Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

tam 2 hafta oldu komple ağda yapalı. 2. alternatif tarihinde de bacaklarımda kalanları ve kaldığı için uzayanları almıştım.
işte en sinir olduğum dönem yeni yeni başladı sizde de oluyo mu kızlar bilmiyorum ama bacaklarımda o tüylerin ilk cıktıgı zaman var ya, nokta nokta, işte o zaman acayip derecede kaşınıyo ten çorabı giydiğimde belli olmuyorlardı daha ama bugün başlamış yavaştan belli olmaya...
koltuk altım uzadı sanki 1er santim kadar olmuşlar dün aksam iyice baktım da... ama sanki seyrelme var emin değilm ama yine de...
bikini bölgemde daha giçbir aksiyon yok yani kendilerini göstermediler bile
durum bu aycangülcüm...
ağustos tarihleri yakın mıdır?

slm kızlar benimde bu ay özel bölgem,kollarım ve yüzümde tüyler seyrek ve geç çıktılar ama aynı şeyi bacaklarım ve koltuk altım için söyleyemeyeceğim eskisine göre daha inceler ama bu ay çabuk çıktılar 15 temmuzda saat 11.00-12.00 arası bacak ve koltuk altlarımı ,diğer bölgelerimi 12.00-14.00 arası yapmıştım

cevap vermeyi unutmuşum ya da cevap verdim ama şimdi göremedim :44:
canım inan bilemiyorum şu an.
yalnız şu var;ben böyle bir iki günde çıkan tüylerin ya alırken kırılan ya da çıkmak üzere olup diğerleri alınınca hızla büyüyen tüyler olduğunu düşünmüşümdür hep.
çünkü tüyler normalde 3 günde 1 mm gibi uzuyor.kişiye göre 5-10 gün arasında yüzeye kadar ancak ulaşıyor.
yani bir iki günde yeniden bir kökün oluşması ve cilt altındaki mesafeyi katetmesi pek mümkün değil gibi geliyor bana.
tabi bu benim fikrim..işin uzmanıyla konuşmak lazım.
ayrıca bu parmak izi gibi herkeste farklılık gösteriyor.örneğin benim tüylerim 10.günde merhaba der.burda tüyleri
5.günde çıkan arkadaşlara da 7.günde çıkan arkadaşlarada rastladım..

vanilya30..............
nerelerdesin canım..
biliyorsun seninle aynı dönemi yakalayıp bende kollarımı almıştım korkarak :)
sende ertesi gün çıkmıştı sanırım.ben 1 hafta beklemek istedim sana sonucu yazmak için.
kollarımda hala tüy yok tatlım.normalde 10 günde çıkar tüylerim,sanırım yine aynı şey olacak.
anlayacağın verdiğim zaman aralığında bi sorun yok..
sanırım biyolojik bi durumdan kaynaklanmış o dönem için..
bundan sonraki dönemlerde aynı şekilde devam edeceğini hiç sanmıyorum :)

Aycan gul cnm 24 unde almısdım ben bacaklarımda cıkmaya basladılar bıleama hormonlarım aktıf oldugu ıcın sanırım zaten tahmın etmısdım boyle olacagını ben telkınden dolayı haftasına kalmadan cıkıyo cunku ancak bı fark var tuyler azda olsun cansız cıkıyo ve canımı acıtmadan cıkıyo en son cıkdıgında acayıp acıtarak kanayarak cıktı deyım hatta kasıntıdan bu acıdan faydası oldu ınsallah agustosda daha cok faydası olacak bı anda elbette olmaz koltuk altı ve bıkını bolgesınde de bacaklarım kadar olmasada az az cıkmaya basladı varla yok arası gıbı nokta halınde suan ıcın cnm Tesekkur ederım sana

Son düzenleme:

söz konusu telkini dinleyen iki arkadaşımızda daha aynı şey oldu canım,yapacak bir şey yok

söz konusu telkini dinleyen iki arkadaşımızda daha aynı şey oldu canım,yapacak bir şey yok

gercı benım telkını dınleme ısım bıttı uc kez dınledım 21 gun cnm ama yınede etkılerı devam ettıgı ıcın bılemıyorum gercı gecıcı oluyo etkılerı ınsallah buda gecer yanlız sonuc hıc almadım degıl dedıgım gıbı fark var cnm sadece cok cabuk cıkdı buda bekledıgım bıseydı ancak kıllar daha cılız rengı daha acık bıde cıkarken kanamadı ve canımı yakmadı bı sonrakınde ınsallah dahada etkılı olur ve daha gec ve seyrek cıkar

23temmuz saat kaçtı bilmyrm ama öğlen gibiydi kol bacak koltuk altı bikini her yerimi o gün aldım sir ağdayla ama 4 . 5. gün çıkmaya başladılar vee kollarım o kadaar sert ve dik çıkıyoki birisiyle yan yana gelince aklım çıkıyo kollarıız değerde tüylerim batar diye ki alırken kırdım mı dicem ben almadım kuaföre gittim orda aldrdım heryerimi gecen ay ellerimin üstü azalmıştı yazmıştım hatta bakım bakıp gülümsüyrm diye yine ağda ama orası bile çok dik ve sert çıkıyo varmıdır benim gibii olan

bende 23unde koltuk altı bikini aksamına bacaklarımı 25ınde kollarımı aldım ama çıktılar bile şoktayım hele kollarım 3. gun basladı daha. bu sefer tutturamadım galıba ama hepsını farklı saatlerde yaptım barı bırı tutsaydı. . hazıranda yaptıgımda(bikini bölgesini) cok memnun kalmıstım bu arada. cok bosluk vardı.bu seferde içlerinde en iyi durum bıkını bölegemde. . ama diğerleri vahım. .

bende hazirandan çok memnun kalmıştım hem çok çok geç çıktılar 15.günden sonra belirmeye başlamışlardı hemde ince ve az çıkmışlardı şimdi ise dik dik kalın sert bana batıyolar resmen batınca canımı yakacak kadar sertler benmde bikini biraz daha iyi dicem ama yok ya çok sert çıkıyolar kollarım yaa öenmli olan onlardı benim için 8. ayın tarhleri nedir acaba beklesem mi beklemeden mi alsam bilemedim ama beklemek en mantıklısı belki tuttururum saati filan incelirlerr

aycangülcüm yaaaaaaaa geçen ay bana saatleri vermiştin deneklerin haricinde senden 8. ay içinde saat istiyorum lütfen bu arada artık 2 bölgedeyim ama çizgi öyle bi yerden geçmiş ki 3. bölgede olblr

ben de kollarımı 25 temmuzda saat 15:00-17:00 arası kuaföre aldırmıştım ve çıkmaya başladılar ama sert değiller batmıyorlar yani. sürekli alan biri olmadığım için çıkma süresi için birşey diyemicem. geçen yaz 1 kere almıştım o da ne kadar sürede uzamıştı hatırlamıyorum uzasalar bile reglimden sonraki tarihe kadar almayı düşünmüyorum. bu tarihlere düzenli uyup kol ve diğer tüylerimden bi an önce kurtulmak istiyorum

geldim geldim
misafirlerim vardı giremedim canım siteye
ağustos ayı tarihlerini bekliyorum canım
bakalım bu ay nasıl olacak
ona göre belirlerim artık faydası olur mu olmaz mı
belkide hormonlardan kaynaklanıyordur bilemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…