• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Kızlar birşey sorucam.Bu önerilen alternatifler arasnda tüy dökücü krem kullansak olumlu sonuç alabilir miyiz?böyle birşey uygulayan var mı ?

canım bişey diycem şimdi yarın başlıyoya saat 8.30da demişsin yarın pazar günü pazartesi günü hepsindede epilasyon yapabilirmiyim yani pzrtesi 19a kadar iki 3 kez makinayla aklıma geldikçe yapsam çünkü hani bazıları gözden kaçıyo daha vakit var diye üstünden tekrar geçiyorum olur diğimi:78:

olmaz :)

canm mesj kutun dolmuş yazımı gönderemiyorum :/

boşaltmaya çalıştım canım :)

Aycan gül cnm emegın ıcın gercekden cook tesekkur edıyorum sana cok hayırlı bısey ıcın burda ınsanlara yardımcı oluyosun ben bu tarz seylere cok ınanıyorum telkınle gogus buyuten bırı olarak :9: Yarın yapılması gerekıyo sanırım sehır falan fark etmıyo demı yarın baslıyo pazartesı gunune kadar tabı saatlerde bellı benım reglıme bır haftadan fazla bı zaman var yapsam bı sorun olurmu yarın

olur tabi..ama detaylı not almayı unutma.kaçta nereyi aldığını mutlaka yaz bir yere..sonradan isteyebiliyorum.

aycangül bilgiler için teşekkürler...
konunu hızlıca gözden geçirdim ve denemek istiyorum.
yalnız şunu sorucam tüyleri kökünden almak şart mı?Yani ağda kullanmak?
Alışamadım çünkü henüz :26: :18:

Kızlar birşey sorucam.Bu önerilen alternatifler arasnda tüy dökücü krem kullansak olumlu sonuç alabilir miyiz?böyle birşey uygulayan var mı ?

sadece kökünden alınması gerekiyor malesef.jilet yada tüy dökücüler gibi tüyleri sadece kesen yöntemlerle biirlikte
işe yaramayacaktır.
özel mesaj atamıyorum şu an, buraya yazmam yeterli sanırım :)

Son düzenleme:
olur tabi..ama detaylı not almayı unutma.kaçta nereyi aldığını mutlaka yaz bir yere..sonradan isteyebiliyorum.
bunu bılmıyodum bak hımm saatını not almak gerek o zaman tamam cnm yarın yapacam ınsallah not alacam bı yere saatı ve nereyı oldugunu:34: cok sagol en ıyısı agda bu durumda kokten olması ıcın bıde cnm sen uzun zamandır yapıyosun sanırım bunu bır sene oldu mu ne kadar farklılık oldu sende:16:

sadece kökünden alınması gerekiyor malesef.jilet yada tüy dökücüler gibi tüyleri sadece kesen yöntemlerle biirlikte
işe yaramayacaktır.
özel mesaj atamıyorum şu an, buraya yazmam yeterli sanırım :)

Evet cnm yeterli :) teşekkr ederm. :)

bende buraya yazıp teşekkürü bir borç bilirim aycangül sana gece ay verdigin tarihlerde koltukaltı bölgemi aldım deneme amaçlı bir ay oldu ve gözle görülür bi azalma var çok seyrekler sadece çıkanlar uzama safhasında ayrıca ben önceden koltukaltımdan elimle temizlik yapamazdım kopmazdı ama şimdi direk elime geliyo çekincee Allah razı olsun ne muradın varsa veresin inş.

