• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

pekii bende denemek istiyorum.sonuçta 450 sayfalık yazı dizisi olmuş artık konu.denemeye değer...ne yapmam gerekiyor? anladığım kadarıyla regl den sonra ağda yapmam lazım başka yapmam gereken bir şey yok dimi? ne dinlemem gerekiyor birde?

tatlım tüy konusunda ilk sayfada verdiğim bu ayın epilasyon tarihlerini kullanman gerekiyor.
regl sonrasına ayarlayabilmeniz açısından 2 tarih veriyorum.diğer açıklamalar da yine ilk sayfa da.
her ay ilk mesajı güncelliyorum,oradan takip edebilirsin.
telkin dinleme konusu tüylerle alakalı değil,ilgili konu da detaylı bilgi bulabilirsin :)
bize katılmana çok mutlu oldum ayrıca:)

aycangül

ben koltuk altımı 15 temmuz da aldım.tek tük çıkmaya başlayanlar var.yani yeni alınmış gibi bugün genital bölgemi aldım.inşallah bir sonuç elde edersin.

senden çok ben istiyorum.1 yıldan fazla oldu bu konuyla uğraşıyosun.inşallah mutlu haberlerle bize dönersin...

Selamm ben de geldim hadi bana da yer açınnnn :46:
Kıl tüy sorunu bol hatunlardanım.Ama bu konuyu görür görmez iştee derdimin ilacı bu dedi içimden bir ses.Hemen kalktım tüylerimi aldım bugün.Mesajların hepsini okuyayım dedim ama ne bereketli konu, oku oku bitmiyor anacım :23:
Bundan sonra dolunayları daha çok takip edeceğim bu seferlik ikinci alternatifle başladım hayırlısıyla.İçimden bir ses çoook güzel sonuç alacağımı söylüyor.
Aycangül azmine, ilgine ve araştırma yeteneğine hayran kaldım şekerim.Eğer araştırmada yardım istersen bana görev verebilirsin severek yaparım.Sonuç görmeye başlamasam da inanıyorum ki göreceğim o yüzden Allah razı olsun şimdiden :38:
Haydi kızlar ulusal kıl alma günümüz hepimize hayırlı olsun :1:

aycangül msj atamadım sana 100 msj olmadan özel msj gitmiyomuş burdan yazayım dedim

cidden bende bu kadar güzel sonuç alcamı bekleniyodum mutlaka fark eder dedim ama bu kadarına inanamadım 27 haziran gündüz 11 gibi aldım koltukaltını aynı saatlerde bacaklarımı da aldım saat 12 buçuk gibi bitmiştir agdam ama onu çok anlamadım şuan.bursadayım.agustos ayı içinde 17sinde reglim muhtemelen 23ünde bitiyo...bu ayda 25inde alcam yine pazartesi günü yani hiçbişi yapmadım bu arada sadece agdayla aldım.bu arada dogum yerim bursa 27 haziran 89 dogumluyum saat gece 2 de dogmuşum..

yanlış yazmışım düzelteyim koltukaltımı 26 haziran gece 12 civarı aldım bacaklarımı 27 haziranda aslmıştım aycangül

aycangül msj atamadım sana 100 msj olmadan özel msj gitmiyomuş burdan yazayım dedim

cidden bende bu kadar güzel sonuç alcamı bekleniyodum mutlaka fark eder dedim ama bu kadarına inanamadım 27 haziran gündüz 11 gibi aldım koltukaltını aynı saatlerde bacaklarımı da aldım saat 12 buçuk gibi bitmiştir agdam ama onu çok anlamadım şuan.bursadayım.agustos ayı içinde 17sinde reglim muhtemelen 23ünde bitiyo...bu ayda 25inde alcam yine pazartesi günü yani hiçbişi yapmadım bu arada sadece agdayla aldım.bu arada dogum yerim bursa 27 haziran 89 dogumluyum saat gece 2 de dogmuşum..

bu sıralar çok giremiyrum nete tatildi taşınma işleriydi bişey mi kaçırdım doğum tarihi saati falan filan hı noluyooooo birisi banada açıklasınnnnn bu aradaa

26 haziranda kolarımı almıştım yarısından çok azı çıkmışlardı onlarıda bu akşam aldım bugün sabahtan kaş bıyık öğleden sonra bikini koltuk altı alt bacak akşam kolların çıkanlarını aldım üst bacağı almak istemedi canım :26: umarım sonuçlar güzel olur.

birde nete giremeye bilirim önümüzdeki 1 ay 8. ayın tarhleri ne zman belli olur tlfonuma not alayım şimdiden gerçi 1 altrnatfte reglli olurum 9unda başlıcak 2. alternatifede 1 ay vardır :26:

canım bir şey kaçırmadın merak etme :26:

agdanın sonucunda kıl çıkmama oranı yüksek olunca hangi saat ve tarihte aldığımızı ve doğum günümüzü dogum saati ve yerini istiyor :68: araştırma için ...

inşallah en kısa zamanda sonuç alır.bizde kurtuluruz bu kılların hepsinden :62::62::62::32::32::32:

Bısey sormak ıstıyorum yuz ıcın mesela kasın bellı yerlerıne agda olmuyo cımbızla almaklada olurmu yıne aynı etkı hanı malum cımbız cogaltır normalde :44:

aycangül bana mesaj yazdın bende forumdan cevap verdim ama arada kaynadım sanırım:84:

evet canım kaynamışsın :1:
bu ara yine nereye yetişecedğimi bilewmiyorum kusura bakma ..yarın halledicem..

