11 gibi aldım koltukaltını aynı saatlerde bacaklarımı da aldım saat 12 buçuk gibi bitmiştir agdam ama onu çok anlamadım şuan.bursadayım.agustos ayı içinde 17sinde reglim muhtemelen 23ünde bitiyo...bu ayda 25inde alcam yine pazartesi günü yani hiçbişi yapmadım bu arada sadece agdayla aldım.bu arada dogum yerim bursa 27 haziran 89 dogumluyum saat gece 2 de dogmuşum..

yanlış yazmışım düzelteyim koltukaltımı 26 haziran gece 12 civarı aldım bacaklarımı 27 haziranda aslmıştım aycangül

tatlım ben okuyorum okuyorum anlayamıyorum afedersin :44:
sen bi da yazsan bana.
gündüz demişsin önce,sonra gece demişsin.
bir de yukarıda koltuk altı ve bacak birlikte demişsin.daha sonra düzrltip biri 26 haziran gecegece 12 demişsin.bunu anladım 27 haziran saat kaç onu anlayamadım vs vs..
kusurabakma belkide arkadaşlar anlamıştır ama ben beynimi 25 kg civarında hissediyorum bu aralar :(
bi zahmet tatlım,İ.Ö.1. sınıfa anlatır gibi bi kez daha anlatsan :70:

ya canım bilmiyorum ki kırılmış olabilir epilasyon aletiyle aldım çünkü ama hemen ertesi gün de çıkmıyordu kii :(

15 temmuzda akşam üzeri 9 11 arası falan bi saatti herhalde

20 ağustos 1987 doğumluyum
kırklareliliyim canım

özel mesaj atamıyorum bu arada daha :(

tatlım 9 11 kaç oluyor?

09:11 mi? (gece demişsin 21:11 mi)
09:00-11:00 arası (21:00-23:00 arası) demek mi?

Gerçekten inanması güç harika birşey:) Ben deneyeceğim fakat başlığı yeni takip etmeye başladığım için ve daha regl öncesinde olduğum için son tarih bana uymadı. Acaba bir dahaki tarih belli mi ? Paylaşım için çok teşekkürler gerçekten süpermiş :)

merhaba ben ağustos takvimiyle başlıcam. tarhleri kaçırdım.. bacaklarım çıkmış gibi.. şimdi ben almadan sizin verceğiniz tarihe kadarmı beklim..

bide bişi sorcam.. bunun mantıgı ne:S

afedersin canım ben biraz karışık yazmışım farkettim şimdi düzelteyim hepsini
26 haziran gece 11 buçuk 12 gibi koltukaltımı aldım 27 haziran sabah 11 ile 12 arasıda bacaklarımı almıştım canım
bien biraz balık hafızalıyım ikisinide 27sinde aldım die hatırlıyordum sonradan geldi aklıma koltukaltımı önce aldıgım....
koltukaltımda gözle görülür bi şekilde fark var ama bacaklarımda normaldi durumm
bu ayda 25 temmuz (dün) gündüz 4 ile 5 buçuk arası aldım

Ya ben de okudum okudum anlamadım herhalde sıcaklardan olacak:57: Şimdi ben Ağustos ayını bekleyeceğim ama bu harita ne oluyor?

Back