AMİN canım ,hepimizin :)
çok mutlu oldum :)
inşallah bundan sonrasıda öyle olur:)

bunu bılmıyodum bak hımm saatını not almak gerek o zaman tamam cnm yarın yapacam ınsallah not alacam bı yere saatı ve nereyı oldugunu:34: cok sagol en ıyısı agda bu durumda kokten olması ıcın bıde cnm sen uzun zamandır yapıyosun sanırım bunu bır sene oldu mu ne kadar farklılık oldu sende:16:

ben bir yıldan fazla zamandır bu konuyu araştırıyorum canım..
tabi ki ilerleme kaydettim.
ancak bu konuda kaynak olmadığı için ben deneme tahtası yaptım kendimi.
o nedenle bazen geriye dönüşlerde oldu tabi..
sonuca yaklaştım gibi,inşallah bundan sonra daha net sonuçlar alacağım :)

aycangul cnm senın aldıgın sonucu cok merak edıyorum belkı daha once paylasmıssındır ama okuyamadım o kadar sayfayı:59:

ben bir yıldan fazla zamandır bu konuyu araştırıyorum canım..
tabi ki ilerleme kaydettim.
ancak bu konuda kaynak olmadığı için ben deneme tahtası yaptım kendimi.
o nedenle bazen geriye dönüşlerde oldu tabi..
sonuca yaklaştım gibi,inşallah bundan sonra daha net sonuçlar alacağım :)

sagol tatlım cevabın ıcın nasıl yanı gerıye donusler derken :53:

sagol tatlım cevabın ıcın nasıl yanı gerıye donusler derken :53:

mehter takımı işte canım:)
araştırırken "acaba şu nasıl olur,bu nasıl olur derken"yanıldığım zamanlar da oldu.
mesela bir ay sert ve siyah tüylerim birden ayva tüyü gibi çıktı.ama sonraki aylarda başka zamanlar denediğim için eskisi gibi çıktı yeniden.1,5 ay dudak üstüne almadığım da oldu,2-3 hafta da çıktığı zamanlar da.
bunun gibi işte..
tabi araştırmaya başladığımda elimde sadece dolunay vardı.giderek derinleşti konu.o yüzden de çok şey denedim kendimi kobay yapayak..
bundan sonrası için daha güzel olacak inşallah.
mesela bu ay ki sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum ;)istediğim gibi olursa başka birşey denemek yok :)

mehter takımı işte canım:)
araştırırken "acaba şu nasıl olur,bu nasıl olur derken"yanıldığım zamanlar da oldu.
mesela bir ay sert ve siyah tüylerim birden ayva tüyü gibi çıktı.ama sonraki aylarda başka zamanlar denediğim için eskisi gibi çıktı yeniden.1,5 ay dudak üstüne almadığım da oldu,2-3 hafta da çıktığı zamanlar da.
bunun gibi işte..
tabi araştırmaya başladığımda elimde sadece dolunay vardı.giderek derinleşti konu.o yüzden de çok şey denedim kendimi kobay yapayak..
bundan sonrası için daha güzel olacak inşallah.
mesela bu ay ki sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum ;)istediğim gibi olursa başka birşey denemek yok :)

hımm anladım tatlım o zaman bız sanslıyız sen dogru olanı buldun bızde o yolda ılerler guzel sonuclar alırız ınsallah bu zamana kadar bılıncsızce bılmeden yaptık mesela regl oncesınde falan yaptıgımız olmusdur bılmeden hata ettık belkıde cnm:30:yarın baslıyoruz o halde bakalım agustosda nasıl olacak tekrar zamanları nasıl belırlıyosun valla artık usta olmussun bu konuda cnm masallah deyım faydasını goren herkesden dua alıyosun ne guzel:34: formda bızde kızlarla telkınle gogus buyutuyoruz cnm mesela ınsanlar ınanmıyo on yargılı davranıyo sanılıyo kı hersey para verılerek alınan kandırmaca urunlerde halbukı bazen cok daha kolay bıseyı basarmak ancak kucumsedıgınden ınsanlar yada ınanmadıgından yanasmıyo:37:

hımm anladım tatlım o zaman bız sanslıyız sen dogru olanı buldun bızde o yolda ılerler guzel sonuclar alırız ınsallah bu zamana kadar bılıncsızce bılmeden yaptık mesela regl oncesınde falan yaptıgımız olmusdur bılmeden hata ettık belkıde cnm:30:yarın baslıyoruz o halde bakalım agustosda nasıl olacak tekrar zamanları nasıl belırlıyosun valla artık usta olmussun bu konuda cnm masallah deyım faydasını goren herkesden dua alıyosun ne guzel:34: formda bızde kızlarla telkınle gogus buyutuyoruz cnm mesela ınsanlar ınanmıyo on yargılı davranıyo sanılıyo kı hersey para verılerek alınan kandırmaca urunlerde halbukı bazen cok daha kolay bıseyı basarmak ancak kucumsedıgınden ınsanlar yada ınanmadıgından yanasmıyo:37:

inan çok zahmetli bir çalışma..
ve evet sizler daha şanslısınız :)
sizin telkini de 10 gün kadar dinledim ama bıraktım.
olumsuz etkileri oldu bende çünkü.
özellikle gözaltlarım inanılmaz çöktü ve koyulaştı.buna dayanamadım ve bıraktım.
olumsuz etkilerden sonra telkinin içeriğine bir göz attım."tüm besin göğüslerime gidiyor" benzeri bir cümle vardı.sorumlusunun bu cümle olduğunu düşünüyorum.saç dökülmesi falan yaşadım aynı zamanda :(
bi tarafı güzelleştirmek isterken diğer tarafların sağlığını bozmaktan korktum açıkçası..

Son düzenleme:
kızlar şuan okuduklarıma inanamıyorummm! bu nasıl olabilir! birkaç cümle dinliyor ve sorunlarınıza çözüm buluyorsunuz.açıkçası aklım almıyor.yani bu nasıl olabilir? peki sizce sonuçlarınız kalıcı mı? yoksa sinir depresyon hapları gibi anlık çözümler mi?

inan çok zahmetli bir çalışma..
ve evet sizler daha şanslısınız :)
sizin telkini de 10 gün kadar dinledim ama bıraktım.
olumsuz etkileri oldu bende çünkü.
özellikle gözaltlarım inanılmaz çöktü ve koyulaştı.buna dayanamadım ve bıraktım.
olumsuz etkilerden sonra telkinin içeriğine bir göz attım."tüm besin göğüslerime gidiyor" benzeri bir cümle vardı.sorumlusunun bu cümle olduğunu düşünüyorum.saç dökülmesi falan yaşadım aynı zamanda :(
bi tarafı güzelleştirmek isterken diğer tarafların sağlığını bozmaktan korktum açıkçası..

bellı zaten tatlım o yuzden allah razı olsun yanı herkesın yapacagı bısey degıl hem ayarlayıp tarıhlerı hemde bızlerle paylasıyosun cok sagol:16: ben uc aydır dınlıyorum hıc oyle etkısı olmadı sac dokulmesıde olmadı bazı belırtıler oldu ama bu dedıklerın hıc olmadı bende cnm bunyeye gore mı degısıyo acaba ama cok etkılı bı beden buyudu benım nerdeyse keske kotu etkısı olmamıs olsaydı da devam edebılseydın cnm bıde bu tarıhlerı saatlerı bı ara sehırlere goremı yapmısdınız sımdı herkes aynı zamanda yapıyo demı cnm

bellı zaten tatlım o yuzden allah razı olsun yanı herkesın yapacagı bısey degıl hem ayarlayıp tarıhlerı hemde bızlerle paylasıyosun cok sagol:16: ben uc aydır dınlıyorum hıc oyle etkısı olmadı sac dokulmesıde olmadı bazı belırtıler oldu ama bu dedıklerın hıc olmadı bende cnm bunyeye gore mı degısıyo acaba ama cok etkılı bı beden buyudu benım nerdeyse keske kotu etkısı olmamıs olsaydı da devam edebılseydın cnm bıde bu tarıhlerı saatlerı bı ara sehırlere goremı yapmısdınız sımdı herkes aynı zamanda yapıyo demı cnm