Selamm ben de geldim hadi bana da yer açınnnn :46:
Kıl tüy sorunu bol hatunlardanım.Ama bu konuyu görür görmez iştee derdimin ilacı bu dedi içimden bir ses.Hemen kalktım tüylerimi aldım bugün.Mesajların hepsini okuyayım dedim ama ne bereketli konu, oku oku bitmiyor anacım :23:
Bundan sonra dolunayları daha çok takip edeceğim bu seferlik ikinci alternatifle başladım hayırlısıyla.İçimden bir ses çoook güzel sonuç alacağımı söylüyor.
Aycangül azmine, ilgine ve araştırma yeteneğine hayran kaldım şekerim.Eğer araştırmada yardım istersen bana görev verebilirsin severek yaparım.Sonuç görmeye başlamasam da inanıyorum ki göreceğim o yüzden Allah razı olsun şimdiden :38:
Haydi kızlar ulusal kıl alma günümüz hepimize hayırlı olsun :1:
hoşgeldin canım :)
bize katılman çok güzel..
teşekkür ederim,hem güzel sözlerin hem de yardım teklifin için :)
hemen etkisi olmazsada yılma lütfen..
çünkü burada hala etkisini göremedim diyen hiç kimse yok..

bu sıralar çok giremiyrum nete tatildi taşınma işleriydi bişey mi kaçırdım doğum tarihi saati falan filan hı noluyooooo birisi banada açıklasınnnnn bu aradaa

26 haziranda kolarımı almıştım yarısından çok azı çıkmışlardı onlarıda bu akşam aldım bugün sabahtan kaş bıyık öğleden sonra bikini koltuk altı alt bacak akşam kolların çıkanlarını aldım üst bacağı almak istemedi canım :26: umarım sonuçlar güzel olur.

birde nete giremeye bilirim önümüzdeki 1 ay 8. ayın tarhleri ne zman belli olur tlfonuma not alayım şimdiden gerçi 1 altrnatfte reglli olurum 9unda başlıcak 2. alternatifede 1 ay vardır :26:

1.alternatif 18 ağustos gibi canım merak etme :)

Bısey sormak ıstıyorum yuz ıcın mesela kasın bellı yerlerıne agda olmuyo cımbızla almaklada olurmu yıne aynı etkı hanı malum cımbız cogaltır normalde :44:

kaşlarımı ben de cımbızla alıyorum canım merak etme..ağdayla mümkün değil !

operasyonu başarıyla gerçekleştirdim bakalım sonuçlar nasıl olacak
bu arada 15 inde aldığım bikini bölgem sakincene normalde baya aktif olurdu bir haftada kendine gelirdi ama onun yerine bacaklar aktif :D sanırım kırılıyor garibanlar :D neyse ona da çözüm bulacağım :)

eveeeeettttt vanilya30...

kendimi feda ettim,seninkiyle aynı özellik gösteren saati tespit ettim ve kollarımı aldım :)
uzun zaman önce bir iki kez almış bir daha da almamıştım.
bende de birkaç gün içinde hızlı ve koyu renk çıkarsa nedeni ters bir zamana rastlamasıdır.
amaa bende olmazsa tamamen senin bedeninde olup biten biyolojik bir nedenden kaynaklanmıştır ve sonraki aylarda tekrarlanmaz.
yalnız kollarım fena halde kaşınıyor.sizde de kaşıntı oluyor mu arkadaşlar oluyor arkadaşlar? ağdam mı bozuk yoksa :53:

kaşlarımı ben de cımbızla alıyorum canım merak etme..ağdayla mümkün değil !

tamam cnm sagol cevabın ıcın dıger turlu ıstenmeyen bı yerde gıtse agdayla felaket olur sonra:9:bugun bende aldım cnm bakalım ne olacak sonuc merak edıyorum nasıl cıkacak tuyler umarım etkısı olur cunku telkınden dolayı hormonlarıda etkılıyo malum o yuzden bıraz sıyah ve sert olmaya baslamısdı ınsallah azalır rengı acılır ve ıncelır tuyler:37:

canımmm...özel mesaj kutun doluuuuuuu.....
dün alt bacak,üst bacak,koltukaltı hepsini aldım sir'le.hatta üstünden makineylede geçtim bişey kalmaması için:66:
merakla bekliyorum inş. başarılı sonuç alırızzz :92: kucak dolusu sevgiler ... :71:

eveeeeettttt vanilya30...

kendimi feda ettim,seninkiyle aynı özellik gösteren saati tespit ettim ve kollarımı aldım :)
uzun zaman önce bir iki kez almış bir daha da almamıştım.
bende de birkaç gün içinde hızlı ve koyu renk çıkarsa nedeni ters bir zamana rastlamasıdır.
amaa bende olmazsa tamamen senin bedeninde olup biten biyolojik bir nedenden kaynaklanmıştır ve sonraki aylarda tekrarlanmaz.
yalnız kollarım fena halde kaşınıyor.sizde de kaşıntı oluyor mu arkadaşlar oluyor arkadaşlar? ağdam mı bozuk yoksa :53:

teşekkür ederim canım .

Back