aman allahim bakipta görmemek bu olsa gerek, ben sadece 21 temmuzu okumusum gerisini görmemisim resmen
Hamamda zehirlenme: 1 kişi hayatını kaybetti
Duydunuz mu bu olanı
Allah rahmet eylesin kadıncağıza....
mesaj kutum dolmuş,boşalttım.
şimdi mesaj atabilirsin canım :)
Canım yazdm dün özelden geldi mi mesajm ?
Canım yazdm dün özelden geldi mi mesajm ?
Aycangül arkadaşım, bu konuyu siteye üye olmadan önce görmüştüm ve ilk tarih olan 15 temmuzu değerlenirmiştim. Bir hafta içinde sadece o zaman henüz görünürde olmayan tüylerim çıkıp hafif uzadılar ama yekûn olarak çok azlardı, 23 temmuzda da bunları alayım dedim ama iki gün oldu neredeyse bütün bacağımda tüyler göründü... Acaba her iki tarihi birden kullanmamdan mı oldu yoksa önceki aylarda can sıkıp jilet dokundurduğum için () mi böyle tepki oldu acaba?
Ayrıca şu kadar kişiye böyle bir bilgi verip sorularını cevaplayıp, konunla böyle yakından ilgilendiğin için tebrik ve teşekkürlerimi iletirim
Aycan gul cnm 24 unde almısdım ben bacaklarımda cıkmaya basladılar bıleama hormonlarım aktıf oldugu ıcın sanırım zaten tahmın etmısdım boyle olacagını ben telkınden dolayı haftasına kalmadan cıkıyo cunku ancak bı fark var tuyler azda olsun cansız cıkıyo ve canımı acıtmadan cıkıyo en son cıkdıgında acayıp acıtarak kanayarak cıktı deyım hatta kasıntıdan bu acıdan faydası oldu ınsallah agustosda daha cok faydası olacak bı anda elbette olmaz koltuk altı ve bıkını bolgesınde de bacaklarım kadar olmasada az az cıkmaya basladı varla yok arası gıbı nokta halınde suan ıcın cnm Tesekkur ederım sana
söz konusu telkini dinleyen iki arkadaşımızda daha aynı şey oldu canım,yapacak bir şey yok
bende 23unde koltuk altı bikini aksamına bacaklarımı 25ınde kollarımı aldım ama çıktılar bile şoktayım hele kollarım 3. gun basladı daha. bu sefer tutturamadım galıba ama hepsını farklı saatlerde yaptım barı bırı tutsaydı. . hazıranda yaptıgımda(bikini bölgesini) cok memnun kalmıstım bu arada. cok bosluk vardı.bu seferde içlerinde en iyi durum bıkını bölegemde. . ama diğerleri vahım. .
vanilya30..............
nerelerdesin canım..
biliyorsun seninle aynı dönemi yakalayıp bende kollarımı almıştım korkarak :)
sende ertesi gün çıkmıştı sanırım.ben 1 hafta beklemek istedim sana sonucu yazmak için.
kollarımda hala tüy yok tatlım.normalde 10 günde çıkar tüylerim,sanırım yine aynı şey olacak.
anlayacağın verdiğim zaman aralığında bi sorun yok..
sanırım biyolojik bi durumdan kaynaklanmış o dönem için..
bundan sonraki dönemlerde aynı şekilde devam edeceğini hiç sanmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?