Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of ya cumartesiyi kacirdim en yakin tarih ne zaman acaba :26:
aycan bu soruya yüz kere cevap vermişindir ama yüz birinciyi de bana ver olur mu okudum var cevabı ama benim durum biraz farklı,şimdi verdiğin her iki tarihte de çoğunlukla uygun oluyorum yani regl deilim. fakat karanlık dolunaydan sora hemen oluyorum adetimi,sende diosunki regl sonrası alın daa ii. ama öle yapsamda aydınlık dolunayı beklesem çok uzuyo tüyler yani çok belirgin oluyo rahatsız oluyorum. böle yapsam yani adet öncesi etkisi nası olur? her iki tarihte de yapmaya çalışıyorum küçük küçük ama alınıyo. bugün mesela hiç acımadı ya koltuk altlarım çok sevindim üstelik çokda temiz aldım bacaklar bi kısmı çıkmış bi kısmı deri altındaydı onları ağustosa sakladım,öle işte canım .... şimdiden tşk 101. cvp için
tatlım pazar gününü ve bugünü neden değerlendirmedin?
18 ağustos en yakın tarih.
aycangül msj atamadım sana 100 msj olmadan özel msj gitmiyomuş burdan yazayım dedim
cidden bende bu kadar güzel sonuç alcamı bekleniyodum mutlaka fark eder dedim ama bu kadarına inanamadım 27 haziran gündüz 11 gibi aldım koltukaltını aynı saatlerde bacaklarımı da aldım saat 12 buçuk gibi bitmiştir agdam ama onu çok anlamadım şuan.bursadayım.agustos ayı içinde 17sinde reglim muhtemelen 23ünde bitiyo...bu ayda 25inde alcam yine pazartesi günü yani hiçbişi yapmadım bu arada sadece agdayla aldım.bu arada dogum yerim bursa 27 haziran 89 dogumluyum saat gece 2 de dogmuşum..
yanlış yazmışım düzelteyim koltukaltımı 26 haziran gece 12 civarı aldım bacaklarımı 27 haziranda aslmıştım aycangül
ya canım bilmiyorum ki kırılmış olabilir epilasyon aletiyle aldım çünkü ama hemen ertesi gün de çıkmıyordu kii
15 temmuzda akşam üzeri 9 11 arası falan bi saatti herhalde
20 ağustos 1987 doğumluyum
kırklareliliyim canım
özel mesaj atamıyorum bu arada daha
tatlım 9 11 kaç oluyor?
09:11 mi? (gece demişsin 21:11 mi)
09:00-11:00 arası (21:00-23:00 arası) demek mi?
Canım bnde sana dün saatlerimi yazmştm cevap vermedn acaba gitmedi mi mesjım? buradan da yazaym mı ?