keşke dediğin gibi olsaydı da bırakmasaydım.ben de çok üzüldüm.belki beslenmeyle de alakalıdır.iyi beslendiğimi söyleyemeyeceğim.
önceki ay şehirlere göre verdim ama iki aydır bunu yapamıyorum.çalışmamı yoğunlaştırdım çünkü.cevap yazmak için bile zor vakit ayırıyorum inan.
sadece şehir değil çok şey etkiliyor.kişi bazında çalışmak lazım.kesin bilgiye ulaşınca öyle yapacağım.hatta kendi sitemi kurmak gibi bir hayalim de var :)
iki aydır arkadaşlar şanslarına güvenip yapıyorlar malesef:(
aslında hafta sonu için de bi çalışma yapacaktım ama bi türlü fırsat bulamadım.
başka yerlerde de yazılarım var,onlara da zaman ayırmam gerekiyor üstelik.
benden birkaç tane daha olması lazım :)

keşke dediğin gibi olsaydı da bırakmasaydım.ben de çok üzüldüm.belki beslenmeyle de alakalıdır.iyi beslendiğimi söyleyemeyeceğim.
önceki ay şehirlere göre verdim ama iki aydır bunu yapamıyorum.çalışmamı yoğunlaştırdım çünkü.cevap yazmak için bile zor vakit ayırıyorum inan.
sadece şehir değil çok şey etkiliyor.kişi bazında çalışmak lazım.kesin bilgiye ulaşınca öyle yapacağım.hatta kendi sitemi kurmak gibi bir hayalim de var :)
iki aydır arkadaşlar şanslarına güvenip yapıyorlar malesef:(
aslında hafta sonu için de bi çalışma yapacaktım ama bi türlü fırsat bulamadım.
başka yerlerde de yazılarım var,onlara da zaman ayırmam gerekiyor üstelik.
benden birkaç tane daha olması lazım :)

haklısın cnm nasıl yetıseceksın kı herkese zor ısler kendı sıtenı kurman guzel olur tatlım ıyı fıkır:34: egerkı beslenmene dıkkat ederek dınlersen faydalı olur uygun bı zamanında dene ıstersen cnm:16:anladım ınsallah bu sekılde de ıse yarar tatlım :26:senden bı tane malesef ne yapalım artık yetısebıldıgın kadar yaparsın cnm allah yardım etsın:9:

kızlar şuan okuduklarıma inanamıyorummm! bu nasıl olabilir! birkaç cümle dinliyor ve sorunlarınıza çözüm buluyorsunuz.açıkçası aklım almıyor.yani bu nasıl olabilir? peki sizce sonuçlarınız kalıcı mı? yoksa sinir depresyon hapları gibi anlık çözümler mi?

hersey beyınde bıtıyo cnm buda bısey mı dusunce gucuyle bıle yapanlar var ıstedıklerını yanı bı kac cumlede degıl ayrıca saatlerce dınlıyosun gunluk bılınc altına yer edıyo sonrada vucut verılen emırlerı yerıne getırıyo yanı:61:

Son düzenleme:
hersey beyınde bıtıyo cnm buda bısey mı dusunce gucuyle bıle yapanlar var ıstedıklerını yanı bı kac cumlede degıl ayrıca saatlerce dınlıyosun gunluk bılınc altına yer edıyo sonrada vucut verılen emırlerı yerıne getırıyo yanı:61:

pekii bende denemek istiyorum.sonuçta 450 sayfalık yazı dizisi olmuş artık konu.denemeye değer...ne yapmam gerekiyor? anladığım kadarıyla regl den sonra ağda yapmam lazım başka yapmam gereken bir şey yok dimi? ne dinlemem gerekiyor birde?

pekii bende denemek istiyorum.sonuçta 450 sayfalık yazı dizisi olmuş artık konu.denemeye değer...ne yapmam gerekiyor? anladığım kadarıyla regl den sonra ağda yapmam lazım başka yapmam gereken bir şey yok dimi? ne dinlemem gerekiyor birde?
yok o dınlenılen telkın gogus buyutmek ıcın o baska cnm karıstırmıssın sanırım bu ıse arkadasın verdıgı tarıhlerde epılasyon yapıyosun o kadar saatlerıde tarıhıde ılk sayfada cnm zamanla azalıyo tuyler yaptıkca:34:

Back